|
|
#1261 | |
|
Wiedźma
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XVI
Cytat:
![]() A tak... Po raz kolejny jesteś bardzo miła, Tymeno. Dziękuję.
|
|
#1262 |
|
Zakorzenienie
|
pachne j.lo glow after night,
ale czy to ważne?
|
#1263 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
No, kolokwium zdane, mogę się obijać
![]() Hihi, opiniami pań z perfumerii naprawdę nie warto się przejmować. Prada cudna jest, koniec kropka. Męska też fajna. Tylko jakby bardziej... damska ? Jak tam testy przebiegają? Możesz jeszcze J'ose spróbować, tak mi przyszło do głowy. Też ma takie nieco męskawe nuty. I jeszcze Nu, szczególnie EDP ![]() Tymeno za wszystkie ważne sprawy.Neonko, piękna Anielico, czy mogłabyś przełożyć informacje na temat najnowszych trendów na język zrozumialszy dla totalnego laika którym jestem? Hecate Wysyłam bombę pozytywnej energii![]() Agnysko, zawsze kiedy mam drgającą powiekę (z niedoboru magnezu) radośnie go sobie dostarczam z czekolady A co!Pachnę Flowerbomb Extreme. Jaki on jest trwały
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#1264 |
|
Zakorzenienie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;5605347]
Hallo, Hallo!!!!!!! ogłaszam wszem i wobec ,że przybyła nam na forum nowa Pani magister, a jest nią …..KOKAKOLA. Hurrrrrra. Joasiak, mam nadzieję ,że humor Ci się choć troszkę poprawił od wczoraj. Czego Ci życzę z całego kijankowego serca. [/quote] Klaudio, ja również dołączam się do gratulacji Polecam jakąś fajna flaszkę na tę okoliczność ![]() Kijanko, dziękuję za pamieć, a co do humoru, to poprawił się jak najbardziej - wczoraj było jakieś przesilenie chyba, ale najpierw Wy mnie tu pocieszyłyście, potem przyjaciółka na gg, a potem jeszcze luby ukochał, więc musiało się poprawić ![]() Tymeno, mam nadzieję, że jakoś radzisz sobie w tej nieprzyjemnej sytuacji w pracy - wiem, jak takie rzeczy dotykają, ale grunt, że masz wsparcie i fachową pomoc Czy ktoś wie, co dzieje się z Anuschką, bo stęskniłam się już za nią...? A ja wciąż Poeme, ogoniasty pierun jest
|
#1265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie zapracowana jest bardzo...
|
|
#1266 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak jest miły dzionek, to i nocka może być... A więc miłej, kolorowej nocki ![]() Cytat:
co do avatarka to przyłączam się do reszty opiniiPewnie Tymenko, nie poddawaj się, będzie dobrze i wyjdziesz z tego bez szwanku na honorze.... CO do rzucenia to bardzo dobrze, będę trzymać kciuki abyś wytrwała jak najdłużej... Na nockę przetestuję obie metal jeans for women ciekawe jak te kwiatki, róże i landrynki się na mnie rozejdą... jak wąchałem z korka to aż się boję dać ręki do tego,,,, ale co tam, na noc, nikt inny nie poczuje![]() No tak bym zapomniał Gratulacje dla Koli, super że już mgr bardzo się cieszę, to kiedy oblewanie![]()
|
|
|
#1267 |
|
Zakorzenienie
|
Kenzo Amour - mam nadzieję, że troszkę mnie wyciszy, bo na myśl,że jutro trzeba do pracy wszystko mi się podnosi...
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie znowu ogarnia chęć nowego pachnidła. Tyle czasu na "detoksie" perfumeryjnym. Tak bardzo podoba mi sie Kelly.
|
|
#1269 |
|
Zakorzenienie
|
Padam na przyslowiowy pysk
ide spac w objeciach Cristobala i Ukochanego Margot, przepraszam odezwe sie rano
|
#1270 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś pachnę tylko balsamem J&J.Siedzę w domu od poniedziałku i się wychorowywuje
.Znowu.Neonko,śliczy Av
|
|
|
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1272 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Na specjalne życzenie Contax (a raczej w strachu przed bacikiem
) pachnę mleczkiem Feminite du Bois. Tzn. użyłam go do zabalsamowania zewłoka, ale czy pachnę to nie wiem...Zapachowo jest ogromnie delikatne, jak wtule nos w skórę to coś tam wyczuwam, ale o wiele subtelniejsze niż edp. Natomiast jeśli chodzi o właściwości nawilżające to już czuję, że jest to cudo ![]() Poza tym dostałam dziś (tzn. ja się upieram, ze to pożyczka, on twierdzi, ze mam sobie zatrzymać) od bliskiej mi osoby aparat fotograficzny i jak tylko opanuję wgrywanie fotek na komputer to będę się mogła pochwalić tym i owym ![]() Kasiu, nic nie szkodzi, śpij smacznie
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2007-10-24 o 22:06 Powód: dopisek |
|
|
|
#1273 |
|
Zakorzenienie
|
czekamy Margot na to i owo
|
|
#1274 |
|
Rozeznanie
|
pachnę dziś litte blak dress-avon.
|
|
#1275 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na Truskawce Jil Sander No 4 za grosze ![]() i dumam czy kupować w ciemno :confused :Tymeno, wspieram , wsparcia nigdy dość ![]() ......................... ......................... ............... ILA, w ramach wykańczania flaszki, ale dalej mi się podoba |
|
|
|
|
#1277 |
|
Zakorzenienie
|
Czekamy, czekamy...
Moze jakis przyspieszony kurs oswajania aparatu?
|
#1278 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ps mnie też podobasz się na tym avatarku Cytat:
![]() A co do tego drugiego: nareszcie przestaniesz kusić, potforze ![]() Cytat:
A pachnę testowo Fever Celine, czyli syntetycznym jaśminem z cyklu powtórek z rozrywki.
|
|
#1279 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
tylko nie mam już dziś siły wchodzić w nocy pod meble, żeby się dostać do łącza usb.... w związku z czym dobrej nocki wszystkim, pachnących snów i do jutra
|
|
#1280 | ||
|
Zakorzenienie
|
Oj, czekamy czekamy. Ja bym chciała te słynne nogi zobaczyc
Cytat:
![]() Cytat:
... nie dumaj Tako, tylko kupuj A jesli Ci się nie spodoba to ją od Ciebie odkupię |
||
|
|
|
#1281 |
|
Zakorzenienie
|
ile bez kupowania ..hmm mamy październik -6 miesięcy nielicząc Baby Doll za smieszną cene, 2 wymianek. Grzeczna jestem ale ostatnio kusi mnie znowu. Coś mnie opętało. Mam ochote na Dolce vita, "L", coś z niszowców aż boję się czytać watek o wspólnych zakupach, FLOWERBOMB choć kapeczke, kropelke i coś zmysłowego very sexy.
Kusi mnie sprzedać EC. Czy zdradzić moją miłość? Kelly jedyny Hermes który mnie skusił.
|
|
#1282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to coś zmysłowe, very sexy to co by miało być...? Tak podpytuję, bo mobilizuję siły do takiego przedsięwzięcia i czarno to widzę
|
|
#1283 |
|
Zakorzenienie
|
Moje zakupy już osiągnęły pułap "zakupów niekontrolowanych". Wiesz klikasz, potem masz satysfakcje , potem wyrzuty, ukrywasz to.
Stwierdziłam, że zaczynam mną coś rządzić i czas się uspokoić. Stąd decyzja o rzadkim podglądaniu perełek i allegro i gazetowego straganika. Można mówić sobie, przerzucam się na płatne próbki. To substytut tego hobby. Masz nowy zapach który nie jest dość atrakcyjny (flakon) ale wdychasz i nosisz. Polecam terapie wstrząsową. Wystawić wsystko co masz( próbki, odlewki,miniaturki, flakony, balsamy) na podloge, lepiej stół. Kiedy to zobaczylam pomyślałam ,że czas zrobić pauze. Nie mam kolekcji olbrzymiej i ambitnej ale kiedyś wystarczaly mi 1-2 flakony a teraz...zużywam to co mam.
|
|
#1284 | ||
|
Wiedźma
|
Uuuu... Nie całkiem to chciałam napisać, ale ok - znów mi nie wyszło.
![]() Cytat:
Jakiś dziwoląg ze mnie. Kiedy zafascynowana niszowcami postanowiłam rozbudować kolekcję, zrobiłam najpierw testy,potem listę ulubionych nut i zapachów, które chcę zdobyć i... zdobyłam znakomitą większość. W pewnym momencie uznałam, że mam tego dość, zmęczyły mnie łowy i przestałam. Tak po prostu. Neonko Piękna - ile trwał detoks, nim dopadła Cię owa "chęć"? (Może i mnie po jakimś czasie zaczną swędzieć łapki?) Cytat:
Jeśli potrzebujesz jakiegokolwiek wsparcia - chętnie służę (we własnym egoistycznym, ciekawskim interesie). ![]() Cokolwiek napiszesz - Twój awatar wgniata mnie w fotel. Jest piękny, piękny, piękny, piękny! Zaczynam rozumieć, co kieruje ludźmi podkradającymi cudze awatary. ------------ Pachnę NR For Her - odwiedzałam dziś znajomą, która pali i potrzebowałam czegoś, co "zabije" papierochy. Po powrocie zrzuciłam śmierdzące ciuchy, spłukałam śmierdzące włosy i wykąpałam śmierdzące dziecko.
|
|
#1285 |
|
Zakorzenienie
|
Sabbath , bo zadzwonie do mojej tesciowej-wróżki niech mnie zabezpieczy przed och i ach
i kokarde krwisto czerwoną zaczne nosić.( Masz piękną pomadkę na ustach i jesteś taka silna, zaskakująca)Detoks- 6 miesięcy. Polecam wszystko wystawić na stół, na podłoge, każdy flakonik. Robi wrażnie i pomaga się uspokoić. P.S. Oprócz Baby Doll kupilam Theoreme. Tego nie moglam opamiętać.
|
|
#1286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ja w uzależnieniach pracuję... Ech.
|
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
Borykam sie jeszcze z innym problemem. Mam lęk przed ukończeniem pewnych zapachów. Kontroluje czy sie psują, wącham i łudze się że się nie popsują. Trzymam w ciemnym miejscu i chlodnym, dbam o nie.
|
|
#1288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie przestanę ![]() Ech... mówię Ci Joasiu, że JS No4 wespół z Shalimarem, tylko oddzielnie oczywiście, to jedne z niewielu perfum, które idealnie zgrały sie z moim ph
|
|
|
|
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
Do ciężkiej cholery, prochy mi się pokończyły, a zaraz mi serce wyskoczy
Nie jestem w stanie zrobić nic konstruktywnego, hipnotyzuję telefon. Ja pier-ni-czę, czy jak coś się ma zchrzanić, to nie może tak subtelnie? Czy to zawsze musi człowieka zwalić z kolan, nagle? Chyba wolałabym co jakiś czas kłótnie z TŻ, niż sielankę przez kilka miesięcy, a potem taką akcję jak dzisiaj.
|
#1290 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie prochy w pracy to rozjaśniacz. Rachel nie pomogę, trzeba do apteki
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:39.

Jak tam testy przebiegają? Możesz jeszcze J'ose spróbować, tak mi przyszło do głowy. Też ma takie nieco męskawe nuty. I jeszcze Nu, szczególnie EDP
za wszystkie ważne sprawy.

ciekawe jak te kwiatki, róże i landrynki się na mnie rozejdą... jak wąchałem z korka to aż się boję dać ręki do tego,,,, ale co tam, na noc, nikt inny nie poczuje

ide spac w objeciach Cristobala i Ukochanego
odezwe sie rano
Łaknę jej jak kania dżdżu

A jesli Ci się nie spodoba to ją
Zaczynam rozumieć, co kieruje ludźmi podkradającymi cudze awatary.