Dobry fryzjer w Warszawie - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-10-10, 18:39   #901
Emilcia_1616
Zakorzenienie

Kto z Warszawy i pomoze??

mam pytanie ile w Warszawie w jakims dobrym salonie moze kosztowac obciecie grzywki albo poprostu nadanie jej jakiegos fajnego ksztaltu?

dziekuje za pomoc
Stary 2007-10-11, 16:22   #902
Emilcia_1616
Zakorzenienie

Dot.: Kto z Warszawy i pomoze??

upup
Stary 2007-10-12, 13:03   #903
ogwiazdka
Wtajemniczenie

GG do ogwiazdka
Dot.: fryzjer Warszawa

Ja nadal polecam Akademie Perfect Hair, ale ile tam kosztuje obcięcie grzywki to nie mam pojęcia. Najlepiej zadzwonić i się zapytać
ogwiazdka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-13, 14:05   #904
malwes
Raczkowanie

Ja dałam się przekonać do Akademii Perfect Hair przy Świętokrzyskiej 32 i jestem bardzo zadowolona. Chodzę do pana Krzysztofa. Też zawsze miałam problem z grzywką ale on ją bardzo umiejętnie skraca i cieniuje. Polecam spróbować.
malwes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-14, 12:39   #905
Emilcia_1616
Zakorzenienie

malwes a masz moze jakies fotki?
Stary 2007-10-17, 13:35   #906
niabu
Przyczajenie

warszawa -który fryzjer dla zkręconych???

Przejrzałam z grubsza wątek o fryzjerach w Warszawie, ale tam polecacie ogólnie. A ja bym chciała "szczególnie". A ten "szczegół" to włosy kręcone. Moje - to nie spiralki -sprężynki, ale zdecydowanie polokowane. No i mam problem z ich obcinaniem. Nigdy nie byłam tak do końca zadowolona. Bo albo po obcięciu trochę gorzej się kręciły (nie wiem jakim sposobem, ale coś musi być na rzeczy), albo były źle pocieniowane, albo cena była powalająca (np. włosy skrócone o 1-1,5 cm i 80 zł). Polećcie kogoś kto potrafi włosy kręcone traktować inaczej niż traktuje proste, bo moim zdaniem tak trzeba. Aha, i zaznaczam, że nie chodzi mi o ich prostowanie, a wręcz przeciwnie - o podkreślenie skrętu.
niabu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-18, 10:06   #907
otra_83
Przyczajenie

Dot.: Pani Ada-Kristof:)-juz po:)Fotosy;)

Hey. Ja wczoraj byłam u Kristofa i właśnie Krzystof mnie obcinał. Atmosfera w salonie jest po prostu super! stażyści bardzo się starają, wszyscy są uprzejmi i weseli. Niestety moja dekoloryzacja zajęła mnóstwo czasu, więc zespół został ze mną po godzinach, aby dokończyć dzieło generalnie przyszłam żółta z ciemnymi odrostami (jestem ciemną blondynką) a na końcach miałam ciemniejsze włosy z pozostałości brązu, który próbowałam sama usunąć.
Wyszłam po prawie 4h jako totalnie platynowa-prawie biała blondyna. Zmiana ogromna, z ciepłego w zimny, ale znajomi mówią, że jest super-ogólnie szok, ale własnie to lubię-coś nowego, innego , orginalnego.
Ten kolor to pomysł Kristofa-miał taką wizję i ja mu na to pozwoliłam, nie żałuję, POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!
otra_83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-10-18, 17:13   #908
Ol!
Raczkowanie

GG do Ol!

Stwierdziłam że musze wreszcie obciąć te moje włosy :P
I nie mam pojęcia gdzie iść. Ostatnio za beznadziejne obcięcie zapłaciłam 70zł, gdzie w osiedlowym saloniku opewnie było by tak samo tylko przynajmniej o połowe taniej :/
Zastanawiam się nad Akademią Perfect Hair i Freehair. Wie ktoś jakie są tam ceny?
Ol! jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-19, 12:47   #909
niabu
Przyczajenie

Dot.: warszawa -który fryzjer dla zkręconych???

Naprawdę nikogo mi nie możecie polecić???
niabu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-20, 12:09   #910
ogwiazdka
Wtajemniczenie

GG do ogwiazdka

Ja w Akademii za ścięcie włosów takich do połowy łopatek na prawie do ramion plus jeszcze jakieś odżywki wcześniej zapłaciłam 80zł. Zdziwiłam się że tak mało bo jeszcze obcinała mi włosy p. Maryla
ogwiazdka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-21, 20:41   #911
estartu
Przyczajenie

Czesc dziewczyny,

Czy ktoras z Was byla juz w Strefie Ciecia przy Elektoralnej 28? Ktora z fryzjerek polecacie? Bede bardzo wdzieczna za pomoc!

Beata
estartu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-10-22, 23:15   #912
eskamoro
Raczkowanie

frederick moreno-wawa-arkadia

Cześć dziewczyny!
Czy była może któraś z was w tym salonie?
Stary 2007-10-24, 13:13   #913
MamaZ
Przyczajenie

Hej, hej
ja dołączam się do polecenia "Akademii Perfect Hair" i P. Maryli ceny normalne jak na W-wę, strzyżenie do 100zł ale jak się Tobą zajmą Salon bardzo fajny, klimat w nim świetny, nawet przy płaceniu nie myślisz ojej tyle!!?? Fryzurę omawiają, dobierają i dyskutują z klintem a to ważne!
Bardzo polecam
MamaZ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-25, 08:14   #914
blueania
Zakorzenienie

a czy ktoraz z was moze polecic jakis salon na ul.Zelaznej,Elektoralnej lub Chłodnej?? jest wiele salonow na tych ulicach ale nie wiem do ktorego sie wybrac a musze szybko zrobic cos z wlosami
blueania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-25, 08:20   #915
blueania
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maxi82 Pokaż wiadomość
W końcu zdecydowałam się na salon Kristof. Z tego co przeczytałam ceny ma całkiem przystępne. Mam jeszcze pytanie, czy oprócz Krzysztofa polecacie innego fryzjera z tego salonu. Na ich stronie, oprócz Krzysztofa jest jeszcze 3 fryzjerów stylistów. Zastanawiem się, czy są równie dobrzy jak właściciel salonu, bo nie wiem do kogo się umówić...

http://www.kristof.waw.pl/fryzjerzy.html
ja kiedys obcinalam sie u Mario i wyszlam naprawde zadowolona,chlopak umie doradzic

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-10-25, 14:57   #916
simplement
Przyczajenie

Cześć,

Wiem że temat tłuczony jest od dwóch lat ale i tak zadam podstawowe pytanie: gdzie lepiej?

perfect hair do mnie jakoś nie przemawia,

potrzebuję zmienić fryzurę diametralnie, nie mam pomysłu jak a chciałabym aby zmiana była baaardzo duża znaczy się zauważalna,
eksperymentować się nie boję, po przeczytaniu (dwukrotnym hihi) całego wątku wacham się między milek designe a maciej wróblewski

pomóżcie konstruktywnie
simplement jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-25, 19:26   #917
blueania
Zakorzenienie

jutro ide do salonu na krasinskiego,polecono mi go i ceny sa dosc niskie
Stary 2007-10-25, 20:49   #918
Bella72
Raczkowanie

Dot.: Kto z Warszawy i pomoze??

Nie polecam salonu Janusza Szymańskiego. Byłam dzisiaj na Jana Pawła 61. Dzwoniąc zapisywałam się do "mistrza" czyli pana Janusza na baleyage. Na miejscu wizyta wyglądała następująco: na dzień dobry podchodzi mistrz i zadaje kilka pytań, co chce mieć na głowie(kolor), co z długością i kształtem fryzury. Potem podchodzi jeden z uczniów (wymoczków), który jest instruowany co ma się znaleźć na moich włosach i w który miejscu. Uczeń nakłada farbę, mistrz włosy strzyże, uczeń włosy suszy i układa, po czym mistrz przeczesuje włosy palcami i spryskuje lakierem. Kosmetyki są marnej jakości, jedne z tańszych dostępnych w każdym sklepie chyba. Na mnie był użyty np. lakier Joanna. Na szczęście nie pozwoliłam sobie zmienić stylu fryzury, ani też ucierpieć na długości wlosów. Te panie, które tam widziałam nie powalały fryzurami. Kolor wyszedł jako tako, można zaryzykować OK. Usługa kosztowała mnie 250 zł za jeden kolor. Uważam, że nie warta tych pieniędzy. Dodam, że od stycznia chodzę do APH, do Maryli Kaczmarek, i lubię to zdecydowanie w jej oczach i rękach, nie muszę mówić z której strony mam mieć przedziałek, za każdym razem moja fryzurka wygląda trochę inaczej. I jest super. Jednak są do niej długie terminy oczekiwania, a ja mam 2 dni wolnego, więc zaryzykowałam z lenistwa głównie, bo salon mieści się po drugiej stronie ulicy przy której mieszkam. Odradzam. Za te same pieniądze wychodzę bardzo zadowolona z APH, od Marylki.
Bella72 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-28, 22:20   #919
eskamoro
Raczkowanie

Paula & Alexandro wawa ????

Czesc dziewczyny!
Czy może któraś była w tym salonie na Krakowskim Przedmieściu?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-10-29, 14:20   #920
martagg
Rozeznanie

Dot.: Pani Ada-Kristof:)-juz po:)Fotosy;)

Cytat:
Napisane przez otra_83 Pokaż wiadomość
Hey. Ja wczoraj byłam u Kristofa i właśnie Krzystof mnie obcinał. Atmosfera w salonie jest po prostu super! stażyści bardzo się starają, wszyscy są uprzejmi i weseli. Niestety moja dekoloryzacja zajęła mnóstwo czasu, więc zespół został ze mną po godzinach, aby dokończyć dzieło generalnie przyszłam żółta z ciemnymi odrostami (jestem ciemną blondynką) a na końcach miałam ciemniejsze włosy z pozostałości brązu, który próbowałam sama usunąć.
Wyszłam po prawie 4h jako totalnie platynowa-prawie biała blondyna. Zmiana ogromna, z ciepłego w zimny, ale znajomi mówią, że jest super-ogólnie szok, ale własnie to lubię-coś nowego, innego , orginalnego.
Ten kolor to pomysł Kristofa-miał taką wizję i ja mu na to pozwoliłam, nie żałuję, POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!
Otra, napisz proszę ile zapłaciłaś? i daj fotkę koloru przed i po jak masz- nawet tego brązu z którego schodziłaś. Bardzo mnie to interesuje, bo sama też jestem ruda, ale kto wie co mis sie za rok zachce? . I wtedy chcę iść do kogoś sprawdzonego.

Edytowane przez martagg
Czas edycji: 2007-10-29 o 14:22 Powód: ort <wstyd>
martagg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-29, 15:11   #921
miss_seepy
Wtajemniczenie

z czystym sumieniem polecam salon fryzjerski "Fryzjernia" przy kampusie SGGW (jak kto woli przy stacji Statoil) na Ursynowie, ul. Jastrzebskiego 24 Ostatnio tylko tam chodze, obie fryzjerki niezwykle sympatyczne i kontaktowe,same chetnie zaproponuja jakas fryzure, doradza jak o nia dbac, bardzo troskliwe się zajmują swoimi klientkami, bez pośpiechu, częstują kawą bądź herbatą itd Fryzjerki korzystaja z kosmetykow L'oreala, tanio nie jest, ale sa drozsze salony,ciecie srednich wlosow bodaj 45 zł (owszem, da się znalezc na Ursynowie takie gdzie tną za 25 m.in "Złota rybka", aczkolwiek za jakość usługi nie ręcze, odniosłam wrażenie że tam robią to trochę "na odwal się") . Ostatnio miałam farbowanie farbą L'oreal Richesse (?) i cięcie + ampułka aminexil, masaż głowy( :->) i wyniosło mnie to 170 zł. Moja kumpela za cięcie strzyżenie krótkich włosów w salonie Jean Louis David chyba tyle płaciła (), więc moim zdaniem źle nie jest, a z fryzury i koloru jestem mega zadowolona.Aha ,podobno nie robią tam jedynie trwałej ondulacji, bo niszczy włosy i jest zabiegiem od którego styliści odchodzą.

miss_seepy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-31, 07:49   #922
Groszek@
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez weenus Pokaż wiadomość
polecam Atelier Stylissimo obok ronda ONZ, jestem wierną klientką a wczoraj wkręciłam koleżankę, była wniebowzięta. P.Marta albo p.Dorotka-obie super "tną", zawsze zrozumieją o cio ci chodzi i nie mają manii ścianania na krótko, jak któras dziewczynka tu napisała
Natomiast jak któraś chce trwałą prostującą to polecam salon na Świętokrzyskiej, jest bezpieczna bo nie ma amoniaku, a starcza na długo-gdyż powtórzyć trzeba dopiero na sporych odrostach...długie włosy ok.250zł, więc niedrogo jak na taki zabieg.

Wenus a ta trwała prostujaca to dokładnie w jakim salonie na Swietokrzyskiej?
Stary 2007-10-31, 22:31   #923
/\/\ilka
Raczkowanie

A czy któraś z was robiła może sobie DEKOLORYZACJĘ u p. Marylki w Akademii Perfect Hair?? Ile kosztuje taki zabieg?
A nawet jeśli nie w tym salonie , to jaki mogłybyście polecić na zdjęcie koloru? Mam już dosyć czarnego...

/\/\ilka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

REKLAMA
Stary 2007-11-09, 20:06   #924
monika260
Raczkowanie

Super fryzjer Warszawa

Bardzo polecam super fryzjera Piotrka z salonu Maćka Wróblewskiego ul. Widok. Świetnie zdjął mi kolor i wreszcie ufarbował tak jak chciałam, co jest rzadkością. Polecam gorąco!
monika260 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-09, 20:48   #925
blueania
Zakorzenienie

dzis bylam w salonie Kristof na Krochmalnej (plus za to,ze mam 2 minuty drogi ) i jestem bardzo zadowolona polecam
Stary 2007-11-10, 10:57   #926
nataa
Przyczajenie

Question salon wyspa - warszawa

witam przeszukalam forum, ale niestety nie dokopalam sie do zadnych informacji nt tego salonu. czy ktos tam moze chodzi, jakie maja ceny i czy fajnie strzyga?

dziekuje i buzka
nataa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-10, 13:57   #927
blue_apple
Zakorzenienie

Ja też dziś byłam w salonie Kristof

Jestem b. zadowolona. Mimo, że cięcie trwało może 15 minut, niewiele niby p. Krzysztof zmieniał, to jest różnica i to całkiem pozytywna.

Do salonu przyszłam z 20 minut wcześniej. Przez ten czas pan Krzysztof obciął 2 mężczyzn. To były niesamowite metamorfozy.
Bardzo podoba mi się podejście do klienta. Zabawianie rozmową. B. sympatycznie.
I to, że zanim cokolwiek zrobi się na głowie pyta się o oczekiwania i samemu podaje pomysły.

A ten wystrój...

I zaproponowano mi bardzo ekhm... ekstrawagandzkie rozwiązanie. Nie zdecydowałam się niestety, ale kto wie, co będzie w przyszłości...

W każdym razie polecam
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

REKLAMA
Stary 2007-11-13, 08:22   #928
blueania
Zakorzenienie

dokladnie ten salon to jedyne miejsce,ktore moge polecic z czystym sumieniem
Stary 2007-11-13, 14:12   #929
simplement
Przyczajenie

No i cały mój plan legł w gruzach.
Wstępne rozterki pomiędzy milek designe i maciej wróblewski rozbuchały mi się bo teraz jeszcze APH i Kristoff dołączyły do listy. A urodziny tuż tuż, wewnętrzna chęć zmiany gryzie ale cholera wie gdzie pójść.
Chyba pozostanie rzut monetą... czy cóś
Stary 2007-11-13, 14:20   #930
simplement
Przyczajenie

Dot.: Super fryzjer Warszawa

Robiłaś kolor czy także cięcie?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości