|
|
#1381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XVI
Cytat:
Poza tym cała rzesza niszowców takich, gdzie nuta kadzidła jest dominująca i takich, gdzie kadzidło jest tylko dopełnieniem. Chyba nie sposób wszystkich poznać ![]() Eenax, może zdobędziesz dziś jakąś fotkę FasUlki ![]() Mskladaczku właśnie przeczytałam Współczuję bardzo
|
|
|
|
|
#1382 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1383 |
|
Zakorzenienie
|
Mskladaczku, straszna historia
Współczuję
|
|
|
|
#1384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I pamietaj, aby nie cykac fotek zbyt czesto (jesli nie trzeba), nie jest zbadane jeszcze tak do konca dzialanie USG na dzidziusia i jego rozwoj w przyszlosci. Trzymam ![]() Margot mskladaczku Bardzo mi przykro __________ A Smok dzisiaj na mnie taki piekny i diabelski ![]()
|
|
#1385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko kto nam bedzie jaja znosił ? Bo Feniksie na grzybnicę się nie nadadzą - wszak Feniks znosi jaja na twardo
|
|
|
|
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny, soba sie nie martwie, silna jestem; chociaz przykro strasznie.... i klasycznie sie poryczalam.
Mi kota tak cholernie zal! Gdybym kurde wiedziala, ze On tam jest ![]() Kot na szczescie szybko zasnal
|
|
|
|
#1387 |
|
Zakorzenienie
|
mskladaczku straszna historia - współczuję
|
#1388 |
|
Wtajemniczenie
|
mskladaczku
tragedia ale jak to mozliwe zeby kot wszedl poda maske? matko, czy ja mam codzien sprawdzac?
|
|
|
|
#1389 |
|
Zakorzenienie
|
mskładaczku-współczuję
![]() Nareszcie wróciłam znów na wizaż.Wyobraźcie sobie, że byłam odcięta od netu ponad dwa tygodnie:/ Pachnę dziś CKin2U
|
|
|
|
#1390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mskladaczku, współczuję
|
|
|
#1391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja juz kiedys slyszalam takie historie... Nawet weterynarz mi dzisiaj mowil, ze tak sie czesto niestety zdaza. Ostatnio amputowal kotu, wkrecony w silnik, ogon. Juz sie zamykam, bo watek psuje. |
|
|
|
|
#1392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1394 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Margot Cytat:
witamy na perfumach. Cytat:
--------------------- a pachne sobie dzisiaj Jesienia M. Micaleff
|
|
#1395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() --- Annayake Miyako. TŻ dzisiaj bardzo wyciszony i poważny, chce ze mną porozmawiać przy kolacji. Oj, groźnie to wygląda.
|
|
#1396 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Takie różne odzucia co do zapachów, to niesamowita sprawa jest! Avignon jest na mnie słodki! Ciepły, z nutą Dolce Vity Szara Różo - muszę zakrywać sobie ekran, jak pojawia się Twój av (bo tak porażająco piękny jest ) zawsze źle reagowałam na coś z dziwnymi gałkami ocznymi ![]() Pachnę dzisiaj właśnie Avignon. Pierwszy raz globalnie, zawsze testowałam na nadgarstku. Ludzie w tramwaju podjerzliwie pociągali nosami (7.30 rano ). Piękna sprawa! Chyba jednak... chcę całą flaszkę. Wrocławianki - byłam w Magnolii. Jest już otwarty The Body Shop, ale nie ma jeszcze pełnego asortymenu, MAC jeszcze nieczynny. Sephora i Marionnaud zupełnie zwyczajne, w Douglasie Etro (ale nie ma jeszcze testerów) i The Different Company. Rachel, mam nadzieję, że tylko wygląda to groźnie |
|||
|
|
|
#1397 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wyjęłam z piekarnika babeczki upieczone według przepisu Vesenki
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
Zapodałam sobie Simply, ale boli mnie głowa i chyba nos mi od tego zwariował, bo zamiast melonów w mleczku (
określenie Narnijki) czuję coś a'la Cool Water, którego szczerze nie cierpię !!! |
|
|
|
#1399 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1400 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1402 |
|
Raczkowanie
|
Od kilku dni cały czas mam ochotę tylko na Lolitę edp, hm.....
a tyle flaszek czeka niecierpliwie na łaskawe oko
|
|
#1403 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj Hot Couture a dziś Neonatuar Cocon
|
|
|
|
#1404 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie tam głupie? Sowa to cukiernia z Bydgoszczy - ma najlepsze ciasta i torty pod słońcem
![]() http://www.sowa-lodz.pl/torty_k.html Kostka hiszpańska o smaku orzechowym lub kawowym to delikatna beza przełożona kremem, mniam ![]() Jednak nic nie przebije tortu bezowego z serkiem maskarpone, doktylami i syropem (nie wiem jakim). |
|
|
|
#1405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
smacznego ![]() Ja uwielbiam tort bezowo - bananowy i wszelkie wariacje na temat szarlotek Wiecie, co wracalam dzisiaj z pracy do domu 1,5 godziny. Myslalam juz, ze szlag mnie trafi Dobrze, ze Ukochany byl w domu i czekal na mnie z cieplym obiadem
|
|
#1406 |
|
Zakorzenienie
|
Tymeno, ale pyszności
nie rób mi ochoty bo się odzwyczajam od słodyczy
|
|
|
|
#1407 | ||||
|
BAN stały
|
Ja już nic nie mówię, że mi się coś znowu kojarzy, bo Róża za chwilę wyskoczy z tym swoim chlebem...
Bo to złe pończochy były... <mówi głosem B. Lindy>Cytat:
i to na dodatek na publicznym forum, wylać chłopokowi wiadro zimnej wody na głowę... Naprawdę... przedstawiciele flory tak nie postępują... Cytat:
LB D&G ph Straaaszny gniot. ![]() Cytat:
Pięknie to napisałaś, ![]() Cytat:
Koty uwielbiają dziwne miejsca. Mój kumpel przewiózł raz jednego kilka kilometrów. Wcisnął się gdzieś pod maskę i trudno było go wydostać. Koniec końców kociak został u babci kolegi, na wsi. Czytam, czytam i się zastanawiam: "Od kiedy Sowa kręci biznes w Trójmieście?" Potwierdzam, cuda nie słodkości... ![]() Burn, słitaśny avatar. ![]() Właśnie testuję Lagerfeld Classic, zapach, który planowałem ustrzelić w ciemno na allegro... Początek jak owocowy kompot, po godzinie już lepiej - pudrowa róża, sandałowiec i lawenda (ewentualnie ten cały opoponax, który ją podobno przypomina ).Za chwilę - testy A*Men'a ![]() Faaaaajnie...
|
||||
|
|
|
#1408 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jako nastolatka zauroczyłam się Flower by Kenzo, Casmirem i Image z pachnących stron w czasopismach. Przechowywałam je lata całe, a one wciąż pachniały. W perfumerii nigdy nie byłam, bo wydawało mi się że jestem za biedna, a poza tym byłam bardzo nieśmiała i się wstydziłam wejść do tego pachnącego przybytku. Gdy byłam na studiach koleżanka namówiła mnie, byśmy poszły do perfumerii w Empiku. Coś tam potestowałyśmy na bloterkach, zapamiętałam tylko CK one. Prawdziwe perfumeryjne życie zaczęło się, gdy przypadkiem trafiłam na forum. Nie wiedziałam, że te wszystkie cuda mogę mieć i ja i to wcale nie bardzo wielkim kosztem. Zaczęłam poznawać zapachy dzięki próbkom z A. A było to zaledwie rok temu. Ale czuję się i tak perfumeryjnym leszczykiem przy starych wyjadaczkach (wybaczcie sformułowanie). Uwielbiam się od Was uczyć Babeczki prze-py-szne Na którejś tam wcześniejszej stronie (ze dwa dni temu) był przepis. Mskladaczku - okropna historia, przytulam Cię mocno. Gryksiku - A*men to mój ulubieniec. Boski Jeszcze słowko na temat Sander: Na mnie to bardzo wyraźny szypr. Nie taki ostry jak 24F, raczej ugładzony, pełny, bogaty. Jakby dodać tam słodycz bardzo dojrzałych owoców i ciepłych kwiatów. To chyba jedyny szypr, który mi się spodobał i mogłabym nosić od czasu do czasu. Byłam bardzo zdziwiona, bo podobał się też mojemu mężowi, a na inne szypry kręci nosem. Witaj Golgie
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2007-10-25 o 19:20 |
||
|
|
|
#1409 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Znajomy ma zwyczaj solidnego ostukiwania maski samochodu, żeby w razie czego kota wypłoszyć.Mskładaczku, współczuję... biedny kot A w temacie - Celine Orientalna, testuję ją kolejny raz, by się upewnić, czy czasem nie chcę się jej pozbyć... Chyba jednak nie chcę, a kolekcję powinnam ograniczyć, buuu. Edytowane przez Aragonte Czas edycji: 2007-10-25 o 19:52 |
|
|
|
|
#1410 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jeżeli chodzi o jadalne przysmaki to także - ale pyszności tutaj wkleiłaś ![]() Ciekawe czy Hiszpańska kostka przypadłaby do gustu Hiszpańskiej Myszce...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:39.

Na pewno delikatne kadzidło znajdziesz w Orintal Flower.
takich, gdzie nuta kadzidła jest dominująca i takich, gdzie kadzidło jest tylko dopełnieniem. Chyba nie sposób wszystkich poznać 

właśnie przeczytałam 

Bardzo mi przykro 

) zawsze źle reagowałam na coś z dziwnymi gałkami ocznymi
). Piękna sprawa! Chyba jednak... chcę całą flaszkę.
Smacnego Agnysko
a tyle flaszek czeka niecierpliwie na łaskawe oko
Dobrze, ze Ukochany byl w domu i czekal na mnie z cieplym obiadem