![]() |
#901 |
Zakorzenienie
|
Kto z Warszawy i pomoze??
mam pytanie
![]() dziekuje za pomoc ![]()
![]() |
#902 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kto z Warszawy i pomoze??
upup
![]() |
#903 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: fryzjer Warszawa
Ja nadal polecam Akademie Perfect Hair, ale ile tam kosztuje obcięcie grzywki to nie mam pojęcia. Najlepiej zadzwonić i się zapytać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#904 |
Raczkowanie
|
Ja dałam się przekonać do Akademii Perfect Hair przy Świętokrzyskiej 32 i jestem bardzo zadowolona. Chodzę do pana Krzysztofa. Też zawsze miałam problem z grzywką ale on ją bardzo umiejętnie skraca i cieniuje. Polecam spróbować.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
Zakorzenienie
|
malwes a masz moze jakies fotki?
![]() |
#906 |
Przyczajenie
|
warszawa -który fryzjer dla zkręconych???
Przejrzałam z grubsza wątek o fryzjerach w Warszawie, ale tam polecacie ogólnie. A ja bym chciała "szczególnie". A ten "szczegół" to włosy kręcone. Moje - to nie spiralki -sprężynki, ale zdecydowanie polokowane. No i mam problem z ich obcinaniem. Nigdy nie byłam tak do końca zadowolona. Bo albo po obcięciu trochę gorzej się kręciły (nie wiem jakim sposobem, ale coś musi być na rzeczy), albo były źle pocieniowane, albo cena była powalająca (np. włosy skrócone o 1-1,5 cm i 80 zł). Polećcie kogoś kto potrafi włosy kręcone traktować inaczej niż traktuje proste, bo moim zdaniem tak trzeba.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#907 |
Przyczajenie
|
Dot.: Pani Ada-Kristof:)-juz po:)Fotosy;)
Hey. Ja wczoraj byłam u Kristofa i właśnie Krzystof mnie obcinał. Atmosfera w salonie jest po prostu super! stażyści bardzo się starają, wszyscy są uprzejmi i weseli. Niestety moja dekoloryzacja zajęła mnóstwo czasu, więc zespół został ze mną po godzinach, aby dokończyć dzieło
![]() Wyszłam po prawie 4h jako totalnie platynowa-prawie biała blondyna. Zmiana ogromna, z ciepłego w zimny, ale znajomi mówią, że jest super-ogólnie szok, ale własnie to lubię-coś nowego, innego , orginalnego. Ten kolor to pomysł Kristofa-miał taką wizję i ja mu na to pozwoliłam, nie żałuję, POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#908 |
Raczkowanie
|
Stwierdziłam że musze wreszcie obciąć te moje włosy :P
I nie mam pojęcia gdzie iść. Ostatnio za beznadziejne obcięcie zapłaciłam 70zł, gdzie w osiedlowym saloniku opewnie było by tak samo tylko przynajmniej o połowe taniej :/ Zastanawiam się nad Akademią Perfect Hair i Freehair. Wie ktoś jakie są tam ceny? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#909 |
Przyczajenie
|
Dot.: warszawa -który fryzjer dla zkręconych???
Naprawdę nikogo mi nie możecie polecić???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#910 |
Wtajemniczenie
|
Ja w Akademii za ścięcie włosów takich do połowy łopatek na prawie do ramion plus jeszcze jakieś odżywki wcześniej zapłaciłam 80zł. Zdziwiłam się że tak mało bo jeszcze obcinała mi włosy p. Maryla
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#911 |
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny,
Czy ktoras z Was byla juz w Strefie Ciecia przy Elektoralnej 28? Ktora z fryzjerek polecacie? Bede bardzo wdzieczna za pomoc! Beata |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#912 |
Raczkowanie
|
frederick moreno-wawa-arkadia
Cześć dziewczyny!
Czy była może któraś z was w tym salonie?
![]() |
#913 |
Przyczajenie
|
Hej, hej
![]() ja dołączam się do polecenia "Akademii Perfect Hair" i P. Maryli ![]() ![]() Bardzo polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#914 |
Zakorzenienie
|
a czy ktoraz z was moze polecic jakis salon na ul.Zelaznej,Elektoralnej lub Chłodnej?? jest wiele salonow na tych ulicach ale nie wiem do ktorego sie wybrac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#916 |
Przyczajenie
|
Cześć,
Wiem że temat tłuczony jest od dwóch lat ale i tak zadam podstawowe pytanie: gdzie lepiej? perfect hair do mnie jakoś nie przemawia, potrzebuję zmienić fryzurę diametralnie, nie mam pomysłu jak a chciałabym aby zmiana była baaardzo duża znaczy się zauważalna, eksperymentować się nie boję, po przeczytaniu (dwukrotnym hihi) całego wątku wacham się między milek designe a maciej wróblewski pomóżcie konstruktywnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#917 |
Zakorzenienie
|
jutro ide do salonu na krasinskiego,polecono mi go i ceny sa dosc niskie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#918 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kto z Warszawy i pomoze??
Nie polecam salonu Janusza Szymańskiego. Byłam dzisiaj na Jana Pawła 61. Dzwoniąc zapisywałam się do "mistrza" czyli pana Janusza na baleyage. Na miejscu wizyta wyglądała następująco: na dzień dobry podchodzi mistrz i zadaje kilka pytań, co chce mieć na głowie(kolor), co z długością i kształtem fryzury. Potem podchodzi jeden z uczniów (wymoczków), który jest instruowany co ma się znaleźć na moich włosach i w który miejscu. Uczeń nakłada farbę, mistrz włosy strzyże, uczeń włosy suszy i układa, po czym mistrz przeczesuje włosy palcami i spryskuje lakierem. Kosmetyki są marnej jakości, jedne z tańszych dostępnych w każdym sklepie chyba. Na mnie był użyty np. lakier Joanna. Na szczęście nie pozwoliłam sobie zmienić stylu fryzury, ani też ucierpieć na długości wlosów. Te panie, które tam widziałam nie powalały fryzurami. Kolor wyszedł jako tako, można zaryzykować OK. Usługa kosztowała mnie 250 zł za jeden kolor. Uważam, że nie warta tych pieniędzy. Dodam, że od stycznia chodzę do APH, do Maryli Kaczmarek, i lubię to zdecydowanie w jej oczach i rękach, nie muszę mówić z której strony mam mieć przedziałek, za każdym razem moja fryzurka wygląda trochę inaczej. I jest super. Jednak są do niej długie terminy oczekiwania, a ja mam 2 dni wolnego, więc zaryzykowałam z lenistwa głównie, bo salon mieści się po drugiej stronie ulicy przy której mieszkam. Odradzam. Za te same pieniądze wychodzę bardzo zadowolona z APH, od Marylki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#919 |
Raczkowanie
|
Paula & Alexandro wawa ????
Czesc dziewczyny!
Czy może któraś była w tym salonie na Krakowskim Przedmieściu?
![]() |
#920 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Pani Ada-Kristof:)-juz po:)Fotosy;)
Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez martagg Czas edycji: 2007-10-29 o 14:22 Powód: ort <wstyd> |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#921 |
Wtajemniczenie
|
z czystym sumieniem polecam salon fryzjerski "Fryzjernia" przy kampusie SGGW (jak kto woli przy stacji Statoil) na Ursynowie, ul. Jastrzebskiego 24
![]() ![]() ![]()
![]() |
#922 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wenus a ta trwała prostujaca to dokładnie w jakim salonie na Swietokrzyskiej?
![]() |
![]() |
#923 |
Raczkowanie
|
A czy któraś z was robiła może sobie DEKOLORYZACJĘ u p. Marylki w Akademii Perfect Hair?? Ile kosztuje taki zabieg?
A nawet jeśli nie w tym salonie , to jaki mogłybyście polecić na zdjęcie koloru? Mam już dosyć czarnego...
![]() |
#924 |
Raczkowanie
|
Super fryzjer Warszawa
Bardzo polecam super fryzjera Piotrka z salonu Maćka Wróblewskiego ul. Widok. Świetnie zdjął mi kolor i wreszcie ufarbował tak jak chciałam, co jest rzadkością. Polecam gorąco!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#925 |
Zakorzenienie
|
dzis bylam w salonie Kristof na Krochmalnej (plus za to,ze mam 2 minuty drogi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#926 |
Przyczajenie
|
![]()
witam
![]() dziekuje i buzka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#927 |
Zakorzenienie
|
Ja też dziś byłam w salonie Kristof
![]() Jestem b. zadowolona. Mimo, że cięcie trwało może 15 minut, niewiele niby p. Krzysztof zmieniał, to jest różnica ![]() Do salonu przyszłam z 20 minut wcześniej. Przez ten czas pan Krzysztof obciął 2 mężczyzn. To były niesamowite metamorfozy. Bardzo podoba mi się podejście do klienta. Zabawianie rozmową. B. sympatycznie. I to, że zanim cokolwiek zrobi się na głowie pyta się o oczekiwania i samemu podaje pomysły. A ten wystrój... I zaproponowano mi bardzo ekhm... ekstrawagandzkie rozwiązanie. Nie zdecydowałam się niestety, ale kto wie, co będzie w przyszłości... W każdym razie polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#928 |
Zakorzenienie
|
dokladnie ten salon to jedyne miejsce,ktore moge polecic z czystym sumieniem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#929 |
Przyczajenie
|
No i cały mój plan legł w gruzach.
Wstępne rozterki pomiędzy milek designe i maciej wróblewski rozbuchały mi się bo teraz jeszcze APH i Kristoff dołączyły do listy. A urodziny tuż tuż, wewnętrzna chęć zmiany gryzie ale cholera wie gdzie pójść. Chyba pozostanie rzut monetą... czy cóś |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#930 |
Przyczajenie
|
Dot.: Super fryzjer Warszawa
Robiłaś kolor czy także cięcie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:20.