|
|
#1261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III
Cytat:
Więc teraz musimy nadrobić![]() Oj kurcze dziewczyny dla mnie 8 godzin w pracy to juz wiecznośc.. My z mężem przez długi czas byliśmy ze sobą na odległość, dzieliło nas 250 km.. Ta tęsknota i wieczna rozłąka była straszna! Dzis nawet chwila bez siebie nawzajem jest wiecznością i wydaje sie stracona.. Czasem się zastanawiam czy aż takei mocne związanie jest dobre...
|
|
|
#1262 |
|
Zakorzenienie
|
Wierszyk z dedykacja dla naszych TŻ.
"więc jesteś jesteś jesteś daj niech sprawdzę niech cię dotknę raz jeszcze dłonią i ustami niech w oczy spojrzę chociaż najmniej wierzę oślepłym ze zdumienia oczom jeszcze twój głos usłyszeć chcę zapachem się zaciągnąć pojąć cię raz na zawsze wszystkimi zmysłami i nigdy nie zrozumieć i ciągle na nowo dochodzić prawdy pocałunkami" Halina Poświatowska
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
#1263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mniamia mój TZ ?? hmmm.. on to nie lubi herbatek.. chyba ze na zimno ![]() no i kawy tez razem nie lubimy |
|
|
|
|
#1264 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#1265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W rpacy jeszcze da się wytrzymać - ciągle coś do zrobienia, cos na głowie i jakoś mija, ale weekendy samotne to jest koszmat Siedzi się w domu albo włóczy po mieście bez celu i miejsca sobie znaleźć nie można...Ale najwiekszą traumą był jednak pobyt z nocowaniem w szpitalu - myslałam, że oszaleję My od kiedy tylko się poznaliśmy spędzalismy ze soba mnóstwo czasu, czasami zaraz po pracy się spotykaliśmy i do 3-4 w nocy po 4-5 razy w tygodniu - zmęczeni, niewyspani i nieprzytomni w pracy, ale jacy szczęśliwi ![]() vadi no tabiczka ABW na drzwiach robiłaby jeszcze wieksze wrażenie, niż nasz ABS
|
|
|
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc dziewczynki.
Najpierw zaczełam multicytowac ale za duzo pisania bym miała- leń ![]() Kurcze Dori a ja zupełnie zapomnialam że dzis 26 !!!!!!!!Przeciez dzis mamy 2 rocznicę ![]() .Oj trzeba będzie isc do miejsca naszego poznania ![]() A poźniej tak jak Wy przytulanko zrobimy- tym bardziej że TZ jutro leci do Dortmundu .W kazdym razie wszystkiego naj naj dla WAS Dziewczyny ja z tym kryzysem po 2 latach to tak ironicznie pisałam- wyczytałam taka madrość na któryms watku ![]() Hihi trzymaj sie kochana. Jeszcze tylko parę godzinek i weekend
|
#1267 |
|
Zakorzenienie
|
A jeżeli chodzi o te skarżenie sie mamusi.................
to wczoraj o tym rozmawialiśmy i on mi powiedział, ze jak jego mama usłyszała, że zrobiłam ostatnio karpatkę, a teraz robię mu budyń to powiedziała (cyt.)- "no pieknie, jak w małżeństwie..." a jak usłyszała, że ostatnio ciągle buczę to powiedziała, ze pewnie mam rację i powody do buczenia ![]() A jak sie spytałam to czemu mi tego wcześniej nie powiedziałeś, to stwierdził- ,,a po co?" |
|
|
|
#1268 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No... a ja czekolady chcę, czekolady ![]() Chociaż pewnie w domu rozpuszczę sobie magnes i tyle będzie z jedzenia czekolady
|
||
|
|
|
#1269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja juz teraz tesknie za moim Slonkiem a dopiero 40 min go nie widzę. Tez się nad tym czasem zastanawiam....czy nie kocham go za mocno..... Gold wydaje mi się że Twój TZ jest specyficznym typkiem i nie nalezy go porównywac do innych męzczyzn. "Specyficzny typek" to jak najbardziej wysublimowany komplement w moim mniemaniu
|
|
#1270 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Vadi Już jest na szczęście wszystko dobrze, ale żeśmy się nadenerwowali a mąż się nacierpiał sporo.. Ale już za nami co najgorsze Mąz po badaniach i wiadomo że jest już okey O szczególach nie chcę pisać bo mój mąż nie lubi jak opowiadam o jego chorobach..
|
|
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wczoraj sie umawiałam z mamą ze dzis na zakupy o 12 pójdziemy (miała kogos do pracy zaplanowac i ze mnę zaszaleć) no i teraz czekam i nie wiem czy się szykowac bo po wczorajszym dniu to nie wiem czy to jeszcze aktualne?? ale nie mam zamiaru nawet dzwonic
![]() Edit: Tz mi własnie napisał" czesc zabko jak sie dziś czujesz?? " aja taki mam podły humor ze nawet mi się odpisywac nie chce
|
|
|
|
#1272 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak przyjme kiedys nazwisko Tz to po slubie tez bede ABS ![]() Ps. A propos hisoryjki wesolej To kiedys bylismy z Tz na kebabie a on wczesniej kupil martini 0,75 l i tak sie zagadalismy ze nie wzielismy tej butelki w reklamowce z restauracji Znaczy sie ja zostawilam na siedzieniu obok I wracalismy sie po nia przez pol miasta Bo zauwazylismy prawie dopiero pod domem ze czegos nam brakuje. I juz na miejscu patrze a na naszych miejscach juz ktos usiadl i mysle pewnie juz jej nie ma i wiecie co okazalo sie??Ze kelner zabral i jak nas zobaczyl to zaczal sie smiac he he i od razu nam oddal Nie krylismy radosci No i oczywiscie wieczorkiem wypilismy po lampce tego trunku he he |
|
|
|
|
#1273 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu
specyficzny typek... ? Na pewno tak. I mam z nim 3 światy
|
|
|
|
#1274 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam
widze ze o niektórym humorki dopisuja Dorinko wszystkiego najlepszego dla was, pomyśl sobie że następna rocznica to juz jako mąż i zona ![]() zdrówka dzino Svinecko oryginalne ma imię Twój Tz :hahaah: ![]() My razem z Tż tworzymy takie coś: NM -moje inicjały, MK -inicjały Tz NM MK zarówno w pionie jak i w poziomie takie zestwienie naszych inicjałów daje inicjały każdego z osobna ![]() Cytat:
![]() też mi sie zdarza czasami taka skleroza ![]() dopiero jak wyszłam ze sklepu to sie skapuję ze trzymam cos obcego w ręcę
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
|
#1275 |
|
Zakorzenienie
|
rózowe martini
ostatnio babcia mnie takim poczęstowała
|
|
|
|
#1276 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tam padło pytanie, "kiedy można powiedzieć, ,że sie kogoś kocha za mocno?" Odpowiedz jest jedna "nigdy" ![]() ![]() Cytat:
![]() Mój nie lubi nawet jak badania ma mieć robione i ja chce przy tym być... Bo obydwoje wiemy co powiedza, a on nie chce, abym po raz kolejny tego słuchała
|
||
|
|
|
#1277 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu to przez rodziców ten humor podły???? no nie przesadzaj. Wiem ze moze zrobic sie przykro jak rodzice stosuja olewke ale to nie koniec świata
|
#1278 |
|
Zakorzenienie
|
Jak herbata to z kawałkiem imbiru, albo Herbapolu (różne pyszne smaki), ale ranek bez kawy ze śmietanką jest taki...bezbarwny
|
|
|
|
#1279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to chyba jesienna depresja. u nas pewnie zaraz bedzie deszcz lał
|
|
|
|
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
|
ja prawie w ogóle nie pijam kawy, ale czasami jak czuje ze ciśnienie jest niskie i chce mi sie spac to wypijam taką z 2,5 łyzeczek, taką siekiere co by mnie obudziłą
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#1281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W kazdym razie mój mąż zawsze mówi że nie da się kochac za mocno
|
|
#1282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1283 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
ja uwielbiam herbaty, zwłaszcza zieloną. czerwoną też pijam, bo mam dzięki temu poczucie, ze czerwona herba zabija żelki, które zjadłam a co do kochania za mocno, to problem pojawia się tylko wtedy, jak druga strona to wykorzystuje, źle traktuje itp. wzajemne uzależnienie jest fajne
|
|
|
|
|
#1284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Nie moge się przyzwyczaic do tego ze ciemno jest o 17, spacerkowac się nie da za bardzo. Nic tylko dom, praca, praca, dom. Smutno jest bez słonka.No cóz nic nie poradzimy. Trzeba się do tej szarówy przyzwyczaić. JA zawsze pod konioec pazdziernika mam trodszkę wisielczy humor. Lubie jesien ale najpierw musze się przyzwyczaic do zimna .
|
|
#1285 |
|
Zakorzenienie
|
kurde chyba zadzwonie do tej mamy bo mam ochotę sobie cos kupić. jakis swterek, spodnie a najlepiej to płaszczyk lub kurtke taka za pupę (ale nie z szelszczącego materiału i nie pikowanę).. a jak do tej pory wsyztskie które spotkałam były za duże
a mi tyłek marźnie
|
|
|
|
#1286 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja natomiast z czystym sumieniem obrzeram się czekoladą i zelkami bo przeciez chleba nie jadam. Generalnie zdrowo się odzywiam, a ta czekolada to taki nic nieznaczący szczegół![]() Czerwona herba gnojówka mi smierdzi i nie moge się do niej przekonac
|
|
#1287 |
|
*sportaddict*
|
ja jestem chyba napędzana na baterie słoneczne, bo od wiosny - jak tylko zaczyna się słoneczna pogoda - latam jakby mi ktoś wsadził prądnicę w tyłek, a jak jest szaro, to marzę tylko o spaniu.... mi podjeżdża starą szarą szmatą do podłogi
|
|
|
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam pytanie: w jakim dniu najlpiej iśc do ginekologa (przed owulacja w trakcie, czy po) bo musze cytologię zrobic i usg wewnętrzne (bo ostatnio mi ten jajnik lewy się nie uwidocznił)
|
|
|
|
#1289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez miałam zawsze problem z marznięciem tyłka w zimie. Wszytkie kurteczki mam krótkie, a w tych płąszczykach które mam to nie za bardzo lubię chodzic. Kupiłam sobie w połowie wrzesnia biały, puchowy płaszczyk, nie szeleszczący i jest taki cieplutki Tylko nie mam go okazji wypróbowac bo jeszcze takie zimy porządnej nie ma.
|
|
|
|
|
#1290 |
|
*sportaddict*
|
najlepiej zadzwoń i się spytaj.
na cytologię np. - w połowie cyklu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.

I bardzo dobrze, tak ma być 
, jesteśmy od siebie totalnie uzależnieni ....To chyba nie jest zbyt zdrowe ale jakoś nie możemy nic z tym zrobic, dwa lata mija i dalej to samo...
Więc teraz musimy nadrobić

.

mój też jest B.
ostatnio babcia mnie takim poczęstowała