|
|
#3841 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: rurki
a ja wlasnie uwazam ze te czarne to najbardziej oklepane... dzinsy moga miec rozne wzory i kolory,przetarcia itp...itd... i moga byc bardzo ciekawe... a czern to czern... ja osobiscie widuje najwiecej czarnych rurek na ulicach...
|
|
|
|
|
#3842 |
|
Zakorzenienie
|
Ja lubię dżins
|
|
|
#3843 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3844 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W moim mieście jest właśnie inaczej Jeszcze nie spotkałam dziewczyny która miałaby takie same rurki jak ja![]() Natomiast wzory dżinsowych rurek ciągle się powtarzają.
|
|
|
#3845 |
|
Zadomowienie
|
Najwyrazniej wynika to z faktu, w jakim miescie sie mieszka
Ja na ulicach widuje teraz co druga dziewczyne w czarnych rurakch, dzinsowe sa troche mniej popularne, ale tez jest ich duzo. Ogolnie teraz jest strasznie duzy wysyp dziewczyn w rurakch. Jeszcze rok temu, az tak 'drastycznie' nie bylo
|
|
#3846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam nadzieje ze nie minie bo bardzo lubie rureczki
|
|
|
#3847 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja jeszcze nie widzialam zeby ktos mial chocby podobne rurki do moich... staram sie wybierac oryginalne wzory, np. lekko poszarpane,pogniecione,wy tarte...to wszystko sprawia ze sa niepowtarzalne... dzins daje o wiele wiecej mozliwosci... eM! ja tez mam nadzieje ze to sie niedlugo skonczy... na przekor,na nastepne zakupy mam zaplanowane zeby kupic mega szerokie spodnie...
|
|
|
|
|
|
#3848 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Spokojnie mozesz nosic
|
|
|
#3849 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3850 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a pogniecione widzialam tez pepe jeans |
|
|
|
|
|
#3851 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a ile Ty wazysz i ile masz wzrostu? co to za rozmiar spodni?pozdro
|
|
|
#3852 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Jestem nowa na forum:P Mam 159 wzrostu i waże 47kg. Chciałabym kupić sobie rurki.. Tylko tak w granicach 80zł. a Chodze po sklepach i są za 150 .. Mieszkam w Rzeszowie moze jakieś sklepy z rurkimi znacie? prosze o rady
|
|
|
|
|
#3853 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie czytałam wcześniejszych postów, ale ja kupiłam na All spodenki Cron-x, czarne ze złotymi szyciami. Niestety mają na pupie kieszenie, czego osobiście nie lubię, ale kieszonki nie są zapinane na jakieś guziczki i nie odstają od spodni, więc nadają się pod dłuższą bluzkę, bo się nie odciskają i jestem bardzo zadolowolna.
.... U mnie jest średnio jeżeli chodzi o noszenie rurek. Poza tym nie każdy wygląda w nich fajnie, nie każdemu pasują. Czarne rurki są okej, ale zależy również co się do nich nosi, bo w moim przypadku rurki to jedynie tak jakby dodatek, do jakiejś ciekawej góry. Rurki osobiście bardzo lubię i będę w nich chodzić. A co do szerokich spodni, to są one właśnie modne, takie mega szerokie, proste, materiałowe, czy jednolity jeans i również mi się podobają.
|
|
#3854 |
|
Zadomowienie
|
uwielbiam czarne rurki, ale swoich dluuuugo szukalam, bo nie chcialam miec takich jak wszyscy
. i znalazlam w stradivariusie z takiej lekko blyszczacej bawelny- uwielbiam je . wspaniale rurki sa tez w H&Mie dzieciecym- i te ceny!
|
|
#3855 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() . jest w tym samym "boxie" co oddział męski... w h&m na dole sa ale za 139, widzialam chyba tez fajne w orsay.
|
|
|
#3856 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
stradivarius jest w rzeszowie? czy jak?
|
|
|
|
#3857 |
|
Zadomowienie
|
nie ma
ale do krakowa niedaleko
|
|
#3858 |
|
Przyczajenie
|
ja nosze tylko rurki i w innych czuje sie nieswojo
rurki mozna kupic za 199 w sieci sklepów "ZARA", po 49zl w "JENNYFER" (warszawa wola park) ewentualnie "bershka" kolo 150 zl (warszawa złote tarasy poza tym tallyweil itp itd... ![]() |
|
|
|
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chcę nic mówić ale reklama na wizażu jest zabroniona. Lepiej skasuj ten link bo....
|
|
|
|
|
#3860 |
|
Zakorzenienie
|
Próba sprzedaży!
Edytowane przez Jelonek Czas edycji: 2007-12-26 o 19:59 |
|
|
|
|
#3861 |
|
Raczkowanie
|
mia85 dziękuję kupiałam w H&M czarne w białe kropeczki (strasznie jestem z nich zadowolona ) i w croppie ale w krakowie tylko mi spadają ale od czego jest pasek xD Dziękuje raz jeszcze xD buziam ;*******
|
|
|
|
|
#3862 |
|
Przyczajenie
|
Mam do was jedno pytanko gdyz dostałam od "mikołaja" rurki... no własnie i one maja jakis taki dziwny kroj ze sa obcisłe na łydkach ale w miejscu w ktorym powinny jak mi sie wydaje dotykac do kostki sa szersze i opadaja na buty.
czy spotkałyscie sie kiedys z takim krojem gdzyz dla mnie sa jakies takie dziwne. |
|
|
|
|
#3863 |
|
Zakorzenienie
|
boszzzz a ja jakos widzialam w bershce w krk jakies 3 tyg temu rurasy!!! jasne brazowe - bezowe cos ala dzokejki na konia z dziwnymi przeszyciami :0 dostalam dofinansownie i juz ich nie widzialam
( nie wydaje mi sie ze tak szybko poszly ppodobno jakis remament robili czy w innycg sklepach jak wawa albo gliwice sa taie spodnie jeszcze na sklepie? moge liczyc na to ze ise znow pojawia w krk![]() byly cos w tym stylu ale bez rozszerzen na biodrach( chco takimi tez bym nie pogardzila)
|
|
#3864 |
|
Rozeznanie
|
Nie wie któraś z was wizażanki może czy w Białymstoku w Galerii Białej dostanę czarne rurki w H&M dział dziecięcy ?
|
|
|
|
|
#3865 |
|
Zakorzenienie
|
a co z tymi z bershki???
|
|
#3866 |
|
Zadomowienie
|
Olkie mam dobrą wiadomość - w Krakowie w Bershce widziałam wczoraj takie rurki i nawet kupiłam sobie
Były brązowe i khaki - zostały w rozm. 34 Może jeszcze zdążysz
|
|
|
|
|
#3867 |
|
Rozeznanie
|
Moje kupione na Sylwka ze złotą nitką (46zł stargowane z 56
)
|
|
#3868 |
|
Przyczajenie
|
Witam! PiszĘ, bo mam problem...
Czy wie ktos, gdzie mozna kupic obcisle, czarne rurki za cene ponizej 100 zlotych??? z gory dzieki za odpowiedz... |
|
|
|
|
#3869 |
|
Rozeznanie
|
Teraz w prawie kazdym sklepie powinny byc takie rurki...szukaj a napewno znajdziesz
|
|
|
|
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Ja na ulicach widuje teraz co druga dziewczyne w czarnych rurakch, dzinsowe sa troche mniej popularne, ale tez jest ich duzo. Ogolnie teraz jest strasznie duzy wysyp dziewczyn w rurakch. Jeszcze rok temu, az tak 'drastycznie' nie bylo 

Spokojnie mozesz nosic
przekonalyscie mnie do nich

.. Mieszkam w Rzeszowie

( nie wydaje mi sie ze tak szybko poszly