|
|
#1321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XVI
|
|
|
|
#1322 |
|
Zakorzenienie
|
Jil Sander nr4 kojarzy mi się z jakimś znanym reżyserem,który nałogowo poszukuje tego ulubionego zapachu swojej żony( czytalam kiedyś w Twoim Stylu). Nazywal go najbardziej zmyslowym..co Wy na to
|
|
#1323 |
|
Zakorzenienie
|
To mi ostatnio Coco mówiła, że Grażyna Błęcka- Kolska lubi ten zapach- czy to ta żona rezysera?
Kasiu, nie te kwiaty są takie esencjonalne, nie zabiją Ciebie... tak mi się wydaje. |
|
|
|
#1324 |
|
Zakorzenienie
|
Kola witaj
Widzę, że Panna Róża nam przez noc wyprzystojniała strach sie bać co będzie dalej ![]() dzisiaj padło na Idole
Edytowane przez Contax Czas edycji: 2007-10-25 o 09:50 Powód: dopisek |
|
|
|
#1325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Grażyna Błęcka - Kolska (tak, to żona Kolskiego) w filmie Jasminum też mówiła, że nimi pachnie ![]() Swoją drogą to piękna kobieta, bardzo żałuję, że tak mało jej w filmie
|
|
|
|
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
Córko, Koto, Tymeno, uprasza się o zmianę tematu z Jil No 4
Ja już naprawdę nie mogie tego czytać Bo zaraz coś popełnię i będziecie miały mnie na sumieniu. A propos kwiatów u mnie dzień drugi z Poeme. Neonko, cały czas myślę o tym, co pisałaś o swoim odwyku i chyba na mnie też już czas... Tylko to zawsze jest myślenie w stylu "Kupię jeszcze tylko to, a potem już nie będę kupować" - i ciągle ten moment przerwy w kupowaniu odsuwa się w czasie, bo ciągle wymyślam coś, co jeszcze naprawdę "muszę" mieć ![]() Chyba zaraz wywlekę wszystko, co mam z szafek i spróbuję terapii szokowej. Nie podoba mi się to, że coś mną rządzi Natomiast mam doskonałą świadomość, że sam pomysł odwyku świadczy, że problem jest...
|
#1327 |
|
Zakorzenienie
|
Szara Różo, wyliniałaś
Teraz jesteś jeszcze piękniejsza ![]() Tymeno, w "czwórce" Sander są szyprowe nuty. Nie wiem jak Ty, ale ja z takimi muszę uważać. Nie zawsze mi służą Zakup takich perfum w ciemno w moim przypadku byłby mocno ryzykowny.Służę próbką Rachelo osiągnięcia wewnętrznego spokoju życzę ![]() Pachnę Harmatan Noir |
|
|
|
#1328 |
|
Zakorzenienie
|
Iwonko, Harmatan Noir brzmi tajemniczo,cio to?
|
|
#1329 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szypry dobrze nie wróżą Chyba się wstrzymam z zakupem w ciemno. Iwonko, Ciebie ślicznie poproszę o próbencję na następnym spotkaniu
|
|
|
|
|
#1331 |
|
Wtajemniczenie
|
Pachnę Addictem, który przybył wczoraj - tak, wiem... banalny, kilerowaty, waniliowy do bólu zębów i przesłodki... ale cholerka! Właśnie tego mi teraz brakuje i jest mi w nim słodko w sam raz i akurat! Będę nim pachnieć i już! Na przekór!
|
#1332 |
|
Zakorzenienie
|
I jest nieco tajemnicze. Przynajmniej ja ten zapach tak odbieram
![]() Harmatan Noir działa na mnie nostalgicznie, uspokajająco, wyciszająco Początek może nieco męski w odbiorze - połączenie cytusów i miętowej herbatki - niby więc pobudzająco, ale kiedy wchodzą szuszone ziółka i gałązki to ja odpływam W bazie wyczuwalna jest piękna subtelna dymna nuta żywicy olibanowej Zapach suchy, wietrzny. Ja mam również skojarzenia z rozgwieżdżonym niebem Harmatan (harmattan) to nazwa silnego, suchego i gorącego afrykańskiego wiejącego w porze suchej znad Sahary na wybrzeże Zatoki Gwinejskiej, a także na zachodnie wybrzeże Afryki Północnej. Służę próbką Edytowane przez homyk Czas edycji: 2007-10-25 o 10:47 |
|
|
|
#1333 |
|
Zakorzenienie
|
buuu...
|
|
#1334 |
|
Zadomowienie
|
Mmm Maju az mi się zatęskniło,dawno nim nie pachniałam. Będzie jutro
U mnie dzisiaj słodziutkie The Parfum ![]()
|
#1335 |
|
niecnotliwa dziewica
|
OI.
Złamałam dwa paznokcie przy samej skórze ![]() Rachelo - mężczyźni.... współczuję
|
#1336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Służę swoim Feniksim skrzydełkiem ![]() Margot Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2007-10-25 o 10:31 |
|
|
|
|
#1337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję, wiem jak to boli :aglsiu: a cożesz robiłaś
|
|
#1338 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() No aż wstyd się przyznać - jeden poszedł w niedzielę a złamałam go ubierając się na wybory (chociaż go straciłam w dobrej sprawie ). I to żeby kurna o coś twardego, o jeansy na przykład, to nie - złamałam paznokieć zakładając pończochy... A drugi z winy mojego szefa, bo mnie poprosił, żebym drukarkę wyczyściła, i zawadziłam o coś. W ramach rekompensaty zwolnił mnie dziś wcześniej do kosmetyczki
|
|
#1339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę, że Twój szef to normalny ludz , co niestety rzadko się dzisiaj zdarza Favkes,
|
|
#1340 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
A szefa mam wyjątkowo normalnego, co udowodnił w wielu bardziej problematycznych sytuacjach życiowych niż złamany paznokieć. Oby jak najwięcej takich
|
|
#1341 |
|
Zakorzenienie
|
No proszę jaki fajny szef
![]() Ja dzisiaj globalnie testuję L'Or. Kurcze przez pierwszą godzinę czuję w nim jakieś cierpkie nieodpowiadające mi nuty, ale za to po godzinie ulatniają się one całkowicie i zapach staje się przepiękny - dystyngowany i kobiecy. Muszę go jeszcze spróbować w inną pogodę, bo dzisiaj nastrój mam podły i może to wpływać na moją ocenę.
|
#1342 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio ogarnął mnie szał testowania.
Dziś padło na Roy Soleil - i o ile po otwarciu próbki poczułam miłą szarlotkę z cynamonem, o tyle po zaaplikowaniu prawie nic nie czuję... czy to ze mną cos nie tak, czy ten zapach tak ma? |
|
|
|
#1343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Addict jest po prostu bardzo trwały, śmetankowo kremowo tofikowy Ja dziś pachnę diamentami, tylko że Addicta mam na łapie i diamentów prawie nie czuję |
|
|
|
|
#1344 |
|
Zadomowienie
|
Jozuas Statkevicius
|
|
|
|
#1345 |
|
Piers do przodu
|
|
#1346 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.A Addict klasyczny kocham niezmiennie, musze sobie w koncu sprawic jakas malutka pojemnosc, jak juz wykoncze probki .
|
|
|
|
|
#1347 |
|
Zadomowienie
|
po polsku
po angielsku Kasiu, Jozuas Statkevicius to bardzo ugładzone kadzidło. Przede wszystkim dzięki wanilii. O dziwo nie znoszę tej ingrediencji w perfumach, ale tutaj sprawia, że kadzidło staje się bardzo aksamitne. Po testach Incense Normy Kamali, gdzie kadzidlany ogień aż bucha, w pierwszej chwili pomyślałam, że Statkus to takie marniutkie kadzidło. Jednak tutaj nie o kadzidło chodzi, ale o interakcje w jakie wchodzi z innymi składnikami. Mrr... |
|
|
|
#1348 |
|
Przyczajenie
|
Hmmm...od jakiegoś czasu...jedynie Oxygene LANVIN...uwielbiam te perfumki
Pozdriowionka
|
|
|
|
#1349 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny!
Dziekuje Wam kochane za wsparcie! Chociaz wirtualne to bardzo mile... Dzis czuje sie 'lepiej', tzn lepiej ale boje sie, ze wroci. Wczoraj wiele dostepnych emocji przeszlo przeze mnie, pech ze w robocie. Sila wstrzymywany placz, zlosc, jakis tam blady usmiech. Boje sie dzis, boje sie jutra... mam nadzieje, ze tylko w ktoryms momencie zbiore w sobie sily na to, ze jezeli nie ulozy sie po mojemu bede mogla powiedziec 'fuck off!!!!!!!!' koniec zamulania. nowy dzien, mam nadzieje, ze siegnelam dna wczoraj po to by sie od niego odbic. (haha )dzis nie mam pojecia czym bede pachniec... |
|
|
|
#1350 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
![]() ledwie czlowiek oko otworzy a tu mnostwo wpisow. Nie nadazam z czytaniem Ale to nic. Mam znajoma, ktora jak ma wiecej niz strone do przeczytania np. w TS to juz nie czyta bo za duzo Boze, ile wy znacie zapachow i tak orientalne
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:19.

Zakup takich perfum w ciemno w moim przypadku byłby mocno ryzykowny.
osiągnięcia wewnętrznego spokoju życzę 

.