|
|
#331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe Tableciary plotkary :-)
Witaj kochana gdzies Ty byla jak Ciebie nie bylo?ale juz dobrze ze do nas wrocilas,dalej opowiadaj co tam u Ciebie kochana
|
|
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Agaciu!Co tam kochana u Ciebie ale z opisu gg wynika ze dzis zla wiec moze lepiej nie bede sie narazac bo jeszcze mi sie oberwie hihi
|
|
|
|
#333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiulku moja tez sie gdzies zapodziała
|
|
|
|
|
#334 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#335 |
|
Zadomowienie
|
Hej kobietki..dziekuje za komentarze moich zdjec ale wlasnie w takich dniach jak dzis traca one caly urok
![]() ..bylam u lekarza..powiedzial ze szyjka jest skrocona i dno macicy sie obnizylo..moge zaczac rodzic w kazdej chwili..dostalam skierowanie do szpitala na porod..jeslo do 7 listopada nic sie nie bedzie dzialo mam brac torbe i o 7:30 na izbe przyjec..eh..jestem ciekawa ![]() ..no i znow moge zapisac w kalendarzu klotnie z mezem..wkurzyl sie o to ze zjadlam z bratem obiad,pojechalam po prezent dla taty a jemu obiecana watrobke przynioslam dopiero o godz 17 Jezuuu..co za samolub..przeciez z glodu tam nie umrze Mowilam mu ze bede pozniej..wrrr..wkurzylam sie..obrocilam na piecie i poszlam do domu..a teraz mu jeszcze glupia robie nalesniki..wrr..i tak nie doceni.. ![]() ..Kinia trzymam za Twoja jutrzejsza rozmowe Pomidora sliczne zdjecia..przeslij no troche tych dobrych fluidkow Agatce bo chyba zaraz kogos zatluke na smierc ![]() zgadnij_ms a ja tez dostane foteczki? ![]() Nikitko dziekuje ze wkleilas mi foteczki..mam jeszcze trzy ale nie wiem czy warto je przesylac A byly one robione w ogrodku tam gdzie mialam przyjecie..
Edytowane przez gizelcia Czas edycji: 2007-10-24 o 21:06 |
|
|
|
#336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agatko jak chcesz ja moge je zamieścic jak przeslesz ![]() Postaramy sie poprawic ci humorek i żebys nie musiała nikogo zatłuc
|
|
|
|
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
Widze ze wszystkie dziewczyny pouciekaly gdzies to i ja uciekam wypluskac sie i spac bo rano znowu trzeba wstac papa dobranoc kochane
|
|
|
|
#338 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#339 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#340 |
|
Zadomowienie
|
..wkoncu koncze te nelesniki..nalesniki dla niewdziecznego meza..wrrr..jaka ja glupia jestem..i tak nie doceni a zrobi tylko fochy..wrrr..czemu faceci sa tacy beznadziejni?
|
|
|
|
#341 |
|
Zakorzenienie
|
Kochaniutkie a ja mojego TZta przywiozlam sobie jako pamiatke z wakacji
poznalismy sie w Pobierowie, oboje pojechalismy tam do pracy, ja juz wtedy wiedzialam, ze to bedzie pamiatka na cale zycie
|
|
|
|
#342 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja z moim mezem zwiazalam sie by wyleczyc sie z poprzedniej chorej milosci a gdy Go pierwszy raz zobaczylam w zyciu nie powiedzialabym ze sie w nim zakocham..a jednak
|
|
|
|
|
#343 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, dziękuję za ciepłe przyjęcie moich zdjęć
Agatko, przesyłam pozytywne fluidki, późno bo wcześniej oglądałam komedię romantyczną z P. i nie wiedziałam co sie u was dzieje. To łap kochana, jeżeli jeszcze ci potrzebne
|
|
|
|
#344 |
|
Zakorzenienie
|
cześć Dziewczynki kochane
Ja wpadłam si ę tylko przywitać z Wami i życzyć miłego dnia Dzisiaj mam dłuuuuuuuuuuuugi dzień w pacy Nie wiem kiedy uda mi się do Was zajżeć ![]() Mam nadzieję że spotka Was mnóstwo radości w dzisiejszym dniu |
|
|
|
#345 |
|
Zadomowienie
|
Hej Kobietki.
Ale żeście naskrobały stroniczek ![]() Ray - brzuszek masz uroczy ![]() jeśli chodzi o mężusia, ja też przerabiałam to jakiś czas temu. Jednak teraz jest dobrze, chociaż nie powiem że nie mogło by być lepiej. Ja jednak jestem zdania że to my małe ciężaróweczki jesteśmy trochę słabsze psychicznie i nie radzimy sobie ze wszystkim tak jak przed ciążą. Pocieszam się że jak urodzę to wrócę do równowagi a męża tak ustawię że hoho... popamięta hehehe....ps" w sumie już go ustawiłam trochę" Gizelciu - fotoski pierwsza klasa ![]() Widzę że niedługo pojawi się na świecie nowa wizażantka Olisia ![]() Ciotki nie moga się już jej doczekać. Co do mężusia, to chyba drugiej takiej żonci to on by na świecie nie znalazł. Która kobieta przed samym porodem szykuje facetowi naleśniki ojjj jak on ma z Tobą dobrze Pomidora - aż słów mi brakuje żeby opisać Twoje zdjęcia. Są śliczne, a jakie widoki już zakochałam się w Toruniu Pytacie jak poznałyśmy swoich TZ Ja swojego poznałam przez kolegę z LO na dyskotece. Jeszcze wtedy miałam chłopaka. Zaczelismy sie kolegować. P. ściemniał mnie że niby też ma dziewczynę która wyjechała (tylko po to żebym z nim zatańczyła). Wtedy nikomu nie uwiezyla bym że P. będzie kiedys moim mężem. Z poprzednim chłopakiem rozeszliśmy się nawet w zgodzie a dwa tygodnie pozniej z P. byliśmy już parą. Początki były bardzo trudne bo mój były zaczął się wciskać. Ja myslałam że chce byc kumplem a on poprostu chciał być ze mną. Wszędzie było go pelno. Teraz wiem że gdyby nie upór mojego cudownego P. to mogli byśmy już nie być parą. na szczęście wszystko dobrze się skończyło. jesteśmy parą od 6 lat a szczęśliwym małżeństwem od roku ![]() aaaa..... pytałyście wcześniej o plany na Sylwestra. Już mówię: sala porodowa, mężuś i mała Amelcia na świecie ![]() ![]() ![]() na 31 grudnia mamy termin
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
ja22 hehe fajne plany na sylwestra hehe
ja lecem robic sobie sniadanko bo mala sie dopomina ... najgorsze ze znow bola mnie cycuszki chyba znow rosna matko jedyna moj maz mowi ze sa juz duuuuuuuuze az sie boje pomyslec co bedzie do konca ciazy kregoslup mi wysiadzie hehe
|
#347 |
|
Zadomowienie
|
Pomidora dziekuje za fluidki..mam nadzieje ze dzis pomoga w spotkaniu z panem T bo jak nie to ja22 no widzisz..ja sie staram..robie mu Jego ulubione nalesniki a On i tam tego dzis nie doceni..ale co mi tam..dobrze ze lubie gotowac ![]() He he..tez masz fajna historykje Ja swojego Tomka poznalam w knajpce(nic nowego ) przyszedl tam w swoje urodziny z kolega na piwka a ja siedzialam z kolezanka..kolege juz znalam Tomka nie i jak go pierwszy raz zobaczylam pomyslalam sobie bozeee..kto to jest Tomek wtedy ubolewal po rozstaniu z dziewczyna ktora go zdradzila a byli prawie 3 lata ze soba no i chcial zakrecic do Agatki..a Agatka mu na to :"Mam faceta" Gdybyscie widzialy Jego mine Pozniej ten facet mnie rzucil no i Tomus sie o tym dowiedzial..spotykalam sie z jego "kolega" a On mu mnie beszczelnie odbil bo kiedy go zobaczylam poraz kolejny cos we mnie peklo i teraz jestem pania T
|
|
|
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkie napisaly jak poznaly hmmm ja spotkalam calkiem przypadkiem przez moja kolezanke ktora chciala sobie zarty porobic z mojego meza i mnie niby z znim zeswatac dla zartu sadzac ze i tak mi sie nie spodoba hehe a nawiasem mowiac sama byla w nim zabujana
i tak ktoregos weekendu zaprosilam ich do mnie bo mieszkali ode mnie 400 km... i tak przyjechali i tak juz zostalismy razem dlugo do siebie jezdzilismy na weekendy az w koncu moj maz sie przeprowdzil do mnie i juz tak zostalo heheh
|
#349 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
![]() Agatko wysłałam Ci zdj już wczoraj ![]() Jestem zła... a na co?? NA to moje wstrętne oszczędzanie grrrrrrrrrrrrr rrrrrr zarazNa sylwestra nigdzie nie jedziemy mam to wsyztsko w NOSIE ![]() ![]() ![]()
|||||||||||||||||||||
|
|
#350 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() RAy to od razu zamieszkaliście razem jak się przeprowadził??
||||||||||||||||||||||
|
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
nie pol roku wynajmowal sam mieszkanie a potem jak juz sie zareczylismy to ja sie przenioslam do niego
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
zgadnij jakie oszczedzanie????
my tez oszczedzamy teraz ostro bo po pierwsze chcemy jak najwiecej odlozyc na dziecko i na umeblowanie mieszkania od wrzesnia tez czasem sie wkurzam bo bym chciala sobie cos kupic fajnego a tutaj przyciete wszystko jest chodz jakis fundusz mam na swoje potrzeby ale wiadomo wole z niego korzystac tylko gdy na prawde potrzebuje ale pocieszam sie ze za to moje niunia bedzie miala sliczne ciuszki mebelki i inne rzeczy a od wrzesnia bedziemy mieli ladne mieszkanko
|
#353 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to ja uciekam brrrrrr.....
|
|
#354 |
|
Zadomowienie
|
u mnie tez oszczedzanie jest teraz na topie
chwilami aż mnie nosi wrrrr.....
|
#355 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ładnie Wam się wszytsko ułożyło
||||||||||||||||||||||
|
|
#356 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
U mnie jets tylko tak: oszczędzaj, nie wydawaj na pierdoły, i tak w kółko... Na to nie , na to nie...
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrr co za życie szokkkkkk...
|||||||||||||||||||||
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
ja22 ja cie rozumiem niestety takie czasy jak pracowalam i ja to bylo wszystko fajnia ze nie pracuje i pewnie jakis czas po urodzeniu tez nie to tez musimy oszczedzac bo jak pomysle ile dzidzi trzeba kupic to mnie glowa boli heheh no ale jak trzeba to trzeba ....
najgorsze ze musze sobie buty kupic i kurtke tzn kurtke to nie chce chyba bede chodzic w tej z tamtego roku poki sie ebde miesicc moze nie bedzie tak zle bo jakos nie widzi mi sie kupowanie plaszcza na jeden sezon ... echh
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
zgadnij myslalam ze u mnie taka by jest ale widze ze nie tylko hehehe moj maz tez wola ze o nic nie potrzebuje hehehe i ze tez mam oszczedzac
i ma troche racji bo kobitki to sa takie ze wydawaly by i wydawaly hehehe
|
#359 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Tak, tak, ale ile mozna????? Hmmmmmmm mój jak idzie do sklepu i zobaczy jakis śrubokręcik, kłudkę czy coś to od razu stoi godzinę, przygląda się i chce kupywać
Jak ja szłam na zakupy do spożywczaka to wydawałam góra 15zł a on koło 30zł hehe i kto tu jets bardziej oszczędny? i tak można faceta do sklepu puścić :P
|||||||||||||||||||||
|
|
#360 |
|
Zakorzenienie
|
oh no tak jest czasem
ja duze problemu akurat nie mam bo nie pracuje siedze w domu wiec duzo ciuchow nie jest mi teraz potrzebnych bo zadko gdzies wychodze a na te wyjscia mam troche ciązowek hehe ale rozumiem ze to moze wkurzac hehe ale no takie czasy teraz zadko kogo stac na to co chce
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:32.

za Twoja jutrzejsza rozmowe 
A byly one robione w ogrodku tam gdzie mialam przyjecie..

poznalismy sie w Pobierowie, oboje pojechalismy tam do pracy, ja juz wtedy wiedzialam, ze to bedzie pamiatka na cale zycie

już zakochałam się w Toruniu
Tomek wtedy ubolewal po rozstaniu z dziewczyna ktora go zdradzila a byli prawie 3 lata ze soba no i chcial zakrecic do Agatki..a Agatka mu na to :"Mam faceta" 
grrrrrrrrrrrrr rrrrrr zaraz

to ja uciekam brrrrrr.....
Jak ja szłam na zakupy do spożywczaka to wydawałam góra 15zł a on koło 30zł hehe i kto tu jets bardziej oszczędny?