|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XVIII
Cytat:
Edytowane przez 201607121243 Czas edycji: 2016-02-26 o 10:37 |
|
|
|
|
#4742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam pytanie czy polecacie to http://www.yves-rocher.fr/maquillage...ns/p/yr.R72884 akurat potrzebuje, ma ktoras? Dobra jest? oraz mam do wyboru takie prezenty z moim kodem promo wklejam fotki w zalaczniku, one fajne sa na zywo czy lepiej odpuscic i wziasc kosmetyki? |
|
|
|
|
#4743 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() W Polsce raczej nie było tych toreb, temperówki też nie ma w sklepie online, nie wiem czy stacjonarnie w Polsce można dostać. Niestety asortyment czasem się różni pomiędzy niektórymi państwami. Edytowane przez 201607121243 Czas edycji: 2016-02-26 o 10:39 |
|
|
|
|
#4744 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
KodNazwa produktuIlośćCena 31832 Perfumowane mleczko do ciała Comme une Evidence 1 46.00 zł 57965Żel do kąpieli i pod prysznic Dzika jeżyna 1 16.90 zł 47451Żel do kąpieli i pod prysznic Owies z upraw Bio 1 16.90 zł 40727 Krem odżywiający na dzień 24h 1 23.90 zł 44289Żel pod prysznic Magnolia z Chin 1 9.90 zł 79592Żel pod prysznic Orzechy makadamia z Gwatemali 1 9.90 zł G17005 Woda perfumowana Secrets dâessences Rose Oud 50 ml 1 PREZENT F26964 Woda toaletowa Un Matin au Jardin Bez 1 PREZENT WB01 Prezent niespodzianka 1 PREZENT Łączna cena produktów: 123.50 zł Koszt dostawy: 0.00 zł Kod promocyjny / wartość rabatu: "MIOD" / - % Razem do zapłaty: 123.50 zł Edytowane przez basia296 Czas edycji: 2016-02-26 o 11:58 |
|
|
|
|
#4745 | |
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
|
|
#4746 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4747 |
|
Przyczajenie
|
Najpierw trzeba załadować koszyk, a później skorzystać z linka i wybrać dwukrotnie "Zostaję w poprzedniej ofercie".
Kto mi wytłumaczy jak to zrobić? tzn, ostatnio zamawiałam z kodem - 100 zł, zrobiłam wszystko według instrukcji i faktycznie miałam do wyboru 2 prezenty - za przekroczenie 39 i 109 zł, przy składaniu zamówienia, spr danych itd było wszystko ok, aż tu nagle potwierdzenie zamówienia i wszystko mi się pozmieniało, miałam tylko dostępne prezenty do wyboru te, które obowiązują przy jakiś większych kodach i koniec, musiałam wybrać 1 z 3... popełniłam jakiś błąd? |
|
|
|
#4748 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z jednego kodu można skorzystać tylko raz. Edytowane przez dianor Czas edycji: 2016-02-26 o 15:36 |
|
|
|
|
#4749 |
|
Raczkowanie
|
Rabat - 50 zł - https://mailing.onet.pl/01901190199886551461
Kod promocyjny uprawnia do rabatu 50 zł przy zamówieniu powyżej 149 zł. Zestawy dla Ciebie oraz produkty z Oferty specjalnej nie wliczają się do wartości zamówienia od której aktywny jest kod promocyjny. Promocja nie łączy się z innymi promocjami. Rabat - 100 zł - http://www.yves-rocher.pl/prezenty_d...aign=3PYF2WO21 Kod promocyjny uprawnia do rabatu 100 zł przy zamówieniu powyżej 199 zł. Zestawy dla Ciebie oraz produkty z Oferty specjalnej nie wliczają się do wartości zamówienia od której aktywny jest kod promocyjny. Promocje nie łączą się.
|
#4750 |
|
Konto usunięte
|
Kupiłam sobie ten nowy olejek do mycia, co za dziwactwo. Skład olejków super: słonecznik, frakcjonowany kokos, jojoba, makadamia, sezamowy. Ale żadnego środka myjącego, tylko emulgator (peg 40 sorbitan perolate) . Az dwa razy czytałam czy to olejek pod prysznic czy do kąpieli. Mam bardzo suchą skórę, olejków w życiu używałam sporo, ale tym YR nie da się myć. Nie pieni się, wiadomo, ale też nie bardzo się emulguje, tzn nie chce tworzyć emulsji w kontakcie z wodą.
Równie dobrze mogłąbym przynieśc sobie olej kujawski z kuchni i próbować się nim umyć. Skóra po prysznicu jest rzeczywiście natłuszczona, wręcz oblepiona, latem nie dałoby się zupełnie go stosować. Ale czy on myje to mam wątpliwości. Czułam się jakbym zamiast się myć nasmarowała się oliwką. Może do demakijażu albo kąpieli by sie nadawał. Zapach bardzo delikatny, łagodny, prawie go nie ma. Zupełnie innny niż olejek TDH który ma ALS i mnie z kolei wysusza. Nie wiem co z tym olejkiem teraz zrobić bo wanny nie mam :| Może go wymieszam z jakim innym olejkiem do mycia bo sam nie daje rady :| Nie mogę przeżyć, jak YR mógł takie coś wypuścić. Ja zawsze używam delikatnych, niepieniących się produktów do mycia, ale ten cudak to jest przegięcie http://www.yves-rocher.pl/odzywczy_olejek_pod_prysznic Miałyście do czynienia z nową gamę Riche, jak ona pachnie? Tak jak stara czy zmienili? Kombinuję czy kupić sobie nową czy starą wersję mleczka Riche. Edytowane przez 201604131205 Czas edycji: 2016-02-27 o 10:24 |
|
|
|
#4751 |
|
Rozeznanie
|
Ale on chyba nie jest stricte do mycia... coś chyba bardziej jak te różne komercyjne balsamy pod prysznic do spłukiwania /nivea etc/.
Jest napisane na stronie YR "Sposób użycia Umyj ciało codziennie stosowanym żelem pod prysznic, spłucz, na zwilżoną skórę rozprowadź olejek. Spłucz. Twoja skóra jest odżywiona." Więc to tak jak piszesz taka oliwka. |
|
|
|
#4752 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
to ja jestem ciemna masa |
|
|
|
|
#4753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- oj tam zaraz ciemna masa, trochę techniki i człowiek czasem się gubi : ) |
|
|
|
|
#4754 |
|
Raczkowanie
|
YR nie wysila się, jeśli chodzi o ofertę urodzinową - znów uraczyli mnie kodem na Moment de Bonheur 30 ml. Czy ktoś miałby ochotę?
|
|
|
|
#4755 |
|
Rozeznanie
|
Ja bardzo poproszę
|
#4756 |
|
Raczkowanie
|
Drogie Wizażanki podpowiedzcie jak to jest z zamieszczaniem opinii na str. YR ? Cały czas pokazują mi się tylko dwa produkty, które mogę ocenić pomimo, że kupiłam mnóstwo produktów. Czy YR limituje i ogranicza możliwość oceniania swoich produktów? Czy obawiają się ocen niepochlebnych, czy tylko ja nie potrafię "obsłużyć" ich strony?
|
|
|
|
#4757 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Musisz kupować zalogowana, nie korzystając z opcji zakupu jednorazowego. Po 14 dniach od zakupów przysyłają prośbę o ocenę. Czasami całego zamówienia, czasami kilku produktów, reguły nie ma albo nie znam takiej Mi na razie nie chce się oceniać. Zresztą, zazwyczaj nie dają możliwości recenzji tego, o czym chciałabym napisać I oczywiście można oceniać tylko to, co kupiło się online
Edytowane przez athm Czas edycji: 2016-02-27 o 18:42 |
|
|
|
|
#4758 |
|
Konto usunięte
|
Na pewno nie ma możliwości oceniania gratisów do zamówienia.
|
|
|
|
#4759 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W każdym razie od waszego= naszego wątku chyba się uzależniłam i wszystkim dziękuję |
|
|
|
|
#4760 |
|
Zakorzenienie
|
Mam takie pytanie na które odpowiedź pewnie jest oczywista ale nie doszłam do tego jakoś sama... Czy jeśli mam już ulotkę papierową na marzec to mogę ją już wykorzystać czy muszę czekać do 1 marca?
|
#4761 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4762 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za błyskawiczną odpowiedź!
|
#4763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nigdy nie odmówiono mi realizacji ulotki przed pierwszym dniem danego miesiąca Wyznacznikiem tego, czy można wykorzystać ulotkę przed czasem jest zazwyczaj dostępność gratisów. Zwłaszcza przy chińskich wyrobach typu kubki, beret, biżuteria etc. może być tak, że sklepy zwyczajnie jeszcze ich nie mają. No ale jutro już 28., więc raczej takiego problemu nie będzie
Tygrysku...! Co Prosiaczku? NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś... ![]() Ćwiczę od czasu do czasu Spełniam swoje małe marzenia Edytowane przez simone2010 Czas edycji: 2016-02-27 o 23:26 |
|
|
|
|
#4764 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4765 |
|
Zakorzenienie
|
Ja akurat chciałabym skorzystać z "2 w cenie 1". Dziekuję za wyczerpującą odpowiedź.
|
#4766 |
|
Rozeznanie
|
To prawda, zupełnie nie rozumiem dlaczego
|
#4767 | |
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
|
|
#4768 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, czyli nic ciekawego. Te ręczniczki są mikroskopijne
Mam 2, które kiedyś dawali (szary i zielony) i dla kolejnego 1 na pewno nie będę fatygowała się do stacjonarki
Tygrysku...! Co Prosiaczku? NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś... ![]() Ćwiczę od czasu do czasu Spełniam swoje małe marzenia Edytowane przez simone2010 Czas edycji: 2016-02-28 o 10:21 |
|
|
|
#4769 |
|
Raczkowanie
|
Czy jakaś dobra dusza mi zdradzi, kiedy będzie zmiana prezentów?
I pytanko do osób, które kupiły Rose Oud i używają. Jesteście zadowolone? Nie męczy Was ten zapach przy regularnym używaniu? Mnie się podobał, ale nie potrafię się zdecydować, czy mogłabym go nosić. Chyba muszę trzeci raz się psiknąć w stacjonarce
|
|
|
|
#4770 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.

to ja jestem ciemna masa
Mam 2, które kiedyś dawali (szary i zielony) i dla kolejnego 1 na pewno nie będę fatygowała się do stacjonarki