Mamusie kwietniowe - część V :-) - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-22, 21:02   #2881
lulka19
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie kwietniowe - część V :-)

Cytat:
Napisane przez patulinka94 Pokaż wiadomość
No to pięknie!
Właśnie niektórzy nie rozumieją że to nasza pierwsza ciąża i wielu rzeczy zwyczajnie nie wiemy... Dla mnie to normalne że o wszystko się pyta, bo skąd mamy wiedzieć kiedy jest coś normalne A kiedy mamy się martwić
Najważniejsze że wszystko ok

Agnessa no to daj znać co po ktg.
Mnie od tych sterydów na płuca bolało dupsko :P

Oj mnie też bolała i jeszcze w dodatku byłam cała czerwona bo rozszerzyły mi się jakieś naczynka Do mnie lekarka mówi, że muszę jeszcze wytrzymać min, miesiąc tylko z tym moim ciśnieniem... Ale wyniki krwi i moczu bardzo dobre
lulka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-22, 21:03   #2882
MiniMonix
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kopycio Pokaż wiadomość
MiniMonix co za lekarz?! Chodzisz prywatnie? Kurczę ja nie rozumiem, kogo masz pytać jak nie lekarza? Od tego sa w koncu. Dostają kase i jeszcze jakies fochy.. Ja ostatnio byłam na konsultacji onkologicznej i babka była tak niemila i nic nie chciała mi wytłumaczyć, ze nie wytrzymałam i ja normalnie Ochrzanilam, teraz jak byłam drugi raz to juz miała uśmiech od ucha do ucha oni myślą, ze rozumy pozjadali i ludzi traktują z gory z głupim uśmieszkiem.. Moja gin to mi nawet rysuje jak nie rozumiem
No właśnie kurka wodna nie podoba mi się zbytnio to, ale on i tak jest ze wszystkich najlepszy :/ jest w sumie bardzo miły, ale chciałabym więcej informacji. Może dużo wymagam, ale w końcu to moja pierwsza ciąża i martwią mnie pewnie sprawy. Chodzę prywatnie.

4 V 2013
Żona
31.III.2016 Córeczka !

MiniMonix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-22, 21:12   #2883
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnessssa Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki witamy się ze szpitalnego łóżka u nas ok warunki w szpitalu Super. Są nowe elektryczne łóżka jak w leśnej jutro mają pobrać badania i zobaczymy co tam dalej
Czyli tak jak czułaś, że skończy się na szpitalu. Dawaj znać co u Was.

Kejka najważniejsze, że wiessz na czym stoisz, lepsza cesarka niż jakbyś miała się rozlecieć.

Mąż mi wpadł w panikę, że to już niedługo i zaczął ronić listę czego jeszcze brakuje
Dzisiaj przywieźli pralkę i mężu prosił, żebym wyprała młodej rzeczy, z prasowaniem mi pomoże.
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-22, 21:16   #2884
Martinixxx
Zadomowienie

Cytat:
Ja tez po wizycie. Mały ma 1900 wiec w 6 dni przybrał 200 g, wszystko ok mamy 33t2d. Za to u mnie mniej ciekawie.. Te moje bóle, co pytałam Kejke to jednak spojenie, ale gin mówiła ze to normalne i jak bardzo sie nasila to bedziemy myslec co i jak. A szyjka skróciła mi sie bardzo ma 3 cm i jest rozpulchniona, jak bedą skurcze mam pędzić na IP. wystraszyłam sie i leżę plackiemMam duzo lezec i nie dźwigać. Nie wiecie moze od ilu cm określa sie szyjkę jako skrócona? Myslalam ze 3 cm to jeszcze nie tragedia.. Jutro pakuje torbę, nie ma zmiłuj.

Co do pępka to miałam dzis położna i mówiła wlasnie zeby nie moczyć, bo on musi uschnąć i odpaść, i najlepiej przecierać octeniseptem a jak nie bedzie chciał odpaść (powinien w ciagu 2 tygodni odpaść) to przecierać rozcieńczonym spirytusem ale takim zwykłym a nie salicylowym.
3 cm to naprawdę długa jak na ten czas. Ja mam na pewno mniej. Lekarze w PL panikują z tą długością. Ale jak jest rozpulchniona to już gorzej, także odpoczywaj

Martinixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-22, 21:23   #2885
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Cytat:
Napisane przez MiniMonix Pokaż wiadomość
Wszystko będzie dobrze! Jesteś tak przebadana, że wszystko przynajmniej wiesz. Nie tak jak u mnie.. Ja coś mówię i jestem zbywana
Kurcze to jest najgorsze...
Mnie dwnerwuje to ze pod konie ciazy zmienilam lekarza prowadzacego ale wyjscia innego nie mialam ...w sumiw to tylko miesiac... Tak czy inaczej oboje odpowiadali zawsze szczegolowo na moje pytania

Madziara tak jak mowisz, wazne ze wiem ze oboje jestesmy bezpieczni moze nastepne urodze naturalnie tak jak chcialam, tym bardziej ze ne predko planuje 2 ciaze...

Dwa razy wymacana po spojeniu dzis jestem i zdycham..ale jeszcze nic nie biore, sprobuje bez lekow wytrzymac.

Dobranoc wszystkim

Mikołaj <3
01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3
kejka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-22, 21:27   #2886
tabaska25
Zadomowienie

GG do tabaska25

Ta szyjka 3cm skrocona to jakiś żart, ja mam 3 cm juz od kilku miesięcy, fakt biore luteine od 5 miesiąca ciąży , wiec może bez tego bylaby jeszcze krotsza??
Stary 2016-02-22, 21:36   #2887
sunshine1551
Raczkowanie

Wreszcie wizaz działa bez zarzutów.
Gratuluje udanych wizyt
Kejka cesarka u Ciebie to najlepsze rozwiązanie.
Kopycio szyjka 3 cm to naprawdę dużo na tym etapie. Ja od 22 tc miałam szyjkę 27 mm. Teraz to nie wiem ile mam dowiem się w czwartek. Lekarz mi ostatnio nie badał choć chciałam wiedzieć powiedział że jest ok. Choć lepiej czasami nie wiedzieć żeby nie zwariować z nerwów.
Sikanie w nocy - ja chodzę 2 razy przewarznie między 2 a 3 w nocy i o piątej rano. Potem nie mogę usnąć wybijam się ze spania. Raz dotrzymałam do 7 rano ale normalnie mialam taki ból pęcherza że wydawało mi się jak szlam do wc że mi coś strzeli w środku. Bolały aż cale pachwiny.
Nieprzespana noc- tamtą noc kiepsko spalam.Udało mi się usnąć o 2:30. O 4 pobudka na wc potem znowu się ciskalam z boku na bok mala kopala a nastenie tyle co oczy zamknęłam to znowu parcie na siku po 5.
Cały dzień byłam na nogach kożystając z ladnj pogody wyprałam ręcznie pościel do lużeczka i te wszystkie minky. W efekcie musialam się polożyć na 3 godziny bo brzuch miałam jak kamień, krzyż bolał jak na okres i w pachwinach.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-02-22, 21:39   #2888
kopycio
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Martinixxx Pokaż wiadomość
3 cm to naprawdę długa jak na ten czas. Ja mam na pewno mniej. Lekarze w PL panikują z tą długością. Ale jak jest rozpulchniona to już gorzej, także odpoczywaj

Cytat:
Napisane przez tabaska25 Pokaż wiadomość
Ta szyjka 3cm skrocona to jakiś żart, ja mam 3 cm juz od kilku miesięcy, fakt biore luteine od 5 miesiąca ciąży , wiec może bez tego bylaby jeszcze krotsza??

Moze i moj lekarz panikuje ale jeszcze dwa tygodnie temu miałam ponad 5 cm. Wole zeby dmuchał na zimne, tez dostałam luteine. Tż sie przejął i wszystko w domu robi a co oznacza ze rozpulchniona? Nie zapytałam, a internety mówią ze przed porodem sie rozpulchnia
kopycio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-22, 22:01   #2889
lulka19
Zakorzenienie

Cytat:
Moze i moj lekarz panikuje ale jeszcze dwa tygodnie temu miałam ponad 5 cm. Wole zeby dmuchał na zimne, tez dostałam luteine. Tż sie przejął i wszystko w domu robi a co oznacza ze rozpulchniona? Nie zapytałam, a internety mówią ze przed porodem sie rozpulchnia

No miękka Szyjka powinna być twarda i zamknięta. Moja ma prawie 4cm, taki paradoks do mojej sytuacji
lulka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-22, 22:06   #2890
Agnessssa
Rozeznanie

Na ktg skurcze na przełomie 7-15% więc po nic się nie dzieje czekamy do jutra. Pas od ktg tak mi scisnela ze oczy mało mi w orbity nie wyszły. Jutro ma być mój gin to się zapytam konkretnie.
A sterydy mam dostać dozylnie tutaj dają w zyle więc tyłek mam zaoszczędzimy
Stary 2016-02-22, 22:31   #2891
NetaC
Raczkowanie

Hej

Co do siku to ja chodzę w nocy. Teraz częściej i więcej sikam bo gardło mnie boli i ciągle pije wodę.

Byłam dziś w przychodni zobaczyć co z e M gardłem dostałam skierowanie na badania crp jutro idę oddać im krew w środę znów mnie zbada zobaczy wynik i powie czy coś się dzieje i trzeba dac lek. Tak to kupiłam jakieś tabletki ziołowe na gardło bez leków dodatkowych w składzie.

Tak źle mi się leży całe nogi mnie mrowia i bolą. Nie wiem jak się ułożyć.

No i spojenie mnie boli ale jak długo siedzę i chce wstać. Nie mogę wtedy na nogach ustac. Albo jak długo chodzę to po tym ciagne się za mężem jak Stary kaczor.

Ja mam kupione ubranka na synka i mam zdjęcia ciążowe z imieniem. Jakbym się dowiedziała że córka to bym się długo pozbierać nie mogła .

Edytowane przez NetaC
Czas edycji: 2016-02-22 o 22:37
NetaC jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-02-22, 22:48   #2892
Martinixxx
Zadomowienie

Cool Dot.: Mamusie kwietniowe - część V :-)

Cytat:
Twoja sytuacja jest całkiem inna i to zrozumiałe,że lekarz interweniuje. Mamy na myśli to, że 3 cm w 34 tyg ( twarda, zamknięta)to jest dużo, bo o to zapytałaś prawda? 2 cm mniej w tak krótkim czasie plus rozpulchnienie to faktycznie coś nei halo.

Martinixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-23, 00:41   #2893
madzia2409
Raczkowanie

Witam, Witam

I z pokora schylam glowe ;(. Nie nadrobię wszystich postow, ale jutro na laptopie cos poczytam do tylu. Musialam odpoczac psychicznie od tych ciezarnych spraw, odlozyc neta i skupic sie bardziej na sobie . Co prawda wchodzilam od czasu do czasu i zerkalam, ale nie mialam za bardzo ochoty pisac. Takze przepraszam pieknie...

My sie jakos trzymamy... Ale zylismy wizja szpitala, ciaglymi skurczami, wysokim cisnieniem, krazkiem i ryzykiem przedwczesnego porodu. Ale organizm dal sobie rady i dzieki lekom funkcjonujemy.dalej w dwupaku.
Tak na szybko, maluch dwa tygodnie temu wazyl 1600g. W srode zobaczymy ile bedzie, troche sie martwie bo waga zleciala mi w dol o 1,5kg, ale maluch jest teraz duzo silniejszy i czuje wypychane nozki wiec z nim bedzie ok., a spadek wagi mojej bedzie podyktowany zejsciem wody z obrzekow. Tak mysle... . Ale zobaczymy jak przybiera na wadze.

Co do przemywania pepka, u nas na SR polozna.mowila ze najnowsze praktyki sa takie, ze nie stosuje sie.nic na pepek, tylko woda z mydlem i ma samo odpasc... .i badz tu madry....

To tak na szybko, jutro sprpbuje podczytac troche na laptopie do tylu. A teraz moze mi sie uda zasnac...
madzia2409 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-23, 02:16   #2894
Trisdom
Zadomowienie

Nienawidze chorowania dzieci (własnych) a jeszcze bardziej chorujących TZ. Do tego mnie tez boli gardło, a nie zasnę, bo się córka jeszcze tłucze w pokoju, bo teź spać nie może. tZ przed chwila wstawal, bo mu puscila sie krew z nosa, a teraz dla odmiany chrapie. I to wszystko w trzecim trymestrze ok, wygadałam się

Gratuluje udanych wizyt, nie przejmowałabym się za bardzo wagą maluchów, bo usg jest jednak bardzo niedokladnym badaniem.

Neta- mnie tez nogi mrowią, ale przechodzi jak zasnę. Biorę na to trochę więcej magnezu, jak na skurcze, ale to chyba taki urok ciazy.

Sikanie w nocy- zawsze ide siku, jak wstaje do corki. Jak sie zdarzy przespana cala noc, to nie mam potrzeby wstawania specjalnie na siku.

Przy tej mojej nocnej i nie tylko nocnej gimnastyce, to bankowo nie dociagne do terminu. 15.04 cos mi sie kolacze w glowie- 10 dni przed terminem... Moglo by byc

Ok, sprobuje zasnac, choc Emilka caly czas kaszle, a ja mam uszy jak radary
Stary 2016-02-23, 04:43   #2895
NetaC
Raczkowanie

Jak mnie boli gardło.
Jak to możliwe że gardło tak boli a lekarz zajrzał i mówi że nic się nie dzieje. Dobrze że idę zrobić to badanie crp dziś i jutro się dowiem czy na pewno wszystko ok.

Budzę się w nocy napić wysmarkac siku i bo mi nie wygodnie.
Kiedyś każda noc to było głową do poduszki i rano a ja muszę wstać.

---------- Dopisano o 04:43 ---------- Poprzedni post napisano o 04:13 ----------

Mam wizyty co dwa tygodnie i zazwyczaj jest to środa jakos tak wychodzi i mi się ubzduralo ze w środę. Patrzę w kalendarz a tam poniedziałek... przegapilam wizytę.
Muszę dzwonić i prosić by umowili mnie na nowo. Zająłem komuś bez sensu kolejke... głupia ja.
Stary 2016-02-23, 04:49   #2896
gosiaczek071
Zakorzenienie

Heh to jest rano ja tak zawsze wstaje :/
Na gardło kup gargarin taki proszek za jakies 3-5 zł do
Rozpuszczania i płukania gardła. Plus piskanie hascosept ten dwlikatny. Jedz kisiel-fajnie "okala" gardło.

Biedne dziewczyny jesteście z tymi spojeniami, pachwinami i reszta

Agnessa trzymaj sie w rym szpitalu, ale mam wrażenie, ze troche spokojniejsza jesteś?

Kejka najważniejsze, ze lekarz dobry a czy go lubisz to najmniejsze znaczenie. Ja zmieniałam w coazy z Hania lekarza gdzies chyba w 6 m-cu. Boże co to za buc był! Płakałam przez niego po każdej wizycie...
Np w 3 miesiącu jak wypatrywaliśmy do Egiptu to go pytam, czy moge bezpiecznie lecieć na co odpowiedział "no jak pani chce poronic, ale skoro wakacje wykupione..." Albo czy moge wejść do pokoju, w którym maz malował farbami "od takich zapachów dziecko moze sie nabawić licznych chorób i wad" (chciałam wejść na pare minut sprawdzić jak wyglada kolor) a przegiął pale jak zapytałam wlasnie ok 6 m-ca czy uda sie juz ustalić płeć "a co dla pani plec jest ważniejsza niz to czy dziecko bedzie zdrowe???" No myslalam, ze gnoja zabije! I zmieniłam na tego co mam teraz- w sumie to do niego chodzę juz 14 lat z mała zmiana wlasnie wywdy, bo mi nie pasowało miejsce gdzie miał gabinet. No i juz 3 moja ciąże prowadzi on (z Hania to ta końcówkę tylko)
Wyobrażacie sobie debila? Teraz zrownalabym go z ziemia, wtedy byłam młoda i głupia w pierwszej ciazy.
Jak tak wogole mozna mowić do ciężarnych...

No-ide śniadanie robic
gosiaczek071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-23, 05:00   #2897
NetaC
Raczkowanie

Czekaj Gosia. To już zaczynasz dzień.? Nie idziesz jeszcze spać.?
O.o i co będziesz robić.?

http://samouczek.info/zabawki-sensor...-krok-po-kroku.

Edytowane przez NetaC
Czas edycji: 2016-02-23 o 05:04
Stary 2016-02-23, 05:46   #2898
kopycio
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Martinixxx Pokaż wiadomość
Twoja sytuacja jest całkiem inna i to zrozumiałe,że lekarz interweniuje. Mamy na myśli to, że 3 cm w 34 tyg ( twarda, zamknięta)to jest dużo, bo o to zapytałaś prawda? 2 cm mniej w tak krótkim czasie plus rozpulchnienie to faktycznie coś nei halo.

Ja wiem, ze czasem sprowadzenie na ziemie spanikowanych ciężarnych jest dobre moze nie sprecyzowałam sie jasno.. Dla mnie 3 cm to mega mało sie wydawało a Wy piszecie ze nawet 1,2 mialyscie i wiem juz ze nie jest najgorzej, ale zaciskam nogi i leżę, na pewno nie zaszkodze dlatego uwielbiam to forum

Chorowanie tż
Nawet nie wspominajcie... To jest jakaś katastrofa odpukać moj na razie zdrowy

NetaC a chodzisz państwowo? Mam nadzieje ze szybko Cie zapiszą fajne te zabawki. dzieki! za chwile dojdą mi materiały i bede szyć

Gosia No jaki buc! Nóż sie w kieszeni otwiera normalnie. I po co taki jest lekarzem?? Ach nienawidzę takich ludzi, ja bym odrazu postawiła do pionu
kopycio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-23, 06:11   #2899
patulinka94
Zadomowienie

Nie ma to jak noc we własnym łóżku!
No i wreszcie mogłam się przytulić do tz, przy nim czuje się bezpieczna.
Wczoraj wieczorem tz do brzucha: "Zosia już chyba nie zamierzasz wybierać się do szpitala? Czy tatuś może napić się piwka?"

Gosiaczek ten lekarz którego opisalas to istna masakra....
patulinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-23, 06:21   #2900
gosiaczek071
Zakorzenienie

Patulinka fajny twój maz
Neta tak wstaje codziennie, bo wyprawiam dzieci do szkoły i przedszkola. Potem mam cały dzien lezenia. Ale jak nie musiałam no to sprzątałam, gotowałam itp. Teraz Kuba chory i w domu jest wiec nim sie zając trzeba. Ale ze mam prykaz lezenia to ta dziewczyna bedzie ogarniać wsystKo. W dodatku mam remont na gorze masakra. Ale beda miec dzieciaki boskie pokoje

Wlasnie ten durny lekarz ma
Kiepskie opinie. Małpa owłosiona jedna! Zawsze mu tak oblesnie klaki z tego fartucha białego wystawały na klacie...bleeee

Ehh taki okres i moj tez cos chory. Okropny jest-marudny i juz oczywiście na pewno ma grypę i umiera ma lekki kaszel ale poszedł jesCze dzis do pracy. Zeby on czasem miał choć jeden dzien te dolegliwości co my, to by chyba w butach umarł

Martinix nie miałas punktu odniesienia z ta szyjka, dlatego ja cie rozumiem
Leżenie nie zaszkodzi. Mnie nosi jak nie wiem. Całe sCZescie ze mam juz cały pokoik gotowy, trzeba posprzątać tylko bo te rzeczy co dostałam w niedziele to tylko tam rzuciłam i bajzel jest. Nawet niedokładnie sprawdzałam ta matę czy karuzelkę. Potem zerknę

Ide sie ubrać, za godz przychodzi kolezanka
gosiaczek071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-23, 06:24   #2901
gosiulka22
Wtajemniczenie

NetaC niedługo tez będziesz zaczynać tak dzien albo i lepiej o 5 czy 4 i bezsenność się skończy. Ja odkąd mam dziecko nie wiem co to znaczy bezsenność. Kładę się wieczorem i padam jak Mucha w nocy przez sen na siku i spowrotem do łóżka zasypiam w sekundę. Budzi mnie zawsze córka: mamo juz jest poranek, czas wstawać, chce mleczko

---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ----------

Ja dzisiaj mam wizytę o 16, 40 ciekawe co słychać u mojego maluszka. U mnie raczej ok bo czuję się dobrze i ta pachwina już nawet nie boli tak bardzo
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-23, 06:35   #2902
Agnessssa
Rozeznanie

Witamy się podlaczeni pod ktg jesteśmy maly ruchliwy jeden ale niech się rusza matka spokojna zobaczymy co dzisiaj na obchodzie powiedzą oczywiście nic nieprzespana wszystko gdzieś coś mnie uwieralo i nie dogodna
Stary 2016-02-23, 06:55   #2903
patryska0804
Zadomowienie

Witam się i ja wczoraj jeździliśmy z tz na egzamin do Warszawy wiec nie miałam czasu się odezwać. Dziś wizyta na 19:30.
Gratuluję wizyt!
Sikanie
Tak się wczoraj was naczytalam ze 3 razy byłam w nocy a rąk to tylko nad ranem chodzę raz.
Kejka ważne aby lekarz był dobry. Ja przecież swego czasu też się zastanawiałam nad zmianą ale już zostałam. .
Patulinka dobrze ze juz w domu! Tu nam najlepiej!
Gosiaczek o matulu. . Ja dzisiaj wyjątkowo jakoś wcześnie wstałam ale tak codziennie? Ojj ciężko ciężko. .

Kurde nie chce mi się jechać dziś na ta wizyte. . Z małym się nie dowiem co i jak bo przecież on nie ma tu tego usg sprawdzi mi tylko podwozie a 150 zapłacić trzeba. .

2007r- Dziewczyna
2013r- Narzeczona
2014r- Żona <3

5.08.2015 II kreseczki
25.08.2015 <3

Czekamy na Ciebie syneczku- Dominiś
patryska0804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-23, 07:40   #2904
Trisdom
Zadomowienie

Noc... A raczej to, co powinno byc noca u mnie trwało diś krótko. Emilka z jakichś powodów nie spała od 1 do 7. O 5 poprosilam TZ, zeby mnie zmienil i poszlam sie przespac ze stoperami do 7- on ja o 7 jakos zmusil do spania, albo padla ze zmeczenia i jeszcze oboje spia... Nie wiem- moze pelnia, wirusy albo zeby- w kazdym razie Neta, Agnessa niedlugo bedziecie wiedzialy, o co chodzi chcecie spać, ale ktoś wam nie daje

Gosia- dobrze, ze masz teraz lekarza, ktoremu ufasz, a nie debila. Kto sie tak popisal tymi tekstami??

U was tez taka srednia pogoda? Tu wlasnie pada snieg z deszczem, fuuu
Stary 2016-02-23, 07:56   #2905
duchaa123
Wtajemniczenie

No to witam w klubie ciezkiej nocy to byl koszmar ... dobrze ze sie juz skonczyla . Ciekawe jak tam moj dziec ike wazy ile mierzy i jak tam moja szyjka i to rozwarcie niech juz bedzie pierwszy bo jestem mega ciekawa.

Adrian 13.05.2013 r Gabriela 13.04.2016 r
duchaa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-23, 07:56   #2906
danika
Zakorzenienie

dzień dobry

dziecko sprzedane do przedszkola, zjadłam śniadanko, kot wepchał się na kolanka
jutro muszę jechać do pracy na chwilę, strasznie mi się nie chce mam nadzieję, że szybko załatwię

ja dziś dobrze spałam, ale coś mi teraz lepiej się spi na prawym boku - chyba młody jakiś zwrot zrobił dziś wizyta to zobaczymy

GOSIACZEK: niezły ten twój lekarz...dobrze, ze trafiłaś na dobrego i popatrz są tacy, mają pacjentki...

Cytat:
Napisane przez Trisdom Pokaż wiadomość
Noc... A raczej to, co powinno byc noca u mnie trwało diś krótko. Emilka z jakichś powodów nie spała od 1 do 7. O 5 poprosilam TZ, zeby mnie zmienil i poszlam sie przespac ze stoperami do 7- on ja o 7 jakos zmusil do spania, albo padla ze zmeczenia i jeszcze oboje spia... Nie wiem- moze pelnia, wirusy albo zeby- w kazdym razie Neta, Agnessa niedlugo bedziecie wiedzialy, o co chodzi chcecie spać, ale ktoś wam nie daje

moja jak tak nie śpi i się wierci, rzuca na łóżku to na 99% jest potem chora. oby u Emilki to nie było to

pogoda brzydka, chmury wiszą takie czarne, jeszcze nie leje ale zaraz pewnie zacznie. a wczoraj było 16 stopni, cieplutko tylko strasznie wiało.
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-23, 07:56   #2907
GGI
Zakorzenienie

Dzień Dobry
My dziś witamy się nie wyspane przynajmiej ja bo córa miała pół nocy impreze i cały poranek wiec nie spałam bo tak skakała że się nie dało.
W nocy naciskała na szyjke bolało jak pieron wiec spałam na poduszce i było nie wygodnie no masakra.
Te Wasze problemy skracanie irozpulchnianie szyjki jak czytam to aż przerażona jestem. Mam nadzieje że u mnie w środe na wizycie bedzie oki.

Od rana pobolewa mnie znowu podbrzusze nie mam pojęcia od czego

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-02-23, 08:00   #2908
duchaa123
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Trisdom Pokaż wiadomość

Gosia- dobrze, ze masz teraz lekarza, ktoremu ufasz, a nie debila. Kto sie tak popisal tymi tekstami??

Tez jest szaro buro na szescie nie wieje nie/pada zobaczymy jak bd pozniej

Adrian 13.05.2013 r Gabriela 13.04.2016 r
duchaa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-23, 08:00   #2909
MiniMonix
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GGI Pokaż wiadomość
Dzień Dobry
My dziś witamy się nie wyspane przynajmiej ja bo córa miała pół nocy impreze i cały poranek wiec nie spałam bo tak skakała że się nie dało.
W nocy naciskała na szyjke bolało jak pieron wiec spałam na poduszce i było nie wygodnie no masakra.
Te Wasze problemy skracanie irozpulchnianie szyjki jak czytam to aż przerażona jestem. Mam nadzieje że u mnie w środe na wizycie bedzie oki.

Od rana pobolewa mnie znowu podbrzusze nie mam pojęcia od czego
Mnie nadal brzuch boli jak na okres. Ciekawe czy do końca ciąży tak będzie :/

4 V 2013
Żona
31.III.2016 Córeczka !

MiniMonix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-23, 08:05   #2910
velika
Winter is coming

witam i ja
gratuluję wizyt dziewczyny i trzymam kciuki za dzisiejsze!
leżącym i z problemami współczuję, kurcze coraz więcej z nas ma jakieś komplikacje
przespałam całą noc padłam wczoraj o 21 i obudziłam się przed 7, wspaniale biorę się za robotę, bo mam sporo, miłego dnia

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości