![]() |
#2311 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część II.
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja już mam free.. ulepiłam 60 pierogów, posprzątałam.. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2312 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrze, że nje jestem na diecie 😜 Lucozade jest obrzydliwe fuuuu
![]() ![]() |
![]() |
#2313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko byle mnie nie olali. ![]() Jaka słodka kołyska ![]() http://www.amazon.co.uk/Clair-Lune-R...&keywords=crib |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2314 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tez lepiłam ruskie ale w weekend.. ![]() Ja mam dzisiaj 14t0d czyli zaczynam 15 tak? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2315 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak nie będziesz zadowolona z położnej to pamiętaj, że możesz ją zmienić bo jednak wiele też od niej zależy co będzie dalej.
![]() ![]() |
![]() |
#2316 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Aaaa no to ze spokojem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystko się dzieje coraz szybciej, te tygodnie teraz lecą jak szalone ![]() TinkerrBell Tak myslalam. Dobrze tez wiedziec, ze moge zmieniac polozne. Mam nadzieje, ze nie bedą robić problemów. Edytowane przez Talantea Czas edycji: 2016-02-25 o 09:53 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2318 |
Zadomowienie
|
Ja chce pierogiiiiii...... Jesssssuuuu, chyba kupię w Tesco bo nie chce mi się lepic_)
![]() |
#2319 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2320 |
Zadomowienie
|
U mnie do tego okropnego kleiku z glukozy pozwalają dodawać sok z cytryny, który ma polepszyć smak. Mazia glukozowa podawana jest w plastikowym kubeczku którego zapach dodatkowo wzmaga straszny smak.
Normalnie nie mogę sie doczekać kiedy dostanę skierowanie na to interesujące badanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2321 | ||
Raczkowanie
|
Dzien dobry. Dzisiaj o 8 zrobili mi pobudkę robotnicy;/
Cytat:
![]() ![]() Hej ![]() Hej ![]() Cytat:
![]() Normalnie nadrobić nie mogę Was. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2323 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2324 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Piszecie o glukozie - dla mnie picie było spoko (szczególnie na głodnego ![]()
![]() |
#2325 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2326 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a ciekawe jak aniula - miała wczoraj wizytę mieć i nic nie pisze... Edytowane przez Piernik Torunski Czas edycji: 2016-02-25 o 10:11 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2327 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale to normalne przecież, wszędzie gdzie czytam to w ciąży oh, piękne i mocne włosy ale po ciąży wypadna i dramat. a u mnie moje mocne włosy słabe się zrobiły i lecą. i to od tygodnia dopiero Cytat:
w sobotę zaczynam 16 tydzień więc może akurat poczuje ten urlop miodowy drugiego trymestru :silna: |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2328 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2329 |
Zadomowienie
|
A ten syrop z glukozy to w którymś tygodniu trzeba pojsc wypić tak? Czy jak to wyglada bo ja nic nie wiem
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2330 | |
Zadomowienie
|
Sierpnióweczki 2016! Część II.
Cytat:
Ja olejowałam skórę głowy, nie włosy. A ci do przeciwwskazań to w tym olejku który mam jest pełno składników i za bardzo nie wiem czy można je w ciąży stosować. Podobnie zastanawiam sie czy mogę używać swojego dotychczasowego kremu do twarzy vichy idealia. Edytowane przez Krefetka Czas edycji: 2016-02-25 o 10:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2331 |
Zakorzenienie
|
Będziemy trzymać kciuki
![]() Talantea ja dzisiaj również rozpoczęłam 5 miesiąc ![]() ![]() ![]() I narobiłyście mi ochoty na ruskie aaa!
#2332 |
Rozeznanie
|
Też uwielbiam pierogi! Ostatnio się mamie poskarżyłam że mam ochotę a nie mogę teraz nic robić i nie ulepię sobię to mi kurierem wysłała paczkę!
![]() ![]() ![]() Teraz zamówiłam z kaszą gryczaną i twarogiem ![]()
#2333 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a no to ja nie używam żadnych mocnych kosmetyków, a twarz smaruję babdream med i mam śliczną cerę. mam chyba wszystkie produkty babydream, ale składy mi odpowiadają i nie są napakowane chemią |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2334 |
Zakorzenienie
|
TinkerrBell trzymam kciuki za awans męża!
Origa napisz koniecznie, co Ci powiedzieli na IP i jak się czujesz ![]() Ja w poprzedniej ciąży też miałam mocniejsze włosy, paznokcie, lepszą cerę, teraz jakoś nie zauważyłam poprawy.. Co do oddzielnego pokoju dla maleństwa, to jak już Wam kiedyś wspominałam mamy tylko dwa pokoje więc w przyszłości albo poświęcimy sypialnię dzieciom albo przedzielimy salon, zwłaszcza, że kiedyś już pełnił funkcję dwóch pokoi (są okna po dwóch stronach, grzejniki na dwóch ścianach itp.). No chyba, że spadnie nam z nieba kaska to przeprowadzimy się do większego mieszkania ale to chyba tylko w takim przypadku... ![]() Dziewczyny, które już są mamami - co kupujecie maluszkom a co zostawiacie po starszych? Kupujecie nowe wózki, foteliki itp?
#2335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz sobie siedze i siedze i nagle czuje takie mocne szurniecie z prawej strony, takie naprawde wyrazne gilgotanie ![]() Powiem wam, ze jestem w szoku. Wczesniej to takie lekkie motylki od czasu do czasu, a teraz to było naprawde wyrazne. Z racji tego, ze maluszek przebywa zwykle na prawej stronie podejrzewam, ze to na pewno on. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2336 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak, idę na "zywiol". Będę rodziła w małym powiatowym szpitalu.am tam za sobą już jeden poród i jestem zadowolona. Chociaż to raczej zasługa tego że poszło w miarę sprawnie. Ale położną miałam do swojej dyspozycji cały czas. Chociaż jak mąż jest w trakcie cały czas to ta położna nawet jak zajrzy co jakiś czas to już dużo. Ogólnie nie jestem za tym żeby "wynajmowac" sobie swoją prywatną. W mojej rodzinie wszystkie dziewczyny które miały opłacone można powiedzieć że się zawiodły. Cytat:
Taaaaak, właśnie mi przypomniałaś że ja też zaczynam 15 tydzień. ![]() Cytat:
W Polsce jest proszek do rozrobienia. Jak ma się szczęście to móż a trafić na taki o smaku cytrynowym i jest o niebo lepszy. A co do wciskania świeżej cytryny, nie wszędzie pozwalają. Ważne żeby ten proszek dobrze się rozpuścił bo najgorsza jest końcówka z takim zgrzytającym piaskiem między zębami ![]()
![]() |
#2337 |
Przyczajenie
|
Cytat:
Napisane przez asiulek8 ![]() Czasami trzeba mieć szczęście żeby trafić na swojego lekarza w trakcie porodu. Mój np. co prowadził moja pierwsza ciążę był w szpitalu w miesiącu jeden dzień. Także tego, nie było szans na poród z nim hehe. Teraz mam lekarkę z jeszcze innego szpitala w którym też nie zamierzam rodzic. To moja pierwsza ciąża także ma mnóstwo pytań, wątpliwości, strachu itp. Na kolejnej wizycie muszę zapytać czy często ma dyżury czy jest jakieś prawdopodobieństwo że trafię na nią Ewentualnie ![]() Cytat: Moja znajoma tam rodziła pół roku temu, a przy wyborze szpitala objeździła chyba wszystkie co są na Śląsku! I też jechali do niego jakieś 30 km. Dla mnie to jest solidna rekomendacja ![]() chętnie poczytam dziękuję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2338 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Z tą cytryną to jeszcze jest tak, że ona sama w sobie też cukry zawiera i może zaburzyć wynik badania. Mi pielęgniarki podpowiedziały żebym w drugim kubeczku miała zimną wodę i sobie brała takie mikro łyczki pomiędzy większymi łykami glukozy i muszę przyznać że mi się świetnie sprawdził ten patent ![]() Cytat:
![]() ![]()
...no day but today... Edytowane przez scoiatael86 Czas edycji: 2016-02-25 o 10:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2339 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
![]() Dzwoniłam do TZ mu powiedzieć że znarkotyzowali nam dziecko ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2340 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.