|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dotrwałyśmy do końca - oczekujemy na brzdąca! Mamusie styczniowe cz.11
Cytat:
![]() Cytat:
a jak na brzuszku leży to obowiązkowo piastki w buzi U nas histerii ciąg dalszy. Najadl się, zasnął więc do łóżeczka odłożyłam, obudził się po 5 minutach, TŻ poszedł usypiac i mu się rozwyl totalnie. Wreszcie dał się przekonać do cyca i znowu ciumka może teraz wreszcie zaśnie na stałe przy cycu
|
||
|
|
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
|
Sprawdz to, bo Wojtus tez spal ze mna w lozku i nie wiedzialam o co kaman, ze taki niespokojny, a jemu chlodno bylo i takie otulenie ciasno cieniutkim kocykiem albo flanelka uspokoilo gamonia.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
Zasnął w końcu. Zawislam nad nim z cyckiem i złapal.. Eh idę lulu. Dobranoc
|
|
|
|
#4264 |
|
Zakorzenienie
|
Spokojnej nocy. Ja tez ide spac. Dobranoc
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tez lipnie sie nocka zapowiada bo dopiero udalo mi sie Franka uspic... Ponad godzine wisial na cycku i sie wsciekal... Zapakowalam go w woombie, smoka w paszcze i powoli sie wyciszyl :/ mam nadzieje, ze to jednorazowy wystep. Teraz jestem pewna, ze to skok bo do tej pory sie tak nie zachowywal.
Spokojnej nocy for all Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#4266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
210 postow do nadrobienia jeszcze mam,poczekaja na nastepne karmienie :-D
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#4267 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusia
żeby udalo sie uspac Malego - cyc to najlepszy usypiacz ![]() Casaa trzymajcie sie ![]() My cycamy ale cos dziwna pora o 2 sie nie zdazalo Malemu jeść, ale cyca na śpiocha wiec powiniej ladnie zasnąć rosi:Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
|
#4268 |
|
Zakorzenienie
|
Meldujemy się i my
Padam na twarz. Ja nie mogłam usnąć i jak mi się to udało jakoś koło 23:30 to Młody o 00:15 zaczął stękać więc wzięłam go do siebie no i tak czuwałam do 2:30. Teraz jemy, w międzyczasie było kupsko jak nie wiem i Młody się rozbudził i gada i cieszy się do niewiadomo czego Czarno widzę resztę nocy
|
|
|
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
My tez sie cycamy. Nawet nie wiem, o ktorej bylo poprzednie karmienie
|
|
|
#4270 |
|
Zakorzenienie
|
Malwi - dlatego ja apki uzywam bo bym zginela marnie
![]() Moje dziecko mnie dzis szokuje. Zjadl o 22. Do polnocy dokazywal i jak zawsze spi po kapaniu to nie. Tz mu kolysanki puszczal a ten do niego gadal twardo. No nic, o polnocy sie polozylam chociaz bylam zla bo wiedzialam ze mnie czeka godzina albo pol snu. A tu co? Obudzil sie o 4 ![]() Zjadl z jednego cyca i go na drugiego chyba juz nie dobudze. Aaaa i mialam Wam napisac ze wczoraj zauwazylismy pierwsza lze! Po 11 tygodniach! |
|
|
|
#4271 |
|
Zakorzenienie
|
My też cycamy. Po ciężkim wieczorze - dziecko leży między nami ze smoczkiem, przykrytym pieluchą, żeby nie wypadał, każde z nas trzyma za łapkę i dziecko wreszcie usypia, choć my chyba szybciej - spala 5h, i trochę kwękała. W sumie jakbym zostawiła to może by jeszcze zasnęła, ale ona wieczorem tak niespokojnie je to chociaż teraz niech zje normalnie...
I serio, w nocy je spokojnie, bez histerii.
Edytowane przez ruda3d Czas edycji: 2016-02-23 o 04:10 |
|
|
|
#4272 |
|
Raczkowanie
|
Dotka jaka masz aplikacje?
|
|
|
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje się
Zasnął mi przy cycu przed północą, pobudka o 4 i godzinę mi wisiał teraz niby śpi więc rozkminiam jak go odłożyć
|
|
|
|
#4274 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka czyli po drugim skoku pojawily się łzy ald usmiecha sie Witek świadomie juz od jakiegoś czasu
![]() U nas ani lez oprocz dwoch przypadkowych ani usmiechow tzn usmiecha sie przy cycu i jak zasypia ale tak świadomie to raptem kilka razy ehMy cycamy po raz trzeci. Byla 23, 2 i 5 i oby teraz do 8 się udalo. Biore Malego do siebie do lozka na brzuszku zeby pospal bo strasznie steka Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
Szok! Maly przespal 4h, a w sumie do jedzenia go obudzilam bo spokojnie jeszcze z pol godzinki by dospal.... Moze cycki nie podzielaja mojego entuzjazmu ale wszystko dzieki woombie
wreszcie sie przydal bo do tej pory uwazalam to za pieniadze wywalone w bloto Oby wszystkim do rana dzieciaczki ladnie spaly ![]() Wyslane z Lumia920. ---------- Dopisano o 05:26 ---------- Poprzedni post napisano o 05:23 ---------- Karen u mojego tez jeszcze swiadomego usmiechu brak spokojnie, na wszystko przyjdzie czas ![]() Moj na mnie zasypia wlasnie ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#4276 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#4277 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4278 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka ja nawet po telefon nie zdazylam siegnac
dalam cyca i zasnelam. To pierwsze karmienie pod wzgledem skupienia mojej uwagi na dziecku jest straszne.Karen u nas juz sa lzy, dzisiaj 7 tygodni nam stuknelo. Casa w koncu, korzystaj poki spi
|
|
|
#4279 |
|
Zakorzenienie
|
Keas - aplikacja sie Nursing nazywa
![]() Malwi - spoko, ja mimo apki (czyli wlaczam tel!) Nieraz nie pamieam czy mlodego karmilam czy nie i zdarzylo mi sie pomyslec ze np - od polnocy je dopiero o 5?! Karen - moze Witek wczesniej nie mial powodu do placzu? ![]() Usmiechy sa od dawna ale co mialam Wam pisac - tz wracs z pracy wczoraj. Wzial mlodego od razu bo ja robilam kawe. A mlody patrzy patrzy na niego i od razu zadowolony (a sekunde wczesniej byl ryk bo juz glod przypieral). I za chwile wieeelki usmiech to taty
|
|
|
|
#4280 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Casaa narobilas smaka na bułkę z pasztet em i ogórkiem, tyle że kiszone ogórki mam u rodziców i mój dopiero później po nie skoczy Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4281 |
|
Rozeznanie
|
Wasze dzieci nie śpią, a moja od wczoraj caly czas spi, tylko na jedzenie sie budzi. Moze przez caly dzień ze 2 godziny czuwała. Ja zamiast siecieszyc to sie martwię czy wszystko w porzadku
![]() Kornelka juz dawno pierwsze łzy ma za soba, za to usmiechy to sporadycznie |
|
|
|
#4282 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4283 |
|
Zakorzenienie
|
Kogiel ty się ciesz a nie
Mój toczy zaciętą walkę z powiekami obecnie. Lecą mu jak nie wiem ale trzyma je otwarte na siłę
|
|
|
|
#4284 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Napisalam ze usmiechy sporadycznie i dostalam taki piękny bezzebny usmiech
|
|
|
|
|
#4285 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4286 |
|
Rozeznanie
|
Czesc
u nas dzis tez laskawa noc. Nakarmilam go o 19 potem kapiel i maz go usypial,a ja ogladalam film. Padli razem wiec nie wiem ktora byla godz jak zasnal- moze przed 21. Wiem tylko ze przebudzilam sie o 2 i spanikowana sie zastanawialam czy moje dziecko jadlo! Musialam go budzic bo by spal dalej. Potem zasnal o 3.30 i przed 7 obudzila go kupa. Przebrany, nakarmiony i teraz znow zasnal no szok. Ciekawe jak dzis dzien minie. Pewnie znow lacznie pospi 2godz. A ja sie zastanawim czy pospac jeszcze czy wstac i chate ogarniac...
|
|
|
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
MallaMi pospij
balagan nie zajac, nie ucieknie My teraz na cycku czyli 3h20min przespal Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#4288 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja chce iść pod prysznic i włosy umyć a temu się na żarty przy cycku zbiera
![]() Ok chyba zasnął Żartował
Edytowane przez kasia01987 Czas edycji: 2016-02-23 o 08:56 |
|
|
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
Mój usnął ale na mnie... Jestem uziemiona, a też miałam nadzieję na prysznic i jakieś śniadanko
|
|
|
|
#4290 |
|
Wtajemniczenie
|
Dokładnie mojej też najlepiej na mojej klacie. A tak mi marsza kiszki grają że aż dziwne że się nie obudziła.
My znowu noc super. Zasnela po północy tak do 5 spała. I też sie martwię czy to nie za długo. Aż sprawdzałam z 5 razy czy wszystko ok. Kurcze tak przytuliłam się wczoraj do tz i miałam takie ochotę na miziole że masakra. Ale cierpliwie czekamy...
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.

a jak na brzuszku leży to obowiązkowo piastki w buzi 

żeby udalo sie uspac Malego - cyc to najlepszy usypiacz
rosi:

tzn usmiecha sie przy cycu i jak zasypia ale tak świadomie to raptem kilka razy eh