![]() |
#4141 | |
Wiedźma
|
Dot.: sześćdziesiątki z plusem
Cytat:
Religijnym ulubieńcem mojego syna nie jest Jezus Chrystus, tylko książę Siddhartha zwany Buddą. Ale ja nie o tym... W przemówieniu Tuska nie było pychy, ani agresji, nie było zemsty i nie było słowa "przegrani". To pozwala mi mieć nadzieję, że tym razem przegranych nie będzie. Że pomimo fatalnego budżetu, roztrwonionych, a nie reinwestowanych przychodów, pomimo silnej opozycji i wrogiego prezydenta - uda się PO doprowadzić do tego, żeby "wszystkim żyło się lepiej". Wszystkim - obywatelom drugiej kategorii (Żydom, ateistom, kolorowym, homoseksualistom) także. Zwyciężyła jasna strona?
![]() |
#4142 |
Zakorzenienie
|
Jaśniejsza strona.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4143 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4144 |
Zadomowienie
|
Alketko, życzę Ci wspaniałego tygodnia wsród bliskich.Nachapania się milości,radości,fajnych rozmów do północy,oderwania się od samotnosci , zmęczenia gwarem domu w którym Cię z utęsknieniem czekają.
![]() ![]() Taka,ładnie to ujęlaś "dobrego jutra życzę". Miejmy nadzieję. Kota,masz rację.Czy jasna zobaczymy.Jaśniejsza. Nika,Bietkadd,dzięki że wpadłyście.Prosimy częściej. ![]()
#4145 |
Zakorzenienie
|
Byłam wczoraj w Monachium, nie będe tego opisywać dwa razy, więc wstawię tylko to, co wczoraj wieczorem napisałm w innym watku
![]() "My dzisiaj wybraliśmy się do Monachium, do polskiego konsulatu. Wyjechalismy o 11 rano a wrócilismy przed chwila, czyli dla nas głosowanie to nie była kwestia 15stu minut, ale całego dnia ![]() Pod konsulatem straszny tłum, kolejka olbrzymia, lał deszcz ze sniegiem, było bardzo zimno a ludzie stali w takiej wielkiej kolejce i chcieli głosować. Byli ludzie młodsi i starsi, ratowali sie kawa z pobliskiej kawiarenki i stali... Rozmowy, spotkania znajomych i nieznajomych i oczywiście najwazniejsze: głosowanie ![]() I wszyscy stali w tej kolejce, ja nie widziałm żeby ktos zrezygnował (chociaz nie wykluczam tego, bo kolejka była naprawde olbrzymia a pogoda bardzo paskudna) Wiecie co, taki zastrzyk optymizmu tam dostałam, niezależnie od wyniku wyborów..." Przed wyborami czułam się znowu jak studentka ![]() Efekt był taki, że dzień przed wyborami zdecydowałam sie, ze na wybory pójdę. ![]()
#4146 |
Zakorzenienie
|
Luba, czyli się złamałaś i poszłaś
![]() Ech, trzeba. U mnie w pracy jęczą, zawsze jęczeli, że Tusk nijaki. Ale przynajmniej nie jątrzy, nie walczy i stara się porozumiewać- tak to z grubsza wygląda. Najbardziej mnie uderzyło, że w czasie swojego przemówienia po przegranej Kaczyński zaczął w pewnym momencie mówic o mordercach- uszy mi, że tak to ujmę, wyszły z orbit ( na zasadzie wychodzących z orbit oczu) bo mówił o Piotrowskim i o Tusku. takie porównane mu wyszło... Dzisiaj zatem cd. czy to Piąta Rzeczcpospolita? Ważne, żeby popychać wózek i jakoś iść do przodu. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nooo, jesli oni beda w to wierzyli to znaczy, ze mało do nich dociera. Nie, zebym wierzyła, że do nich (do braci Kaczyńskich) cos dociera, ale zawsze taka nadzieja się w człowieku kołacze ![]() Koto, wychodzę z założenia, ze tylko człowiek ograniczony trzyma sie kurczowo swoich poglądów i ich nie zmienia ![]() I dlatego postanowiłam pójść na te wybory. Mój maż jak mantrę powtarzał mi, ze jesli kiedys wrócimy, to czy chcę wracać do Polski PiSu? No nie chcę. I zagłosowałam.
![]() |
#4148 |
Zakorzenienie
|
I dobrze, Lubko
![]() Dobrze, ze dajesz znaki życia i zjawiasz się tu... |
![]() ![]() |
![]() |
#4149 | ||
Zakorzenienie
|
Ale zmieni sie nam minister edukacji? Prawda? *szuka pocieszenia*Bo kto przy zdrowych zmyslach pozwoli placic biednym(autentycznie, bo nikt nie ma na egzaminy! ani jedna osoba z mojej grupy) eksternom 11x120,80pln?
![]() |
#4150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4151 |
Rozeznanie
|
Ale może będzie jakaś " edukacja " zamiast coraz większego, obecnego ciemnogrodu ... ?
Co do opłat to faktycznie ...czarno widzę .. ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#4152 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak nie to od lutego "Witaj stara szkolo" i podkulony ogonek przy pani v-ce dyrektor, ktora wspaniala kobieta jest, ale nie chce naduzyc jej zaufania... Jak sie nie obrocic tylek zawsze z tylu... Zarejestrowalam sie w urzedzie pracy, 2.11 mam spotkanie. Jesli dostane oferte (ich obowiazkiem jest jakas mi dac) to jesli ja odrzuce utrace status osoby bezrobotnej = bede musiala placic za egzaminy. Jesli ja przyjme = bede miala 40h mniej tygodniowo na nauke.
![]() |
#4153 |
Zadomowienie
|
Hallo
![]() Jestem zadowolona z wynikow wyborow..... ![]() Zycze tego Wam.....i sobie...i mojej rodzinie ![]() Caluje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4154 |
Zakorzenienie
|
Halo, Johanno. To Ty z synem w avatarze?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4155 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4156 | ||
Zakorzenienie
|
Podsumowujac wszystko:
1.Ta szkola ma prze... wytoczymy proces zbiorowy. Bo jak tak podsumowac wszystkie ich "drobne pomylki" to to bylo wyludzenie (200 osob po 550zl). Oczywiscie szkola ma prawnika. Wiec zalatwienie tego bez sadu nie wchodzi w gre (oni nasze podania odsylaja swojemu prawnikowi, ktorego oni oplacaja, nie dziala dla nich charytatywnie, wiec na pewno podania nie zostana rozpatrzone na nasza korzysc) 2.Umowa zawiera wiele bledow. Wiec teoretycznie mamy na nich haka. 3.Nie dam rady finansowo z egzaminami. A nawet jesli, wyjdzie jakbym normalnie poszla :/ Wiec zapisalam sie dzisiaj do szkoly. 65zl miesiecznie. Jeszcze nie podpisalam umowy, wiec jutro zadzwonie do kilku panstwowych szkol (ale to co jest w ofercie tej szkoly wyglada naprawde fajnie i przyjemnie, plus nie mam tak jak we wszystkich panstwowych prac semestralnych, tylko zwykle kartkowki i testy). Ale uczyc sie nadal ucze 10.11 zjazd, a ja musze przerobic do tego dnia to co bylo na zjazdach poprzednich, oraz przypomniec sobie ten semestr ktory mam zaliczony. Straszne to to nie bedzie.
![]() |
#4157 |
Zakorzenienie
|
Miłego dnia życzę Wszystkim Wątkowiczkom 60+ i nie tylko im
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4158 |
Zakorzenienie
|
A ja idę zaraz do domu, nie siedzę dziś po godzinach, snuję się ogłupiała, wydajność w pracy mam [prawie zerową, więc jak dzisiaj nie muszę to idę, idę, uciekam do słodkiego domu.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4159 |
Zakorzenienie
|
A co to za głucha cisza w wątku ?
było tu już o kryminałach, ale nie wspomniałyśmy wtedy kryminałów Marka Krajewskiego z Eberhardem Mockiem i Wrocławiem w rolach głównych dziś skończyłam Dżumę w Breslau, czytałałm długo, ale ta książka była pełna opisów tak okrutnych i obscenicznych scen, że musiałam ją sobie dawkować chyba gorsza niż wcześniejsza wrocławska trylogia ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4160 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4161 |
Zakorzenienie
|
Dzięn Dobry. Wpadlam zobaczyc czy jest Starsza Pani ( moj doradca) i Poziomka. Pozdrawiam Rozterke( to Twoje wlosy na avatarku-piękne).
hmm...mówię Wam w sekrecie ![]() Mieszkam w Elfolandii ![]() Edytowane przez neonka28 Czas edycji: 2007-10-28 o 07:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4162 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4163 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4164 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4165 |
Zakorzenienie
|
A jesteś w ogóle, czy już uciekłaś? Ja z braku laku wdałam się dyskusję "Damą być" kadząc wizażankom, że wiedzą z autopsji, jak to jest.
![]() Ech, za dużo tu mojej awatarowej pomidorowej czerwieni, zmienić awatara? No ale z kolei przywiązana jestem do niego- jedno logo, kojarzące się z moją firmą, nieznienne, jak coca- cola ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4166 |
Zakorzenienie
|
Mam okres i znowu chce mi sie seksu. Coś ze mna nie tak! Czy jest tu lekarz od stabilizacji hormonalnej?
Może ja coś wcinam co to coś powoduje? Starsza Pani ![]()
#4167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() wpis wygląda dramatycznie, a ja nie widzę w tym nic złego, masz w końcu z kim ![]() A serio, to ja raczej małotemperamentna ![]() ale wyciągałabym z zaistniałej sytuacji korzyści, jakie przynosi ![]() Idę do pracy Miłego dnia ![]() Koto, poszłam wczoraj czytać i po 10 minutach usnęłam z książką na twarzy, może znowu się kiedyś ponawołujemy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4169 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wracam do pracy- podpisy i spisy...br.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4170 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:51.