|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XXII
Cytat:
Ja niedawno na rozmowie kwalifikacyjnej musialam grac w kalambury. To byla najbardziej popieprzona rozmowa kwalifikacyjna, na ktorej bylam. Szkoda czasu i nerwow. Zrobilam z siebie pajaca.
|
|
|
#3062 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XXII
Cytat:
|
|
|
|
|
#3063 |
|
Makeup challenge winner
|
Już się robi
|
#3064 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3065 | |
|
Zakorzenienie
|
Uff, to w przyszłym tygodniu się swobodnie wybiorę na podmianke, dziękuję za informację
Cytat:
... Ja miałam przynajmniej uzasadnione zadania do wykonania... czasem to jednak przerost formy nad treścią... Denerwuje mnie jeszcze dział HR , który psychologicznie próbuje znaleźć najlepszego przyszłego pracownika nie znając się na fachu, oceniając tylko miekkie kompetencje ..
|
|
#3066 | |
|
With Beauty In Love
|
Dobranoc
---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cytat:
Ja też rzadko dostaję maile, tylko pocztą wszystko na czas dochodzi
|
|
|
#3067 | |
|
Explorer siłowni 💪🏼😎
|
Cytat:
W jakim języku mam napisać? A co do reklamacji - napisałam tylko w sprawie jednego boxa, ale też odpowiedzi brak
Edytowane przez pingwintastas Czas edycji: 2016-02-26 o 23:15 |
|
|
|
|
#3068 | |||
|
Kosmetykoholiczka
|
Cytat:
oni są tacy niekompetentni a w dodatku ja sobie szukam pracy a tu dzwonie Firma niby światowa Infolinia A facet się jąka? W T F ? Cytat:
![]() A co do tych 17 dzieci - aż macica boli Byłam świadkom jak rodzina z 8 przeyszla po darmowe bilety ale 17 to na mnie juz przerost.. no przepraszam ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3070 |
|
Kosmetykoholiczka
|
Hmm,jak by to powiedzieć.. i tak od grudnia mają ze mną wesoło
|
|
|
|
#3072 |
|
Zakorzenienie
|
Napisz na fejsie, wtedy bankowo zareagują
|
|
|
|
#3073 |
|
CzekoladoweLove
|
Chciałam się pochwalić swoją głupotą - miałam z tyłu głowy 3 wielkie kołtuny, ale już ich nie mam - razem z 1/5 wszystkich swoich włosów
czesałam je pół godziny, powyginałam ząbki w szczotce TT, grzebień z szeroko rozstawionymi zębami nie dał się wyciągnąć z włosów, ale się pozbyłam tych strasznych kołtunów skóra głowy mnie strasznie boli i cała głowa ogólnie, także pamiętajcie - czeszcie włosy codziennie, a nie raz na miesiąc |
|
|
|
#3074 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana
|
|
|
|
#3075 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Heloł ![]() Już nie mogę usiedzieć, bo zaraz startuję do S. Chciałabym zrobić eksperyment i posłać ukochanego po 2 fanty, ale ten staje mi okoniem
|
|
#3076 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() hejo ![]() Nie śpię od szóstej ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też do seph niedługo uderzam, tylko spakuje pakunek dla Ciebie i parę rzeczy posprawdzam a potem Sephora -Zara -poczta i do garow [1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5643269 3]hi hi, oni mają ulgi i zapomogi już 'tylko' na siedmioro najmłodszych i uczących się, reszta już dorosła jest. A dlaczego się czeszesz tylko raz w miesiącu ![]() hejo ![]() Nie śpię od szóstej ![]() Mój nigdy nie daje się namówić na takie eksperymenty Ja mam tak ze jak nie muszę to wstanę z samego rana, a jak muszę to zwlekam się nie przytomna Pamiętam za czasów licealnych jak zaczynały się wakacje wstawalam z samego rana codziennie i nie mogłam się przestawić, dopiero pod koniec zaczynałam wstawać później i potem na początku roku wstać do szkoły nie mogłam ---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- A jeszcze apropo tych wielodzietnych rodzin żyjących tylko z zasiłków to znam takich przypadków kilka bo takie dzieciaki ze mną do podstawówki chodziły ale znam też takie rodziny że fakt dzieci koło 10 było ale oboje rodziców normalnie pracowało itd żeby dzieci jak najlepiej miały tylko lubili się rozmnażać po prostu Ja ze wsi jestem to tam inny model rodziny |
|
|
|
|
#3078 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Nie mogę tych wszystkich historii o patolach pasożytach
|
|
|
|
#3079 | |
|
Konto usunięte
|
Świetny plan
Ja w weekendy męża gnam do garów. Gotuję cały tydzień, to chociaż sobotę i niedzielę mam wolne od tego. Nie narzekam, bo mężulo chętnie i dobrze gotuje. ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- Cytat:
Szkoda nerwów, tym bardziej, że oni i tak robią swoje i mają wywalone na wszystkich. Im się należy i ch. Już, znaczy się
|
|
|
|
|
#3080 |
|
Zakorzenienie
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5643307 3]Świetny plan
Ja w weekendy męża gnam do garów. Gotuję cały tydzień, to chociaż sobotę i niedzielę mam wolne od tego. Nie narzekam, bo mężulo chętnie i dobrze gotuje.[/QUOTE] Oj ja bym narzekala ![]() Poza tym mój Tz z tych zawodów w których nie ma światek piątek i niedziela i dzisiaj właśnie do pracy ma. |
|
|
|
#3081 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Każdy nauczony pracy i tego, że nic nie spada z nieba. Babcia i dziadek od strony taty wychowali siedmiu chłopaków (sami synowie się im rodzili, nieźle nie ? ) na normalnych, zaradnych facetów. Każdemu się w życiu jakoś układa.
|
|
|
|
|
#3082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety nic z tym nie zrobimy
|
|
|
|
|
#3083 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3084 | |
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Jak Cię boli przy czesaniu kup sobie szczotkę z dzika i jakiś spray do rozczesywania. Dobrą opcją jest mycie w odżywce do włosów i olejowanie. Staraj się też zaplatać włosy na noc. W ogóle warkocze są bardzo przydatne w tej kwestii, no i bardzo ładne.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2016-02-27 o 08:02 |
|
|
|
|
#3085 |
|
Zakorzenienie
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5643313 3]Moi rodzice (oboje) pochodzą z wielodzietnych rodzin. Ale tam nie było wyciągania łapy po cudze. Dziadkowie prędzej by ze wstydu umarli niż poszli gdzieś po zasiłek.
Każdy nauczony pracy i tego, że nic nie spada z nieba. Babcia i dziadek od strony taty wychowali siedmiu chłopaków (sami synowie się im rodzili, nieźle nie ? ) na normalnych, zaradnych facetów. Każdemu się w życiu jakoś układa.[/QUOTE]No właśnie o to mi chodzi, że nie każda rodzina wielodzietna żeruje A teraz dla mnie 4 dzieci to już dużo ![]() Chodzi mi o to że nie ma co generalizowac, że ten ma dużo dzieci to napewno dużo kasy od państwa bierze itp. Wiem że nikt tego nie miał na myśli tak tylko mówię
|
|
|
|
#3086 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3087 | |
|
Witchdoctor
|
Dzień dobry
![]() [1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5643307 3]Świetny plan Ja w weekendy męża gnam do garów. Gotuję cały tydzień, to chociaż sobotę i niedzielę mam wolne od tego. Nie narzekam, bo mężulo chętnie i dobrze gotuje. [/QUOTE] Ehhh jak mój miałby coś ugotować, to musiałby dzień wcześniej zacząć Cytat:
![]() Co kupujesz?
|
|
#3088 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam w ten piękny (u mnie słońce
) sobotni poranek. Nadrobiła, choć nie było to łatwe, wszystko, ale zapomniałam, co i komu miałam powiedzieć![]() [1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5643269 3]hi hi, oni mają ulgi i zapomogi już 'tylko' na siedmioro najmłodszych i uczących się, reszta już dorosła jest. A dlaczego się czeszesz tylko raz w miesiącu ![]() hejo ![]() Nie śpię od szóstej ![]() Mój nigdy nie daje się namówić na takie eksperymenty Mój też. Czasami wejdzie ze mną, żeby kupić mi to, co chce, ale ogólnie unika tego przybytku zła (S. i D.) jak ognia [1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5643307 3]Świetny plan Ja w weekendy męża gnam do garów. Gotuję cały tydzień, to chociaż sobotę i niedzielę mam wolne od tego. Nie narzekam, bo mężulo chętnie i dobrze gotuje. ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- Dobry Szkoda nerwów, tym bardziej, że oni i tak robią swoje i mają wywalone na wszystkich. Im się należy i ch. Już, znaczy się [/QUOTE]Mój mąż Możemy brać udział w głosowaniu. Cytat:
|
|
#3089 | |
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2016-02-27 o 08:37 |
|
|
|
|
#3090 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w sumie nie wiem skąd u mnie czasem taki leń na rozczesywanie ![]() Cytat:
A tak w ogóle to dzień dobry W końcu pożegnałam już tę cholerną grypę. A Wy tak tu pędzicie, że nie ma kiedy nadrobić. A jak sie nie jest w temacie, to głupio sie czasem tak wcinać ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.

), ale chciałabym się nieco wtrącić, bo jestem bardzo na bieżąco i z małym pytaniem 
w sumie nie zależy mi na pozbyciu się, tylko wymieniłabym na inny kolor jednak 

i juz padam... Dobrej nocki