![]() |
#631 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.10
Sorce, łóżko takie jak w załączniku. Zdjęcie z allegro, ale mają w Wawie sklep stacjonarny - pojadę i dokładnie je obejrzę.
Eksperymenty ekstra. My dziś zasiejemy rzeżuchę i będziemy obserwować jak rośnie. A później ją zjemy! ![]() Moderna, fajne propozycje. Jak ten gokart jest napędzany?
![]() |
#632 |
Wtajemniczenie
|
Corka, fajne fajne. Jakby się fajna cena trafiła to bralabym i takie. Myślę czy jedna czy dwie szuflady lepiej
![]() Ha, myśmy we wtorek zasiali owies wielkanocny ![]() ![]() ![]() Rzeżuchę muszę kupić ![]()
![]() |
![]() |
#633 |
Zakorzenienie
|
Sorce z naturalnych polecam wlasnie to maselko Mamaglück, Töpfer krem i lotion (lotion jest troszke lzejszy, ja bardzoej wolalam krem, tylko ze go malo jest w tubce), Weleda seria Calendula lub biala malwa (calendula jest intensywna w zapachu, krem bardzo dobrze natluszcza, bialej malwy nie mialam okazji testowac, ale jest na bazie oleju kokosowego) - nje wiem, czy te kosmetyki sa u Was, jezeli chcesz moge Ci wyslac
![]() ![]() Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2016-02-25 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#634 |
Wtajemniczenie
|
Cena z materacem podobna do tego, które Ty wstawiłaś. Chyba dość dobra
![]() A kuchnie skąd macie? Ikea? Podoba mi się stamtąd, ale droga straszliwie :/
![]() |
#635 | |
Zakorzenienie
|
na pedaly
![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() a moze taka z Tchibo? http://www.tchibo.pl/drewniana-kuchn...400061795.html Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2016-02-25 o 11:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#636 |
Wtajemniczenie
|
jak na pedały to ekstra
![]() ![]() Fajna ta kuchnia z Tchibo. Moderna, a dlaczego nie polecasz tej ikeowej? Znalazłam jeszcze taką ![]() Ale cena tez za wysoka. i taką, polską: http://allegro.pl/drewniana-kuchenka...972478714.html - wydaje się fajna, wysoka, przemalowałabym na biało i byłaby gites.
zgodnie z planem, zgodnie z logika, zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami, zgodnie z Biblią, Koranem, Torą i komiksami 21.04.2013. Edytowane przez corka_rosy Czas edycji: 2016-02-25 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#637 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Spojrzałam na all i Mamagluck do 30 zł do kupienia więc chyba nie kalkuluje nam się wysyłkę wpost z Niemiec, ale dzięki za pomoc wielkieeeee ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#638 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
Wtajemniczenie
|
No wiesz... w tych 30zł jeszcze zysk dla sprzedającego musi być
![]()
![]() |
![]() |
#640 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ciuchy-dzieciowisko. fajne promocje były ![]() sobie ostatnio buty kupiłam, ale zwracałam, bo za duże. nie wiem jaki mam w końcu numer ![]() Cytat:
![]() moim też. nabyłabym jakbym ciut więcej miejsca miała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziękuję za troskę o Olusię. Gil jest ![]() dziś u nas ślicznie jest i była z babcią wdychać zdrowe powietrze ![]() Agateczka, muszę Ci powiedzieć, że już wiem o czym pisałaś jakiś czas temu - wieś, rodzice, aaaa ![]() ![]() byłam dziś z Michałem na zakupach i się poczułam jak pies spuszczony ze smyczy ![]() BYou, podlinkujesz Waszą hulajnogę??? ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- a BYou, cuda ta lala ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#641 | ||
Zakorzenienie
|
hej
![]() dziękujemy za zachwyty nowymi umiejętnościami Wojtusia ![]() zwariuje z Karolem ![]() ![]() śliczna lala ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#642 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ta plyta na baterie jest slabej jakosci - wchodzi tam 8 baterii i zre to tyle pradu, ze glowa mala - cale szczescie mamy akumulatorki - ale mimo wszystko szybko sie wykanczaja, nie wiem, czy dwa dni nawet wytrzymaly ![]() ![]() Cytat:
![]() hahaha.. ale ze z dzieckiem taki wypas na zakupach? ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#643 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#644 |
Zakorzenienie
|
hehe
![]() kupilas cos, czy tylko byliscie "ogladac"? ![]() my bylismy we wtorek w miescie, sami we dwojke - prawie 4 godziny, z postojem w restauracji - M. wchodzil ze mna do kazdego sklepu, czekal, az sprawdzimy, czy jest to czego szukam, ani jekniecia, nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#645 | |
Zakorzenienie
|
tu gdzie jesteśmy nie ma opcji: "oglądać".
Spożywka, Ross, skarpety ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#646 |
Zakorzenienie
|
hihi
![]() jak nie ma? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Krakuski, wrzucic Wam cos jeszcze do niemieckiej paczki? ![]() moze chcecie te mydelka na plamy, albo jakies kremy z DM (Alverde), albo cos z Weledy (a w PL mozna kupic te kremy w Rossmannie?) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#647 | |
Wtajemniczenie
|
Hej
Cytat:
![]() ---- Bylismy u lekarza. Z ma uczulenie, suchą skórę...Zamówiłam płyn do kapieli, balsam do skóry z AZS. K ok, takze jutro idzie do złobka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
Zakorzenienie
|
Jakub w domu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#649 | ||
Wtajemniczenie
|
Fiu, fiu to nieźle ze sniadankiem
![]() Fajne pomysły ![]() A ja w końcu nie wiem co na prezent - bo t i TZ mają obiekcje do zjezdzalni ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Oj zdrówka w takim razie! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#650 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#651 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#652 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pytanie z czapy, bo na necie wszędzie spam reklamowy
![]() Jakich zapachów, odswieżaczy używacie? Nie chodzi mi o spray tylko bardziej: stojący, wiszący, ewentualnie elktryczny...mam wejscie do mieszkania na przeciwko kuchni i czesto zapachy kuchenne utrzymują sie jeszcze dlugo po gotowaniu, a co gorsza smażeniu w przedpokoju...potrzebuję cos delikatnego, ale trwałego, bo co nie kupie to po 2 dniach nic już nie czuć.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#653 | ||
Wtajemniczenie
|
Bossssko
![]() (ja tez ostatnio tylko na takii zakupy chodzę) Cytat:
![]() Cytat:
![]() Klementyna, nie pomogę, nic takiego nie używam.
![]() |
![]() |
#654 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lekarka kazała wyeliminowac to, co uczula najczesciej: kakao i cytrusy. I dała masc Cutivate (czytałam, że ze sterydami). Poza tym odpowiednia pielęgnacja skóry suchej, atopowej. Co do zjeżdzalni...jakieś argumenty, że się wywróci, że duzo miejsca zajmuje (a ogródek mamy mały) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#655 |
MBZ♥
|
Achna nie mogę odpisać na pw
![]() ![]() Klementyna ja mam takie coś: http://ezakupy.tesco.pl/pl-PL/Produc.../2003011858170 do tego lubię zapach japoński ogród ![]() No i woski z yankee candle. Szczególnie te "praniowe" o zapachu świeżego prania właśnie. Demeter ja bym walczyła o zjeżdżalnie ![]() ![]() Kompletnie nie mam pomysłu na prezent:/ Sorce ja używałam tej serii przy problemie z suchą skórą u mnie. Ale za wiele nie pomogło. Inna sprawa jest taka, że u mnie tarczyca zawala sprawę i muszę używać bardzo tłuściochów żeby nie czuć napięcia, szorstkości. Pani jakby co to mogę pomóc w zakupie lali metoo ![]() Moderna, tak udało mi się wyprać ![]() ![]() Zarze zaginął transport z zamówieniami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#656 | |
Zakorzenienie
|
ja też. ale tutaj to święto czyt. odmiana
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poszłam z dziećmi do lasu. Rany... pół powrotnej drogi musiałam Olkę nieść... darła się, wierzgała; ona w kombi - ja w kurtce z ortalionu, więc ślizgała mi się pięknie. trzymana jedną ręką. drugą pchanie wózka (po dziurawej żwirówce), na którym uwiesza się T. aaa! jak koń po westernie jestem ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#657 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W sumie ja też przegladałam all i nie mam w ogole pomysłu ![]() I co teraz z zamowieniem? Cytat:
![]() O rety to miałas akcje ![]() ![]() Co do przentu to pewnie dużo macie już. A pierwsza lalka? ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Moja Z dostała: - laptopa Fisher Price (taki biało-szary) - wózek - lalkę First Anabelle - jajeczka Tomy sorter (bardzo lubią oboje) ![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Aaa i jeszcze dostała Lego Duplo Supermarket. Pani, z tych rzeczy co mam to lubią Arkę Noego z Dumel. I myslałam kiedyś o Odkrywczym Domku z Dumel. http://www.smyk.com/kiddieland-odkry...y-dla-dzieci-p ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Choć szczerze już mam dosyć tych plastkowych, grających i migających zabawek ![]() W sumie Duplo, wózek, jajeczka Tomy i lala to fajne prezenty. ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Dla naszych dzieciaków fajne http://www.maluszkoweinspiracje.pl/2...jmodszych.html |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#658 |
Wtajemniczenie
|
No więc mam chwile i szukam co można na urodziny
![]() - kosiarka z bańkami - tablica kredowo - magnesowa (ale raczej taka zawieszana) - bujak dla dwójki na ogródek - encyklopedia przedszkolaka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
Zakorzenienie
|
Demeter na tej huśtawce na razie Zu się nie pohuśta sama, bo one wywrotkowe są.
Moderna- dzięki,skorzystam jeśli pozwolisz- dam przez Sorce znać BYoy- ja tez woski wielbię, ale ze względu na mój "gupi" łeb w grę wchodzą zapachy cytrusowe, owocowe. Jest w nich moc! U nas masakra była, Tydzień temu w czwartek już na mega w☠☠☠☠ie uderzyłam do lekarki- oczywiście musiałam się zwolnic z pracy bo znowu gorączka.... Nasłuchałam się ze się upieram przy antybiotyku, ze dziecku nic nie jest- ale nie wiadomo jak i czemu gorączkuje przez cztery tygodnie z przerwami dwu trzydniowymi. Lekarka usiłowała mi wmówić ze wszystkie "dobre" bakterie wygina itp, itd Uparłam się mówiąc ze wszystkie te syropki i cuda wianki które przepisuje maja w ulotce ze maks 10-12 dni mogą być stosowane, a ona każe mi czwarty tydzień, ze dziecko się meczy , słabo śpi, mało co je- dostałyśmy sumamed na 5 dni. I eureka- > przeszło- jakież było zdziwienie pani doktor ze zadziałało. Wczoraj byłyśmy u kontroli u innej lekarki i w pon wreszcie do żłoba. No i zmieniamy panią doktor-wreszcie mnie ktoś wysłuchał, przeglądnął poprzednie wpisy w karcie, zaglądnął do uszu, ba mało tego lekarka powiedziała,ze schodząca skóra z rąk nóg mogła być objawem bostonki bądź szkarlatyny, ale teraz po czasie nie powie na 100%. Stwierdziła tez ze dobrze ze się na antybiol uparłam bo i crp i aso juz 5/02 było podwyższone wtedy tez dodatkowo powinna mieć mocz zrobiony-> ale po co...i oczywiście cztery tygodnie kombinacji z grafikami, zmianami urlopami bo po ciul nam zwolnienie, ech.... Kasy w ☠☠☠☠u na syropki, pierdoły w aptece- aż mnie trafia. A Emila nie chodząca do żłoba, to czort jakich mało, Tak tą dziewczynę nosi, ze nie ogarniam, co jeden kąt poskładam to roz☠☠☠☠☠☠☠ w drugim,skoki po łóżku z łózka, wspinanie sie, huśtawka na klamce od drzwi, dodatkowo wszystkim rzuca. Myślałam, ze mnie trafi jak Oliwii rozwaliła okulary....
![]() |
#660 |
Wtajemniczenie
|
ja nie widziałam.
Jutro składam zamówienie - muszę chociaż jedno dziecię zrzucić ze swoich barków! ![]() Despa, u Was w przychodni jakaś babeczka nowa? Ja zapisałam oboje do takiej, która też ujęła mnie badaniem uszu co wizytę ![]() Panika, masz jakieś zdjęcia z postępu prac czy idziecie na pełną niespodziewankę? Dzisiaj mieliśmy gości - kuzynka z mężem. Zapowiedziała się na 2h przed przyjazdem - w domu burdel na kółkach. Z prędkością światła odkurzałam, myłam podłogi. Szbko po Filipa, do cukierni - tam babka poleciła mi ciastka kruche kruchsze niż inne, pyszne. Wzięłam. I rzeczywiście zanim Filip ciasto wsadził do buzi w rękach miał pył ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Demeter, fajna ta encyklopedia ![]() A ja zamówiłam jeszcze 3 książki z tych o Puchatku z wyd.Egmont co to były w biedrze. Straśnie mi się spodobały, heeej!
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:32.