Mamusie kwietniowe - część V :-) - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-26, 18:32   #3631
velika
Winter is coming

Dot.: Mamusie kwietniowe - część V :-)

ja mam bardzo lajtowy stosunek do alko, może aż za, bardzo lubię, chłopu nigdy nie zabraniałam. Raczej się nie zdarza, żeby się upił, nigdy nic nie odwala itd. Ma kolegów, którym żony zabraniają pić i zawsze jak jeździli gdzieś razem to chłopaki żłopali jak nienormalni i potem odwalali różne akcje, a mój ich musiał ratować
Mi już teraz tak nie brakuje, ponad pół roku abstynencji robi swoje, ale na początku było ciężko. Niemniej jednak lubię alko, wszelakie, piwa, wina, likiery, whisky, nie przepadam za mocnym upijaniem się, ale reset od czasu do czasu stosowałam w weekendy to zawsze drinkowaliśmy z moim... No trudno, jak mała pójdzie na studia to do tego wrócimy
widzę, że o żarciu gadacie, ja czekam aż mi wyrośnie ciasto na pizzę i będzie dzisiaj wyżera

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 18:42   #3632
patryska0804
Zadomowienie

Kalpana moja ma 55 l.
Kropcia zaraz jestem
Velika tez myślę o domowej pizzy dzisiaj..

2007r- Dziewczyna
2013r- Narzeczona
2014r- Żona <3

5.08.2015 II kreseczki
25.08.2015 <3

Czekamy na Ciebie syneczku- Dominiś
patryska0804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 18:55   #3633
valaria
Raczkowanie

Mój tż niepijący po poimprezowym zatruciu sprzed dwóch lat Ale wcześniej to tak też w sumie okazyjnie. Ja też jakoś specjalnie nie mam ochoty na alko, ale czasami latem fajnie przy ognisku było jakiegoś reddsa wypić. Albo zimą po powrocie z mrozu zrobić pachnącego mandarynkami grzańca, mniam Zamiast tego mamy teraz zapasy gorącej czekolady i lemoniadki. Procenty zamieniły się na kalorie

mężuś właśnie pichci placki na kolację, gotuje winogronowy kompot i piecze milkiłejowe ciasto jednocześnie. No normalnie człowiek orkiestra, a ja się obijam w łóżku. Miałabym wyrzuty sumienia, ale w związku z tym, że przed chwilą wykipiał mi ten kompot i usyfił całe kafelki na różowo (a miałam doglądać go dosłownie przez kilka minut kiedy poszedł po zakupy do auta) zostałam oddelegowana z placu boju. W łóżku jestem nieszkodliwa :P

znaki zodiaku - taki ze mnie lew jak z pospolitego dachowca król dżungli za to tż to bliźnięta. też jakoś szczególnych cech nie przejawia. mały zapowiada się na byka, ale kto wie
valaria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 18:57   #3634
kropcia007
Wtajemniczenie

Dziewczyny co zamawiały bagme ja dziś dostałam maila z dawanda ze torba została dziś wysłana

Kwietniowa Mamusia - Maja

kropcia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 19:00   #3635
akinomka03
Rozeznanie

Moja torba z decathlonu 55 l.

Alkohol
Moj maz bardziej letem piwko lubi wypic, teraz go nie ciągnie, poza tym jakies okazje, swieta to cos mocniejszego.
Mi brakuje czasem takiego piwka wieczorem.

Laktator
Ja narazie nie kupowalam bo noe wiem czy mi bedzie potrzebny, w razie co mama czy mąż kupią.

Szuflada
Ja jeszcze nie wieem co będę chowac ale pewnie tez pieluchy, jakieś zapasowe rzeczy dla malej, napewno będzie zapelniona :-P

Ale mała mi dziś szaleje, aż mnie boli w dole brzucha i w pachwinach tak tam grzebie.

Edytowane przez akinomka03
Czas edycji: 2016-02-26 o 19:02
akinomka03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 19:03   #3636
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez NetaC Pokaż wiadomość
Po porodzie Kiedy można wrócić do seksu .?

Po naturalnym.?
Bo po cc szybciej.? Czy nie.?
ja po sn i my wróciliśmy jakoś po 6-7 tyg. W ogole po 6 tyg zalecana jest wizyta u gina i jeśli on zezwoli to wtedy można wrócić

Cytat:
Napisane przez lulka19 Pokaż wiadomość
Wszystkie macie/ kupujecie laktator? ja się zastanawiam, bo może być mi nie potrzebny a to jednak spory wydatek :/
ja przy corce nie miałam a kp 7 miesięcy. teraz miałm zamiar jakiś tani kupić żeby móc odciągać jeśli gdzies będę wychodziła itp. ale siostra zaproponowała że mi pożyczy
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 19:04   #3637
gosiaczek071
Zakorzenienie

Velika na jakie studia, powariowalas sprzedasz dzieciaka komuś na weekend szybciej niz myslisz
Posiadanie dziecka to nie koniec swiata, myśmy dość szybko po odstawieniu karmienia zaczęli imprezki. Oczywiście nigdy z dziexkiem w domu-zawsze było odwożone do babci na jakies 2 dni żebyśmy juz zupełnie trzeźwi mogli przyjechać no i tylko wtedy gdy dziexi były absolutnie zdrowe-jak były po chorobie lub przeziębione to nie balowalismy ostro-wtedy kino czy cos takiego.

Ja mojemu tez nie zabraniam (niczego-no bo jakim prawem...?) on sam z siebie odstawił z powodów zdrowotnych. Wystarczyły wzdęcia, bóle brzucha itp. I on tez nie lubi sie upijać do nieprzytomności- za to ja jak juz doilam to na maxa zazwyczaj teraz juz (przed ciąża długo) nie zdarzyło sie dawno upodlić takie kulturalne picie

Odkąd odkryłam wino bezalko to moge nawet i rok nie pic

Zrobiłam druga turę budyniu. Tym razem po swojemu i moczyłam kasze 15 min w zimnej wodzie, dałam ziarenka wanilii...czekam aż ostygnie i szamamy
gosiaczek071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 19:07   #3638
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez valaria Pokaż wiadomość
Mój tż niepijący po poimprezowym zatruciu sprzed dwóch lat Ale wcześniej to tak też w sumie okazyjnie. Ja też jakoś specjalnie nie mam ochoty na alko, ale czasami latem fajnie przy ognisku było jakiegoś reddsa wypić. Albo zimą po powrocie z mrozu zrobić pachnącego mandarynkami grzańca, mniam Zamiast tego mamy teraz zapasy gorącej czekolady i lemoniadki. Procenty zamieniły się na kalorie.

mężuś właśnie pichci placki na kolację, gotuje winogronowy kompot i piecze milkiłejowe ciasto jednocześnie. No normalnie człowiek orkiestra, a ja się obijam w łóżku. Miałabym wyrzuty sumienia, ale w związku z tym, że przed chwilą wykipiał mi ten kompot i usyfił całe kafelki na różowo (a miałam doglądać go dosłownie przez kilka minut kiedy poszedł po zakupy do auta) zostałam oddelegowana z placu boju. W łóżku jestem nieszkodliwa :P
Oo kochany tz. Podaj przepis na to milkiłejowe ciasto
Brzmi bardzo apetycznie

ALKO
Mój tz najbardziej lubi piwko. Zdarza się że po pracy w tyg sobie wypije. W weekend sobota 2-3 piwka. Teraz już bardzo rzadko pije, tym bardziej że nasza córka tak straszy
Ja wcale się nie nadaje do picia :P
Choć latem zimny reds jak najbardziej lub przy ognisku.
Czasami wieczorami sobie razem pilismy piwko, fajny film i chipsy :P
patulinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 19:12   #3639
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez gosiaczek071 Pokaż wiadomość
Velika na jakie studia, powariowalas sprzedasz dzieciaka komuś na weekend szybciej niz myslisz
Posiadanie dziecka to nie koniec swiata, myśmy dość szybko po odstawieniu karmienia zaczęli imprezki. Oczywiście nigdy z dziexkiem w domu-zawsze było odwożone do babci na jakies 2 dni żebyśmy juz zupełnie trzeźwi mogli przyjechać no i tylko wtedy gdy dziexi były absolutnie zdrowe-jak były po chorobie lub przeziębione to nie balowalismy ostro-wtedy kino czy cos takiego.

Ja mojemu tez nie zabraniam (niczego-no bo jakim prawem...?) on sam z siebie odstawił z powodów zdrowotnych. Wystarczyły wzdęcia, bóle brzucha itp. I on tez nie lubi sie upijać do nieprzytomności- za to ja jak juz doilam to na maxa zazwyczaj teraz juz (przed ciąża długo) nie zdarzyło sie dawno upodlić takie kulturalne picie

Odkąd odkryłam wino bezalko to moge nawet i rok nie pic
hah no z tymi studiami to trochę żart był ja dosyć szybko zamierzam sprzedawać dziecko babciom. Jeśli będą chciały oczywiście ;]
Też nie ogarniam zabraniania, jesteśmy dorośli przecież.
Ja mam (miałam?) dosyć solidny łeb, dużo mogłam wypić, jak nieraz słuchałam opowieści np. w pracy, że koleżanki wypiły wino na dwie i się ubzdryngoliły to mi wstyd było, bo dla mnie jedno na mnie samą wino to lajt my w piątkowy wieczór potrafiliśmy z chłopem obrócić litra jeama beama... Mam nadzieję, że po ciąży będę bardziej ekonomiczna

Stary 2016-02-26, 19:19   #3640
Ineso
Matka Smoka

Znów pyszne jedzonko i alkohol na tapecie - co Wy wredniachy jesteście
Zaraz biorę się za sałatkę z burakiem i serkiem kozim, ale dopcham się chlebem zapewne.
Mnie się zdarzało pijać wino czerwone nawet samej - nie codziennie może, ale ogólnie często. W każdym razie częściej mam na nie ochotę niż tż. Ale ja mam ,,francuskie" podejście do wina - to dla zdrowia Latem już wspólnie z tż, często żłopiemy piwka - ale cóż poradzić, jak w upały nic lepiej nie orzeźwia i nie gasi pragnienia. Zimą ja prawie pauzuję z piwem, tż czasem jakieś rzemieślnicze browary testuje. Ale ogólnie forma mu tak spada, że jak wypije jedno wieczorem po pracy to wstawiony jest

Laktator
Też na razie nie kupuję.

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Ja mam (miałam?) dosyć solidny łeb, dużo mogłam wypić, jak nieraz słuchałam opowieści np. w pracy, że koleżanki wypiły wino na dwie i się ubzdryngoliły to mi wstyd było, bo dla mnie jedno na mnie samą wino to lajt my w piątkowy wieczór potrafiliśmy z chłopem obrócić litra jeama beama... Mam nadzieję, że po ciąży będę bardziej ekonomiczna
Mocnych alkoholi nie pijam prawie wcale, ale wino to też spokojnie jedno połknę Kiedyś na dwie z koleżanką wypijałyśmy trzy butelki i to było w sam raz, ale teraz starość nie radość - przetestowałyśmy i dwie to jest max, żeby nie umierać kolejnego dnia Także cieszę się, że raczej tańsze trunki mi wchodzą a biedronka z lidlem sprowadzają fantastyczne wina do 15zł
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 19:21   #3641
kopycio
Rozeznanie

Oj mi winka brakuje, przy staraniach piłam na wzmocnienie endometrium

Pizza u mnie wczoraj gościła, a dzis myslalam, ze sie sie skręcę tak mi sie chciało naleśników, tż jeszcze z pracy nie wrócił wiec sobie sama musiałam robic, pyyyycha!

Alko
Moj tez wieczorem piją piwko, ale nie codziennie. Mamy towarzystwo raczej średnio pijące, żadnych akcji nie odwalą, wiec staram sie byc wyrozumiała. Wczoraj jsk otwierał to stwierdził ze to chyba jedno z ostatnich, potem pepkowe w razie co sama sie dowiozę na porodówkę albo sąsiad pomoze juz proponował mam jakies 20 minut autkiem
kopycio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 19:29   #3642
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez kopycio Pokaż wiadomość
Oj mi winka brakuje, przy staraniach piłam na wzmocnienie endometrium
Taak, to był jedyny plus starań oraz pocieszenie w dniu kiedy okazywało się, że nic z tego nie wyszło. Bez wyrzutów sumienia codziennie przez pierwszą połowę cyklu lampeczka
Stary 2016-02-26, 19:30   #3643
duchaa123
Wtajemniczenie

Po porodzie do seksu wrocilismy po 4 tyg po 3 przestalo ze mnie leciec no i tydzien jeszcze odczekalismy a szwow mialam moze ze 3 i to nie w srodku , noc mnie nie bolalo to dzialalismy . Ciekawe jak teraz bedzie

Laktatora nie mam i nie mialam , jakos nie byl potrzebny...

Adrian 13.05.2013 r Gabriela 13.04.2016 r
duchaa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 19:50   #3644
Polinezyjka
Zakorzenienie

Wróciłam do domku wizyta super udana! Teraz Pani doktor chce mnie widzieć co dwa tygodnie BOSKO!
I nie było usg, ale pobrała mi GBS i jak bedzie OK to juz ten wystarczy do porodu.

na wszystkie moje pytania dotyczące moich bólów i kłóć powiedziała, że to normlane no to spoko
powiedziała, że bardzo silne bóle nie do wytrzymania, albo takie co długo trwają, lub są regularne to jest coś nie tak i trzeba do szpitala jechać. A moje które wydarzyły się raz lub są sporadycznie to luzik.

Cytat:
Napisane przez lulka19 Pokaż wiadomość
Poli ja do 3 trymestru miałam ciśnienie 120/80 takie moje, książkowe.. teraz jak mam 140/90 to jestem przeszczęśliwa. Więc czasem może być tak, że ciśnienie się podniesie.
nie no mój to był na pewno coś nie tak bo po 20 minutach miałam już niższe.
Cytat:
W poniedziałek będę miała prawdopodobnie 3 (TRZY!!!!!!!!!!!!!) tygodnie do planowanej CC... Ja piernicze. Pierwszy raz sie tak cykam... Co bedzie, czy dojdę do siebie itp...
O mamuniu! Za 3 tygodnie zobaczysz swojego syneczka
21 tc córeczka
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 19:54   #3645
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Polinezyjka Pokaż wiadomość
Wróciłam do domku wizyta super udana! Teraz Pani doktor chce mnie widzieć co dwa tygodnie BOSKO!
I nie było usg, ale pobrała mi GBS i jak bedzie OK to juz ten wystarczy do porodu.

na wszystkie moje pytania dotyczące moich bólów i kłóć powiedziała, że to normlane no to spoko
powiedziała, że bardzo silne bóle nie do wytrzymania, albo takie co długo trwają, lub są regularne to jest coś nie tak i trzeba do szpitala jechać. A moje które wydarzyły się raz lub są sporadycznie to luzik.:
Super że wszystko gra
Stary 2016-02-26, 19:57   #3646
kajaja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Polinezyjka Pokaż wiadomość

powiedziała, że bardzo silne bóle nie do wytrzymania, albo takie co długo trwają, lub są regularne to jest coś nie tak i trzeba do szpitala jechać. A moje które wydarzyły się raz lub są sporadycznie to luzik.

:
gratuluje udanej wizyty
30.03.2016 Antek Fabian
kajaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 20:06   #3647
velika
Winter is coming

Poli to super, wreszcie ktoś z pozytywnymi wieściami z wizyty

Stary 2016-02-26, 20:07   #3648
NetaC
Raczkowanie

Wiecie co.?
Ginekolog mówi że mam 1cm szyjki tutaj w szpitalu mam 28mm czyli 3 cm. Więc.? Czyżby się zrosla. ?
NetaC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 20:11   #3649
GGI
Zakorzenienie

Poli cudowne wieści teraz nic tylko grzecznie czekac do terminu

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

Cytat:
Napisane przez NetaC Pokaż wiadomość
Wiecie co.?
Ginekolog mówi że mam 1cm szyjki tutaj w szpitalu mam 28mm czyli 3 cm. Więc.? Czyżby się zrosla. ?
Taka różnica ? nie kumam
Stary 2016-02-26, 20:12   #3650
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90
Mamusie kwietniowe - część V :-)

Co do alko, chyba niektore z Was zle mnie zrozumialy. Tez nie jestem za tym zeby facetowi zabraniac, bo nie jestem jego matka a on nie ma 15 lat, chodzi bardziej o to zeby uwazac na te codzienne "piwko lub dwa" bo z tego bliska droga do alkoholozmu. I nie mowie tego bo przezylam w zyciu traume...gdyby tak bylo to sama bym alko nie tknela a tak nie jest Kazdy nawyk dotyczacy alkoholu jest zgubny i tyle

Kalpana no ciezko facetowi to wytlumaczyc niestetyale zrob moze wlasnie marzec przez oczekiwanie na porod miesiacem bez alko

Asia nie pisalam zeby ktos sie obrazil, ale jedynie po to zeby miec swoih bliskich na okualko to alko a co do CC mojej...wybieram sie w poniedzialek do poloznej i mam zamiar ja zapytac, bo jak mi to mama powiedziala "pewnie martwisz sie na zapas bo Kinga wie co mowi- jak powiedziala ze nie bedzie SN to nie bedzie i ona ma na to rozwiazanie"...ahh...ale ja z tych co musza wiedziec wszytko wczesniej zeby byc spokojnym

Neta raczej nierealne w te kilkadziesiat godzin. Lekarz jakis walniety...mnie tez tak baba kiedys (niedawno przeciez) nastraszyla...

Poli gratki za wizyte

Velika dopiero na studiach małej mowisz a z tym winem na dwie? leze i kwicze...ja mam mocny leb, choc przez brak alko w ciazy moze byc kiepsko na poczatku

Mikołaj <3
01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3

Edytowane przez kejka90
Czas edycji: 2016-02-26 o 20:14
kejka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 20:17   #3651
Aninis
Zakorzenienie

Hej kwietnióweczki jak tam nastroje u Was

Ja jestem przeterminowaną lutówką w dwupaku i generalnie lutówki już na wykończeniu rozpakowywania... marcówki zaczęły się rozkręcać... a za jakieś 2-3 tygodnie pewnie i u Was się zacznie.

Czy któraś z Was zastanawia się nad kupnem balonika do ćwiczeń przed porodem? Ja kupiłam i z ćwiczeniami doszłam do 30,5cm... jak urodzę bez szwanku, to będę mogła polecać. Ale 2 lutówki, które stosowały i już urodziły SN polecają
Aninis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 20:18   #3652
kopycio
Rozeznanie

Polinezyjka, wreszcie dobre wiadomości gratki

Neta, ciekawe, moze błąd pomiaru za pierwszym razem był..

A szyjka w ogole moze sie wydłużyć? Albo zrobic sie znowu nierozpulchniona? Mam nadzieje, ze to moje leżenie sie na cos zda
kopycio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 20:22   #3653
gosiaczek071
Zakorzenienie

Poli no i gitara

A ja mam info od siostry, ze podobno dzis była dostawa mojego wózka do sklepu, ale juz późno było, nie dzwonili bo musza jeszcze przeliczyć fakturę z ojro na zlocisze wiec pewnie w pon zadzwonią... Także w przyszłym tyg juz chyba będę miec, jak maz bedzie miał czas pojechać po niego... No i będę miec juz WSZYSTKO

Pipeta mnie boli

Jezus jakiego balonika---- po co... Czy to to co myśle...? Tam go sie wkłada??????
Stary 2016-02-26, 20:26   #3654
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Gosia taaaakk to wlasnie to o czym myslisz

Mikołaj <3
01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3
kejka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 20:28   #3655
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez Aninis Pokaż wiadomość

Ja jestem przeterminowaną lutówką w dwupaku i generalnie lutówki już na wykończeniu rozpakowywania... marcówki zaczęły się rozkręcać... a za jakieś 2-3 tygodnie pewnie i u Was się zacznie.

Czy któraś z Was zastanawia się nad kupnem balonika do ćwiczeń przed porodem? Ja kupiłam i z ćwiczeniami doszłam do 30,5cm... jak urodzę bez szwanku, to będę mogła polecać. Ale 2 lutówki, które stosowały i już urodziły SN polecają
A gdzie te 30,5 cm bo nie kumam?
Dla mnie to za droga sprawa, żeby testować. Bez tych cudów też się udaje uniknąć, więc będę dobrej myśli.
Ostatnio podczas ,,masażu" udało mi się przynajmniej naciągnąć i przytrzymać tkankę przez chwilę (czytałam też o takiej opcji, zamiast kręcenia palcem), więc może coś jednak z tego będzie
Stary 2016-02-26, 20:28   #3656
gosiaczek071
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejka90 Pokaż wiadomość
Gosia taaaakk to wlasnie to o czym myslisz
Ałłłłłłaaaaaaaaaa
A któraś z was to bedzie se wkładać......????? pierwszy raz słyszę o czymś takim...aż mnie pipola mocniej zabolała, Antoniowi chyba tez sie balonik nie podoba
Stary 2016-02-26, 20:32   #3657
beth007
Zadomowienie

LAKTATOR: kupiłam zwykły, ręczny za 35 zł. nie majątek a wole mieć, myślę że lepszy nie będzie mi potrzebny zresztą więcej bym chyba nie dała

USG PRENATALNE wiecie co ? miałam je w środe i zupełnie zapomniałam czekałam 3 tygodnie na termin i tak sobie przepadł.... brawo ja jestem mega zła na siebie

PIWO: mój lubi i pij dość często ... choć w sumie powiedział, że od 1 marca ani kropli nie wypije by być zawsze dostępnym... taa już to widzę
On też z tych co w aucie czyściutko ma być, wszystko idealnie a taki syf po sobie zostawia że się płakać chce... najbardziej chyba wkurza mnie wiecznie brudna umywalka, cała w paście do zębów...

Dziś troszkę pochodziłam, brat się śmiał że wstyd ze mną wyjść bo chodzę jak kaczka i jeszcze kuleje bo nie mogę na prawą nogę stanąć naprawde już ze mną coraz gorzej...

Fotografka wrzuciła pare fot z sesji, które nie bardzo mi się podobają ale oznaczyla mnie na fejsie i dziś jedna ciotka do mnie dzwoni ze widziała i ze mam taaaaakiii brzuch ogromny wrrrr

Jutro wizyta u ginki az się boję po tych waszych ostatnich wizytach ! Mam nadzieję , że dzieciaki już ponad 1,5kg będą ważyć

beth007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 20:34   #3658
GGI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aninis Pokaż wiadomość

jak miło że do Nas napisałaś... nie tak do końca przeterinowaną bo jeszcze 3 dni lutego a z tymi terminami no to wieszz.... Balonik ja sie nie wypowiem bo u mnie cc ale koleżanka miała i bardzo sobie chwaliła że dużo jej pomógł.
3-mamy za Ciebie mocno kciuki
Stary 2016-02-26, 20:35   #3659
Ineso
Matka Smoka

Ja to się zastanawiam czemu nigdzie nie polecają sporych rozmiarów wibratorów albo po prostu mocnego porządnego seksu bez zbytniego poślizgu - wszystko byłoby lepsze niż pseudo masaż i gumowa rosnący balon I w ogóle to się zaczęłam zastanawiam czy potem nie okaże się, że ,,wejście" tam jest za szerokie i kompletnie niewrażliwe przez te atrakcje
Stary 2016-02-26, 20:38   #3660
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Ałłłłłłaaaaaaaaaa
A któraś z was to bedzie se wkładać......????? pierwszy raz słyszę o czymś takim...aż mnie pipola mocniej zabolała, Antoniowi chyba tez sie balonik nie podoba
Nie zamierzam kupować, moja szyjka bez tego już się szykuje do porodu...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości