|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XXI
|
|
|
|
#3752 |
|
CzekoladoweLove
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XXI
|
|
|
|
#3753 |
|
Explorer siłowni 💪🏼😎
|
|
|
|
|
#3754 | |
|
Wieczne Kutango
|
Cytat:
![]() .
|
|
|
#3755 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3756 | |
|
Explorer siłowni 💪🏼😎
|
O tej godzinie nie będę się pierdzielić
![]() ---------- Dopisano o 01:41 ---------- Poprzedni post napisano o 01:40 ---------- Ale poprzednie warzywko już spleśniało na dobre ![]() ---------- Dopisano o 01:43 ---------- Poprzedni post napisano o 01:41 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3757 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3758 |
|
Explorer siłowni 💪🏼😎
|
Nie ma bata - muszę brać rzodkiew! Marna, bo marna, ale przyjdzie wtedy w moje urodziny
Nie mogę dopuścić, żeby żadnego prezentu nie dostać. Tym bardziej, że S o mnie nie pamięta ---------- Dopisano o 01:46 ---------- Poprzedni post napisano o 01:45 ---------- Toż S teraz szaleje - 2 stragany otwarte w jednym czasie (w teorii )
|
|
|
|
#3759 | |
|
Wieczne Kutango
|
Cytat:
![]() .Ok, ja zamykam swój warzywniak na dziś, jutro trzeba rano wstać bo nie nadążę coś czuję . Niech Wam się przyśnią same jędrne i żylaste bakłażany ![]()
|
|
|
#3760 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3761 | |
|
Explorer siłowni 💪🏼😎
|
Cytat:
![]() POZDRAWIAM WĄCHOCK, PIASECZNO I LUBIESZÓW ![]() ---------- Dopisano o 01:49 ---------- Poprzedni post napisano o 01:49 ---------- Swoją drogą jak tak będą sypać świeżymi warzywami, to pójdę z torbami Jak na DK znowu będzie, to będę musiała dzwonić do Wongi
|
|
|
|
|
#3762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zejdź mi z tego Piaseczna :PGeneralnie toż Piaseczno państwo policyjne, może ta od eisenbergow mundurowa |
|
|
|
|
#3763 |
|
Raczkowanie
|
Nikolaaa 1840
|
|
|
|
#3764 | |
|
Explorer siłowni 💪🏼😎
|
Cytat:
Ja ostatnio czytałam, że służba celna w Piasecznie przechwyciła pełno podróbek znanych marek (przesyłki z Chin hahah z Ali ) i tak sobie pomyślałam o naszej handlarze ![]() ---------- Dopisano o 01:59 ---------- Poprzedni post napisano o 01:58 ---------- Nieźle wątek przeczesujesz
|
|
|
|
|
#3765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez michalina_86 Czas edycji: 2016-02-23 o 02:02 |
|
|
|
|
#3766 |
|
Zadomowienie
|
Ja też się z Wami żegnam
Jeszcze tylko dodam, że Angel_007 również należą się oklaski, bo odpowiedziała mi na mój wcześniejszy mail, podając informację o "aktywacji", tylko przeczytałam ją już po rozesłaniu "spamu", co nie zmienia faktu, że info wyszło również błyskawicznie od Niej |
|
|
|
#3767 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pisałam do nich w weekend, powinni byli się ze mną już dawno skontaktować. Rzeczywiści zamiast gratisów które chciałam dostałam dwa żele - których akurat nie lubię (zresztą wiecie, żel to nie krem, nie odczuwam takiej różnicy między Clinique a Garnierem).A pakowacz chyba rzeczywiście przed walentynkami był myślami zupełnie gdzie indziej ![]() Ja tam do czerwieni się już przyzwyczaiłam, tylko pracowy dress code nie pozwala mi na co dzień pomykać w krwistym burgundzie :p |
|
|
|
|
#3768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wydawało mi się, że na fotkach, które niedawno wstawiałaś, była ich spora kolekcja. A tu się okazuje, że tylko jedna
|
|
|
|
|
#3769 | |
|
Explorer siłowni 💪🏼😎
|
Michalina, jesteś może dziś na bieżąco? Chciałam zapytać czy dzisiaj (właściwe wczoraj) wracał brokuł (tak z ciekawości, bo swoje 2 już mam i więcej nie planuję, bo Wonga mi ich nie sfinansuje
).---------- Dopisano o 02:08 ---------- Poprzedni post napisano o 02:04 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3770 | |
|
Wieczne Kutango
|
Cytat:
![]() . Ide ja już ![]() .
|
|
|
#3771 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Miłych snow, ja jutro chyba zapodam sobie jakis warzywny soczek tak dla zdrowia urody i relaksu
|
|
|
|
|
#3772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie, nie przypominam sobie, żeby była o tym mowa. Ale ktoś miał jeszcze zrezygnować, więc może się pojawi. A z tym El to chyba byłam ja?... Moje pierwsze zamówienie Najpierw musiałam się wykłócić, trafiłam na bardzo nieprzyjazną babkę na infolinii. A potem mnie zmobilizowałyście i zadzwoniłam ponownie, aby się dowiedzieć o dane i napisać skargę. I wtedy odebrała już inna, bardzo sympatyczna. Obiecała załatwić sprawę i rzeczywiście - przesłali mi brakującą miniaturę. A w odpowiedzi na moją skargę przesłali list z przeprosinami i fajny gift: piękną pomadkę, nie wiem, czy dostępną u nas, i miniaturę tuszu Tylko że trochę to trwało i też się musiałam denerwować z tymi telefonami i mailami. W następnym zamówieniu już się nie pomylili Za to w Clinique mimo zapisu do newslettera nie dostałam kodu. I tam dopiero było fatalnie. Pisałam do nich, a babka mi ciągle odpisywała, że kod na pewno dostałam, a jak mi się nie podoba, to mogę nie kupować. Serio Edytowane przez michalina_86 Czas edycji: 2016-02-23 o 02:18 |
|
|
|
|
#3773 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A po co taki duży zapas? Opakowania takie same czy kolekcjonerskie?---------- Dopisano o 02:21 ---------- Poprzedni post napisano o 02:17 ---------- A ja się martwiłam, że mam 2
|
|
|
|
|
#3775 | ||
|
Explorer siłowni 💪🏼😎
|
Cytat:
Co do EL - tak, to był Twój przypadek Wybacz, tyle tu się dzieje, że ja nie ogarniam co kto kupił, dostał, nie dostał itd. Kojarzę tylko sytuacje ![]() ---------- Dopisano o 02:24 ---------- Poprzedni post napisano o 02:22 ---------- Cytat:
Mi się często nudzą perfumy - jeszcze nigdy nie kupiłam 2x takich samych |
||
|
|
|
#3776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Info o gifcie wklejałam późno - w stosunku do tej sytuacji - bo późno przyszedł. W dodatku niepoleconym, więc weekend przeleżał w skrzynce Chciałam tylko wyjaśnić pokrótce, że EL się umiał zachować A Clinique nie bardzo - tym milsze zaskoczenie dzisiaj.A jaki kod masz na myśli? |
|
|
|
|
#3777 | |
|
Explorer siłowni 💪🏼😎
|
Mam nadzieję, że rzodkiewy przyjdą w małym pudełku. Jak ostatnio niosłam 2 wielkie pudła z S i jeszcze stertę listów, to aż chciałam się schować. Wolę dyskretne
Takie mini, mini paczuszki jak w C i EL najlepsze Chociaż z małym pudełkiem S też fajne Dopiero mam 1 małe pudełko Zawsze mi do dużego pakują ![]() ---------- Dopisano o 02:30 ---------- Poprzedni post napisano o 02:29 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3778 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa
Rzeczywiście głupio, zwłaszcza, że bez przesady, że to jednorazowe 15% to nie wiadomo co. I bardzo niefajnie, że jak wpisałaś, ale nie skorzystałaś, to już nie możesz wykorzystać. Kto ustala takie głupoty?A ja małego pudełeczka S. nie mam Kusi mnie ta koszulka, ale pasuję. Nie mam darmowej wysyłki, a ostatnio trochę wydałam, więc cóż... Jakby na którąś nie pasował rozmiar (odpukać!) - to JA JESTEM
|
|
|
|
#3779 | |
|
Explorer siłowni 💪🏼😎
|
Cytat:
Moim zdaniem ten kod powinien działać cały czas, bo - 15% na zakup pojedynczych produktów nieprzecenionych to mała atrakcja. Większość tych rzeczy można kupić w S, a tam online jest prawie non stop - 20%.Ja też nie mam darmowej wysyłki - nie lubię na siłę dobijać do darmowej dostawy Oprócz tego kremu Biothermu, ale nie wiem czy potrzebuję setnego kremu w saszetce W ogóle nie znam tej marki (tzn znam z nazwy ale nic nie używałam). S chyba trochę nas podczytuje, bo chciałysmy warzywka, to rzucili Ja dalej jestem w szoku, że w tym samym czasie praktycznie przed komornikiem |
|
|
|
|
#3780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 03:08 ---------- Poprzedni post napisano o 03:06 ---------- Na dzień i na noc oczywiście
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.

Nie mogę dopuścić, żeby żadnego prezentu nie dostać. Tym bardziej, że S o mnie nie pamięta
Jak na DK znowu będzie, to będę musiała dzwonić do Wongi

Pisałam do nich w weekend, powinni byli się ze mną już dawno skontaktować. Rzeczywiści zamiast gratisów które chciałam dostałam dwa żele - których akurat nie lubię (zresztą wiecie, żel to nie krem, nie odczuwam takiej różnicy między Clinique a Garnierem).
).
Najpierw musiałam się wykłócić, trafiłam na bardzo nieprzyjazną babkę na infolinii. A potem mnie zmobilizowałyście i zadzwoniłam ponownie, aby się dowiedzieć o dane i napisać skargę. I wtedy odebrała już inna, bardzo sympatyczna. Obiecała załatwić sprawę i rzeczywiście - przesłali mi brakującą miniaturę. A w odpowiedzi na moją skargę przesłali list z przeprosinami i fajny gift: piękną pomadkę, nie wiem, czy dostępną u nas, i miniaturę tuszu
Zawsze mi do dużego pakują