Mamusie czerwcowe 2016 cz.3 - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-25, 12:16   #4471
kanwa
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz.3

Cytat:
Napisane przez __Veronique Pokaż wiadomość
Chodzi Ci o koszule do porodu? Weź jakąkolwiek w dużym rozmiarze, nie ma się co przejmować koszulą do porodu, bo najprawdopodobniej i tak ją wywalisz po wszystkim. Możesz sobie wziąć zwykły t-shirt w dużym rozmiarze, tak żeby Ci tyłek przykrywało i po kłopocie

Haneczka, cieszę się, że już lepiej z ciśnieniem!

Ja zjadłam na śniadanie omlet ze szpinakiem i już jestem głodna! Chyba wciągnę jakiś koktajl, mam banany, truskawki, jagody, coś można pokombinować. Tylko żebym za chwilę po koktajlu znowu nie była głodna
Do porodu to jedno a do szpitala na te 3 dni też muszę coś założyć. Nie chcę wydawać zbędnie kasy bo w domu tych koszul nie będę używać.

Cytat:
Napisane przez Radena Pokaż wiadomość
Dałam za nią 50 zł jakoś. Ale to już chyba po porodzie w niej będę,a na poród jakaś większa i luzniejsza

Bardzo ładna ale dość droga

Cytat:
Napisane przez Paula_ck Pokaż wiadomość
Misia trzymam kciuki Będzie dobrze!

Ja dostałam maila z potwierdzeniem po tygodniu bo mają jakieś problemy techniczne.
Ja znalazłam 3 warsztaty, jedne były wczoraj na których byłam i są jeszcze Mamo to ja 15 marca https://mamotoja.pl/mamo-to-ja-warsz...-bedziemy.html
Na Planeta dziecko też idę więc będziemy razem

Ja kupiłam w TXM ale to bardziej koszule do karmienia a do porodu to coś czego mi nie żal założę ale jeszcze nie mam nic. Taką mam http://txm24.pl/bielizna-damska/kosz...olor=KOLOR_124

Haneczka dobrze że już lepiej i oby tak zostało
I jak jakość? Jaki ma skład?(już widzę)
Powiedz mi tylko jak w tej koszuli karmić?

Edytowane przez kanwa
Czas edycji: 2016-02-25 o 12:18
kanwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 12:18   #4472
Radena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kanwa Pokaż wiadomość
Też tak teraz myślę,ale kupowalam,bo się bałam,że a nuż trafię do szpitala w związku z moimi leukocytami w moczu. No i nie miałam aktualnej wiedzy od Was
Radena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 12:19   #4473
Paula_ck
Raczkowanie

Cytat:
Paula,a gdzie rodzisz? Ja w koncu na prostej i w kwietniu na szkole rodzenia tam idę

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Nie wiem czemu myślałam,że to ktoś inny pisał,nie Ty? dziwne rzeczy
Ja chcę na Czarnowie bo tam pracuje ta lekarka do której chodzę i ostatnio koleżanka tam rodziła i zadowolona była. Prosta też jest spoko, biorę w drugiej kolejności. Na Czarnowie mam też dwie mamy moich koleżanek które są położnymi więc może trafie na nie. Co do szkoły rodzenia to właśnie zastanawiam się czy iść na Czarnów czy na Prostą, albo w ogóle nie będę chodzić. Nie wiem sama...
A ta lekarka wczoraj na warsztatach właśnie z Czarnowa była.

Cytat:
Do porodu to jedno a do szpitala na te 3 dni też muszę coś założyć. Nie chcę wydawać zbędnie kasy bo w domu tych koszul nie będę używać.

I jak jakość? Jaki ma skład?(już widzę)
Powiedz mi tylko jak w tej koszuli karmić?
Ona ma takie rozcięcia na piersi. Nie wiem czy to się sprawdzi i wygodne będzie ale przynajmniej nie wszystko jest na wierzchu.

Edytowane przez Paula_ck
Czas edycji: 2016-02-25 o 12:23
Paula_ck jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 12:23   #4474
__Veronique
Wtajemniczenie

Cytat:
No to po porodzie te koszule do karmienia się zakłada. A potem w domu zobaczysz, czy będzie Ci wygodniej karmić w takiej koszuli czy w czymś innym

No one's gonna take my soul away.
__Veronique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 12:23   #4475
Radena
Zadomowienie

Cytat:
Ja chcę na Czarnowie bo tam pracuje ta lekarka do której chodzę i ostatnio koleżanka tam rodziła i zadowolona była. Prosta też jest spoko, biorę w drugiej kolejności. Na Czarnowie mam też dwie mamy moich koleżanek które są położnymi więc może trafie na nie. Co do szkoły rodzenia to właśnie zastanawiam się czy iść na Czarnów czy na Prostą, albo w ogóle nie będę chodzić. Nie wiem sama...
A ta lekarka wczoraj na warsztatach właśnie z Czarnowa była.
No właśnie mnie to ciekawi. Ja mam teściowa tam,pielęgniarkę,ale na izbie przyjęć. Ogólnie naczytalam się dużo rzeczy,że nie chcą dawać znieczulenia i ze pielęgniarki niemiłe:-/ ale jak masz tam 2 położne to może będziesz mieć lepiej a planujesz poród rodzinny?
Stary 2016-02-25, 12:26   #4476
kanwa
Zakorzenienie

Cytat:
Też tak teraz myślę,ale kupowalam,bo się bałam,że a nuż trafię do szpitala w związku z moimi leukocytami w moczu. No i nie miałam aktualnej wiedzy od Was
Ja mam jedną koszulę którą ubierałam zawsze do zabiegów. Też coś około 50 zł za nią dałam ale brzuch mi się w niej nie zmieści:P
A szkoda bo jest wygodna i z naturalnych materiałów.

Skusiłabym się na tą z textilu tylko nie wiem którędy tam cycka wyjąć:P
Stary 2016-02-25, 12:28   #4477
kiara92
Rozeznanie

Jej, jakie wiadomości! Misia, ogromne kciuki za Was
Też bym chciała, żeby był już maj, aby można było wszystko przygotować i tylko czekać na maluszka
Miałam się wybrać dzisiaj do lidla po te spodnie dla dzieci, ale czułam się fatalnie i zostałam w domu, a jak TŻ będzie wracał po pracy to pewnie już nic nie zostanie.

Cytat:
Hej!
Dziewczyny zamawiałyście już koszule do szpitala? Polecicie coś? Jak dobrać rozmiar?
Ja zamówiłam na allegro taką http://allegro.pl/dobranocka-koszula...683139422.html i taką: http://allegro.pl/dyskretna-ciazowa-...882426088.html . Tą pierwszą wzięłam M, drugą L, ale w tej L to tonę. M jest na chwilę obecną duuużo większa, więc myślę, że na czerwiec będzie ok albo luźna, ale myślę, że na czas po porodzie to nawet lepiej. Są dobre jakościowo.

Ja też ze świętokrzyskiego pochodzę i na Prostej miałam 6 lat temu operację.

Edytowane przez kiara92
Czas edycji: 2016-02-25 o 12:31
kiara92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 12:29   #4478
__Veronique
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja mam jedną koszulę którą ubierałam zawsze do zabiegów. Też coś około 50 zł za nią dałam ale brzuch mi się w niej nie zmieści:P
A szkoda bo jest wygodna i z naturalnych materiałów.

Skusiłabym się na tą z textilu tylko nie wiem którędy tam cycka wyjąć:P
A ma głębokie rozcięcie? Tak żebyś umiała swobodnie cycka wyciągnąć? Może jak urodzisz i brzuszek będzie dużo mniejszy to się w nią zmieścisz?

Stary 2016-02-25, 12:29   #4479
Radena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kiara92 Pokaż wiadomość
Też bym chciała, żeby był już maj, aby można było wszystko przygotować i tylko czekać na maluszka
Miałam się wybrać dzisiaj do lidla po te spodnie dla dzieci, ale czułam się fatalnie i zostałam w domu, a jak TŻ będzie wracał po pracy to pewnie już nic nie zostanie.

Ja zamówiłam na allegro taką http://allegro.pl/dobranocka-koszula...683139422.html i taką: http://allegro.pl/dyskretna-ciazowa-...882426088.html . Tą pierwszą wzięłam M, drugą L, ale w tej L to tonę. M jest na chwilę obecną duuużo większa, więc myślę, że na czerwiec będzie ok albo luźna, ale myślę, że na czas po porodzie to nawet lepiej. Są dobre jakościowo.
Ta pierwsza to ta sama co moja. potwierdzam,że fajna bawełna
Stary 2016-02-25, 12:32   #4480
Paula_ck
Raczkowanie

Cytat:
No właśnie mnie to ciekawi. Ja mam teściowa tam,pielęgniarkę,ale na izbie przyjęć. Ogólnie naczytalam się dużo rzeczy,że nie chcą dawać znieczulenia i ze pielęgniarki niemiłe:-/ ale jak masz tam 2 położne to może będziesz mieć lepiej a planujesz poród rodzinny?
Nie orientowałam się jeszcze jak tam jest z porodami rodzinnymi ale coś mi się o uszy obiło że trzeba zaliczyć szkołę rodzenia żeby mógł ktoś ze mną być podczas porodu.
Stary 2016-02-25, 12:32   #4481
__Veronique
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja też ze świętokrzyskiego pochodzę i na Prostej miałam 6 lat temu operację.
Mam tą drugą

Stary 2016-02-25, 12:34   #4482
kanwa
Zakorzenienie

Cytat:

Ładne bardzo
Muszę pooglądać jeszcze bo trochę czasu mamy:P

Cytat:
Napisane przez __Veronique Pokaż wiadomość
A ma głębokie rozcięcie? Tak żebyś umiała swobodnie cycka wyciągnąć? Może jak urodzisz i brzuszek będzie dużo mniejszy to się w nią zmieścisz?
Muszę jej poszukać bo gdzieś na dnie szafy leży:P

W sumie to masz rację że po porodzie przecież trochę brzuszek się zmniejsza
Stary 2016-02-25, 12:35   #4483
Radena
Zadomowienie

Cytat:
Nie orientowałam się jeszcze jak tam jest z porodami rodzinnymi ale coś mi się o uszy obiło że trzeba zaliczyć szkołę rodzenia żeby mógł ktoś ze mną być podczas porodu.
No właśnie też o tym słyszałam. A nawet bardziej,że trzeba po prostu zapłacić za szkole tam...
Stary 2016-02-25, 13:16   #4484
Evelinke
Zakorzenienie

Witamy się
Może uda mi się was nadrobić

Kanwa, jak tylko będę w sklepie to zapytam się o czas zamówienia wózka, wszystko zależy na którą dotrzemy do Wro. a jak nie dzisiaj podjedziemy do sklepu, to pewnie w któryś weekend się wybierzemy i będę pamiętać o Tobie

Idę czytać was

A, i poprosimy o kciuki na dzisiaj 18.30 mamy kontrolne usg 2 trymestru, oby było wszystko z córcią ok

A dla rozluźnienia, matka poszła sobie do fryca podciąć włoski

Evelinke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 13:27   #4485
kanwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Evelinke Pokaż wiadomość
Witamy się

Kanwa, jak tylko będę w sklepie to zapytam się o czas zamówienia wózka, wszystko zależy na którą dotrzemy do Wro. a jak nie dzisiaj podjedziemy do sklepu, to pewnie w któryś weekend się wybierzemy i będę pamiętać o Tobie

Idę czytać was

A, i poprosimy o kciuki na dzisiaj 18.30 mamy kontrolne usg 2 trymestru, oby było wszystko z córcią ok

Dzięki kochana

Oczywiście kciuki za wizytę
Do Kłóska jedziesz?
Stary 2016-02-25, 13:30   #4486
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez soffinka Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Witam nowa mamusie
Misia !! Kciuki.. tez sie wzrszylam ze nej to JUZ ;p

Dziewczyny kupowalyscie cos na Aliexpress?
Ja kupiłam teraz pierwszy raz sukienke dla córki za 4dolary Ale czekam jeszcze. Podoba mi sie jeszcze kiecka dla niej na wesele - idziemy w kwietniu. Chyba sie skusze znajome kupują i sa zadowolone
Cytat:
Dałam za nią 50 zł jakoś. Ale to już chyba po porodzie w niej będę,a na poród jakaś większa i luzniejsza
Jest śliczna, zgadzam sie że szkoda jej do porodu. Ja miałam tshirt po mamie a teraz kupiłam jaką wielką koszulę w lumpie za całe 2zł Jesli chodzi o koszule do karmienia to u mnie najlepeij sprawdziły się własnie takie z rozpinanym przodem, jak na tej które masz. Te które rozpinały się z boku i te co cycka się wyjmuje z zakładki mnie strasznie wkurzały
Cytat:
W domu tez się moga przydac, bardziej wygodne od piżam ze spodenkami jak sie krocze leczy. Ale musisz sama ocenić. Ja tez nie przepadam za koszulami ale u mnie sie przydały
Ja miałam takie dwie koszule: http://allegro.pl/koszula-nocna-ciaz...2,1&bi_c=86440 ale jak mowie wkurzały mnie te guziki, po jakimś czasie zaczęły mi się same odpinac i spałam z wszystkim na wierzchu Teraz będę szukać coś w tym stylu http://allegro.pl/dobranocka-koszula...683139422.html tylko tansze Taka mam jedna i super mi się w niej karmiło
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 13:37   #4487
Asiek121
Zakorzenienie

Ja wlasnie w tym tygodniu zamawialam kilka ☠☠☠☠☠☠☠ek z aliexpress, glownie buciki dla malej i opaski :-D moze do czerwca dojda haha ale kosztują grosze a na allegro przebitka x2
300,

Jak przyjdzie git to chce zamowic balony i dekoracje na chrzest bo cudowne tam sa
Asiek121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 13:45   #4488
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Asiek121 Pokaż wiadomość
Ja wlasnie w tym tygodniu zamawialam kilka ☠☠☠☠☠☠☠ek z aliexpress, glownie buciki dla malej i opaski :-D moze do czerwca dojda haha ale kosztują grosze a na allegro przebitka x2
300,

Jak przyjdzie git to chce zamowic balony i dekoracje na chrzest bo cudowne tam sa
Zgadzam się, piękne rzeczy. I Ali strasznie wciąga

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Cytat:
Napisane przez anuszka1984 Pokaż wiadomość

dzanet2108 witaj Zaraz wrzucę Cię na listę!

Ja właśnie wróciłam z Lidla. Kupiłam dla Olka 2 pary spodni i 2 zestawy body ze Snoopym
Dziękuję

I szacun za to że udało Ci się dorwać coś dla dziecka w Lidlu. Bardzo lubię rzeczy z Lidla ale rzadko kiedy uda mi się coś upolować
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 13:45   #4489
Evelinke
Zakorzenienie

Kanwa, tak do Kłóska

Z tego co nadrobiłam dziewczyny to macie pięęękne brzuszki i śliczne ciuszki kupujecie
Ja mam zamiar dzisiaj coś kupić

A teraz czas na spacerek z piesem

Evelinke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 13:46   #4490
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Witamy się

Idę czytać was

wszystko będzie dobrze, zobaczysz!
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 13:55   #4491
kanwa
Zakorzenienie

Evelinke ja do niego pojadę chyba w okolicach 28 tygodnia bo tak mi wpisał na opisie usg żeby się pojawić
Stary 2016-02-25, 13:57   #4492
malykocio99
Raczkowanie

Cześć dziewczyny mogę odłączyć? Lepiej późno niz wcale nazywam się Iwona mam 26 lat a termin porodu mam 8 czerwca lub z usg 12. Będzie córeczka Łucja

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
malykocio99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 14:08   #4493
ania230
Zakorzenienie

Wpadam na chwilkę Was nadrobić a reszte postaram się wieczorem

Polecam każdemu Planetę Singli dawno się tak nie uśmiałam i nawet wzruszyłam Dawno nie oglądałam tak dobrego polskiego filmu

Dzisiaj rano byłam u taty na herbatce, potem ciuszki i mam sweter na guziki, koszulę, koszulkę nocna czarną, ręcznik dla Małej
Było mnóstwo ludzi... więc był mniejszy wybór.... ale dobre że coś jest

Teraz już jestem w domu ale na chwilę żeby Kocurek nie czuł się osamotniony. Potem znowu do taty ale z Tż . Maja jechać do sklepu budowlanego a ja w ten czas sobie posiedzę z siostrą.

Cytat:
Napisane przez haneczkab92 Pokaż wiadomość
Witam się po wizycie! z Hanią wszystko ok, szybkie usg było, serduszko bije.
Z mamą gorzej: ciśnienie 183/101.
Odpoczęłam chwilę i spadło do 175/99. Powiedział lekarz, że puszcza mnie do domu, bo oprócz zdenerwowania nie mam żadnych objawów, ale mam zwiększyć dawkę dopegytu do 3x2 tabletki, i teraz wzięłam, jak do 18 godziny nie spadnie to dał mi skierowanie do szpitala..
Na szczęście teraz zmierzyłam i jest już poniżej 150/90 więc mam nadzieję, że już będzie ok.
Dodatkowo mam brać acard na rozrzedzenie krwi.
No to by było na tyle.
Później Was nadrobię, tymczasem idę się położyć
Haneczko bardzo dobrze ze z dzidzia wszystko ok. Dbaj o siebie! Więcej odpoczywaj

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 14:08   #4494
Radena
Zadomowienie

Cytat:
Witamy się

Idę czytać was

za wizytę

Cytat:
Napisane przez malykocio99 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny mogę odłączyć? Lepiej późno niz wcale nazywam się Iwona mam 26 lat a termin porodu mam 8 czerwca lub z usg 12. Będzie córeczka Łucja

No pewnie,że możesz dołączyć Witaj Iwonko
Stary 2016-02-25, 14:11   #4495
MariaFrancesca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość
Kurczę, faktycznie mają dobre ceny, szkoda tylko, że nie ma opcji odbioru we Wrocławiu
Tak jak dziewczyny pisały - dociągnąć do 300 zł nie jest wcale tak trudno, a nawet przesyłka 12,99 to nie jest dużo jak się porówna ich ceny ze stacjonarnymi aptekami to często nawet z przesyłką wychodzi taniej.

Cytat:
Napisane przez motylek1984 Pokaż wiadomość
Dobrze, że to ciśnienie ci spadło, bież leki, dużo pij, może grejfrut, albo sok z buraków, bo podobno naturalnie obniżają cisnienie. Znam ten ból, ja ostatilo miałam w domu 170/100 sama zwiększylam dawkę do na 3tabl, tylko że u mnie cisnienie jak szybko skoczy, tak szybko opadnie. Czytałam ostatnio, że cisnienie podnosi sie w I trymestrze, w II sie normuje i obniża, a w III znowu może skoczyć.
A mi lekarz mówił, że w I spada i jak usłyszał, że mam niedociśnienie to stwierdził, że w I trymestrze to musiałam się dopiero fatalnie czuć i tak rzeczywiście było - więc nie wiem już jak jest. Na pewno tak jak piszesz, że II wraca do stanu sprzed ciąży, a w III wzrasta - dla mnie ten wzrost to akurat dobrze.

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Jestem na porodowce. 3majcie kciuki
Trzymamy mocno

Cytat:

Witaj

W avatarze Andie MacDowell.
MariaFrancesca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 14:13   #4496
Konto usunięte

Cytat:

Cześc Iwonka
Piękne imię dla córci
Stary 2016-02-25, 14:15   #4497
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:

Hej Jasne że możesz, w kupie zawsze raźniej
Moja starsza córka ma tak na drugie imię

Uprasowałam górę ciuszków Sary,a jeszcze jeden kosz na mnie czeka. Ale to nie wiem kiedy, bo wychodzę dziś nas pizzę z koleżankami z dawnej pracy
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 14:19   #4498
haneczkab92
Ania

Cytat:

Witaj

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość

Wpadam na chwilkę Was nadrobić a reszte postaram się wieczorem

Polecam każdemu Planetę Singli dawno się tak nie uśmiałam i nawet wzruszyłam Dawno nie oglądałam tak dobrego polskiego filmu

Dzisiaj rano byłam u taty na herbatce, potem ciuszki i mam sweter na guziki, koszulę, koszulkę nocna czarną, ręcznik dla Małej
Było mnóstwo ludzi... więc był mniejszy wybór.... ale dobre że coś jest

Teraz już jestem w domu ale na chwilę żeby Kocurek nie czuł się osamotniony. Potem znowu do taty ale z Tż . Maja jechać do sklepu budowlanego a ja w ten czas sobie posiedzę z siostrą.

Haneczko bardzo dobrze ze z dzidzia wszystko ok. Dbaj o siebie! Więcej odpoczywaj

Dbam dbam miłego dni życzę

19.05.2016r.- narodziny Hani

"Jak na deszczu łza
cały ten świat nie znaczy nic a nic...
Chwila, która trwa
może być najlepszą z Twoich chwil..."

-35...28,4kg do celu

haneczkab92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 14:34   #4499
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chudziaszek11 Pokaż wiadomość

Śliczny koteczek. Ciekawa jestem jak nasze koty zareagują na nowych członków rodziny... Czy zamierzasz jakoś specjalnie kota przygotowywać na Maje?
Planuję z Tż dać mu do powąchania ubranka Malutkiej ze szpitala zanim przyjedziemy do domu ... żeby mógł się z nim zapoznać
On jest dobry chłopak na pewno będzie na początku ciężko ale myślę że z czasem się dogadają i będzie z niego wspaniała niańka

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Dziewczyny nigdzie w aptece nie mogę znaleźć tabletek Mama dha jak myślicie czy mogę kupić inne i do końca ciąży je stosować czy lepiej zostać przy tych co brałam.... pomocy bo wczoraj skończył mi się ostatni listek a byłam przekonana że mam jeszcze jeden

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Jestem na porodowce. 3majcie kciuki
Kciuki!!!!

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 14:37   #4500
Radena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
Planuję z Tż dać mu do powąchania ubranka Malutkiej ze szpitala zanim przyjedziemy do domu ... żeby mógł się z nim zapoznać
On jest dobry chłopak na pewno będzie na początku ciężko ale myślę że z czasem się dogadają i będzie z niego wspaniała niańka

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Dziewczyny nigdzie w aptece nie mogę znaleźć tabletek Mama dha jak myślicie czy mogę kupić inne i do końca ciąży je stosować czy lepiej zostać przy tych co brałam.... pomocy bo wczoraj skończył mi się ostatni listek a byłam przekonana że mam jeszcze jeden

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Kciuki!!!!
Ania,ja brałam femibion a teraz biorę vitaminer prenatal dha. Chyba nie ma takiego musu być tych samych
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości