Czy udało się wam uniknąć gwałtu?-moja historia - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-02-25, 15:49   #511
201703061049
Konto usunięte

Dot.: Czy udało się wam uniknąć gwałtu?-moja historia

a sorki, faktycznie, tu jest akcja w centrum handlowym:
https://www.youtube.com/watch?v=Pcd9FiLfTiI
I ta dziewczyna na końcu podaje mu numer!
201703061049 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-02-25, 15:56   #512
201604191001
Konto usunięte

Wlasnie to obejrzalam. Ciekawe jak by zareagowal na moja odpowiedz.

Send from my mind using the Force.

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

Btw, to centrum to Zlote Tarasy i tam kreci sie ich multum. Ten zatrzymany z zarzutami tez tam "polowal".

201604191001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-02-25, 15:59   #513
201607211025
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sztojabudu Pokaż wiadomość
Może ustawione... W życiu bym z nim nie chciała słowa zamienić.
201607211025 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-02-25, 16:00   #514
201703061049
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _Judith_ Pokaż wiadomość
Btw, to centrum to Zlote Tarasy i tam kreci sie ich multum. Ten zatrzymany z zarzutami tez tam "polowal''
Naprawdę to jest już popularne? Miałyście może styczność z takimi?
Świat się kończy
Stary 2016-02-25, 16:21   #515
201604191001
Konto usunięte

Cytat:
Świat się kończy
No ja mialam do czynienia z tym co zostal zatrzymany.

Stary 2016-02-25, 16:25   #516
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez beautyq Pokaż wiadomość
Może ustawione... W życiu bym z nim nie chciała słowa zamienić.
Nie wygląda.
Cytat:
No ba. Polecam rejestrację na alpha male (jest potrzebna, żeby czytać forum).
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-02-25, 16:51   #517
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Jaki po☠☠☠
Moze dala mu falszywy numer
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-02-25, 17:10   #518
201703061049
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Jaki po☠☠☠
Moze dala mu falszywy numer
Oni dlatego nalegają na podanie numeru, żeby zaraz puścić sygnał i się upewnić, że numer dobry.
No trochę dzida ta dziewczyna, ale może zbaraniała od jego elokwentych wywodów.
Zarejestrowałam się na alpha male, czemu ja to sobie robię...
Judith mogę zapytać jak to spotkanie wyglądało? Czy ten gość był agresywny, czy tylko namolny? Tych co te mądrości głoszą powinno się do odpowiedzialności pociągać. Ten słynny guru Daryush czy jak mu tak ostatnio postulował za tym, by gwałt w mieszkaniach prywatnych był dozwolony. Wydawało mi się, że na szczęście mało kto słucha takich głupot, ale się okazuje, że już pierwsze efekty mamy.
Stary 2016-02-25, 17:28   #519
201604191001
Konto usunięte

Sztojabudu pw.

Stary 2016-02-25, 17:59   #520
otako
Zakorzenienie

Tragiczny jest ten "Mistrz Uwodzenia". To jest jeden z jego komentarzy pod filmem:

To, że kobieta mówi "mam chłopaka" nie ma większego znaczenia. Zazwyczaj mówię "spoko" ,"nie interesuje mnie to" , "ok", "mam to w dupie" itd. Od cholery kobiet które w życiu poznałem i trafiałem z nimi do łóżka mówiły mi "mam chłopaka" - No i miały, ok. Tylko nie ma to znaczenia, ponieważ bardzo często kobiety są z kimś z braku laku. No i taki jej chłopak, nie jest dla niej atrakcyjny. Wystarczy to olać i robić swoje. Jakiś czas temu miałem śmieszną sytuację. Byłem u laski którą poznałem dzień wcześniej. Dokładnie wieczorem, następnego dnia rano, dobija się do jej drzwi chłopak (jak twierdziła były). Krzyczał, że ją kocha itd. No ale miała go gdzieś, po czym mówi do mnie "chodź się bzykać" na co ja "nie chce mi się, piwo pije" Także wiesz, tak to bywa właśnie. Mają tych swoich chłopaków, ale jeżeli gość jest pipką to tak jak by go nie było. Obecnie sam nie poznaje innych kobiet bo jestem w bardzo fajnej relacji z jedną. Także podejścia pokazuje na szkoleniach, działam itd, żeby ludzi inspirować. Dlatego też, wrzuciłem ten materiał bo akurat taka sytuacja się wydarzyła. Jak będę znowu coś kręcił i trafię na "mam chłopaka" to pokażę jak zbywać te gadki i robić swoje Co do rozpoznania czy kobieta mówi prawdę, czy nie. To się na pewnym poziomie czuje intuicyjnie, po za tym. Nie ma to żadnego znaczenia 

otako jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-02-25, 18:11   #521
201607211025
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Tragiczny jest ten "Mistrz Uwodzenia". To jest jeden z jego komentarzy pod filmem:

To, że kobieta mówi "mam chłopaka" nie ma większego znaczenia. Zazwyczaj mówię "spoko" ,"nie interesuje mnie to" , "ok", "mam to w dupie" itd. Od cholery kobiet które w życiu poznałem i trafiałem z nimi do łóżka mówiły mi "mam chłopaka" - No i miały, ok. Tylko nie ma to znaczenia, ponieważ bardzo często kobiety są z kimś z braku laku. No i taki jej chłopak, nie jest dla niej atrakcyjny. Wystarczy to olać i robić swoje. Jakiś czas temu miałem śmieszną sytuację. Byłem u laski którą poznałem dzień wcześniej. Dokładnie wieczorem, następnego dnia rano, dobija się do jej drzwi chłopak (jak twierdziła były). Krzyczał, że ją kocha itd. No ale miała go gdzieś, po czym mówi do mnie "chodź się bzykać" na co ja "nie chce mi się, piwo pije" Także wiesz, tak to bywa właśnie. Mają tych swoich chłopaków, ale jeżeli gość jest pipką to tak jak by go nie było. Obecnie sam nie poznaje innych kobiet bo jestem w bardzo fajnej relacji z jedną. Także podejścia pokazuje na szkoleniach, działam itd, żeby ludzi inspirować. Dlatego też, wrzuciłem ten materiał bo akurat taka sytuacja się wydarzyła. Jak będę znowu coś kręcił i trafię na "mam chłopaka" to pokażę jak zbywać te gadki i robić swoje Co do rozpoznania czy kobieta mówi prawdę, czy nie. To się na pewnym poziomie czuje intuicyjnie, po za tym. Nie ma to żadnego znaczenia 

Po przeczytaniu i obejrzeniu unoszę się na fali żenady, która mnie zalała.
201607211025 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-02-25, 18:29   #522
_Supernova_
Zadomowienie

Miszcz uwodzenia... no rzeczywiscie...
_Supernova_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-02-25, 19:55   #523
201606201122
Konto usunięte

Cytat:
Świat się kończy
ja miałam styczność z takim parę lat temu, zaczepił mnie w miasteczku pod Warszawą z jakąś banalną gadką "hej" czy coś w tym stylu zignorowałam i poszłam dalej , potem się okazało że przez połowę drogi za mną szedł i coś wołał a ja myślałam że to nie do mnie więc nie reagowałam , w momencie kiedy oprocz mnie i jego już nikogo nie było wystraszyłam się coś tam wrzeszczał "czemu uciekasz" powiedziałam żeby dał mi święty spokój. Stał jak wryty i się gapił jak odchodzę, gapił się jak jakiś psyhol. Na szczęście więcej go nie spotkałam. W zeszłym roku miałam konto na portalu randkowym jakimś międzynarodowym napisał do mnie polak miał w profilu tylko jedno zdjęcie twarzy czarno białe wybielone filtrami tak że prawie nic na nim nie widać, tylko widać fryzurę jak Nick Carter z lat 90 i to w takiej taniej wersji pisał jak bym była już jego znajomą o swoich prywatnych sprawach ( to była pierwsza wiadomość do mnie) ja odpisałam że chyba się pomylił bo ja go nie znam. A on mi jakoś tak bezczelnie odp "nie interesuje mnie to bo i tak się ze mną spotykasz w tą sobotę" ochrzaniłam i zablokowałam manipulacja widoczna jak na dłoni. Nie pamiętam dokładnie słowo w słowo jak pisał ale bezczelność mnie zszokowała.

Edytowane przez 201606201122
Czas edycji: 2016-02-25 o 19:59
201606201122 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-02-25, 20:08   #524
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez beautyq Pokaż wiadomość
Piekielni to źródło tak wiarygodne jak i fakt, albo i mniej. Kiedyś mój znajomy układał różne historyjki i chciał je tam wstawić.
Nie podawałam tego jako źródła tylko jako przykład, bo zdumiała mnie niemal ludzka dyskusja w komentarzach.
Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość

To, że kobieta mówi "mam chłopaka" nie ma większego znaczenia. Zazwyczaj mówię "spoko" ,"nie interesuje mnie to" , "ok", "mam to w dupie" itd. Od cholery kobiet które w życiu poznałem i trafiałem z nimi do łóżka mówiły mi "mam chłopaka" - No i miały, ok. Tylko nie ma to znaczenia, ponieważ bardzo często kobiety są z kimś z braku laku. No i taki jej chłopak, nie jest dla niej atrakcyjny. Wystarczy to olać i robić swoje. Jakiś czas temu miałem śmieszną sytuację. Byłem u laski którą poznałem dzień wcześniej. Dokładnie wieczorem, następnego dnia rano, dobija się do jej drzwi chłopak (jak twierdziła były). Krzyczał, że ją kocha itd. No ale miała go gdzieś, po czym mówi do mnie "chodź się bzykać" na co ja "nie chce mi się, piwo pije" Także wiesz, tak to bywa właśnie. Mają tych swoich chłopaków, ale jeżeli gość jest pipką to tak jak by go nie było. Obecnie sam nie poznaje innych kobiet bo jestem w bardzo fajnej relacji z jedną. Także podejścia pokazuje na szkoleniach, działam itd, żeby ludzi inspirować. Dlatego też, wrzuciłem ten materiał bo akurat taka sytuacja się wydarzyła. Jak będę znowu coś kręcił i trafię na "mam chłopaka" to pokażę jak zbywać te gadki i robić swoje Co do rozpoznania czy kobieta mówi prawdę, czy nie. To się na pewnym poziomie czuje intuicyjnie, po za tym. Nie ma to żadnego znaczenia ďťż
Ta opowieść tchnie prawdą.
Czy któryś z nich kiedykolwiek powiedział coś innego?
Komentarze innych ekspertów podrywu pod innymi jego filmikami, klasa.

Właśnie sobie uświadomiłam, że tacy mnie zaczepiali, ale nigdy nie słuchałam tego, co mówią, bo to ten sam ton co sprzedawcy "markowych perfum w okazyjnej cenie i innych śmieci. Ciekawe, czy któryś z nich był ekspertem od podrywu...

Edytowane przez 201607040950
Czas edycji: 2016-02-25 o 20:30
201607040950 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-02-25, 20:14   #525
dennyrose
Zadomowienie

Cytat:
Obejrzałam porady tego ''mistrza uwodzenia'' na jutjubie i myśląłam że mnie ciśnienie rozniesie: Pokaż jej , że występujesz z pozycji mężczyżny, który jest ponad nią'', ''kiedy odchodzi, złap ją za rękę i przytrzymaj mocno'', ''nie bój się dopieprzyć, jeśli jest niemiła, pokaż jej, że ty też wymagasz'', ''nigdy nie odpuszczaj, ona musi wiedzieć, że nie jesteś żadną pipką, tylko mężczyzną, który nie boi się sięgnąć po SWOJE''.
Jestem lotosem na kuwa, spokojnej fali jeziora, jestem lotosem... trzymajcie mnie.
Cytat:
O tego oblecha mi chodzi:
https://www.youtube.com/watch?v=PM_8mMasp8g
Nie jest to ten sam który nękał te wszystkie dziewczyny, ale posłuchajcie tylko jak on się do tej dziewczyny odnosi!!! Ode mnie by już z pięć razy w ryło dostał po pierwszym: nie przerywaj mi, tylko słuchaj![COLOR="Silver"]
Nie opowiadaj mi żadnych bajek historii, jeżeli masz faceta to mnie to nie obchodzi''
Serio zaraz mnie rozniesie
Nie wiem jak bardzo poje....nym trzeba być i jak nisko upaść żeby słuchać takich idiotyzmów i potem je wcielac w życie.
Facet jest obleśny i pierdzieli głupoty jak połamany, sam się pewnie z siebie w duchu śmieje ale grunt że z frajerów kasa jest.
Kopiuję z jego strony:

Cytat:
Twoja inwestycja:

Szkolenie jednodniowe: 999 zł
Szkolenie dwudniowe: 1799zł
Szkolenie trzydniowe: 2499zł

Cytat:
Oni dlatego nalegają na podanie numeru, żeby zaraz puścić sygnał i się upewnić, że numer dobry.
No trochę dzida ta dziewczyna, ale może zbaraniała od jego elokwentych wywodów.
Zarejestrowałam się na alpha male, czemu ja to sobie robię...
Judith mogę zapytać jak to spotkanie wyglądało? Czy ten gość był agresywny, czy tylko namolny? Tych co te mądrości głoszą powinno się do odpowiedzialności pociągać. Ten słynny guru Daryush czy jak mu tak ostatnio postulował za tym, by gwałt w mieszkaniach prywatnych był dozwolony. Wydawało mi się, że na szczęście mało kto słucha takich głupot, ale się okazuje, że już pierwsze efekty mamy.
Daryush - padłam.
dennyrose jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-02-25, 20:20   #526
Narrhien
Zakorzenienie

Co za kretyn... dawno, bardzo dawno się nie logowałam i nie planowałam tego robić, ale tak mnie ten żałosny niby podrywacz zażenował, że aż musiałam dać temu wyraz.

Kretyn do kwadratu. Chciałabym, zeby trafił kiedyś na taką, która go zrówna z ziemią.

Narrhien jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-02-25, 20:24   #527
201607111040
Konto usunięte

Jakby do mnie podszedl taki gosciu i zaczął by mowic takimi tekstami to bym uciekla jak najdalej, bo bym sie bala ze to jakis psychol.

Ciekawa jestem czy ci miszczowie podrywu podeszliby do dziewczyny ktora nie wyglada jak grzeczna dziewczyna, ktora sprawia wrazenie malo asertywnej tylko do takiej dziewczyny co wydaje sie byc mega pewna siebie i asertywna. Cos czuje ze nie
Stary 2016-02-25, 20:34   #528
201703061049
Konto usunięte

Tysiaka za dzień szkolenia...wyobraźcie sobie, że musicie cały dzień z nim spędzić i jeszcze za to tysiaka zapłacić.
Na taki kurs pójdzie albo mężczyzna bardzo nieśmiały i wrażliwy/słaby/z problemami emocjonalnymi, którego łatwo będzie zmanipulować i wmówić byle co, albo taki Seba z trochę wyższej półki, taki co już jest z natury agresywny i nie szanuje ludzi, a zwłaszcza kobiet, i taki zacznie sobie na coraz więcej pozwalać.
A ci ''trenerzy'' to niezłe lewatywy wszyscy.
Stary 2016-02-25, 21:11   #529
201606201122
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Jakby do mnie podszedl taki gosciu i zaczął by mowic takimi tekstami to bym uciekla jak najdalej, bo bym sie bala ze to jakis psychol.

Ciekawa jestem czy ci miszczowie podrywu podeszliby do dziewczyny ktora nie wyglada jak grzeczna dziewczyna, ktora sprawia wrazenie malo asertywnej tylko do takiej dziewczyny co wydaje sie byc mega pewna siebie i asertywna. Cos czuje ze nie
on ma na to receptę "jak oâ˜â˜â˜☠â˜â˜â˜☠â˜â˜â˜☠â˜â ˜â˜☠â˜â˜â˜☠â˜â˜â˜☠â˜â˜â˜☠ ić kobietę" http://www.pushyourlimits.pl/jak-facet-powinien-opierd olic-kobiete/ wpiszczcie bez spacji na końcu bo cenzuruje link. Mnie szokuje to że uczą ich takiej bezczelności , ten filmik na youtube z tym "guru" to masakra a jakie ma zawyżone mniemanie o sobie

Edytowane przez 201606201122
Czas edycji: 2016-02-25 o 21:31
201606201122 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-02-25, 21:53   #530
Leszy
Zakorzenienie

A mnie tylko zastanawia, ile z oburzonych tutaj wizażanek ma polubionych/obserwuje ludzi pokroju Mateusza Grzesiaka

Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap.
http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20
http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30
Leszy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-02-25, 22:06   #531
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez Narrhien Pokaż wiadomość
dawno, bardzo dawno się nie logowałam i nie planowałam tego robić(...)
Bardzo, bardzo szkoda

Cytat:
Napisane przez Leszy Pokaż wiadomość
A mnie tylko zastanawia, ile z oburzonych tutaj wizażanek ma polubionych/obserwuje ludzi pokroju Mateusza Grzesiaka
Kogo?

Edit: dobra, wygooglowałam.

Edytowane przez elvegirl
Czas edycji: 2016-02-25 o 22:07
elvegirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-02-25, 22:13   #532
201604191001
Konto usunięte

Cytat:
Prosze cie...

Stary 2016-02-25, 22:15   #533
Melanchton
Zakorzenienie

Cytat:
Też musiałam googlować, nie zdziwiłabym się gdybyś tylko Ty go znał.

PS Nawet gdyby poszedł do mnie, kimkolwiek jest, koleś z mojego avatara (przyznajcie, że ładniutki ) i zaczął mówić te idiotyzmy to bym zwiała, bo myślałabym, że to jakiś ☠☠☠nięty psychol.

Edytowane przez Melanchton
Czas edycji: 2016-02-25 o 22:18
Melanchton jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-02-25, 22:38   #534
Leszy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Melanchton Pokaż wiadomość

PS Nawet gdyby poszedł do mnie, kimkolwiek jest, koleś z mojego avatara (przyznajcie, że ładniutki ) i zaczął mówić te idiotyzmy to bym zwiała, bo myślałabym, że to jakiś ☠☠☠nięty psychol.
To jeszcze raz: ludzi POKROJU Mateusiaka - czytaj wszelakich coachów. I masz rację, tylko ja go znam Te setki tysięcy ludzi, którzy o nim słyszało, to tylko statyści

Stary 2016-02-25, 22:47   #535
201604191001
Konto usunięte

Cytat:
To jeszcze raz: ludzi POKROJU Mateusiaka - czytaj wszelakich coachów. I masz rację, tylko ja go znam Te setki tysięcy ludzi, którzy o nim słyszało, to tylko statyści
Mysle, ze wiekszosc zna jego i jemu podobnych dzieki fanpage'owi Zdelegalizowac coaching i rozwoj osobisty.

Stary 2016-02-25, 22:48   #536
Leszy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Judith_ Pokaż wiadomość
Mysle, ze wiekszosc zna jego i jemu podobnych dzieki fanpage'owi Zdelegalizowac coaching i rozwoj osobisty.

Zdziwiłabyś się. Mówię tu np. o setkach ludzi próbujących się dostać na jego spotkania.

Stary 2016-02-25, 22:49   #537
MonnieB
Zakorzenienie

Czy oglądacie może teraz TTV?

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Stary 2016-02-25, 22:50   #538
Zilka
Rozeznanie

Raz podszedł do mnie taki pół-idiota, spytał czy się z nim umówię, odpowiedziałam grzecznie, że nie i mam chłopaka. On wypalił, że przecież nie chce być moim chłopakiem, na co odpowiedziałam, że dziewczyny też nie szukam. Wyraz twarzy mu się bardzo szybko zmienił
Zilka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-02-25, 22:55   #539
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Melanchton Pokaż wiadomość

Tez musialam goglowac
Stary 2016-02-25, 23:22   #540
201604191001
Konto usunięte

Cytat:
Zdziwiłabyś się. Mówię tu np. o setkach ludzi próbujących się dostać na jego spotkania.
Myslalam, ze mowimy o ludziach inteligentnych, np. o wizazankach, ktore tutaj sie oburzaja.

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości