Dotrwałyśmy do końca - oczekujemy na brzdąca! Mamusie styczniowe cz.11 - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-24, 19:43   #4621
kogielmogiel
Rozeznanie

Dot.: Dotrwałyśmy do końca - oczekujemy na brzdąca! Mamusie styczniowe cz.11

Cytat:
Napisane przez ahnessy Pokaż wiadomość
a ja sie od porodu nie ważyłam
wiec nawet nie wiem ile spadło po porodzie
wiem ze musze cos z brzuchem zrobic bo taki flaczek mi został ale najbardziej nie podoba mi sie ta kreska i pepek - rozszerzył się i jest taki głęboki i duzy nie wiem czy wiecie o co chodzi...
Ja tez mam taki brzuch i pępek
Mi zostalo niby 2 kilo do wagi sprzed ciazy a chcialabym jeszcze z 5 chociaz. Spodnie sprzed ciąży założę ale kolo ratunkowe wokol pasa mi sie robi
Stary 2016-02-24, 19:54   #4622
czarnulax
Zakorzenienie

Mnie zostało jeszcze 3kg do wagi sprzed ciąży. Ale co się dziwić, jak po porodzie to żarłam na zmianę tort czekoladowy z pizzą. Mądre to nie było Dopiero teraz się ogarnęłam. A bardziej niż kg to mi się brzuch nie podoba. Tak bym chciała już coś z nim zrobić
Stary 2016-02-24, 19:56   #4623
kinga1701
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kogielmogiel Pokaż wiadomość
Mi zostalo niby 2 kilo do wagi sprzed ciazy a chcialabym jeszcze z 5 chociaz. Spodnie sprzed ciąży założę ale kolo ratunkowe wokol pasa mi sie robi
Znam to doskonale
kinga1701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-24, 20:00   #4624
kasia01987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kogielmogiel Pokaż wiadomość
Kolo ratunkowe padlammm

Ktoras chciała zamawiac zagłówek motylek??
kasia01987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-24, 20:17   #4625
kinga1701
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia01987 Pokaż wiadomość

Ktoras chciała zamawiac zagłówek motylek??
Ja się zastanawiam, bo mój ma tendencje na jedną stronę główkę trzymać i pomyślałam, że jakby od czasu o czasu go kłaść w tym to może by mu pomogło trochę.
Stary 2016-02-24, 20:26   #4626
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
daj znac czy działa bo jak tak to moze sie przekonam do smaku ziółek
Cytat:
Napisane przez czarnulax Pokaż wiadomość
viki to by było dobre
Serio muszę przetestować...
Swoją drogą u nas coś wietrze masakre dziś młoda praktycznie CAŁY DZIEŃ nie spała, może by się zebrała łącznie z godzina drzemek, od godziny 10 rano , od 17 oczy jej lecą ale spać nie chcemy, ja nie wiem czy to skok czy co , ale potrafi się po 20 min drzemki obudzić z płaczem - w zasadzie zaczyna płakać jak praktycznie jeszcze śpi ... ja nie wiem co temu dziecku jet ale już jestem coraz bardziej sfrustrowana niewysypianiem się, ja nie wiem jak ona daje radę tyle być obudzona jak ja - dorosła odpadam

Właśnie się wydziera z drugiego pokoju (TŻ z nią jest)
Cytat:
wiem ze musze cos z brzuchem zrobic bo taki flaczek mi został ale najbardziej nie podoba mi sie ta kreska i pepek - rozszerzył się i jest taki głęboki i duzy nie wiem czy wiecie o co chodzi...
U mnie to samo, poza pępkiem bo chyba jest praktycznie taki jak przed ciążą, mam też nadal ta linie kiedy to cholerstwo złazi?

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Dobra chwilowo przestała się drzeć, zobaczymy na jak długo...
Stary 2016-02-24, 20:29   #4627
86ewula
Rozeznanie

Nie pamiętam komu ale dziękuję za wklejanie artykułu o śnie niemowlaków. Bardzo praktyczny i poszedł od razu do wypróbowania. W efekcie młody dziś pięknie śpi. oby w nocy też spał bo czekamy aż się obudzi żeby go wykąpać

Ahnessy mój też dziś pięknie jadł aż byłam w szoku a teraz Przystawiłam po 2h bo niby też głodny a szarpał się po minucie i zaczął płakać. Wzięłam na ramię i śpi już od pół godziny na rękach. Czyli aż taki głodny nie był. I chyba tu też jest rozwiązanie naszych problemów że czasami on chce się tylko napić albo przytulić a nie jeść. .. dziś miał pierwszy raz 4h przerwy w jedzeniu :-D

Co do artykułu dotyczącego diety. Przez pierwsze trzy tyg jadłam wszystko. Dosłownie wszystko... ale każda z was mając takie problemy z brzuszkiem codziennie przeszła by na dietę. .. niby powinna być eliminacyjna ale zanim dojdę od czego to za dużo czasu minie. . Dlatego od wczoraj nie jem glutenu i nabiału. Przez tydzień dam radę i zacznę je wprowadzać pomału. Dziś odpukać pierwszy dzień bez bolesnych pierdziochów. Może zbieg okoliczności ... zobaczymy. ..

Ja też nabieram motywacji do brzuszków. . Trzeba zrzucić do wakacji bo waga juz stoi w miejscu. . 2 kg do tej z przed ciąży. .

Malwi z tym akwarium to masakra. Współczuje akcji i rybek

Jerzyczka ładnie ci rośnie chłopak. Strach się bać :-D mam nadzieje że zwalnią tempo te nasze chłopaki.

Niepozorna pięknie ci śpi synuś. Marzenie normalnie.

Mój Dawid dziś miał 2 h aktywności i w tym czasie leżał 20 min w kołysce i zacieszał do przypiętej zabawki a później 20 min w leżaczku patrząc na mechanizm huśtawki. Tak śmiesznie przekladal głowę z lewa na prawo jakby analizował jak to działa. Najważniejsze że nie płakał ! ♡
Chyba chciał mi wynagrodzić noc bo powiedziałam mężowi w nocy jak płakał że żałuję decyzji o macierzyństwie. .. Co najlepsze w tym czasie jak to powiedziałam zgasła sama lampka nocna...
Aż mnie ciarki przeszły i żałowałam tych słów dziś cały dzień. .. :/

Edytowane przez 86ewula
Czas edycji: 2016-02-24 o 20:36
86ewula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-24, 20:33   #4628
koktajlowa7
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malwi89 Pokaż wiadomość
Koktajlowa moj nie umie zlapac bez oslonek. Czasami uda mu sie zlapac, ale wtedy on sie denerwuje, ja tez i konczy sie, ze kapituluje i daje z oslonka
A z jakiej firmy masz osłonki?

Cytat:
Koktajlowa ja mam butelke lovi. Ja przez kilka dni używałam oslonek i udało się dość płynnie z nich zrezygnować.

Jesteśmy po. Teraz byle nie było żadnych atrakcji po i będzie ok. Waży już prawie 5kg
Karmisz często butlą czy tylko czasem się zdarzy? Który dokładnie model masz tej butelki? Aktywne ssanie, medical czy jeszcze inną? Smoczek jest twardy po ściśnięciu czy miękki? Sory, że tyle pytań ale chce ją zamówić i tak się zastanawiam czy to dobry wybór będzie. Bo chciałabym coś w stylu Avent Natural (twardy smoczek) ale żeby jeszcze bardziej musiała na niej pracować, żeby leciało.

Cytat:
Mam tak samo z pępkiem.. tragedia. Nie podoba mi się to
koktajlowa7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-24, 20:36   #4629
Dotka90
Zakorzenienie

Ja ważę tyle co przed ciąża, albo troszke mniej, no ale wiadomka, 20kg do zrzucenia.
No i też mam flaczek na brzuchu.

Boziu, młody popoludnu nieodkładalny, na rekach u tzta super. Do bujaczka - ryk po sekundzie. Co za dziad.. W końcu po 2h TŻ go uśpił..
Zjedliśmy kolację i niedługo kąpiel.

Jutro jedziemy do neurologa, trzymajcie kciuki..
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-24, 20:38   #4630
kasia01987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Ja ważę tyle co przed ciąża, albo troszke mniej, no ale wiadomka, 20kg do zrzucenia.

Boziu, młody popoludnu nieodkładalny, na rekach u tzta super. Do bujaczka - ryk po sekundzie. Co za dziad.. W końcu po 2h TŻ go uśpił..

3 mamy kciuki

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Stary 2016-02-24, 20:46   #4631
Dotka90
Zakorzenienie

dubel
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-24, 21:00   #4632
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Ewusia dzięki! Ja oczywiście instrukcje wyrzucilam

Od jakich cwiczen zaczynacie? Bo fakt brzuszki to chyba nie najlepszy pomysł. Z mel b umarlabym po minucie z chodakowska to samo

Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
Ja ćwiczę z ciężarkami 1 kg takie tam różne wymachy, co mi do głowy przyjdzie, poza tym na takim śmiesznym urządzeniu do robienia skretow tułowia (taki talerz) i ogólnie taka gimnastyka na stojąco i na lezaco. Z tym że ja z moimi kolanami bardzo wielu ćwiczeń nie mogę wykonywać więc muszę kombinować

Cytat:

Wiem o co chodzi bo też tak mam
W ogóle brzuch mam okropny, mam nadzieję że wróci do jakiegoś stanu bo na razie jest beznadziejny. Ogólnie jestem zadowolona z mojej figury po porodzie ale brzuch wszystko psuje

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
Serio muszę przetestować...
Swoją drogą u nas coś wietrze masakre dziś młoda praktycznie CAŁY DZIEŃ nie spała, może by się zebrała łącznie z godzina drzemek, od godziny 10 rano , od 17 oczy jej lecą ale spać nie chcemy, ja nie wiem czy to skok czy co , ale potrafi się po 20 min drzemki obudzić z płaczem - w zasadzie zaczyna płakać jak praktycznie jeszcze śpi ... ja nie wiem co temu dziecku jet ale już jestem coraz bardziej sfrustrowana niewysypianiem się, ja nie wiem jak ona daje radę tyle być obudzona jak ja - dorosła odpadam

Właśnie się wydziera z drugiego pokoju (TŻ z nią jest)

U mnie to samo, poza pępkiem bo chyba jest praktycznie taki jak przed ciążą, mam też nadal ta linie kiedy to cholerstwo złazi?

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Dobra chwilowo przestała się drzeć, zobaczymy na jak długo...
Wspolczuje i łącze się w bólu bo mój też nie śpi w dzień. Dziś miał 2 drzemki po 15-20 minut plus to co na spacerze i tyle. Oby chociaż w nocy więcej spał a nie tak jak dziś

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość

Po kąpieli zasnął przy cycu, boję się odłożyć

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-24, 21:05   #4633
niepozorna
Zakorzenienie

Hariett ja ściągam tak około 130-140ml, czasem mniej, czasem więcej. Ściągam w dzień plus minus co trzy godziny, a w nocy to tak z raz tylko ściągam.
My wieczorem z reguły jemy około godzinki, bo on zasyci ten pierwszy głód czyli właśnie mniej więcej 100ml i zaczyna przysypiać więc go biorę do odbicia, chwilkę czekam i rozbudzam i on wtedy sobie dojada, a jak już faktycznie ma dość to zaciska wargi tak, że nie ma opcji żeby mu butlę wsadzić i wtedy go biorę i lulam chwilę i odkładam. Teraz np zjadł 150 i już śpi
Musisz go wyczuć, może Hubert też jak chwilkę odpocznie to sobie doje jeszcze i pójdzie spać na dłużej
Super, że u gina wszystko okej. Trzymam kciuki, żeby krwawienie ustało. A jak sobie poradzili bez Ciebie Panowie?

Kasia ja mam motylka i bardzo sobie z Olesławem chwalimy

Dotka

Prostujemy zą
bki
niepozorna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-24, 21:22   #4634
mojakaren
Zakorzenienie

Ahnessy to mize faktycznie lepiej sie poświęcić i z tego nabiału zrezygnować? Choc łatwiej powiedzieć trudniej wykonać...

I u mnie kreska ciagle nie zeszla wygląda okropnie pepej tez jest caly ciemny nie wiem czy to w ogole zejdzie bo na razie nawet nie zbledlo...

Viki piona! U nas tez dzis dzien wzmożonej aktywnosci! Trzymaj sie jak TZ jest to razem raźniej malego placzka ogarnąć
Nas wieczorem uratowal bujaczek Mlody w nik zasnal jak kamień puszczal bąki jak szalony widac ze sie mega zrelaksowal potem kapiel i cycamy a on juz odlatuje. Mam nadzieje ze nasze dzieci w nocy beda laskawsza

Ewula w zmeczeniu i rozdzraznieniu różne rzeczy sie mowi i mysli najważniejsze ze Maly Ci wynagrodzik ciężka nocke

Dotka wielkie kciuki za neurologa

Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-24, 21:24   #4635
kinga1701
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niepozorna Pokaż wiadomość

Dotka
I w tym motylku nie ma możliwości przekręcenia główki prawda?

Co to za artykuł o śnie? gdzieś coś przegapiłam
Stary 2016-02-24, 21:29   #4636
kasia01987
Wtajemniczenie

Cytat:
Hariett ja ściągam tak około 130-140ml, czasem mniej, czasem więcej. Ściągam w dzień plus minus co trzy godziny, a w nocy to tak z raz tylko ściągam.
My wieczorem z reguły jemy około godzinki, bo on zasyci ten pierwszy głód czyli właśnie mniej więcej 100ml i zaczyna przysypiać więc go biorę do odbicia, chwilkę czekam i rozbudzam i on wtedy sobie dojada, a jak już faktycznie ma dość to zaciska wargi tak, że nie ma opcji żeby mu butlę wsadzić i wtedy go biorę i lulam chwilę i odkładam. Teraz np zjadł 150 i już śpi
Musisz go wyczuć, może Hubert też jak chwilkę odpocznie to sobie doje jeszcze i pójdzie spać na dłużej
Super, że u gina wszystko okej. Trzymam kciuki, żeby krwawienie ustało. A jak sobie poradzili bez Ciebie Panowie?

Dotka
Szkoda mi młodego jak nim telepie w tym nosidle a trochę km będziemy robić
Cytat:
Napisane przez kinga1701 Pokaż wiadomość
I w tym motylku nie ma możliwości przekręcenia główki prawda?

Co to za artykuł o śnie? gdzieś coś przegapiłam
Tak nie przekręcić. Juz mi babeczka szyję
Stary 2016-02-24, 21:30   #4637
czarnulax
Zakorzenienie

Koktajlowa mam dokładnie . Smoczek według mnie raczej miękki po ściśnięciu, ale nie mam porównania z żadnym innym. Wydaje mi się, że na tej to raczej za wiele się wysilać nie musi, by leciało, ale no trudno mi powiedzieć Teraz karmię butlą czasem. Ale jak leczyłam sutki, to leciała przez kilka dni cały czas butla z moim odciągniętym.

Dotka
Stary 2016-02-24, 21:40   #4638
kinga1701
Zakorzenienie

Hariett jak Ci Huber prawie równo po 200 g tygodniowo przybiera

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

Cytat:
Napisane przez kasia01987 Pokaż wiadomość

Tak nie przekręcić. Juz mi babeczka szyję
Gdzie kupiłaś?

Edytowane przez kinga1701
Czas edycji: 2016-02-24 o 21:39
Stary 2016-02-24, 22:06   #4639
niepozorna
Zakorzenienie

Kinga nie da rady tak całkiem na bok główki przekręcić. Ja też kupiłam właśnie dlatego, że Młody upodobał sobie spanie na jednej stronie i u nas się poduszka sprawdza.

Prostujemy zą
bki
niepozorna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-24, 22:13   #4640
kasia01987
Wtajemniczenie

Cytat:
Hariett jak Ci Huber prawie równo po 200 g tygodniowo przybiera

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

Gdzie kupiłaś?
Kinia na olx. Babka blisko mnie mieszka. Juz mi szyla kilka rzeczy m.in pościel i podusie minky. Mogę dać namiar
Stary 2016-02-24, 22:29   #4641
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:
oby sie szybko zakonczyło juz to krwawienie
nie wiem co ludzie maja z gadaniem o kolejnym dziecku do kobiety która dopiero urodziła ehh

nasz ma dopiero tydzien
ale w sumie ciekawe jak go prac bo tak szmatką to poważniejsze zabrudzenia raczej nie zejdą
Casa gratulacje zdanego egzaminu, historia rehabilitacji brzmi nawet ciekawie
Jerzyczka jak ty dajesz rade nosic takiego klocuszka, służy mu twoje mleczko skoro macie już mase to moze czas na rzeźbe

daj znac czy działa bo jak tak to moze sie przekonam do smaku ziółek
Dotka, Kasia, Kogiel, Casa dzieki za inf o mydełku moze uda mi sie jutro po nie wyrwać bo dzis siedzę sama i modle sie żeby młoda sie nie obudziła dopóki TZ nie wróci

nie wiem co jej odbija wieczorami że na cycku tak szaleje
cały dzien je ładnie a wieczorem prezy sie, wygina, puszcza sutka pozniej próbuje go złapać tak że sie odbija od piersi, wkurza sie i ryczy a ja sie denerwuje i załamuje bo nie wiem o co jej chodzi czy jest głodna czy nie

ale moze uda sie ze TZ wróci ok 21 to ja wykapiemy i moze kolacje zje grzeczniej niz podwieczorek

z tego co pisałyście o przebodzcowaniu to az sie boje bo jak na razie my prowadzimy spokojny styl zycia tzn jeszcze nie bylismy nigdzie w gosciach a mamy jechac do moich rodziców w niedziele - oby dobrze to zniosła

jak dziecko zaczyna sie wiecej usmiechać i to tak na moj widok a nie przez sen to znaczy ze skok juz był?

ciemieniucha nam ładnie schodzi, dziś juz prawie jej nie widać za to na główce zrobiły sie czerwone pryszcze/krostki i pytałam dzis położną o to powiedziała że moze to byc alergiczne a musze sie przyznac ze z mojego odstawienia nabiału sie nie wywiązałam i przed wczoraj znów zjadłam ser żółty i wieczór był poźniej tragiczny - połozna powiedziała zeby odstawic i spróbowac jeszcze raz ale jakos nie mam ochoty na takie eksperymenty
Ahnessy, witaj w klubie wieczornych wściekulców. Moja położna twierdzi że to bolesna perystaltyka, te wsciekanie się na cycku. Wg mnie chyba coś innego bo moja je spokojnie w nocy i w dzień. I to występuje niezależnie od tego czy cycki pełne czy flaki :-(

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-24, 22:40   #4642
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Ja mam te poduszkę motylka i jeszcze nie używałam jakoś nie mam pomysłu w jakiej sytuacji mogłaby mi się teraz przydać. Planowałam do wózka ale teraz czapka + kaptur i nie ma już miejsca na poduszkę

Po kąpieli zasnął przy cycu, odłożyłam na jakieś 20 minut i ryk. TŻ go przewinal i od godziny wisi mi na cycu a ja bym chciała iść się myć i spać mam nadzieję że jak sie juz łaskawie naje to zaśnie i da się odłożyć...

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2016-02-24, 22:48   #4643
kinga1701
Zakorzenienie

Patrzyłam teraz na poduszkę la millou i kosztuje 59 zł a wysyłka do niemiec 69 zł. Z jakich firm macie te poduszki? Wolałabym zamówić z jakieś znanej mi firmy niż tu w ciemno.
Stary 2016-02-24, 22:52   #4644
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Wspolczuje i łącze się w bólu bo mój też nie śpi w dzień. Dziś miał 2 drzemki po 15-20 minut plus to co na spacerze i tyle. Oby chociaż w nocy więcej spał a nie tak jak dziś

Po kąpieli zasnął przy cycu, boję się odłożyć

Cytat:
I u mnie kreska ciagle nie zeszla wygląda okropnie pepej tez jest caly ciemny nie wiem czy to w ogole zejdzie bo na razie nawet nie zbledlo...

Viki piona! U nas tez dzis dzien wzmożonej aktywnosci! Trzymaj sie jak TZ jest to razem raźniej malego placzka ogarnąć
Nas wieczorem uratowal bujaczek Mlody w nik zasnal jak kamień puszczal bąki jak szalony widac ze sie mega zrelaksowal potem kapiel i cycamy a on juz odlatuje. Mam nadzieje ze nasze dzieci w nocy beda laskawsza
Ehh dobrze ze nie jestem sama z tym wieczornym wściekiem :-P mam nadzieję że u nas wszystkich to wkrótce minie....

Ewula,moja zasnela pół h temu.... Boję się wyjść z pokoju,chyba się zastrzele jak wyjdę a ona się obudzi, także rozumiem z tym odkładaniem :-P
Stary 2016-02-24, 22:58   #4645
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Ehh dobrze ze nie jestem sama z tym wieczornym wściekiem :-P mam nadzieję że u nas wszystkich to wkrótce minie....

Ewula,moja zasnela pół h temu.... Boję się wyjść z pokoju,chyba się zastrzele jak wyjdę a ona się obudzi, także rozumiem z tym odkładaniem :-P

Mój dalej wisi godzina i 15 minut minęło najgorsze że cały czas ciumka więc nawet odlaczyc się go nie da

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2016-02-24, 23:01   #4646
koktajlowa7
Rozeznanie

Cytat:
Koktajlowa mam dokładnie . Smoczek według mnie raczej miękki po ściśnięciu, ale nie mam porównania z żadnym innym. Wydaje mi się, że na tej to raczej za wiele się wysilać nie musi, by leciało, ale no trudno mi powiedzieć Teraz karmię butlą czasem. Ale jak leczyłam sutki, to leciała przez kilka dni cały czas butla z moim odciągniętym.

Dotka
dzięki za info
koktajlowa7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-24, 23:01   #4647
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

Mój dalej wisi godzina i 15 minut minęło najgorsze że cały czas ciumka więc nawet odlaczyc się go nie da
O szit, cycki Cie nie bolą?:-P ja czasem jej zabieram jak tak ciumka, czasem się obudzi, czasem nie :-P mi się udało wyjść na mycie zębów i siku, normalnie sukces
Stary 2016-02-24, 23:06   #4648
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
O szit, cycki Cie nie bolą?:-P ja czasem jej zabieram jak tak ciumka, czasem się obudzi, czasem nie :-P mi się udało wyjść na mycie zębów i siku, normalnie sukces

Cycek nie boli, za to tylek mi zaraz odpadnie od siedzenia w jednej pozycji
Właśnie boję się że się rozbudzi jak mu zabiorę no ale w końcu chyba tak będę musiała zrobić

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2016-02-24, 23:19   #4649
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Patrzyłam teraz na poduszkę la millou i kosztuje 59 zł a wysyłka do niemiec 69 zł. Z jakich firm macie te poduszki? Wolałabym zamówić z jakieś znanej mi firmy niż tu w ciemno.
Ja mam la millou motylka wlasnie sliczna jest i fajnie sie sprawdza

My cycamy i spac dobranoc laski
Jerzyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-24, 23:37   #4650
hariett
Zadomowienie

Cytat:
hariett po dzisiejszym dniu i po tym jak nam wciskała cały czas skojarzone mogę się skłaniać przy tym, że coś w tym jest ...
Super, że u gina ok
U nas lekarki też zachwalały wszystkie płatne, wiedząc że nie chcemy szczepić w ogóle Może za samo mówienie tez im płacą

Cytat:
mi juz wróciła waga sprzed ciąży teraz licze na spadek kolejnych kg :d ale nie wiem jakim cudem jak tyle żrem
Ale na razie tylko spacery
U mnie wróciła 3 tygodnie po porodzie i... stoi Ale ja też chrupię równo, to nie ma cudów.

Cytat:
Hmm, to ilości podobne jak u mnie
Wieczorem właśnie zazwyczaj zasypia i śpi długo, tylko przez dzień nie wiem, no bo mam wrażenie że jak nie śpi to mogły jeść do oporu. Spróbuje dawać mu więcej
Tż trochę niezadowolony, bo nie wiedział co robić jak płakał, ale jak dla mnie to było ok. Swoja droga młody chyba czuje że tż ma odruch wymiotny na jego kupsztale bo zrobił jedna przed moim wyjściem i dwie jak wróciłam

Kinga ostatnio miał w tydzień 340 Szaleniec, ale idzie równo z centylem

Edytowane przez hariett
Czas edycji: 2016-02-24 o 23:41
hariett jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości