|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 |
|
Shoe addict :)
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XXII
|
|
|
|
#2912 |
|
Makeup challenge winner
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XXII
W każdym razie, jak ktoś nie załapał się na boxa, to może klikać w przyszłym tygodniu ten odesłany ode mnie
|
#2913 |
|
Pani Pech
|
Ja to marzę o wyjeździe za granicę, ale patriotyzm ojca małej mnie irytuje. " Tu się urodziłem, tu zostaję i ty też"
co z tego że nas okradają, nie mamy za co żyć i jeszcze myślą jak nam zabrać, cieszmy się z tego. Taa.. Sory, najpierw myślę o swoim dobru i dziecka a nie jakiś wyimaginowanych zmianach, które nigdy nie nastaną w naszym kraju. |
|
|
|
#2914 | |
|
Explorer siłowni 💪🏼😎
|
Cytat:
Ja jakoś boję się oddawać w S
|
|
|
|
|
#2915 |
|
Chanel Lady
|
|
|
|
|
#2916 |
|
With Beauty In Love
|
Widzę, że masz na allegro rzeczy z boxa, też się chcę kilku miniatur pozbyć, wyliczałaś ceny z pojemności czy sprawdzałaś u innych sprzedających?
|
|
#2917 |
|
|
|
|
|
|
#2918 |
|
Explorer siłowni 💪🏼😎
|
|
|
|
|
#2919 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oktawia śledź przetargi w UM, GDDKiA itd. Wytypuj firmy, które wygrały większe tematy. Czasem to międzynarodowe korpo, które szukają później ludzi w terenie. Ślij do nich CV [1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5642052 3]Dopiero wróciłam z pracy Niech już będzie koniec kwietnia, bo nie uciągnę. Na dodatek klienci ciągle przynoszą jakieś słodycze i alkohole w podzięce za rozliczenie, niedługo przez drzwi to będę bokiem przechodzić. Natrzaskałyście fąfdziesiąt stron, nie mam siły tego przekopać, umieram [/QUOTE]Dobrze pamiętam, że to Tobie dziad jeden chciał torebkę ukraść? Zrobili mu coś za to? Czy znikoma szkodliwość? Cytat:
Cytat:
Brawo!
Edytowane przez AnoIi Czas edycji: 2016-02-26 o 20:54 |
|||
|
|
|
#2920 | |
|
Pani Pech
|
Cytat:
Chce się pozbyć części |
|
|
|
|
#2921 |
|
|
|
|
|
|
#2922 | ||
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Cytat:
Polska jest fajnym krajem, dobre jedzenie, tylko rządy złodziejskie, więc ludzie starają się jakoś poradzić. Być może dlatego Polacy za granicą przez to są uważani za cwaniaków i krętaczy
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2016-02-26 o 20:59 |
||
|
|
|
#2923 | |
|
With Beauty In Love
|
Cytat:
|
|
|
#2924 |
|
Explorer siłowni 💪🏼😎
|
|
|
|
|
#2925 |
|
Konto usunięte
|
To jest esencja Teleexpresu
![]() Widzę, że rozmawiacie o rozdawnictwie naszych pieniędzy z podatków na dziecioróbów i o innych absurdach. Siedzę w tym od środka. Właśnie dzisiaj rozliczałam PITa facetowi, który natrzaskał 17 (!) dzieci, ulgę podatkową odlicza jeszcze na siedmioro, dostałnie ponad 12 tys. zwrotu podatku, a od kwietnia po 3,5 tys co miesiąc z wyrównaniem od stycznia, to do połowy roku zgarnie łącznie (uwzględniając zwrot z PITa) ok. 30 tys. (!!!) Zapowiedział, że od kwietnia rzuca robotę, bo bo będzie na dzieci dostawał więcej niż teraz zarabia. Pracodawcy mówią, że co rusz przychodzi ktoś i proponuje, żeby część pensji wypłacać pod stołem, bo potrzebują na papierku mieć mniejszy dochód żeby np. załapać się na zasiłek na każde dziecko, a nie tylko na drugie i kolejne. Dziękuję, postoję. |
|
|
|
#2926 | |
|
Chanel Lady
|
Cytat:
ooo świetny pomysł duże firmy budowlane często szukają ludzi na kontrakty właśnie na miejscu. To już coś na początek
|
|
|
|
|
#2927 |
|
Explorer siłowni 💪🏼😎
|
|
|
|
|
#2928 |
|
With Beauty In Love
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5642139 8]To jest esencja Teleexpresu
![]() Widzę, że rozmawiacie o rozdawnictwie naszych pieniędzy z podatków na dziecioróbów i o innych absurdach. Siedzę w tym od środka. Właśnie dzisiaj rozliczałam PITa facetowi, który natrzaskał 17 (!) dzieci, ulgę podatkową odlicza jeszcze na siedmioro, dostałnie ponad 12 tys. zwrotu podatku, a od kwietnia po 3,5 tys co miesiąc z wyrównaniem od stycznia, to do połowy roku zgarnie łącznie (uwzględniając zwrot z PITa) ok. 30 tys. (!!!) Zapowiedział, że od kwietnia rzuca robotę, bo bo będzie na dzieci dostawał więcej niż teraz zarabia. Pracodawcy mówią, że co rusz przychodzi ktoś i proponuje, żeby część pensji wypłacać pod stołem, bo potrzebują na papierku mieć mniejszy dochód żeby np. załapać się na zasiłek na każde dziecko, a nie tylko na drugie i kolejne. Dziękuję, postoję.[/QUOTE] Ludzie zawsze kombinowali i jak ma ten kraj wygladać
|
|
#2929 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie karteczki tzn te durne ulotki z rabatami?
|
|
|
|
#2930 |
|
Chanel Lady
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5642139 8]To jest esencja Teleexpresu
![]() Widzę, że rozmawiacie o rozdawnictwie naszych pieniędzy z podatków na dziecioróbów i o innych absurdach. Siedzę w tym od środka. Właśnie dzisiaj rozliczałam PITa facetowi, który natrzaskał 17 (!) dzieci, ulgę podatkową odlicza jeszcze na siedmioro, dostałnie ponad 12 tys. zwrotu podatku, a od kwietnia po 3,5 tys co miesiąc z wyrównaniem od stycznia, to do połowy roku zgarnie łącznie (uwzględniając zwrot z PITa) ok. 30 tys. (!!!) Zapowiedział, że od kwietnia rzuca robotę, bo bo będzie na dzieci dostawał więcej niż teraz zarabia. Pracodawcy mówią, że co rusz przychodzi ktoś i proponuje, żeby część pensji wypłacać pod stołem, bo potrzebują na papierku mieć mniejszy dochód żeby np. załapać się na zasiłek na każde dziecko, a nie tylko na drugie i kolejne. Dziękuję, postoję.[/QUOTE]
|
|
|
|
#2931 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeszcze nic się nie rozstrzygnęło
|
|
|
|
|
#2932 |
|
|
![]() Widzę, że rozmawiacie o rozdawnictwie naszych pieniędzy z podatków na dziecioróbów i o innych absurdach. Siedzę w tym od środka. Właśnie dzisiaj rozliczałam PITa facetowi, który natrzaskał 17 (!) dzieci, ulgę podatkową odlicza jeszcze na siedmioro, dostałnie ponad 12 tys. zwrotu podatku, a od kwietnia po 3,5 tys co miesiąc z wyrównaniem od stycznia, to do połowy roku zgarnie łącznie (uwzględniając zwrot z PITa) ok. 30 tys. (!!!) Zapowiedział, że od kwietnia rzuca robotę, bo bo będzie na dzieci dostawał więcej niż teraz zarabia. Pracodawcy mówią, że co rusz przychodzi ktoś i proponuje, żeby część pensji wypłacać pod stołem, bo potrzebują na papierku mieć mniejszy dochód żeby np. załapać się na zasiłek na każde dziecko, a nie tylko na drugie i kolejne. Dziękuję, postoję.[/QUOTE] ide sie napic wina, bo nie zasne ze zlosci
|
|
|
|
#2933 |
|
Zakorzenienie
|
Cytowanie mi się popsuło, wizaż chyba wykrywa moją za dużą aktywność
A ja dumam czy też jednego boxa nie zwrócić
|
|
|
|
#2934 |
|
Kosmetykoholiczka
|
![]() Widzę, że rozmawiacie o rozdawnictwie naszych pieniędzy z podatków na dziecioróbów i o innych absurdach. Siedzę w tym od środka. Właśnie dzisiaj rozliczałam PITa facetowi, który natrzaskał 17 (!) dzieci, ulgę podatkową odlicza jeszcze na siedmioro, dostałnie ponad 12 tys. zwrotu podatku, a od kwietnia po 3,5 tys co miesiąc z wyrównaniem od stycznia, to do połowy roku zgarnie łącznie (uwzględniając zwrot z PITa) ok. 30 tys. (!!!) Zapowiedział, że od kwietnia rzuca robotę, bo bo będzie na dzieci dostawał więcej niż teraz zarabia. Pracodawcy mówią, że co rusz przychodzi ktoś i proponuje, żeby część pensji wypłacać pod stołem, bo potrzebują na papierku mieć mniejszy dochód żeby np. załapać się na zasiłek na każde dziecko, a nie tylko na drugie i kolejne. Dziękuję, postoję.[/QUOTE] To zamiast pracy szukać to ka powinnam dzieci robić
|
|
|
|
#2935 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Widzę, że rozmawiacie o rozdawnictwie naszych pieniędzy z podatków na dziecioróbów i o innych absurdach. Siedzę w tym od środka. Właśnie dzisiaj rozliczałam PITa facetowi, który natrzaskał 17 (!) dzieci, ulgę podatkową odlicza jeszcze na siedmioro, dostałnie ponad 12 tys. zwrotu podatku, a od kwietnia po 3,5 tys co miesiąc z wyrównaniem od stycznia, to do połowy roku zgarnie łącznie (uwzględniając zwrot z PITa) ok. 30 tys. (!!!) Zapowiedział, że od kwietnia rzuca robotę, bo bo będzie na dzieci dostawał więcej niż teraz zarabia. Pracodawcy mówią, że co rusz przychodzi ktoś i proponuje, żeby część pensji wypłacać pod stołem, bo potrzebują na papierku mieć mniejszy dochód żeby np. załapać się na zasiłek na każde dziecko, a nie tylko na drugie i kolejne. Dziękuję, postoję.[/QUOTE] Masakra... do czego to dochodzi. . |
|
|
|
#2936 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2937 |
|
Chanel Lady
|
|
|
|
|
#2938 |
|
Pani Pech
|
![]() Widzę, że rozmawiacie o rozdawnictwie naszych pieniędzy z podatków na dziecioróbów i o innych absurdach. Siedzę w tym od środka. Właśnie dzisiaj rozliczałam PITa facetowi, który natrzaskał 17 (!) dzieci, ulgę podatkową odlicza jeszcze na siedmioro, dostałnie ponad 12 tys. zwrotu podatku, a od kwietnia po 3,5 tys co miesiąc z wyrównaniem od stycznia, to do połowy roku zgarnie łącznie (uwzględniając zwrot z PITa) ok. 30 tys. (!!!) Zapowiedział, że od kwietnia rzuca robotę, bo bo będzie na dzieci dostawał więcej niż teraz zarabia. Pracodawcy mówią, że co rusz przychodzi ktoś i proponuje, żeby część pensji wypłacać pod stołem, bo potrzebują na papierku mieć mniejszy dochód żeby np. załapać się na zasiłek na każde dziecko, a nie tylko na drugie i kolejne. Dziękuję, postoję.[/QUOTE] ![]() ![]() ![]() : mur: |
|
|
|
#2939 | |
|
With Beauty In Love
|
Cytat:
|
|
|
#2940 |
|
Chanel Lady
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5642160 8]Tak, to mnie napadł w biały dzień.
Jeszcze nic się nie rozstrzygnęło [/QUOTE]biedaczek. Powinnaś iśc i go przeprosić za to że przez Ciebie choruje teraz i pewnie go teraz wypuszczą bo się musi leczyć. Chory kraj ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:32.

Niech już będzie koniec kwietnia, bo nie uciągnę. Na dodatek klienci ciągle przynoszą jakieś słodycze i alkohole w podzięce za rozliczenie, niedługo przez drzwi to będę bokiem przechodzić.