|
|
#1231 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III
Cytat:
.....Może jakoś się wykręcisz ale znowu jak dzisiaj jest ten dzień to trochę głupio....trzeba było juz wczoraj zacząc odkręcać ![]() Cytat:
I bardzo dobrze, tak ma być ![]() Cytat:
![]() [quote=ANITKA79;5618026]Hey dziewczyny ![]() Dorinko Wszystkiego Naj z okazji rocznicy i jeszcze wiele wiele lat wspolnych rocznic, swietowania ich../wiadomo ze potem juz jako maz i zona/ Ja tez spedze weekend razem z Tz dzieki, ale upojne weekendy się nam zapowiadają Cytat:
,czasem tak jest ze się strasznie nie chce imprezki a okazuje się, że jest bardzo fajnie Dla nas też dwa dni to wieczność , jesteśmy od siebie totalnie uzależnieni ....To chyba nie jest zbyt zdrowe ale jakoś nie możemy nic z tym zrobic, dwa lata mija i dalej to samo...
|
||||
|
|
|
#1232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I pewnie dwa w jednym - zdołowana i wkurzona, a każde z nich podkręca to drugie...A ja chyba chcę CZEKOLADY! Lindta 85% chcę ! |
|
|
|
|
#1233 |
|
Rozeznanie
|
a ja z samego rana jem delicje z deprechy taK tesknie za moim kochaniem;(
KOCHAM MOJEGO SKARBA http://suwaczek.com/200611172438.pngPrawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę' |
|
|
|
#1234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1235 |
|
*sportaddict*
|
A ja mam wielką paczkę kwaśnych żelek i w lodówce słoik kremu do smarowania (biała + mleczna czekolada), podpowie ktoś, jak się na nie nie rzucić?
![]() Póki co zaparzyłam sobie zieloną herbę ![]() edit: aha poza żelkami i kremem mam też 2 kg do zrzutu ![]() Madzialenko, chcesz, żeby dziewczyna zęby wybila o monitor
|
|
|
|
#1236 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jakby nie ten okres to bym ich jakos przekłnęła ![]() Cytat:
), a nadal jesteśmy od siebie maksymalnie uzależnieni i wydaje się, że to się pogłębia Kwestię tego, czy to zdrowe jakoś tak zgodnie przemilczeliśmy ![]() No ja tego mojego Męża kocham coraz bardziej i coraz mniej sobie wyborażam cokolwiek bez niego
|
|||
|
|
|
#1237 |
|
Zakorzenienie
|
Pomyliłam się powyżej- nie lubię takich rozstań
Hihi...boże jak by mój zadzwonił z takim tekstem to bym chyba zemdlała... mój nie jest aż tak wylewny W domu mojego TZ króluje kuchnia mięsno-tłusta i musiałam długo i często tłumaczyć, ze ja jadam jogurty, owoce, warzywa, a mięso tylko czasami- najwyżej raz dziennie Na szczęście u niego każdy sam sobie nakłada na talerz
|
|
|
|
#1238 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzis na jedzenie nie moge patrzeć
jeszcze sniadania nie jadłam tylko herbatkę (jabłko+dzika róża) piję
|
|
|
|
#1239 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
no tak jest rano i znowu sie rozpisujecie jak ja zaraz wychodze i mnie nie bedzie a potem znow bede musiala nadrabiac
z kolei wieczorem jak bede siedziec to Was nie bedzie ![]() dorinko kochana wszystkiego najjjjj z okazji rocznicy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#1240 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Dziękuję Madzia Dzisiaj dostanę na żywo. Mąż przyniesie, bo zażądałam A co, mogę raz w miesiącu być wredną czarownicą Cytat:
![]() Kiedyś z Męża bratem rozmawiałam i ten brat powiedział, że cytuję "Padłam B na głowę, bo normalnie to on raczej mało wrażliwy i uczuciowy był a to co teraz widzi, to przechodzi ludzkie pojęcie" ![]() EDIT: Idę zrobić sobie zieloną herbatę. A że w pracy jest tylko taka z opuncją, to zbytniej rozkoszy picia nie będzie
|
|
|
|
|
#1241 |
|
Rozeznanie
|
hihi fajny masz av taka buzka rozesmiana
ja wlasnie gadalam z moim ze dzisiaj przyjedzie <jupi> kurde tak za nim tesknie a niewidzielismy sie "az" dwa dni .. jeszcze gdzies zgubilam oczko z pierscionka <naszczescie to nie zareczynowy> dostalam go na walentynki i tak mi strasznie smutno teraz
KOCHAM MOJEGO SKARBA http://suwaczek.com/200611172438.pngPrawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę' |
|
|
|
#1242 |
|
*sportaddict*
|
my ponad 3.5, więc tu już chyba działają jakieś wsteczne procesy
albo po prostu dobrze udajemy ![]() chociaż w sumie, licząc miesiąc niebycia razem, to dopiero rok z kawałkiem ![]() B.? mój też jest B.
|
|
|
|
#1243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1244 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
a moj jest "S"
|
|
#1245 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie martw sie tak na zapas, zobaczysz co Twoj Tz powie jak sie dzis spotkacie No juz ladny usmiech prosze ![]() ![]() Hihi No widzisz i nie trzeba bylo nic klamac Czasem najprostsze rozwiazania sa najlepsze Lepszego samopoczucia zycze Apropos smsow i telefonow: To ja tez dostaje takie telefony od swojego Tz.."Dzwonie bo chcialem uslyszec Twoj glos Najdrozsza, bo sie stesknilem" albo slodkie smsy |
|
|
|
|
#1246 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#1247 |
|
Rozeznanie
|
u nas 17 listopada pierwsza rocznica jak jestesmy razem
"
|
|
|
#1248 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
vadi mnie tez sie podoba
|
|
#1249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1250 | |
|
*sportaddict*
|
Svinecko - A z nowego avatara wnioskuję, że Tż oficjalnie wrócił do łask?
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1251 |
|
Rozeznanie
|
ja juz lece zrobie sobie dzien pieknosci :P jakas maseczka no i musze depilacje nog zrobic
potem moze jakies ciacho upieke dla mojej love a tak nawiasem mowiac na tym watku mozna poczuc duzo milosci i niektore wasze wypowiedzi o milosci sa piekne.... podoba mi sie jak mowicie o swoich mezczyznach itp
|
|
|
#1252 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
|
|
|
#1253 |
|
Zakorzenienie
|
Madzialenka
takie sytuacje sa najlepsze. Ja czasami wychodzę np. z koszykiem ze sklepu i się wracam![]() A jeżeli chodzi o te skarżenie sie mamusi................. to wczoraj o tym rozmawialiśmy i on mi powiedział, ze jak jego mama usłyszała, że zrobiłam ostatnio karpatkę, a teraz robię mu budyń to powiedziała (cyt.)- "no pieknie, jak w małżeństwie..." a jak usłyszała, że ostatnio ciągle buczę to powiedziała, ze pewnie mam rację i powody do buczenia ![]() A jak sie spytałam to czemu mi tego wcześniej nie powiedziałeś, to stwierdził- ,,a po co?" Po co? Np. po tyo, zebym nie chodziła wkurzona przez cały dzień
|
|
|
|
#1254 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I taka mamy tabliczkę na drzwiach do mieszkania Na slubie jego mama do mnie mówi, Ty, A, teraz to Ty jesteś babka z ABSem, (jestem A... B... S...)a ja zaczęłam sie śmiać, że z podwójnym, bo z Męzem ![]() Co do stażu to my chyba nigdy nie zdefiniujemy od kiedy "jestesmy razem" bo pierwsze kilka dobrych miesięcy udawaliśmy że nic między nami nie ma, a jak już się sami przed soba przyznaliśmy to było tornado! ![]() [QUOTE=vadi;5618246]Ale na początku to jest tylko zakochanie, hormony szaleją etc. Dopiero potem zaczyna się Miłość przez duże M Tak jak my? Czy inaczej?Cytat:
Prawda?
|
|||
|
|
|
#1255 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#1256 |
|
Zakorzenienie
|
Hihi nowłasnie się cała droge potem oglądalismy czy nikt nas nie goni. ale najlepsze jest t ze stolik mieliśmy najbardziej w głębi sali. i aby wyjśc musielismy przejsc przez cał a salę i wszystkie kelnerki...
|
|
|
|
#1257 |
|
Zadomowienie
|
A moj Tz to A jak ANITKA
lub dwie pierwsze alfabetu jesli wezme pod uwage swoje drugie imieDziewczyny lubie Was coraz bardziej ![]() ![]() "Dzien bez zielonki dniem straconym" ![]() ![]() |
|
|
|
#1258 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i całą ta nasza miłość do nich tu widać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
że nie zauważyli
|
|||
|
|
|
#1259 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nigdy nie piłam zielonej herbatki.. ale ostatnio delektuję sie białą (lipton piramidki)
|
|
|
|
#1260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My z Mężem prawie nie pijemy kawy, za to bardzo dużo herbaty i ciągle kupujemy jakieś nowe - w efekcie ostatnio w szafce "herbacianej" naliczyliśmy 34 różniste herbatki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:20.

" 
.....Może jakoś się wykręcisz ale znowu jak dzisiaj jest ten dzień to trochę głupio....trzeba było juz wczoraj zacząc odkręcać
I wiecej takich rocznic życzę wam obojgu
W weekend musimy nadrobić i ze snem i z przytulaniem
kolejnych udanych latek Wam życzę!

potem moze jakies ciacho upieke dla mojej love