![]() |
#2641 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe - część V :-)
Cytat:
![]() ![]() W środę ide do gina.Ciekawe czy mi zrobi USG...teraz juz będę miała wizyty co dwa tygodnie:p czyli jeszcze max 3wizyty hehe..żarty się skończyły:p
![]() |
#2642 |
Winter is coming
|
ja wizytuję w czwartek
![]() jezuuu jak ja nienawidzę urządzania wnętrz, od pół godziny próbujemy wybrać z chłopem kolor naklejek i zaangażowaliśmy już kolegę grafika, żeby nam pomógł ![]() ![]()
#2643 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję ![]() ![]() Cytat:
no widzisz a ja lubię, tylko w obecnym pokoju malutko miejsca mamy ![]() ![]() ja wizytuję jutro. Ciekawe czy nadal ginka będzie mi kazała przychodzić co 4 tygodnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2644 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja wizyty mam nadal co 3 tygodnie i w sumie to ta 7.03 może być ostatnia ![]() później by wypadła po wielkanocy ale do tego czasu moge już urodzić Cytat:
![]() dobre porównanie z przygotowaniami ślubnymi, pamiętam godziny spedzone na wyborze dekoracji, zaproszen itd ale mega mi sie to podobało ![]() teraz nie mam niestety pola do popisu w kawalerce, oby mi wszystko pasowało do reszty wystroju i bede zadowolona ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2645 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I z tymi schizami i z dolegliwościami....nieste ty... ![]() velika ja też nie mam tego zmysłu o którym mówisz..musiałabym kupić, postawić i wtedy stwierdzić czy pasuje ![]() z weselem było to samo ![]() Gosia dobrze, że z Kubą okej. Może rzeczywiście to 5tki? Albo taka z.a.j.e.b.i.s.t.a 3dniówka ![]() ![]() ![]() ![]() Lucy mówisz, że nie będzie źle? Będzie, ja to wiem..bo będzie mnie musiał nieźle tam ponaciskać. Gin mi zawsze leciutko naciska a ja później mimo to chodzić nie mogę i nockę mam z głowy...a on będzie musiał zbadać mnie konkretnie. Stanie na prawej nodze u mnie graniczy z cudem... ![]() Wiecie co...śniło mi się, że zdradziłam mojego męża z tym "najprzystojniejszym" komikiem z paranienormalnych....i wiecie co było najgorsze...że we śnie mi się to mega podobało!!!!! ![]() ![]() mąż ogląda mecz a ja spadam czytać książkę...
![]() |
#2646 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No ale jak ktoś nie lubi to będzie to dla niego męczarnia :P
![]() |
#2647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W ogóle od kilku dni mam jakieś dziwne samopoczucie. Czuję się trochę, jak na początku ciąży. Mdłości, pobolewania brzucha i ciągłe zmęczenie ;/ Pewnie wszystko przez tą cholerną antybiotykoterapię ![]()
![]() |
#2648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2649 |
Winter is coming
|
kejka jaki sen
![]() ehh agata właśnie podziwiam to u ciebie, ja bym tak nie umiała. Nawet jak chodziłam do szkoły, to mi prace plastyczne robili rodzice, a potem młodsza siostra ![]() lubię oglądać ładne wnętrza, ale nie potrafię tego potem odtworzyć u siebie. Mieszkamy już 1,5 roku a nadal jest tak zrobione na odwal się, jeden kąt w salonie stoi pusty, bo nie mam na niego pomysłu. Najlepiej jest jak są święta, to stawiam tam choinkę i jest git, a przez resztę roku nędznie to wygląda ![]() MiniMonix firanki do mieszkania mi wszystkie mama kupiła, bo ja kompletnie nie umiałam tego ogarnąć... jakoś 2 miechy po wprowadzeniu pojechaliśmy z chłopem na kilka dni w góry, wracamy a tu firanki wiszą ![]() ![]() i o ile takie "duże" rzeczy typu mebel to jakoś ogarnę, to jeśli chodzi o dodatki to nie ma szans ;D tak samo nie znoszę kwiatów, jakiś durnostrojek, najchętniej bym miała same zamykane szafy i wszystko tam pochowane w pudełkach ![]()
#2650 |
Zakorzenienie
|
QUOTE=velika;56099433]
MiniMonix firanki do mieszkania mi wszystkie mama kupiła, bo ja kompletnie nie umiałam tego ogarnąć... jakoś 2 miechy po wprowadzeniu pojechaliśmy z chłopem na kilka dni w góry, wracamy a tu firanki wiszą ![]() ![]() i o ile takie "duże" rzeczy typu mebel to jakoś ogarnę, to jeśli chodzi o dodatki to nie ma szans ;D tak samo nie znoszę kwiatów, jakiś durnostrojek, najchętniej bym miała same zamykane szafy i wszystko tam pochowane w pudełkach ![]() No to witaj w klubie. U mnie firanki to zasługa mojej babci w sumie. Ja miałam wizję na rolety, ale było strasznie łyso i echo. Kwiatki mam dwa i to tylko dlatego, że mąż w pracy dostaje co roku na imieniny ![]()
#2651 |
Wtajemniczenie
|
A wiesz co bylo najlepsze...ze ta "zdrada" nie byla sexem...ale takim namietnym pocalunkiem nad morzem, w bialy dzien przy znajomych ktorzy wiedzieli ze mam meza przeciez
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Velika dobrze ze Ci mama pomaga w tym temacie jesli sama nie lubisz ![]()
#2652 |
Zadomowienie
|
Hejka powoli nadrobilam bo wczoraj coś mnie z wizazem nie chciało łączyć widzę temat wystroju fajnie że możecie wszystko kolorystycznie zrobić u mnie nie da rady bo po córce mam pościel i ochraniacz w różu i drugiego nie kupuje
Patulinka dasz radę wiem że w szpitalu ciężko ale dla dzidzi warto się pomeczyc Gosiu dobrze że z synkiem ok
#2653 |
Mama Land
|
Siemanko!
Ależ miałam intensywny tydzień :O Badania, urodziny przyjaciółki organizowane na spontanie, pępkowe, które miało być kawą, a trwało do północy i w końcu odwiedzili nas goście! Jestem z Waszymi postami na bieżąco, bo podczytywałam, ale nie jestem w stanie odnieść się do wszystkiego. To, co zapamiętałam: Patulinka: Kciuki! ![]() ![]() Gosiaczek: Współczuję przebojów z Kubą, tym bardziej, że nie znasz przyczyny. A z Mężem to chyba taki gorący okres, że wszystko się skumulowało, więc za chwilę będzie lepiej ![]() Agata: Jak zwykle wyczarowałaś cuda ![]() ![]() NetaC: Piękne zdjęcia ![]() Lulka: OMG! Teściowa znacznie przekracza granice :O niektórzy nazwą to sprzątaniem, ja jednak grzebaniem w cudzych rzeczach. Velika: Rozumiem, jak się czujesz ![]() ![]() ![]() Co do Patulinki aka Patelni: ja zamiast patelnia przeczytałam plastelina ![]() Teraz rozkminiam wkłady do pościeli: jakie wypełnienie wybrałyście?? Kukurydziane ( ![]() ![]() Przez Was zrobiłam też pranie i od razu prasowałam - pierwszy raz w życiu przypaliłam żelazko ![]() Ale na pierwszy miesiąc jestem przygotowana. O, o! Jeszcze opowiem Wam o Pępkowym, na którym byliśmy. To ta dziewczynka, która była dwa razy owinięta pępowiną, chcięli ją SN, a ostatecznie CC: Zocha jest maluteńka! Leży w poprzek łóżeczka i jeszcze ma mnóstwo miejsca ![]() Rodzice mega ją przegrzewają: w chałupie gorąc, że nawet i ciepło było w sukience na 3/4 rękawa (co jest ewenementem :P ![]() ![]() A jak ssie palce ![]() ![]() My wizytujemy we wtorek i muszę dopytać co w sytuacji, gdy minie termin porodu. Jestem przygotowana na rozpoczęcie akcji, ale u siebie takowej nie przewiduję, więc muszę wiedzieć, kiedy zacząć panikować/dzialać.
#2654 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
O kurczaczek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Urządzanie--- też bardzo lubię, jak mi cos nie pasuje kolorystycznie to zaraz jest wyjazd ![]() ![]() Nasza stacja w łazience wyglada tak: najprostsza kombinacja z ikei, wyszło ok 150 zł z wanienkaImageUploadedByWizaz Forum1456072179.884275.jpg
![]() ![]() |
![]() |
#2655 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz mały będzie u nas w sypialni a w międzyczasie będziemy robić córci pokój, juz taki dla dużej dziewczyny z biurkiem itp a dla małego przerabiać jej obecny pokój. Ale nie wiem jak do tego się zabrać... Cytat:
Sen niezły ![]() Tak mnie dziś boli kręgosłup, między łopatkami. Juz nie wiem czy stać czy siedzieć czy leżeć. Poćwiczyłam ale nic lepiej... A jeszcze młoda mnie męczy żeby się z nią bawić. Wizytę mam we wtorek, ciekawe czy później za 2 czy za 3 tygodnie ![]() wysłane przez tapatalka |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2656 |
Zakorzenienie
|
Od 25.02 w lidlu będą całkiem fajne ubranka
![]() Pytanie za 100 punktów, są pieluchy w PEPCO? jak tak to jakie? ![]() Edytowane przez lulka19 Czas edycji: 2016-02-21 o 16:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2657 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję, ze może pod koniec tygodnia dotrze w ogóle przepadłam jak zobaczyłam ile pięknych torebek na da wanda mają ![]() którą bierzesz? AsiaPo ja mam ten wkład z lidla poliestrowy, mysle ze bedzie ok, my tez mamy jakiś sztuczny wkład w pościeli i jest ok mama kiedyś zainwestowała w coś tam z wełną w skladzie i po kilku latach mega sie pozbijało różki i śpiworki tez w więkoszści mają wypełnienie z poliestru to i w kolderce moze takie być ja chyba z sh zerknę na ciuszki na 50 cm bo u mnie też maleństwo się szykuje ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
Cytat:
flanelki chyba po 4 zł bardzo ładne wzory i jakościwo też ok tera jest biała i kolorowa, ale jakos nie przypadła mi do gustu, strasznie cienka i szorstka |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2658 |
Zakorzenienie
|
Ja dostałam ciuszki od rozmiaru 42. Masakra, takie maleństwa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2659 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dla mnie ten przewijak ma jeden minus...brak dwóch półeczek :p kiedyś był w ikea z dwoma półeczkami ale potem wycofali go z oferty (widziałam,że na olx można jeszcze czasem dostać).. a te plastikowe pojemniki na przewijak pomimo,że jednak nie są szczytem dizajnuuuu :P to jednak mega praktyczne ![]() W każdym razie na pewno będzie ci się dobrze przewijało:P
![]() |
#2660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Agata: dopiero weszłam na kompa i zobaczyłam twoje zdjęcia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Renatka a co będzie (jest) w tej wnęce między szafkami u ciebie? zaintrygowała mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2661 |
Wtajemniczenie
|
Danika u mnie jedynie lezenie tylkiem na poduszkach (nierealne na dluzsza mete bo oddychac sie nie da) moze zalecic. Pasa raczej nie kaze nosic bo to dopiero jak sie choc troche rozejdzie...bo chyba ze cos sie pogorszylo no to wtedy na pewno pas. Na spojenie nie ma innego "lekarstwa"...jakos dam rade...
![]() ![]() Lulka w Pepco sa fajne pieluchy flanelowe w gwiazdki, kropki, samochody, sowy (tylko nie kupuj bo Twoje dziecko Ci kiedys powie ze skrzywdzilas je tymi sowami ![]()
#2662 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za odpowiedź
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2663 |
Winter is coming
|
te flanelowe fajne są
![]() ![]() ![]()
#2664 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
przegapiłam na wyprzy bo było sporo wielopaków na 50 cm w śmiesznych cenach, ale i w sh coś mozna trafić i tez za grosze wiec nie bedzie mi szkoda jak sie nie przydadzą |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2665 |
Zakorzenienie
|
Bozuu ile czytania
![]() Heh dziekuje za link, kocham cie ![]() ![]() Dostałam te rzeczy od znajomych...maskara ile tego jest! Mam : matę edukacyjna, karuzelkę do łóżeczka, pałąk z zabawkami do wózka, książeczkę ta składana biało-czarna z tiny love, zawieszki z Lamaze, gryzaki, grzechotki, książeczki miękkie piszczące, gumowe klocki, podgrzewacz do butelek, monitor oddechu Angelcare, taki specjalny materac dla niemowląt life nest z 3 pokrowcami, nosidło Lascal, 2 torby ubranek (nie wsystKo mi sie podoba, ale tak 3/4) i chyba z 5 kombinezonikow, pełno czapek, niedrapki i tyle...masakra. Myslalam, ze jedziemy po 2-3 rzeczy a cały bagażnik mieliśmy zawalony! Fajnie ![]() Ja w łazience bede trzymać rzeczy malucha w tej kosmetyczce i mam na przewijaku tym na wannę po 3 półeczki z każdej strony. Taki stojak na przewijak z ikei dostałam od sąsiadki ale mi niepotrzebny i stoi w drugiej łazience jako stojak na proszki i płyny do prania ![]() ![]() Młody mnie szarpie na dole. Jutro wizyta... ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Aha ja mam tez kilka ciuchów na 50cm, ale mało. Najwyzej bede ręcznie prac |
![]() ![]() |
![]() |
#2666 |
Wtajemniczenie
|
Gosia ale masz faaajnie z tymi znajomymi
![]() ![]() ![]() Gosia a Ty masz juz na 100% wyznaczony termin CC? Czy tylko wiesz ze "w okolicach" 38 tygodnia? ![]()
#2667 |
Rozeznanie
|
Lucy wzięłam szarą plecionkę
![]() ![]() Agata faktycznie dwie półeczki byłyby bardziej praktyczne... Ale damy radę i z jedną ![]() ![]() Lulka tylko nie w sowy hihi ![]() ![]() ![]() Gosiaczek ale macie fajnych znajomych ![]() ![]() Kejka ciekawe co u ortopedy... Moze jakies konkretne wskazówki uzyskasz, oby dobre wieści ![]()
![]() |
#2668 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Hahaha to tak jak u mnie ![]() ![]() ![]() ![]() bylismy z tz w ross dokupilam pare dupereli i zostalo nam tylko lozeczko zamowic ale to pewnie jutro zrobie ![]() no tak mnie zachwycacie swoimi kacikami dla malenstw az Wam zazdroszcze...
![]() |
#2669 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
To wszystko pożyczone, ale i tak super ![]() Wiesz z tym terminem to tak: nie mam konkretnie umówionej daty, tzn konkretnego dnia. Wiem, ze ma to byc na pewno przed 23 marca,. Mi najbardziej pasuje 19. 03 bo to sobota. Jutro go podpytam, czy możemy sie konkretnie umawiać. Zalezy tez jak ta szyjka wyglada i reszta. Kiedys jak rozmawialiśmy to wlasnie padały słowa 20-któryś marca,. A ja mu mowię, ze oby nie 23 bo wtedy Hania ma urodziny i sie nie zgadza ![]() Jesteście okropne ![]() ![]() ![]() Edytowane przez gosiaczek071 Czas edycji: 2016-02-21 o 18:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2670 | |
Mama Land
|
Cytat:
![]() Ale we wtorek się wypłuczę na bieliznę, więc jeszcze torba? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:32.