Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13 - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-26, 10:48   #1111
gosiak0512
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;56390128]Biedny Filipek,ale to na pewno tylko guz,nic poważnego, nie rób sobie wyrzutów,wszystkich pomysłów i ruchów dzieci nie przewidzimy niestety. A takie łączące wszędzie to już w ogóle tryb autodestrukcji maja podkręcony eh. Ja np. niby mam różne niebezpieczne rzeczy wyżej poustawiane,ale czy to wiadomo kiedy dziec zacznie się wspinać na meble jak Jaśko Sylwi? Albo z lozeczka wypelznie?

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Dzięki za polecenie porcję zbóż moja Hania lubi. Niestety kerfów realów ani auchanow u mnie niet. A w moim Piotrze i Pawle też nie ma tych kaszek o których Majka pisala. Przez NET boje się zamawiać bo pojedyncze sztuki to się raczej nie opyla,nie?

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

80? Po roku już dzieci że wzrostem niby wolniej. Chociaż jak Martynka ma większy brzusznek (??) to może i 86, bo spodnie krótkie to nie będą za długie.[/QUOTE]

Biore w ciemno ten 86 najwyzej bedzie tunika i tyle a portki podszyje jak z tylka beda lecialy

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 10:49   #1112
Hanka20
Zakorzenienie

GOCZEK Poszukaj może w jakichś osiedlowych czasem zaskakują asortymentem

Filip dalej śpi juz godzina i 20 min. Ale kręcił się ze dwa razy i jak go glaskalam po główce żeby reakcje sprawdzić to się ruszał, wiec chyba ok. Czekam już ubrana jak wstanie to ruszamy na szybki spacerek. U nas dziś chłodno ale słoneczko.

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 10:51   #1113
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
Dzień dobry. Syn dziś pobudke o 6.30 zrobił, mnie coś chyba łapie, łeb chce rozwalić, chodzę senna. Może dziś w końcu na spacer pójdziemy, bo mały wariuje w domu, w ogóle to jest jakś bunt roczniaka? no tak mi Jasiek wyje ostatnio. Za każdym razem jak powiem "nie wolno" i zabieram z 'niebezpiecznego' miejsca to kładzie się na podłodze i histeria :P uszy pękają. Prowadzac go za raczki jest ok, ale jak nie pozwala mu to wyje. Siedzi i ryczy Jutro chyba stoper od rana założę .
Chyba nawet teraz jest taki skok. To normalne. Dziecko robi się coraz bardziej niezależne. Mamy to samo od kilku dni. Bieda że hej i łzy jak grochy

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
dzieki no lepszy. Przemeblowanie mi poprawilo humor. No i auto moze zmienimy. Myslicie ze to glupie eziac kredyt na auto? Na 2 lata chcemy wziac 6tysi. Troche dolozymy ze starego bo juz sie sypie

Ja nie wiem czy dzis sie wynurze z pawlem.

wg mnie nie głupie. Głupie to wzuac 100tys.kredytu na auto żeby przyszpanowac

Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość
U nas jest to samo , jak Go zabieram z jakiegoś miejsca gdzie moze być źle to robi się sztywny na rękach i się drze ale raczej histerii na podłodze nie urządza
Idźcie na polko to się obudzisz

U nas podobnie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
AGA, HANKA, MAJKA, PAVLINECKA w nocy już nie goraczkowal, teraz też już nie ma podwyższonej temperatury. Bawi się normalnie, widać że już dużo lepiej się czuje. Oby tak zostało! Jeszcze kaszle, no ale kaszel to przecież z dnia na dzień nie przechodzi.. AA żeby nie było, w nocy się budził na cyca,nie spał tyle ciągiem

kaszel może byc długo

Cytat:
MADZIXX gratulacje nowych umiejętności Ali

BLACK ją nie uważam że kredyt na auto to coś głupiego. No chyba że ktoś bierze na mercedesa s klasę a go na to nie stać

W Empiku moje dwie paczki z książkami czekają. Jak przyjdzie teściową to chyba podjade. Obskocze przy okazji Rossa i takie tam. MAJKA nie będzie Cię?

Byłam wczoraj
A dlaczego pytasz? Znów chciałaś mjie NIE zaczepic? :P

Cytat:
Dziewczyny czy 3pack pajacykow i rozkolysany krokodyl FP to za skromny prezent na odwiedki? Mi się wydaje że naprawdę ok, aTZ mi panikuje zeby jeszcze coś dokupic, że za mało.

Wg mnie spoko. Co oni Wam przyniesli?

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Przekonujesz mnie co raz bardziej kochana Tylko ciekawe czy na moim zadupiu tak samo by było hmm bo podejrzewam że u nas kupić go stacjonarnie nawet się nie da
To teraz powiedzcie mi jeszcze czym on się różni od reszty tego typu wózków poza świetnym wyglądem oczywiście !

Mam to szczęście, że mogę sobie pozwolić na ten wózek.
To prawda, że na dłużej posłuży. Tylko ja mieszkam w małym miasteczku i tu mentalność dziwna momentami a może mi się tak tylko zdaje.

Ha Ha

Różnie z tym, wcale odpowiadać nie muszę, ale sprawdzić łatwo

No właśnie to głupie patrzenie po kieszeniach innym. Ja mam jeszcze tak, że sobie myśle że taki drogi wózek kupuję, a mogłabym dać część tych pieniążków komuś... Durna trochę jestem, bo jednak każdy jest kowalem swego losu, co oczywiście nie oznacza, że czasem komuś nie pomagam.

Rozumiem Twoje rozterki co do tego ze ktoś nie ma np.na chleb a ja wydaje kase na jakies bajery
Jednak nq to co ludzie mówią nie patrzę. Mam ich w du..pie

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Kurde wiecie co się stało, jakieś półtora godz temu zostawiłam Filipa samego w kuchni dosłownie na minutę bo poszłam mu wyciągnąć ubranka do pokoju a ten się chwycił złożonego krzesełka i ono na niego spadło :/ ma małego guza na główce, ale teraz nagle się zrobił taki senny wiec dałam mu cyca i poszedł spać. Mam nadzieje ze nic mu nie będzie martwię się

Jejku. Na pewno nic sie nie stało. Obserwuj go :-*

Cytat:
Planuję jechac w weekend jeszcze za fotelikiem jedziemy także głowę mam kwadratową

Te problemy

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;56387308]Jak dla mnie nie za mało, odwiedzacie kogoś bardzo bliskiego?
BLACK, taki kredyt to wcale nie glupi, jezdzic sypiaceym się autem to nic madrego,chociaż rozumiem dylematy kredytowe,niestety trzeba to potem spłacac ...
Gratuluje Martynce i Ali nowych umiejętności.
Violka,też Ci radze nie przejmować się gadaniem ludzkim i kupić wózek taki, jak Ci sie podoba i dopasowany do potrzeb. Ja mam taki jaki chciałam,niby ciężki ale dobrze się prowadzący po wertepach,polnych drogach i wciągany po schodach. Z zakupami sporymi w koszu to inny,lżejszy by mi chyba sporej różnicy nie czynił,i tak by mi było ciężko go podniesc rękami. A na galerie do auta mamy lżejszy i mniejszy parasolkowaty.
Majka, życzę Ci zebys się nie rozłożyła! Może lewoskrętne wit c? Teraz taki hicior podobno prozdrowotny.
Pavlinecka, przekaz Zuzi,że weekend się zbliża i ma Ci dać odpocząć
Zdrowka dla Szymka Cashmerowej.
Z rosska i superpharmu jakieś kaszki nie słodkie polecacie? Coś mi się wydaje,że mój niejadek mimo,że ją karmiłam i sinlacem i innymi kaszkami z dodatkiem cukru czasami to jednak słodkiego nie lubi, woli warzywa od owocow i kaszki nieslodkie.
Dziś od rana ćwiczy stanie bez trzymania,tylko musi mnie mieć w zasiegu rąk no i mi krzyczeć z radości prosto do ucha,ogluchne zaraz! 😝[/QUOTE]

Kup kaszki nominal (na all)
Dziękuję :-*

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Kazde auto traci na wartosci czy nowe czy uzywane bo sie go uzytkuje ja kupilam 6lat temu focusa w kombi za 12 tys i raczej nie bede plakala dlatego ze moze za 3tys go opchne.. taka jest kolej rzeczy niestety, kupuje sie po to zeby uzywac

Są marki które mniej tracą i te co więcej. No i nowy z salonu generalnie bardzo traci na wartości

Cytat:
No i nie wiem jaki rozmiar brac tego kompletu :/ moze ktoras mi podpowie ?
Martynka nieduza więc 86
Stary 2016-02-26, 10:53   #1114
madzixx88
Zakorzenienie

hej
ja od rana pracowicie, córa pospała 1,5h i już ją słyszę
dziękujemy za gratki

Viola-jak masz możliwość to kup taki wózek, który najbardziej Ci się podoba
nie przejmuj się ludźmi w BJ faktycznie zniechęca co o czym Majka pisała czyli, że za wszystkie akcesoria trzeba dodatkowo płacić no ale jak możecie sobie na to pozwolić to bym brała

Hania-współćzuję sytuacji z krzesełkiem, biedny Filipek. Mam nadzieje, że na zwykłym guzie się skonczy

Black-kredyt na auto to wcale nie głupi pomysł

Cashmere-moim zdaniem taki prezent jest bardzo fajny
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 10:54   #1115
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
GOCZEK Poszukaj może w jakichś osiedlowych czasem zaskakują asortymentem

Filip dalej śpi juz godzina i 20 min. Ale kręcił się ze dwa razy i jak go glaskalam po główce żeby reakcje sprawdzić to się ruszał, wiec chyba ok. Czekam już ubrana jak wstanie to ruszamy na szybki spacerek. U nas dziś chłodno ale słoneczko.
O! Dobra mysl,nie pomyślałam, dzięki! żabki chyba obskocze ją ostatnio przez pogodę to mam załadowana całą lodówkę,tak mi zakupy spożywcze podczas spaceru w krew weszły lato bym chciała i pójść do parku,na plac zabaw ahh
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 11:02   #1116
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

HANKA6- Biedny Filipek, ale napewno nic się nie stało a guz szybko zejdzie

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

GOSIAK- ja bym chyba 86 brała. Jasiek też nie duży, ledwo w 80 wchodzi że sporym luzem

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 11:03   #1117
gosiak0512
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Chyba nawet teraz jest taki skok. To normalne. Dziecko robi się coraz bardziej niezależne. Mamy to samo od kilku dni. Bieda że hej i łzy jak grochy

wg mnie nie głupie. Głupie to wzuac 100tys.kredytu na auto żeby przyszpanowac

U nas podobnie

kaszel może byc długo

Byłam wczoraj
A dlaczego pytasz? Znów chciałaś mjie NIE zaczepic? :P

Wg mnie spoko. Co oni Wam przyniesli?

Rozumiem Twoje rozterki co do tego ze ktoś nie ma np.na chleb a ja wydaje kase na jakies bajery
Jednak nq to co ludzie mówią nie patrzę. Mam ich w du..pie

Jejku. Na pewno nic sie nie stało. Obserwuj go :-*

Te problemy

Kup kaszki nominal (na all)
Dziękuję :-*

Są marki które mniej tracą i te co więcej. No i nowy z salonu generalnie bardzo traci na wartości

Martynka nieduza więc 86
Nowe to tak naprawde traca juz na wartosci jak z salonu wyjezdzaja.
Ptyska wlasnie mala i boje sie ze 86 bedzie za duze ale pomierzylam z tym co mam na 86 z hm i ff i kupilam na 86 jednak.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-02-26, 11:03   #1118
Majka232
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;56390128]Że

Biedny Filipek,ale to na pewno tylko guz,nic poważnego, nie rób sobie wyrzutów,wszystkich pomysłów i ruchów dzieci nie przewidzimy niestety. A takie łazące wszędzie to już w ogóle tryb autodestrukcji maja podkręcony eh. Ja np. niby mam różne niebezpieczne rzeczy wyżej poustawiane,ale czy to wiadomo kiedy dziec zacznie się wspinać na meble jak Jaśko Sylwi? Albo z lozeczka wypelznie?

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Dzięki za polecenie porcję zbóż moja Hania lubi. Niestety kerfów realów ani auchanow u mnie niet. A w moim Piotrze i Pawle też nie ma tych kaszek o których Majka pisala. Przez NET boje się zamawiać bo pojedyncze sztuki to się raczej nie opyla,nie?

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

80? Po roku już dzieci że wzrostem niby wolniej. Chociaż jak Martynka ma większy brzuszek (??) to może i 86, bo spodnie krótkie to nie będą za długie.[/QUOTE]

Kaszka nominał kosztuje ok.6.5. W przesylfe za niecałe 4 zl mozewz wziąć 3 szt.
Mam też kukurudziana z marchewką Topfel.
Na jakim mm robies kaszki?
Stary 2016-02-26, 11:03   #1119
gosiak0512
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
HANKA6- Biedny Filipek, ale napewno nic się nie stało a guz szybko zejdzie

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

GOSIAK- ja bym chyba 86 brała. Jasiek też nie duży, ledwo w 80 wchodzi że sporym luzem
No wlasnie kliknelam to 86 a jak z jedzeniem u niego?

Stary 2016-02-26, 11:07   #1120
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Nowe to tak naprawde traca juz na wartosci jak z salonu wyjezdzaja.
Ptyska wlasnie mala i boje sie ze 86 bedzie za duze ale pomierzylam z tym co mam na 86 z hm i ff i kupilam na 86 jednak.
80 bym nie brała. Material nie rozciągliwy chyba a krótkie to tak nie będzie widqc ze za duże. Chuda nie jest więc spoko
Stary 2016-02-26, 11:08   #1121
cashmere
Zakorzenienie

Dzięki za opinię o prezencie
Mąż naciska, to może dokupie jakąś książeczkę.

GOCZEK z Hippa jest teraz kaszka jaglano-kukurydziano-ryzowa. A tak polecam Nominal.

MAJKA oni nam letniego rampersa i komplet spodnie+bluza takie ciepłe. No może bym już się odważyła tym razem 😜

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 11:09   #1122
Majka232
Zakorzenienie

Julo pospal 40min :[] ale mam juz obiad i 2 zupy więc spoko
Stary 2016-02-26, 11:09   #1123
cashmere
Zakorzenienie

AGNIESZKA wypad po wózek i fotelik na raz, to się nie dziwie że masz kwadratowa glowe! Oby zakupy były udane!

jestem mamą
Stary 2016-02-26, 11:10   #1124
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:

GOCZEK z Hippa jest teraz kaszka jaglano-kukurydziano-ryzowa. A tak polecam Nominal.

MAJKA oni nam letniego rampersa i komplet spodnie+bluza takie ciepłe. No może bym już się odważyła tym razem 😜
Dokup książkę i będzie spoko.
Ubieram się i zaraz będę w empiku
Stary 2016-02-26, 11:12   #1125
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Dokup książkę i będzie spoko.
Ubieram się i zaraz będę w empiku
Czekaj na mnie! Teściowej jeszcze nie ma :P

jestem mamą
Stary 2016-02-26, 11:17   #1126
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry!
Mój młody spał od 16 do 7 rano z godzinną przerwą!! 😱😎 Dobry jest!
Wow jest moc 😜

Cytat:
Napisane przez katt Pokaż wiadomość
Zgadzam się, to przegięcie, że trzeba za to dodatkowo zapłacić.

Kamilove - a Tobie (może Twojemu mężowi bardziej) nie przeszkadza brak regulacji rączki?

Witam się porannie
CASH - jak synek?

nie nie przeszkadza 😃 ma 180cm ja 170cm i obojgu nam pasuje wys 😉

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Brawo dla Ali, Nikola z miesiac/dwa temu tez miala faze na "tata"
ale tak totalnie ze nic innego nie chciala powiedziec, teraz tata mniej a wiecej jakis belkot :P i mama tez sie zdarzy ale dalej bardziej przy jojceniu ;P
Umie robic brawo i przybijac piatke jak sie jej powie, jak sie jej zachce to zrobi papapa i wkreca zarowczki

Hahahaha zasmialam sie w duchu z tego ze "Zuzia jest nieludzka".
Moj dziec tez jest nieludzki wstawalam do niej dziaiaj z 10/15 razy. Na rekach zasypiala w sekunde a tylko jak ja odlozylam do lozeczka to jojczenie wrrrr...

A ze tak z ciekawosci zapytam ile ten wozek kosztuje?

Tez brawo dla Martynki moja jeszcze sobie niczym do niczego nie trafia :P

Wow no to pospal :O

Moj maz obudzil mnie o 7 ze o 8 musimy wyjsc ( bo jedziemy wyrobic mi ten insurance). Wiec poszlam do lazienki, potem do kuchni zrobic sobie kawke, przygotowac jedzenie dla malej i ogolnie na droge, przychdze a on mowi ze w sumie jak wyjdziemy o 9 to bedzie git i zebym sie jeszcze polozyla. A ja z kawa wypita do polowy stoje i nie wierze

Dziendobry wszystkim

1100zl
Mąż dowcipnis 😜

Cytat:
Co racja to racja Violka słuchaj Kamilove bo dobrze pisze
Jeśli Ci się bardzo podoba to kupuj Ja też mam na ten wózek ale chcę zobaczyć jeszcze inne , czasem te tańsze są równie dobre
A co do firmy to fajnie się zachowali

Gosia- brawa dla Martynki

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

To sobie chłopak pospał nie ma co a jak się czuje lepiej coś?

😁😚

Cytat:
Dlaczego glupi? Ja bym tak zrobila jak by sie auto sypalo.

Kurde chce ten kpl zamowic z hm to jak na zlosc newsleter dojsc nie moze..

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Max 165cm

podobno mają jakiś problem z tym newsletterem

Cytat:
AGA, HANKA, MAJKA, PAVLINECKA w nocy już nie goraczkowal, teraz też już nie ma podwyższonej temperatury. Bawi się normalnie, widać że już dużo lepiej się czuje. Oby tak zostało! Jeszcze kaszle, no ale kaszel to przecież z dnia na dzień nie przechodzi.. AA żeby nie było, w nocy się budził na cyca,nie spał tyle ciągiem

suoer że już lepiej 😃

Cytat:
Dziewczyny czy 3pack pajacykow i rozkolysany krokodyl FP to za skromny prezent na odwiedki? Mi się wydaje że naprawdę ok, aTZ mi panikuje zeby jeszcze coś dokupic, że za mało.

jak dla mnie wystarczający prezent

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Przekonujesz mnie co raz bardziej kochana Tylko ciekawe czy na moim zadupiu tak samo by było hmm bo podejrzewam że u nas kupić go stacjonarnie nawet się nie da
To teraz powiedzcie mi jeszcze czym on się różni od reszty tego typu wózków poza świetnym wyglądem oczywiście !

Mam to szczęście, że mogę sobie pozwolić na ten wózek.
To prawda, że na dłużej posłuży. Tylko ja mieszkam w małym miasteczku i tu mentalność dziwna momentami a może mi się tak tylko zdaje.

Ha Ha

Różnie z tym, wcale odpowiadać nie muszę, ale sprawdzić łatwo

No właśnie to głupie patrzenie po kieszeniach innym. Ja mam jeszcze tak, że sobie myśle że taki drogi wózek kupuję, a mogłabym dać część tych pieniążków komuś... Durna trochę jestem, bo jednak każdy jest kowalem swego losu, co oczywiście nie oznacza, że czasem komuś nie pomagam.

ja kupilam przez internet ale to nie ma znaczenia bo gwarancja zajmuje się euro trade i to z nimi się kontaktujesz w razie czego, nie ze sklepem 😉
Moim priorytetem gdy wybierałam wózek była waga max 7kg, by się składał jedna ręką, miał regulowany podnóżek rozkładal się do pozycji leżącej i miał pełna rączkę. Wygląd też trochę zadecydował nie przecze 😉😃 fajna jest też jego budowa bo jest wąski ale mimo to dzieć ma dużo miejsca w środku no i buda ma filtry i jest wodoodporna

Cytat:
Kurde wiecie co się stało, jakieś półtora godz temu zostawiłam Filipa samego w kuchni dosłownie na minutę bo poszłam mu wyciągnąć ubranka do pokoju a ten się chwycił złożonego krzesełka i ono na niego spadło :/ ma małego guza na główce, ale teraz nagle się zrobił taki senny wiec dałam mu cyca i poszedł spać. Mam nadzieje ze nic mu nie będzie martwię się

ojej na pewno nic mu nie będzie ✊😚

Cytat:
Niby się mówi żeby nie dawać dziecku spać przez dwie godziny, ale ja myślę że to nie był jakiś poważniejszy wypadek, skończy się na zwykłym guzie zobaczysz

a jak powiedziałam o tym swojej lekarce to mnie wysmiala i spytała czy w internecie o tym przeczytałam 😜 hee ciekawe jak to jest naprawdę

Cytat:
No i nie wiem jaki rozmiar brac tego kompletu :/ moze ktoras mi podpowie ?
Ciężka sprawa, ja zamówiłam Nadii leggi i koszule w r80 i naprawdę są duże..
Stary 2016-02-26, 11:27   #1127
madzixx88
Zakorzenienie

u nas sypie śnieg :O
Ala stoi przy oknie balkonowym i podziwia
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 11:35   #1128
kamilove
Zakorzenienie

Które z tych kaszek nominal najlepiej kupić? Je można robić na wodzie?
Stary 2016-02-26, 11:38   #1129
gosiak0512
Zakorzenienie

Cytat:
80 bym nie brała. Material nie rozciągliwy chyba a krótkie to tak nie będzie widqc ze za duże. Chuda nie jest więc spoko
Podejzewam ze byl by akurat na styk a lepsze ciut za duze

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Wow jest moc 😜

1100zl
Mąż dowcipnis 😜

😁😚

suoer że już lepiej 😃

ja kupilam przez internet ale to nie ma znaczenia bo gwarancja zajmuje się euro trade i to z nimi się kontaktujesz w razie czego, nie ze sklepem 😉
Moim priorytetem gdy wybierałam wózek była waga max 7kg, by się składał jedna ręką, miał regulowany podnóżek rozkładal się do pozycji leżącej i miał pełna rączkę. Wygląd też trochę zadecydował nie przecze 😉😃 fajna jest też jego budowa bo jest wąski ale mimo to dzieć ma dużo miejsca w środku no i buda ma filtry i jest wodoodporna

a jak powiedziałam o tym swojej lekarce to mnie wysmiala i spytała czy w internecie o tym przeczytałam 😜 hee ciekawe jak to jest naprawdę

Legi na 80 jak bym zalozyla to podwinac ze 4 razy bym musiala..

Podszykowalam obiad, niedlugo na spacer idziemy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-02-26, 11:40   #1130
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam jaglana i gryczana. Cash chyba robi na wodzie
Stary 2016-02-26, 11:42   #1131
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:

Mam jaglana, gryczana i owsiana, jadła jaglana i smakowała ( mi tez :p) i dzis owsiana - przy tej trochę marudziła ale chyba dlatego, ze senna była. Dziec już został przyprowadzony a ja zdążyłam wszystko w miarę ogarnąć wiec zadowolonam ;p
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 11:47   #1132
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Mam jaglana, gryczana i owsiana, jadła jaglana i smakowała ( mi tez :p) i dzis owsiana - przy tej trochę marudziła ale chyba dlatego, ze senna była. Dziec już został przyprowadzony a ja zdążyłam wszystko w miarę ogarnąć wiec zadowolonam ;p
Cytat:
Ja mam jaglana i gryczana. Cash chyba robi na wodzie
dzięki dziewczyny
Stary 2016-02-26, 11:54   #1133
Majka232
Zakorzenienie

Cashmere - czekam i czekam
Stary 2016-02-26, 11:57   #1134
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Ja robie na wodzie. Mam jaglana, gryczana, wielozbozowa.

Cytat:
Cashmere - czekam i czekam
Dobra, już

jestem mamą
Stary 2016-02-26, 12:02   #1135
violka848
Zakorzenienie

Pavlinecka mam slonce! Tylko w innych godzinach niż na tel
Stary 2016-02-26, 12:05   #1136
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
Wow jest moc 😜

1100zl
Mąż dowcipnis 😜

😁😚

suoer że już lepiej 😃

Ee to nie taki drogi ten wózek. Pisalyscie tak jakby conajmniej ze 3 tys trzeba było za niego dać.
kana158 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 12:09   #1137
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Biore w ciemno ten 86 najwyzej bedzie tunika i tyle a portki podszyje jak z tylka beda lecialy

Też bym brała 86

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
hej
ja od rana pracowicie, córa pospała 1,5h i już ją słyszę
dziękujemy za gratki

Viola-jak masz możliwość to kup taki wózek, który najbardziej Ci się podoba
nie przejmuj się ludźmi w BJ faktycznie zniechęca co o czym Majka pisała czyli, że za wszystkie akcesoria trzeba dodatkowo płacić no ale jak możecie sobie na to pozwolić to bym brała

Hania-współćzuję sytuacji z krzesełkiem, biedny Filipek. Mam nadzieje, że na zwykłym guzie się skonczy

Black-kredyt na auto to wcale nie głupi pomysł

Cashmere-moim zdaniem taki prezent jest bardzo fajny

Jeszcze mam chwilę na przemyślenia Dodatków kupować nie muszę, pałąk tylko wydaje się koniecznością

Cytat:

Oddaj tą która Wam się znudziła 😜😜😜

Cytat:
Julo pospal 40min :[] ale mam juz obiad i 2 zupy więc spoko

Matka sprytna!

Cytat:
Wow jest moc 😜

1100zl
Mąż dowcipnis 😜

😁😚

suoer że już lepiej 😃

No same zalety pałąk dokupiłaś? Coś jeszcze?
1100 hmm to ekstra cena! Jakaś zniżka ?
Mój mąż 190 cm ciekawe jak by mu się użytkowało hmm

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-02-26, 12:10   #1138
kana158
Zakorzenienie

Viola, ja tam nie nam wyrzutów sumienia jak kupuję dziecku drogie rzeczy - stać mnie to czemu mam na dziecku oszczędzać? Za swoje i nie kradzione 😉
kana158 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 12:15   #1139
gosiak0512
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
Ee to nie taki drogi ten wózek. Pisalyscie tak jakby conajmniej ze 3 tys trzeba było za niego dać.
Hehe ja dalam 'tylko' 709zl
ale nie zaluje.

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
Viola, ja tam nie nam wyrzutów sumienia jak kupuję dziecku drogie rzeczy - stać mnie to czemu mam na dziecku oszczędzać? Za swoje i nie kradzione 😉
O to to..

Stary 2016-02-26, 12:30   #1140
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;56390128] A takie łazące wszędzie to już w ogóle tryb autodestrukcji maja podkręcony eh. Ja np. niby mam różne niebezpieczne rzeczy wyżej poustawiane,ale czy to wiadomo kiedy dziec zacznie się wspinać na meble jak Jaśko Sylwi? Albo z lozeczka wypelznie?[/QUOTE]

Ja wczoraj prawie zawału dostałam. Poszłam do łazienki Pozanosić wszystko do kapania wchodzę do stołowego a mój dziec stoi na meblach i trzyma się telewizora.. serce mi na moment stanęło :/

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

Edytowane przez MaŁa_Sylwia
Czas edycji: 2016-02-26 o 12:40
MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości