Mamusie czerwcowe 2016 cz.3 - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-26, 10:46   #4651
Weronia93
Rozeznanie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz.3

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
Ja dziś ide do endokrynologa. Wstać mi z łóżka ciężko. Dobrze że dziś już piątek. Opadam z sił.
Powodzenia i wytrwałości ja cały tydzień zabiegany i codzienne wstawanie o 6 ale dziś sie wyspalam do 10
Stary 2016-02-26, 10:48   #4652
__Veronique
Wtajemniczenie

Monitoruje się ruchy dziecka od 3 trymestr. Wtedy w ciągu godziny/półtorej powinno się naliczyć 10 ruchów. Wcześniej, w 2 trymestrze ruchy są mniej lub bardziej regularne, czasem dziecko szaleje, a czasem jest spokojniejsze. Ma jeszcze trochę miejsca, więc nie każdy ruch jesteśmy w stanie wyczuć. Gdzieś czytałam, że na tym etapie powinnyśmy odczuć przynajmniej jeden ruch na dobę. Także ja bym się jeszcze nie martwiła

No one's gonna take my soul away.
__Veronique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 10:48   #4653
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Radena Pokaż wiadomość

Madzius,Ania i Kanwa,powodzenia na wizytach i milego podglądania Dzidzi:-*

Ciekawe czy córcią pokaże buzię

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 10:53   #4654
haneczkab92
Ania

Cytat:
Napisane przez motylek1984 Pokaż wiadomość
Napewno z małą wszystko ok, ja też tak czasem mam. Zawszę kolo 22 maluchy się wierciły, a jak pierwszą nockę spałam u mamy, to były spokojne, miałam wtedy schizy, całą noc miałam koszmary, ale rano znów zaczęły się wiercić.
Oby wszystko było w porządku z malutką...

Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Również mam nadzieje, że moja dziołcha nie będzie miała więcej niż 3500

Haneczka nie martw się Ja moją czuję jedynie rano i wieczorem, w ciągu dnia chyba śpi, bo nawet kopniaka nie zasadzi

Dziewczyny powodzenia na wizytach!
Dziękuję, ale wiadomo jak jest. Jak kopnie matkę, to przestanę sie martwić...

Cytat:
Napisane przez Weronia93 Pokaż wiadomość
Wczoraj wieczorem coś zauważyłam ze mała sie nie rusza dałam dwie dłonie na brzuch i zaczęła delikatnie kopać ja jej paluszkiem popukałam ona znów odpisała i tak na zmianę hehe ale sie uśmiałam nawet maź sie zdziwił ze maluszek w brzuszku tak potrafi odkopać hehe

Cytat:
Napisane przez __Veronique Pokaż wiadomość
Monitoruje się ruchy dziecka od 3 trymestr. Wtedy w ciągu godziny/półtorej powinno się naliczyć 10 ruchów. Wcześniej, w 2 trymestrze ruchy są mniej lub bardziej regularne, czasem dziecko szaleje, a czasem jest spokojniejsze. Ma jeszcze trochę miejsca, więc nie każdy ruch jesteśmy w stanie wyczuć. Gdzieś czytałam, że na tym etapie powinnyśmy odczuć przynajmniej jeden ruch na dobę. Także ja bym się jeszcze nie martwiła
Ja bym się pewnie też tak nie zmartwiła gdyby to się nie zbiegło z tym ciśnieniem. Zwiększona dawka leku, i jakoś dziwne myśli mnie naszły! czy na pewno wszystko jest ok...

19.05.2016r.- narodziny Hani

"Jak na deszczu łza
cały ten świat nie znaczy nic a nic...
Chwila, która trwa
może być najlepszą z Twoich chwil..."

-35...28,4kg do celu

haneczkab92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 10:56   #4655
__Veronique
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez haneczkab92 Pokaż wiadomość

Ja bym się pewnie też tak nie zmartwiła gdyby to się nie zbiegło z tym ciśnieniem. Zwiększona dawka leku, i jakoś dziwne myśli mnie naszły! czy na pewno wszystko jest ok...
A może to jest normalne, że po leku dziecko będzie spokojniejsze? Nie wiemy ile z tabletek przeniknie do Maleństwa i jak na to zareaguje... chociaż powinni Cię uprzedzić jakby taka sytuacja miała miejsce.

Stary 2016-02-26, 11:07   #4656
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia9999 Pokaż wiadomość
Pstrąg w środek natka z pietruszki, sol morska i pieprz kolorowy, plasterek cytryny i skarpiam dodatkowo sokiem z cytryny. Przed samym pieczeniem kawałki masła do srodka i szczelnie w folię aluminiową
Łosoś sok z cytryny, natka z pietruszki, suszone pomidory cienko pokrojone, sól morska, pieprz i odrobina oliwy z oliwek. Przed pieczeniem dają na wierzch plasterki z cytryny bardziej soczysty w środku jest wtedy filet z łososia
Już bym jadła

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-02-26, 11:08   #4657
kiara92
Rozeznanie

Ogromne gratulacje dla Misi! Super, że Igorek już jest na świecie!

Evelinke Gratulacje wizyty! Świetnie, że z malutką wszystko dobrze

Haneczka Czytałam, że na tym etapie ciąży mogą się zdarzyć takie spokojniejsze dni, ale dla własnego spokoju, skoro i tak wybierasz się do miasta to podjedź do swojego lekarza/położnej Ja sobie zawsze tłumaczę, że mały odpoczywa

Ale słodziaki!

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty żeby maluchy się ładnie zaprezentowały

A co do ubranek to ja mam najmniejsze 56 w bardzo małej ilości, w zasadzie pojedyncze sztuki, cała reszta w rozmiarze 62. Zasugerowałam się tym, że ja i tż oraz wszyscy inni w najbliższej rodzinie urodziliśmy się duzi, a gdyby po porodzie okazało się, że potrzebne będą mniejsze, to tż dokupi albo ja zamówie i w ciągu dwóch dni dojdą.
kiara92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 11:12   #4658
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Evelinke Pokaż wiadomość
Dziewczyny, dziękujemy za kciuki
U nas, wszystko ok
Córcia jest nadal córcią
Wszystkie przepływy, w serduszku, pępowinie, mózgu sprawdzone i ok
Wszystkie wymiary zgodne, nie odbiegają od siebie, także jesteśmy zadowoleni z wizyty
I nasze szczęście waży 686 gram
Świetne wieści !

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość

Mnie lydki od 2 dni bolą. Jakby po skurczach napięte. Chyba musze zwiekszyć dawke magnezu. Myśle że to przez ogólne zmęczenie
Mnie dziś nad ranem złapał lekki skurcz łydki, ale po jakimś czasie puścił. Magnez sobie 3 razy dziennie.

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-02-26, 11:12   #4659
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:

Pewnie, że Cię rozumiem, bo każda z nas by się martwiła. Ale zobaczysz niedługo takiego kopniaka Ci zasadzi, że Cię aż zaboli
Stary 2016-02-26, 11:16   #4660
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malykocio99 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny mnie glukoza czeka w poniedziałek jestem ciekawa wyniku bo ogolnie mam z tego zwyklego badania zawsze zbyt niski poziom. Na początku cieszyłam się że będę mogla bezkarnie jeść słodycze kiedy mam ochote ale później doczytałam że jednak nie :-( moze to i dobrze bo wygladalabym jak wieloryb. Moze bardziej doświadczone mamy mi podpowiedzą jakie ubranka najmniejsze kupowac? Czy poczekać na 3 prenatalne i tym się jakos zasugerować? Widzę że Misia urodzila takiego Maluszka 51 cm a ja mam najmniejsze ubranka na 56 :-/

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Ja również w poniedziałek zrobię glukozę, a przed 11 marca krew i moc...

A synek Misi no malutki 51 cm , też mam ubranka najmniejsze 56 :/

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-02-26, 11:16   #4661
eful
Raczkowanie

Cześć dziewczyny
ja już wszystko dla dzieciaczka wyprałam i wyprasowałam i pochowałam w worki próżniowe także narazie mam spokój
Nawet dzisiaj posprzątałam swoją szafe z ubraniami i oczywiście w 3/4 rzeczy się nie mieszcze... aż się trochę załamałam
Mnie to chyba dzidzi poszła najbardziej w uda i boczki...
a gdzie tam jeszcze 3 miesiące... akurat na lato będe słoniem
eful jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 11:21   #4662
__Veronique
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez eful Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
ja już wszystko dla dzieciaczka wyprałam i wyprasowałam i pochowałam w worki próżniowe także narazie mam spokój
Nawet dzisiaj posprzątałam swoją szafe z ubraniami i oczywiście w 3/4 rzeczy się nie mieszcze... aż się trochę załamałam
Mnie to chyba dzidzi poszła najbardziej w uda i boczki...
a gdzie tam jeszcze 3 miesiące... akurat na lato będe słoniem
Też w pierwszej ciąży tak miałam. Teraz mam to gdzieś, aczkolwiek po ciąży będę chciała wrócić do figury z poprzedniego życia długa droga będzie przede mną

Stary 2016-02-26, 11:25   #4663
Weronia93
Rozeznanie

Smacznego ja juz po śniadaniu teraz zmykam robić obiad tylko co hmm
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (109,5 KB, 19 załadowań)
Stary 2016-02-26, 11:30   #4664
eful
Raczkowanie

Cytat:
Też w pierwszej ciąży tak miałam. Teraz mam to gdzieś, aczkolwiek po ciąży będę chciała wrócić do figury z poprzedniego życia długa droga będzie przede mną
a po pierwszej ciąży wróciłaś choć trochę do formy ..? na chwilę obecną czuje się aseksualnie...
Stary 2016-02-26, 11:40   #4665
__Veronique
Wtajemniczenie

Cytat:
a po pierwszej ciąży wróciłaś choć trochę do formy ..? na chwilę obecną czuje się aseksualnie...
Zaczęłam ćwiczyć dopiero pół roku po porodzie, wcześniej nie umiałam się ogarnąć. Potem waga stała w miejscu, brzuch nie spadał, bardzo mnie to demotywowało. No a potem to już odpuściłam, bo podjęliśmy decyzję o drugim dziecku, a jakoś się bałam intensywnie ćwiczyć żeby się nic złego nie stało. Nie potrafiłam zaakceptować swojego ciała, patrzyłam na siebie z obrzydzeniem. Ale to się już zaczęło w ciąży, bardzo dużo przytyłam, zrobiły mi się okropne rozstępy, nie potrafiłam tego tolerować. Teraz mam do tego inne podejście, ale nie tyje w takim tempie jak wcześniej, może dlatego. Dlatego rozumiem bardzo dobrze, każdą kobietę, która źle znosi zmianę swojej figury w ciąży. I gadanie, że to normalne i tak musi być i nie należy się tym przejmować, kompletnie nic nie daje, bo przecież o tym doskonale się wie a tego uczucia, jak to dobrze ujęłaś, aseksualności, bardzo ciężko się pozbyć.

Stary 2016-02-26, 11:46   #4666
eful
Raczkowanie

Cytat:
Zaczęłam ćwiczyć dopiero pół roku po porodzie, wcześniej nie umiałam się ogarnąć. Potem waga stała w miejscu, brzuch nie spadał, bardzo mnie to demotywowało. No a potem to już odpuściłam, bo podjęliśmy decyzję o drugim dziecku, a jakoś się bałam intensywnie ćwiczyć żeby się nic złego nie stało. Nie potrafiłam zaakceptować swojego ciała, patrzyłam na siebie z obrzydzeniem. Ale to się już zaczęło w ciąży, bardzo dużo przytyłam, zrobiły mi się okropne rozstępy, nie potrafiłam tego tolerować. Teraz mam do tego inne podejście, ale nie tyje w takim tempie jak wcześniej, może dlatego. Dlatego rozumiem bardzo dobrze, każdą kobietę, która źle znosi zmianę swojej figury w ciąży. I gadanie, że to normalne i tak musi być i nie należy się tym przejmować, kompletnie nic nie daje, bo przecież o tym doskonale się wie a tego uczucia, jak to dobrze ujęłaś, aseksualności, bardzo ciężko się pozbyć.
Dokładnie.. wiadomo zdrowie mojego dziecka jest najważniejsze...dlatego nie ćwicze bo się boję... po prostu jest mi ciężko zaakceptować teraz swój wygląd.. boje się,że już nie wrócę do swej figury wcześniejszej... a już przytyłam 10 kg.. a gdzie tam kolejne miesiące.. może dziś mam gorszy dzień...
Stary 2016-02-26, 11:51   #4667
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość

Ania, Kanwa za wizyty!

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-02-26, 11:55   #4668
zebrah
Rozeznanie

Misia gratulacje! Brawo!

Ja od rana biegam- lab z moczem, skierowania dla synka do ortopedy bo prawą stopę wykrzywia do środka, a teraz jadę do endokrynologa.

Dostaliśmy fajny prezent dzisiaj od niani na pożegnanie- zrobiła prezentację w PP ze zdjęciami Rafcia i podpisami Wzruszyłam się.
Cieszyłabym się jakby Leosiem też się zajmowała.
zebrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 11:56   #4669
haneczkab92
Ania

Cytat:
A może to jest normalne, że po leku dziecko będzie spokojniejsze? Nie wiemy ile z tabletek przeniknie do Maleństwa i jak na to zareaguje... chociaż powinni Cię uprzedzić jakby taka sytuacja miała miejsce.
Właśnie nie wiem jak to jest. Na pewno to ma jakiś wpływ.

Cytat:
Napisane przez kiara92 Pokaż wiadomość
Ogromne gratulacje dla Misi! Super, że Igorek już jest na świecie!

Evelinke Gratulacje wizyty! Świetnie, że z malutką wszystko dobrze

Haneczka Czytałam, że na tym etapie ciąży mogą się zdarzyć takie spokojniejsze dni, ale dla własnego spokoju, skoro i tak wybierasz się do miasta to podjedź do swojego lekarza/położnej Ja sobie zawsze tłumaczę, że mały odpoczywa

A co do ubranek to ja mam najmniejsze 56 w bardzo małej ilości, w zasadzie pojedyncze sztuki, cała reszta w rozmiarze 62. Zasugerowałam się tym, że ja i tż oraz wszyscy inni w najbliższej rodzinie urodziliśmy się duzi, a gdyby po porodzie okazało się, że potrzebne będą mniejsze, to tż dokupi albo ja zamówie i w ciągu dwóch dni dojdą.
Też sobie próbuję to tak tłumaczyć...

Cytat:
Dokładnie.. wiadomo zdrowie mojego dziecka jest najważniejsze...dlatego nie ćwicze bo się boję... po prostu jest mi ciężko zaakceptować teraz swój wygląd.. boje się,że już nie wrócę do swej figury wcześniejszej... a już przytyłam 10 kg.. a gdzie tam kolejne miesiące.. może dziś mam gorszy dzień...
Jeśli ktoś jest całe życie szczupły to o wiele gorzej zaakceptować mu nowa sytuację, dodatkowe kilogramy. Rozumiem doskonale. Ja całe życie w zasadzie byłam przy kości, więc inaczej do tego podchodzę, nie przejmuje się tym tak bardzo co nie zmienia faktu, że też mi to nie przeszkadza. Ale jak mówię często tyłam 10kg, później zrzucałam i tak w kółko. Ale jeśli ktoś ma cały czas wagę np 60 kg i nagle tyje do 70 i więcej w ciąży, plus rozstępy i inne atrakcje ciążowe, to jestem w stanie zrozumieć taką osobę, że nie potrafi tego zaakceptować.
Trzeba być tylko dobrej myśli, że po ciąży uda sie zrzucić zbędne kilogramy

"Jak na deszczu łza
Chwila, która trwa

-35...28,4kg do celu

Stary 2016-02-26, 11:56   #4670
ania230
Zakorzenienie

Wczoraj do obiady zjadłam pół ogórka kiszonego i umierałam latałam co chwilę na kiblem.... nie dziękuje już za takie doświadczenie.
Padłam jak kawka i wstałam ledwo żywa. Zabieram się za pranie tych rzeczy kupionych na sh.

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-02-26, 12:03   #4671
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:
Nie martw się Na pocieszenie powiem że w pierwszej ciązy przesłałam patrzec na wagę jak było +23kg Noooo! A to było ok 36tc, także nie wiem na ile się skończyło. Po porodzie lekko się rozaczarowałam bo nie spadło prawie nic. Ale 2mc po porodzie po tych nadmiarowych kg nie zostało ani śladu Także głowa do góry! Dodam że zaczęłam chodzic na zumbę jak mała miała 3mc także spadem wagi zawdzięczam kp no i diecie, bo ja jednak zdecydowałam się nie jeśc wszystkiego przy kp. I teraz też mam taki plan
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 12:11   #4672
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli ktoś jest całe życie szczupły to o wiele gorzej zaakceptować mu nowa sytuację, dodatkowe kilogramy. Rozumiem doskonale. Ja całe życie w zasadzie byłam przy kości, więc inaczej do tego podchodzę, nie przejmuje się tym tak bardzo co nie zmienia faktu, że też mi to nie przeszkadza. Ale jak mówię często tyłam 10kg, później zrzucałam i tak w kółko. Ale jeśli ktoś ma cały czas wagę np 60 kg i nagle tyje do 70 i więcej w ciąży, plus rozstępy i inne atrakcje ciążowe, to jestem w stanie zrozumieć taką osobę, że nie potrafi tego zaakceptować.
Trzeba być tylko dobrej myśli, że po ciąży uda sie zrzucić zbędne kilogramy
Za małolata ważyłam 50 kg potem koło 20 roku było 60 kg poszłam do pracy biurowej 65 kg ( jeździłam na rowerze, uprawiałam inne sporty) po śmierci Mamy hormony zrobiły swoje i waga poszła aż do 75 kg... tarczyca ok.. zaczęłam ćwiczyć i waga leciała a ja się świetnie czułam... potem nowa praca mnóstwo stresu i znowu z 65 lg było 70 kg i tak już zostało.
Stres i problemy robią swoje:/

Teraz jak patrzę na siebie to faktycznie wyglądam strasznie. Nie mogę zaakceptować tego że aż tak szybko przytyłam.. że moje uda i tyłek są takie wielkie... ale wygląda teraz nie jest najważniejszy tylko zdrowie Malutkiej i to jest dla mnie najważniejsze
Ale wierze że jak tylko po porodzie dojdę do siebie i będę w stanie już wszystko ogarniać to i zacznę siebie wszystko w swoim czasie i nic na siłę. Czas i chęci są najważniejsze. A sport i dobrze odżywianie to jest podstawa.

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu

Edytowane przez ania230
Czas edycji: 2016-02-26 o 12:13
Stary 2016-02-26, 12:12   #4673
__Veronique
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja niby coś tam ćwiczyłam w pierwszej ciąży, ale bardzo bardzo łagodne ćwiczenia, takie raczej rozciąganie to było, więc za dużo nie dało. Teraz ćwiczę z Angelika pióro i są to ćwiczenia konkretniejsze. Nie boję się już tak jak w pierwszej ciąży. Poza tym moim celem jest zostać jak najbardziej aktywną się da - w pierwszej ciąży chyba brak porządnej aktywności mnie wykończył... A po porodzie to też inaczej. Jak się człowiek zaweźmie i dobrze zorganizuje, to wszystko jest możliwe

Stary 2016-02-26, 12:13   #4674
eful
Raczkowanie

Dzięki dziewczyny za pocieszenie a chyba tak wszystko sie nagromadziło... jestem też załamana bo nie mamy własnego kąta.. mieszkamy z tż w kawalerce... nie stać nas na kupno mieszkania...ręce mi opadają.. myślałam, że chociaż jakieś z urzędu dostaniemy a tu nici... nawet chciałam za odstępne ale nic nie ma.. no i taki mam płaczliwy dzień...muszę przestać już narzekać
Stary 2016-02-26, 12:16   #4675
haneczkab92
Ania

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
Za małolata ważyłam 50 kg potem koło 20 roku było 60 kg poszłam do pracy biurowej 65 kg ( jeździłam na rowerze, uprawiałam inne sporty) po śmierci Mamy hormony zrobiły swoje i waga poszła aż do 75 kg... tarczyca ok.. zaczęłam ćwiczyć i waga leciała a ja się świetnie czułam... potem nowa praca mnóstwo stresu i znowu z 65 lg było 70 kg i tak już zostało.
Stres i problemy robią swoje:/

Teraz jak patrzę na siebie to faktycznie wyglądam jak strasznie. Nie mogę zaakceptować tego że aż tak szybko przytyłam.. że moje uda i tyłek są takie wielkie... ale wygląda teraz nie jest najważniejszy tylko zdrowie Malutkiej i to jest dla mnie najważniejsze
Ale wierze że jak tylko po porodzie dojdę do siebie i będę w stanie już wszystko ogarniać to i zacznę siebie wszystko w swoim czasie i nic na siłę. Czas i chęci są najważniejsze. A sport i dobrze odżywianie to jest podstawa.
Pewnie że stres i problemy mają wielkie znaczenie. Jedni w obliczu jakiegoś kryzysu nie potrafią jeść inni to zajadają.
Dlatego doskonale rozumiem..
Ja ważę bardzo dużo, zdaje sobie z tego sprawę, jednak teraz, w ciąży nic nie zrobię-a i tak nie jem jakoś super dużo.
Po ciąży mam plan przejść na dietę, dużo ćwiczyć i zrzucić choć część- oczywiście racjonalnie i wszystko z głową.
Ale jak mówię, zawsze byłam po prostu gruba.. teraz patrzę na to z przymrużeniem oka i cieszę się ciążą, a po ciąży będę myśleć jak zgubić zbędne kg

"Jak na deszczu łza
Chwila, która trwa

-35...28,4kg do celu

Stary 2016-02-26, 12:17   #4676
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:
Dzięki dziewczyny za pocieszenie a chyba tak wszystko sie nagromadziło... jestem też załamana bo nie mamy własnego kąta.. mieszkamy z tż w kawalerce... nie stać nas na kupno mieszkania...ręce mi opadają.. myślałam, że chociaż jakieś z urzędu dostaniemy a tu nici... nawet chciałam za odstępne ale nic nie ma.. no i taki mam płaczliwy dzień...muszę przestać już narzekać
Głowa do góry i cycki do przodu Z czasem rozwiązania same przychodzą teraz nie czas na zamartwianie się, dzidziuś czuje Twoje emocje

Upiekłam ciasto marchewkowe Lubię takie szybkie przepisy - wszystko do jednej miski, wymieszac, na blache, do pieca i jeść
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 12:19   #4677
malykocio99
Raczkowanie

Eful ja dzisiaj tak samo mam placzliwy dzien musimy sie pozbierac do kupy jakos dzanet a mozna przepis na ciasto? Nigdy nie robilam marchewkowego

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
malykocio99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 12:21   #4678
haneczkab92
Ania

Cytat:
Od tego jesteśmy

A ja się uspokoiłam Hania dała o sobie znać.. co prawda bardzo delikatnie, chyba się zupełnie inaczej ułożyła niż zwykle.
Najważniejsze, że kilka razy ją poczułam, nawet mi w pęcherz przywaliła
Dziękuję za wsparcie

"Jak na deszczu łza
Chwila, która trwa

-35...28,4kg do celu

Stary 2016-02-26, 12:28   #4679
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
A ja się uspokoiłam Hania dała o sobie znać.. co prawda bardzo delikatnie, chyba się zupełnie inaczej ułożyła niż zwykle.
Ja wczoraj też dostałam od córci 3 kopniaczki aż miło.

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Cytat:
Zawsze po burzy wychodzi słońce Głowa do góry

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-02-26, 12:29   #4680
soffinka
Zadomowienie

Cytat:
Od tego jesteśmy

Dziękuję za wsparcie

Uśmiech na twarzy sie maluje super!

Moj syn wali az chwilami zaboli :p
soffinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości