|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III
Za godzinke idę na tańce, a potem sobie z nim pogadam
|
|
|
|
#1202 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
jestem i ja
![]() i sie nudze bo mi sie foch przeciagnal i sie nie widzialam z TZ a za chwile ma spotkanie ale moze wpadnie potem hmmmm co do mojej dziary - jedna byla gdzies w jakims watku, musze potem poszukac na kompie ale jest niedokonczona - to zn byla ale skora mi kolor wypchnela bo byla bialo czarna a teraz jest juz tylko czarna
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
buuu...a ja jutro jade
![]() ale TZ mi niespodzianke zrobil bo wyszedl godzine wczesniej z pracy zeby ze mna pobyc, ukochal mnie, nakarmil ciasteczkami i w ogole byl taki kochany. i powiedzial ze w niedziele mam od razu do niego jechac to zrobi mi pyszny obiad ![]() i kupilismy dzis na konto wspolnego mieszkania 6 salaterek malych, 2 duze, 2 talerzyki i 2 kubki. wszystko zdobione w rozyczki, taki komplet a koszt.... 1zl za sztuke . wiec chyba sie oplacalo
|
#1204 |
|
Rozeznanie
|
Nie smutaj sie Sanetka! Czas szybko leci i an sie obejrzysz znowu bedziecie razem. A troszke potesknic tez jest fajnie. Najwazniejsze, ze Wam sie uklada. Przeciez gorzej by bylo, gdybys wyjechala w jakiejs zlosci do Tzta, a jak sie kochacie to tylko sie cieszyc!
A jak pozaliczasz co trzeba, to od razu poczujesz sie lepiej! |
|
|
|
#1205 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hmm co Wy robicie wieczorami ze tu taka cisza
bzykacie sie czy co? no hihi to napewno a ja sie dzis nie widzialam znow z TZ
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
A propos tego co pisała malutka: najpierw pierwszy buziak a potem pralka..no własnie!
Jak to zleciało. Ja właśnie jestem na etapie takich zakupów i to jest wprost megastyczna radość:P Pisałam wam, że Tz chory, pojechałam dziś do Niego z lekarstwami i ...czosnkiem. Wyprzytulaliśmy się i było miłoooo. Tak mi się nie chciało wracać do domu . W każdym razie paskud jest, bo zjadł ten czosnek i się uparl, że nie tylko on będzie smakowicie pachnieć, złapał mnie i zaczął do siebie przyciągać, żeby pocałować.Co to była za walka Stwierdziłam, że kurczę nigdy nie sądziłam, że się tak będę przed pocalunkiem bronić ![]() Gold: Ad tego ciasta to ja bym zamordowała! Żadne z nas nigdy złego słowa na drugie nie powie rodzicom etc. Stoimy za sobą murem. Nawet jeśli faktycznie coś się komuś nie podoba to jest wyłącznie między nami. Nie zdzierżyłabym skarżenia się mamusi. W sobotę zjazd na uczelni pierwszy, boję się panicznie, ale jakoś będzie. Wczesnym rankiem pojedziemy do makro, i ikei z Tż co mnie pozytywnie nastroi,a potem mnie odwiezie na uczelnię. O 19 skończę to odbierze mnie stamtąd i spędzimy razem wieczór. Nie będzie źle, cooo?
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ale padam nie dosc ze dopiero co po weselu nic nie odpoczelam to teraz ta podroz poslubna i mase zalatwien z nia zwiazanych caly tydzien mialam mnostwo korepetycji bo chcialam troche kasy zarobic zeby miec na jakies swoje babskie wydatki
dopiero skonczylismy sie pakowac tzn walizke mezulka ja jutro jade do domu rodzicow i tam bede sie pakowac bo wszystkie ciuchy letnie mam tam od rana mamy maraton to wymienic kase w kantorach to zakupy jakies to znow do apteki to spotkac sie z przyjaciolka z ktora sie nie bede widziala juz dlugo wiec ehs mi chyba godzin jutro braknie
|
#1208 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
SoNeRa jak ja Ci zazdroszcze ahhh
udanej i romantycznej podrozy Ci zycze ![]() ![]()
|
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
A ja mam dołka. wczoraj przyjechałam do domku. TZ mnie odebrał z dworca i pojechaliśmy do jego mamy (bo TZ na obiad jechł). ja mu po drodze powiedziałam ze jestem baaaardzo najedzona (jadłam zapiekanke na dworcu taka ogromną ) i ze nic nie chce jeść o ledwo zyje. pojechalismy do jego mamy a ta mi obiad nakłada(godz. 20.30 - a ja po 18 przewaznie juz nic nie jem.. bo potem zasnąć nie mogę)więc jej mówię ze jadłam zapiekankę i jestem przejedzona a ona :mnie to nie obchodzi " i ma naklada. więc ledwo to wcisnęłam w siebie. pojechałam potem do TZ (od razu herbataka ale i tak bardzo cięzko sie czułam). wkurza mnie to ze jak mówe nie to znaczy nie... a poza tym TZ tez mówi: zjesz zjesz.. mimo ze wczesniej mu mówiłam ze jestem przejedzona. Po 22 pojechałam do domku bo padałam już ze zmęczenia. wchdze - myslałam ze wszytscy sie rzuca na powitanie(tak jak zawsze) a tu nic. tylko rodzice "nic nie mów bo brat pisze wypracowanie (więc siedziałam 15 minut i milczałam). potem opowiadam jak się przejadalm - a ojciec (z podniesionym głosem) chyba nie masz wiekszych problemów no to ja na to : ze widocznie nie mam. no i foch.. super. potem mama dosżła do wniosku ze w sumie po co ze mną gadać.. zadzwoni do brata na ploteczki ( zktórym i tak codziennie się widzi). więc zostałam sama w salonie... i poszłam spać. Kurde.. tak sobie mysle ze teraz jak pojade na studia po świtach zmarłych to wróće dopiero na wigolie.. a co.. moze jakos te prawie 2 miesiące wytzrzymam. tylko szkoda ze z TZ sie widziec nie bede. ale po tym jak mnie wczoraj olali mam dość takich powitań
|
|
|
|
#1210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Svinecka dzieki po podrozy wkleje fotki zmykam sie zbierac i znikamy na miasto pokupic ostatnie rzeczy buziaki milego dnia dziewuszki
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewuszki
, a przede mną weekend we dwoje Za to już w srodę jedziemy wszyscy do mojej mamy i mamy przedłużony 4 dniowy weekend |
|
|
|
#1212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od razu przyznaję się, , że po łebkach czytałam ![]() Dorinko owocnego weekendu ![]() Ja też mam weekend z Mężem sam na sam, ale cięęężko to widzę ![]() W ogóle 2 tygodnie temu zaprosiliśmy sobie na dzisiejszy wieczór gości i dziś zrobilibyśmy wszystko, aby nie przyszli, a nie wiem jak to zgrabnie odkręcić Bo mam ochote iśc i powiedzieć: "Słuchaj, mam okres, umieram i nie jestem w stanie dzisiaj gości przyjmować, a to cabernet sauvignon co w kuchni stoi, to mi się bardziej przyda w tym stanie niż Wam do sałatki " Eh. cięzki dziś dzień mnie czeka
|
|
|
|
|
#1213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dorinko wszystkiego naj z okazji rocznicy I wiecej takich rocznic życzę wam obojguJa tez juz nie mogę się doczekac weekendu Ostatnio przez nocne przytulanki jestesmy z mężem niedospani W weekend musimy nadrobić i ze snem i z przytulaniem![]() A tak apropos gdzie się podziewa nasza Hihi - najwieksza gaduła tego watku Mam nadzieje ze szczęśliwie opuściła ramiona męża i wróci do nas
|
|
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
jejku widze ze wy takie szczęsliwe i weekendy z TZ będe itp a ja.. zastanawiam sie jak moj TZ zareaguje ze nie będziemy sie pewnie widzieli prawie 2 miesiące
|
|
|
|
#1215 |
|
Raczkowanie
|
hej hej dziewczyny znalazlam chwilke czasu w pracy , jestem taka chora ze masakra ...angina..wrrrr.....w domu moj brat z TZ siedza ciegle na kompie i nie mam prawa glosu..fajnie.....dzisiaj jade do tesciow
) esh...hm......nie wiem czy sie cieszyc ale przez ta chorobe to nawet nie mam sily myslec o tym..bedzie co ma byc..mam nadzieje ze weekend bedzie udany.......dziewczyny zycze udanego weekendu , bo znajac zycie nie uda mi sie wejsc na kompa.....buziaczkiiiii
|
|
|
|
#1216 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu SZOK... Zdecydowanie nie jestem wyspana...Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja dzisiaj tylko czekam na powrót do domu, bo Mąż obiecał mi gorący termofor i komedie jakies fajne Kochany Mój... |
|||
|
|
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
Dorinko
kolejnych udanych latek Wam życzę!Madzialenko mnie też czasami to wkurza jak odwiedzam mamę a ona zamiast ze mną usiąść i pogadać to cos robi. A ostatnio włączyła na wideo koncert Rubika i to w dodatku podgłośniła, choć po pierwsze wie, ze ja takiej muzyki nie lubię, po drugie przecież nie przyszłam do niej oglądać koncert
|
|
|
|
#1218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przychodzisz porozmawiac, czas spędzic, a tu Robik |
|
|
|
|
#1219 |
|
Raczkowanie
|
hihi wspolczuje..wiem co to ,oec ciezki okres..chociaz od momentu gdy odstawilam tabletki czuje sie lepiej
trzymaj sie
|
|
|
|
#1220 |
|
Zakorzenienie
|
Ach.. wczoraj przez to wszytsko az wkurzona poszlam spac i dzis obudziłam się tez wkurzona...
A jak jechalam autobusem do domku to mama jeszcze dzwoniła do nie i mówiła abym przyszla (bo się smiałam ze do TZ ide na noc)to mówi ze jak do 23 nie wróce to da znac na policji ze TZ mnie przetrzymuje no więc wracam stęskniona o 22 a tu takie coś... szok
|
|
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
Apropo rozstania na 2 miesiące to przeszłam to praktycznie 3 razy i lubie tego. Choć te smsy , te rozmowy wynagradzają rozłąkę. Nigdy nie dostawałam tak wspaniałych smsów jak podczas tamtych wyjazdów
|
|
|
|
#1222 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Madzialenko, na pewno bedzie tesknil za Toba Najwazniejsze zebyscie przed tym wyjazdem spedzili mile chwile we dwojeDorinko Wszystkiego Naj z okazji rocznicy i jeszcze wiele wiele lat wspolnych rocznic, swietowania ich../wiadomo ze potem juz jako maz i zona/ Ja tez spedze weekend razem z Tz Hihi Jesli moge cos doradzic: To wymysl ze moze Twoj mąz sie bardzo przeziebil wczoraj i ciebie tez cos bierze no i po prostu nie macie sily na impreze ![]() ![]() Sanetko: Fajnie ze sobie kompletujecie rzeczy do mieszkanka, to takie slodkie ![]() A z ta maszynka, to pewnie smiechu bylo duzo ![]() no i pewnie wiecej czasu poswiecilas
|
|
|
|
|
#1223 |
|
*sportaddict*
|
SoNeRo - udanej podróży
![]() Dorinko - życzę Wam nastepnych 200 ![]() Hihi - welcome back Jak sibie znam, to napewno bym się wykręciła z imprezy :P chociaz czasem jest tak, że straaasznie mi sie nie chce, a potem sie okazuje, ze jest super ![]() Madzialenko - dlaczego 2 m-ce? On nie może dojeżdżać czasem do Ciebie, albo Ty do niego? Zresztą po tym jak on wyjechał na dłużej, to nie bardzo chyba ma podstawy do pretensji ![]() Dzino - zdrowia
|
|
|
|
#1224 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mąz cię dziś wygrzeje wieczorem to zapomnisz o całym tym bólu. A mój kochany wczoraj był w Empiku i kupił mi 2 ksiązki, jadna o górach o której już wcześniej myślałam a druga to nowość jednego z moich ulubionych autorów Oj moje kochanie
|
|
|
#1225 |
|
Raczkowanie
|
gold -fish zgadzam sie z toba
wtedy faceci inaczej mysla.....i zaraz po powrocie tez..a pozniej....ten zapal im gasnie..
|
|
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ale ja wcale nie musze jechac tam na 2 miesiące
moge tak jak teraz być co weekend w domku ale.. wkurzona jestem na rodziców i jak sie nic nie zmieni tak tak postanowiłam. moze jak zatęsknia za mną to choć się ucieszą ze przyjechałam a nie juz na progu kłótnie ![]() TZ raczej do mnie nie przyjedzie bo pracuje od pon do soboty i tylko na pare godzin w niedziele by mógł a to bez sensu bo sama podróz juz 3 godz trwa
|
|
|
|
#1227 |
|
*sportaddict*
|
Zobaczenie CIEBIE ma być bez sensu?
|
|
|
|
#1228 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja to nawet jak 2 dni mamy przerwy to mi od razu ciężko ![]() A co do smsów i telefonów to codziennie dostaję takie ![]() Czasami dzwoni do mnie Mąż jak jestem w pracy i mówi "No Cześć, chciałem tylko Twój głos usłyszeć, bo bardzo Cię kocham". Cytat:
Cytat:
![]() A na kolację byli zaproszeni ![]() Cytat:
![]() Mąż mi właśnie napisał, że jeszcze troszkę (dobre sobie... jeszcze fryzjer dzisiaj...) i będziemy mieć weekend. Cytat:
No jakby chciał, to może wyruszyć w sobotę w nocy I wracać w niedziele w nocy.Ja bym i 3 godziny jechała. |
|||||
|
|
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
ach powiem wam ze nawet mi się mysleć o tym nie chce
![]() pogadam dziś z TZ i zobaczymy (jak zwykle pewnie ok 21 bedzie dopiero bo przecież praca ) buuu to chyba ta pogoda tak działa na mnie... juz nie wiem czy bardziej jestem wkurzona czy zdołowana ![]() jeszcze przez ten wczorajszy nocny obiad zasnąć nie mogłam
|
|
|
|
#1230 |
|
*sportaddict*
|
Madzialenko, ja Cię rozumiem, rodzina Tż stara się mnie paść i walka o to, żeby nie zjeść pełnego posiłku co max. godzinę [wierzcie, że nie przesadzam], a jednocześnie odmówić w kulturalny sposób NIE JEST ŁATWA
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.

, a przede mną weekend we dwoje 
"

kolejnych udanych latek Wam życzę!

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)