|
|
#841 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXVIII
Cytat:
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
Warto wydać te 5 zł? http://www.rossmann.pl/Produkt/Green...1743,1836,5820
|
|
|
|
#843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
A ten? http://www.rossmann.pl/Produkt/Elfa-...1750,1836,5820 ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Wszystkie pomadki Isana za 2,99zł http://www.rossmann.pl/Produkt/Isana...6661,1787,5911 |
|
|
|
#845 | |||
|
Zakorzenienie
|
Rossmann cz. XXVIII
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
Na noc nie pogardze, natomiast na dzien wole cos lzejszego. ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
![]() Co do Isanowych pomadek to ich nie znosze. Czesto maja w sobie brokat i natluszczaja zamiast nawilzac. Jakbym posmarowala usta wazelina. Mialam w kilku wariantach kolorystycznych i chyba juz mi wystarczy tego testowania.
Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2016-02-22 o 17:51 |
|||
|
|
|
#846 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to wszystko, co czyta-m/-lam juz mi sie placze i wpadlam w jakies bledne kolo...
|
|
#847 |
|
Makeup challenge winner
|
Dziewczyny
Czy w którymś Rossmann w Łodzi oprócz Manu i Portu jest jeszcze szafa Essence? Przepraszam znowu za offtop, ale często tu padają pytania o tanie pędzle. Od dziś w LIDL zestaw pędzli w etui za 29zł. Załączam foty.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2016-02-22 o 20:21 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#848 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie lubię parafiny, tłuści i mi skóra nie oddycha, a potem robią się niespodzianki. Nawet te kremy odżywcze, czy półtłuste na ciężkich olejach, które dłużej się wchłaniają, robią mi na dłuższą metę szkodę. A mam cerę tylko mieszaną (czasami przesuszoną) Peelingi to lubię enzymatyczne, naprawdę działają. Od czasu do czasu jakiś kwasik. Mechaniczne za bardzo mi drażniły twarz. Mam kostki, kaszkę i mi potrafiły rozdrapać je. Cytat:
Oceanica lub L'biotiki ? Nie podrażnił oczu? Mam ochotę zacząć stosować i trochę się boję... Chyba, że znacie coś bez tego bimatoprostu, działającego i w przyzwoitej cenie (nie z kosmosu)? Cytat:
Te co się wchłaniają są najlepsze. I nie chodzi mi o kremożele. Mogą być zwykłe nawilżające, czy nawet w kierunku odżywczych, byleby się wchłaniały nie zostawiały tłustej czy wodnej warstwy. |
|||
|
|
|
#849 | |||
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#850 |
|
Wredny kotecek
|
|
|
|
|
#851 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Silloe;56160108]
A ten? http://www.rossmann.pl/Produkt/Elfa-...1750,1836,5820 ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Mi ogólnie ta seria obciążała włosy, szybciej się przetłuszczały
|
|
#852 |
|
Raczkowanie
|
Pytanie z innej beczki
![]() Posiada może któraś z Was kod rabatowy do drogerii ekobieca powyżej 5%? ![]() Może ktoś posiada kod 20 % z DDD i jest mu zbędny i chciałaby się podzielić ![]() Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam!
|
|
|
|
#853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak masz wrażliwe oczy to ja bym sobie odpuściła, bo ilekroć mam ochotę któreś kupić to trafię na komentarze i opinie osób którym zaszkodził ten składnik (łącznie z bólami głowy i zaburzeniami widzenia). Momentalnie mi się odechciewa sprawdzać czy mi nie zaszkodzi Testowałam w sklepie te nowe pomadki Lovely http://www.rossmann.pl/Produkt/Lovel...szt,376254,370 Bardzo kremowe, takie masełkowate ale też bardzo napigmentowane. Opakowanie tani plastik, bardzo lekkie. Fajny kolor ma nr 6 taki mega intensywny róż, a właściwie fuksja mega kolor Też czekam na promocję -40%. Przyda się na takie zachcianki :PCiekawe czy w nowościach pojawi się puder sypki Rimmela Match Perfection bo go widziałam w SP razem z tymi do konturowania w dwóch wersjach kolorystycznych. Nie było testerów ale widziałam, że w bronzerze coś tam złotego migocze
|
|
|
|
|
#854 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała w maju promo na podkłady.
Właśnie wyjęłam z zapasów zachomikowane i widzę, że były to bardzo udane zakupy. Warto byłoby to powtórzyć. I może capnęłabym jakiś bronzer. Myślałam o bronzerze exclusive, ale kosztuje tyle co bateria do laptopa, a potrzebuję nowej baterii, więc bronzer w wersji economy by się przydał.
|
#855 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To mnie skutecznie odstrasza. Wydam 80 zł, a skończy się na leczeniu w setkach ![]() Mimo wszystko przydałoby mi się coś wzmacniającego na rzęsy. Po olejku rycynowym, efektów brak ![]() Tak samo miałam ochotę wybielić sobie trochę zęby. I już chciałam kupić Białą Perłę. W końcu to zęby, a nie oczy. Poczytałam opinie i entuzjazm mój zdecydowanie osłabł. Na blog kosmetolog, natknęłam się szukając inf o filtrach. ![]() Jakoś nie zwróciłam uwagi na te nowe pomadki Lovely. Piszesz -intensywny róż. To nie dla mnie. Ja w takich kolorach wyglądam koszmarnie. A czy kojarzysz jakiś nudziak, wiśnię czy coś w tym stylu? Cytat:
Dziewczyny już robicie listę zachciewajek? Przecież dopiero co luty się kończy, a ta promo to była w poł maja, jakoś tak ![]() Na razie to na bieżąco dokupuje, to co mi braknie. Mam uraz po listopadowej promocji do rossmanna. Straszny bałagan i najgorsze, że wszystko upaciane. Brr. Nie wiem czy jak będzie w maju -49/40% to się skuszę. Może na szminki... Jak będą całe. A kojarzycie tą promocję na pielęgnację twarzy. Kiedy ona była? Też w maju? Pogubiłam się trochę. Na to bym się połasiła. Przynajmniej kremów nie otwierają... |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raczej mi nic nie braknie bardziej na zachciewajki się przyda ta promocja ![]() Na pielęgnację była w okolicach Dnia Matki Tu już wiem co wezmę na pewno )
Edytowane przez Make4Up Czas edycji: 2016-02-23 o 14:00 |
|
|
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
jasne nie otwierają...
![]() padłam ofiarą jakiegoś macacza i do tamtej pory żyłam tak jak ty w błogiej nieświadomości... jak krem jest ofoliowany to spoko, zobaczysz od razu barwa siarkowa nie była, kartonik wyglądał spoko, ale w środku był PALUCH
|
#858 |
|
Rozeznanie
|
Co robicie z takim kremem w którym zobaczyłyście, że ktoś w nim juz grzebal? Wyrzucacie cały czy używacie go?
|
|
#859 |
|
Life is a drink ...
|
Sprawdzam czy jest odciśnięty paluch
Jak jest zafoliowane opakowanie to wiadomo ... ale jak jest kartonowe zwykłe to patrze czy jest otwierane o ile jestem już w 100 % zdecydowana, że chce ten produkt.
|
#860 |
|
Rozeznanie
|
A jak dopiero w domu zobaczycie, że już ktoś był w tym kremie ze swoimi paluchami?
|
|
#861 | |
|
Zakorzenienie
|
Rossmann cz. XXVIII
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=831185 Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2016-02-23 o 20:16 |
|
|
|
|
#862 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mi się nigdy coś takiego nie przytrafiło. Fakt widziałam porozrywaną folię na kremach, ale brałam ten zafoliowany. Jak kartonik był zmiętolony, czy porozrywany to też omijam. Natomiast te kremy, które nie mają zabezpieczenia tylko sreberko, jedyna metoda to sprawdzać czy sreberko dokładnie przylega. Wychodzi na to, że trzeba sprawdzać wszystko, pomysłowość ludzka i głupota nie znają granic. Lub kupować w necie czy bezpośrednio w sklepie za ladą. Cytat:
![]() Cytat:
Otworzyłam kartonik i sprawdziłam paletkę w środku, niestety był odcisk. Wzięłam drugą po sprawdzeniu. Dla siebie może bym się tak nie cackała, ale miało to być na prezent.
|
||||
|
|
|
#863 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, od dziś będę sprawdzać kremy.
No ja powoli myślę nad tym co warto by kupić w maju, robię przegląd zapasów, bo podejmowanie decyzji o zakupach kolorówki na ostatnią chwilę jest moim zdaniem zgubne. Zauważyłam, że jak mam listę i założony limit wydatków, wcześniej poczytam recenzje w necie, obejrzę odcienie to zakupy idą mi dużo sprawniej i jestem z nich bardziej zadowolona. Pielęgnacja była na Dzień Matki? A na Dzień Kobiet nic nie będzie? Kojarzę, że wcześniej była chyba pielęgnacja w listopadzie, a kolorówka właśnie w maju.
|
#864 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
. A nawet potrafiła tester sprzedać jako normalny produkt bo nie miała już pełnego produktu... a co do trójki do konturowania ... czy ona też się Wam tak kruszy ?
|
|
#865 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#866 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Te z Wibo? Nie z moim nic się nie dzieje, wszystko z nim ok. ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Moja trójka się nie pyli
Edytowane przez Make4Up Czas edycji: 2016-02-23 o 20:40 |
|||
|
|
|
#867 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na Dzień Kobiet to w sklepach internetowych pewnie coś będzie. Być może coś SP zrobi. Hebe chyba też coś miało. Poza tym sklepy stacjonarne i internetowe z kuponami z gazet. Cytat:
No i kwestia kultury. |
||
|
|
|
#868 |
|
Zakorzenienie
|
Ochrona nie może zwracać uwagi klientowi, Ew może powiedzieć pracownikowi zeby poszedł zwrócić uwagę. Ale często jest tak, ze wszyscy pracownicy sa na kasie i nie ma kto isc. Zreszta pootwierane i zmacane produkty świadczą raczej o kulturze klientów
Nie raz widziałam, ze pracownik zwraca uwagę dosłownie babie, a ta ma to gdzies i ma pretensje, ze nie może sobie potwierac tego co chce, odejdzie na chwile a po chwili wraca i robi to samo. Nikt z pracownikow nie ma ochoty użerać sie z takimi ludźmi, jak to moja kuzynka powiedziała to nie ona kupuje zmacane produkty i nie wyciąga klientom nic z szuflady jak widzi, ze to ta osoba otwiera każdy tusz po kolei. Przez takich macaczy reszta jest poszkodowana, bo pracownicy nie chetnie wyciągają właśnie cos z szuflad. Oglądałam nowego skarba, troche fajnych nowości z kolorówki ma sie pokazać, jakas paletka do konturowania z loreala ma być, nie wiem jak z jakością tego bedzie, bo mam tylko jeden puder kobo i cos konturowania mi nie idzie :/ Wysłane z iPad
|
#869 | |
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
Cytat:
|
|
#870 |
|
Wredny kotecek
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.

Przy cerze tłustej tylko lekkie nawilżające, najlepiej konsystencji żelowej.