|
|
#91 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a włoski ok ![]() Jej haha ale sie stresuje za 3 godziny juz tam bede właśnie susze pazury
|
||
|
|
|
#92 | |||||||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ufff, to dobrze ![]() Cytat:
A masz jakiś pomysł na prezenty?Cytat:
![]() Cytat:
nie ma tego złego... ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a dlugo oczekiwana imprezka u mnie w środę milego mycia okien, tylko się nie przezięb!Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ależ tu optymistycznie dziś! Ledwie dałam radę pousuwać emotki, których tu tylee ...Dołączam do grona - mam dziś super humor, jakoś mi lżej na sercu i w ogóle chce się żyć i działać Coś chyba wisi w powietrzu, ze takie wszystkie pozytywnie nastawione jesteśmy... A, że jaki poniedziałek taki cały tydzień ponoć - to tym lepiej...buzi ![]() EDIT: śnieżko, jak ja sobie przypomnę jak się stresowałam przed studniówą...hoho... Ale na pewno będzie świetnie, baw się super i nie pij aż tak dużo-żebyś po powrocie jeszcze coś pamiętała no i mogła nam zdać relacje btw. a może wkleiłabyś zdjęcie w kreacji wyjściowej ?
Rivers know this: there is no hurry We shall get there some day... ![]() Edytowane przez madame_apple Czas edycji: 2007-10-29 o 16:22 Powód: odpisuję śnieżce ;) |
|||||||||||||||
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
opytmistycznie ale leniwie... nie chce mi się iść na angielski
![]()
|
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzo jestem ciekawa sukienki
|
|
|
|
|
#95 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() to ja moze też sie pochwalę : dostałam 5 z kolokwium ![]() a zaraz trzeba mykać przygotowywać sie do seminarium bo to już jutro, a ja dalej z reka w nocniku |
||
|
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Jako nauczyciel angielskiego - wyganiam!!
Ja też!! Cytat:
.Jeśli mogę wiedzieć - z czego to seminarium?? Pomysłu na pracę Ci brakuje?? |
|
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie temat mam, napisane tez ale nie umiem, a mamy mowic a nie czytać z kartki :/ |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
agatko - gratuluję
![]() rosalyn - za późno nie poszłam
|
|
|
|
#99 | |
|
Zadomowienie
|
gratulacje
![]() Cytat:
zauważam ogólne rozleniwienie "przeddługoweekendowe " także może i Tobie upiecze się lekkie nieprzygotowanie ![]()
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
raczej nie upiecze mi sie :/ zwlaszcza u mojej pani promotor :/ no nic trza isc do nauki, moze wpadne wieczorem
p.s. nie bede jednak sama na długi weekend, kumpela mnie odwiedzi, juz w srode wpadnie, z jednej strony sie bardzo ciesze bo z nia imprezy są boskie, słodkie i ... szalone, ale z drugiej strony... w poniedizalek czekaja mnie chyba wagary, wydam duzo pieniążkow (ktorych it ak nie mam) i troche boje sie co z jedzeniem... |
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
ach... przypomniałam sobie o -6 z matematyki
![]() agatko - ciesz się weekendem a jedzeniem postaraj się nie martwić na zapas. jak przestaniesz się zamartwieć to ani się obejrzysz a będzie dobrze |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i słusznie bo byliśmy później razem 3 lata ) a przed studniówką to już w ogóle (chociaż jak teraz o tym myślę to śmiać mi się chce )czekam na relację (i na fotki )Cytat:
byle by to było coś równie optymistycznego ![]() gratulacje Cytat:
![]() cieszę się ze nie będziesz sama w długi weekend, ni martw sie na zapas na rehabilitacji się zmęczyłam jak na siłowni (w sumie podobnie trochę było, przynajmniej się poruszam ) a później jeszcze byłam na zakupach, żeby zrobić zapasy na jutrzejszą imprezkę padam
|
|||||
|
|
|
#103 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
poza tym - tak jak pisala Ewusia i Agatka - to jest dobra inwestycja. Nie ma lepszej i bardziej przyszłościowej niż 4 kąty ale widzę, że masz w sobie dużo zapału i jestem pewna, że z tego rozstaju, o ktorym pisalas, pójdziesz w taką drogę, która okaże się najbardziej dla Ciebie korzystna Cytat:
rece opadają.. (na szczescie jeszcze przed moim wyjsciem z domu wlaczyli wode, ale mimo wszystko strasznie mnie cos takiego wkurza. chociaz dzis rano nawet spokojna bylam co do tego - bo ogolnie nigdzie mi sie nie spieszylo...).o jedzenie sie nie martw... najwazniejsze, że nie będziesz sama. No i grunt to dobra zabawa --------------- Byłam dzis u mojej babci i ona uznala ze chcialaby sobie kupic laptopa, bo potrzebowalaby internetu ![]() Pozytywnie
|
|
#104 | |||
|
Zakorzenienie
|
gratuluje
Cytat:
Cytat:
sli jakieś zarcie wieczorem i.... a zapewne tak nie bedzie i ja znowu spadne z kalorycznoscią bardzo nisko , a juz tak daleko doszlam... :/ Cytat:
|
|||
|
|
|
#105 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dlaczego masz niby nie jeść
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
bo a nuż pojdziemy gdzies wieczorem, będzie okazja do jedzenia/picia i ja przekrocze limit kalorii na dzień...
|
|
|
|
#107 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no ale ja ścisły umysł niby jestem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Znalazłam mój wymarzony kącik Poddasze ![]() Zrobić trzeba wszystko bo to nowo wybudowane tzn. będzie w grudniu.. niby to kawalerka, ale mam nadzieje że się da podzielić na salon i sypialnie, ohh i tanio (jak na ceny obecne) .. jutro idę do biura rezerwować i w zasadzie ja juz się zakochałam w tym miejscu i chciałbym kupić od zaraz .. trzymajcie kciuki żeby jeszcze było wolne..
|
|
#108 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
A bo mi odpadły 4pierwsze lekcje i jechałam dopiero na 10;40,w dodatku tylko na 3luźne lekcje,bo historię,Wychowanie do życia w rodzinie i Polski
w czym nie było pani z historii i mieliśmy zastępstwo z księdzem![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
)Cytat:
rozbawiłaś mnie![]() Cytat:
Ja jutro mam kartkówkę z maty i dosłownie NIC nie umiem chociaż byłam na korkach,czy ja jestem taka głupia naprawdę?! będzie pierwsze kapsko .Trochę Tż-et poprawił mi humor,bo już zaplanowaliśmy sobie po części sylwestra z czego niesamowicie się cieszę .Śnieżko baw się świetnie!!
|
|
#109 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
lanie będzie! przeciez bedziecie sie bawic i spalisz wiecej kalorii, wiec jak zjesz cos nadprogramowo wieczorem to to spalisz poza tym, jak nie chcesz przekraczac, to nie przekraczaj.. ale to nie jest zaden powod zeby nagle nic nie jesc... nie jedziesz do domu, zeby jesc, wiec jedz Cytat:
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj dzień dziwny... Dowiedziałam się o smierci znajomego.. niby nie bł mi bliski, ale jednak przykro mi się zrobiło, gdy sie dowiedziałam. To był taki qwesoły człowiek.. Z rakiem walczył tylko 2 miesiące... Ludzie walczą po 2 lata a on 2 miesiące.. tak szybko zaatakował.. tak nagle.. Z bratem sie poklocilam.. yh. I widziałam się z M. i trochę lepiej. Biedaczek się rozchorował... A ja uciekam w kimono bo jutro znowu an rano, zwnou o 6 pobudka eh . Dobranoc
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Ana - super że udalo ci się znaleźć takie fajne mieszkanko
|
|
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
siedzę i czekam na chirurgów .. i właśnie się zorientowałam ze to dopiero poniedziałek
już mi się wszystko pokręciło..dobranoc!
|
#113 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
cieszę się że z TZ-em sobie plany snujecie Cytat:
współczuję... to zawsze jest dobijające jak ktoś nagle odejdzie ![]() ale jestem leniem miałam parę rzeczy w mieszkaniu zrobić przed jutrem i oczywiście przesiedziałam cały wieczór i na noc sobie wszystko zostawiłam
|
||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#115 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to tak stawia na ziemi, przypomina jakie życie jest kruche.. jak łatwo je przegapić.. zapomnieć co jest ważne i za późno.. jejku 2 miesiące.. nie da się nic napisać.Cytat:
hehe skąd ja to znam.. taka nauka najlepsza.. fajne czasy a z tym jedzonkiem źle zrozumiałam myślałam ze boisz się właśnie ze zjesz niezdrowo i dużo - ale w drugą stronę to też problem ![]() Cytat:
Dziękuje dziewuszki za kciuki właśnie mnie rozbawili 'bracia K.' no przepraszam obrażać się za bracia? sama jestem z bliźniaczek i kimkolwiek bym nie była siostra to będzie zawsze najpiękniejsze i najczulsze określenie ze wszystkim co ono znaczy
|
|
#116 | ||
|
Zakorzenienie
|
wyjdziesz... musisz w to wierzyć
Cytat:
![]() Cytat:
zbieram się powoli, mały porządek jeszcze machnę i do spania ![]() jakbym się jutro nie zdążyła tu się zameldować to nie omieszkam zjawić sie w środę dobrej nocki i jakby co miłego dnia jutro |
||
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
wkułam angielski i idę spać...
dobranoc |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj uroczysty obiad - domowa pizza i deser w postaci rogalików drożdżowych z dżemem porzeczkowym
Jeszcze dwa się ostały, jak by ktoś chciał![]() Siostrze kupiłam (nic specjalnego) - ampułki do włosów radical, bo ma takie te włosy beznadziejne Druga siostra kupiła jej kwiatka i zrobiła obiad Co do drugiego prezentu jeszcze nic Całe szczeście siostra, która miała urodziny jest daleko, więc mam jeszcze troche czasu na zakup prezentu Myślę o takich śmiesznych, puchatych skarpetach z reserved![]() Miłego dnia |
|
|
|
#119 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry wszystkim
![]() to juz juro!! mam nadzieje,ze spokojnie bedzie dzis...milego dnia wszystkim zycze
|
#120 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
c![]() Cytat:
A ja urwałam się z lekcji. Mój kaszel denerwował całą klasę, więc sie ulotniłam ; ) Za godzinę mam lekarza i chyba szykuje się L-4 ;>
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:40.

jak ja sobie przypominam moje połowinki z liceum, to o mały włos wogóle bym na nie nie dotarła - spotkalismy sie ze znajomymi z klasy w pubie, zeby chwilke posiedziec i wspolnie pojsc do lokalu, w ktorym byla impreza. w pubie zrobilo sie tak swietnie ze troszke sie zapomnielismy i czas troszke nam umknął
a nagle zjawila sie inna kolezanka z klasy, ktora wogole nie miala isc na polowinki i nas wszystkich wygonila i kazala nam isc sie bawic 
) i się lenię 
właśnie susze pazury 
)
Jeszcze prezentów nie mam
bo teraz to nawet zimnej nie ma!!!

ciesz się weekendem a jedzeniem postaraj się nie martwić na zapas. jak przestaniesz się zamartwieć to ani się obejrzysz a będzie dobrze

rece opadają.. (na szczescie jeszcze przed moim wyjsciem z domu wlaczyli wode, ale mimo wszystko strasznie mnie cos takiego wkurza. chociaz dzis rano nawet spokojna bylam co do tego - bo ogolnie nigdzie mi sie nie spieszylo...).

Jeszcze dwa się ostały, jak by ktoś chciał