![]() |
#841 |
Rozeznanie
|
Dot.: You Can Dance - Po prostu Tańcz
Tak... taka była też moja pierwsza myśl... że próbuje kreować się na takiego.
Co do Weroniki Pazury, jak dla mnie również jest okay ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#842 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A Piróg i Agustin robią to wg mnie pod publiczkę. Jkaby byli słodcy i w ogóle milusi byłoby nudno. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#843 |
Raczkowanie
|
moją faworytką jest Maria aczkolwiek dziewczyna jest zbyt pewna siebie,no ale życie ją jeszcze nauczy pokory
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#844 |
Zadomowienie
|
Mneme może Piróg to taka cicha woda. Moim zdaniem ich kłótnie biorą się z tego, że obaj już są dobrz znani, Michał miał swój program w mtv i po prostu żaden nie chce byż przyćmiony przez tego drugiego.
![]() |
#845 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ostatnio taka refleksja mnie naszła: Otóż: Oni- uczestnicy poslzi do tego programu, żeby wygrać, żeby zaistnieć. A narazie mają publikę i dzikie nieletnie fanki i nieletnich napalonych fanów. Hmm... wyobraźcie sobie wczoraj Roofiego na przykład jak przez 3 godziny bycia w Złotych Tarasach nie miał chwili by usiąść, bo 13-14-15 chciały z Nim zdjęcie. I On biedak się męczył, bo musiał sie sztucznie usmiechać i obejmować dziewczynki, które koniecznie sie tak ustawiały, żeby było widać jak Roofi je obejmuje ![]() Taka refleksja... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#846 |
Raczkowanie
|
Cena popularności
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#847 |
Wtajemniczenie
|
No nie wiem, czy Oni uważają to za popularność
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#848 |
Zadomowienie
|
TzG to co innego, tam było inne założenie. Dwójka dobrych sędziów i dwójka złych i nie powinni się zbyt często ze sobą zgadzać. Poza tym Mamba i Galiński stali się ogólnie rozpoznawalni po TzG, a w YCD jest odwrotnie. Piróg i Agustin są już osobami publicznymi. To tak jakby obok Dody w Gwiazdach na lodzie posadzić inną gwiazdę (np. Górniak), też pewnie cały czas by się spierały.
Na pewno zdają sobie sprawę, że są już popularni i tak zupełnie spokojnie po ulicy nie przejdą, A gimnazjalistki za nimi biegające? To jest właśnie cena. Gdybym miała 14 lat i miała okazję znaleźć się w Złotych Tarasach, też pewnie bym się uwiesiła na Piotrku albo Roofim ![]() ![]() ![]()
![]() |
#849 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#850 |
Zadomowienie
|
Nawet najlepszym się zdarza
![]() ![]() ![]()
![]() |
#851 |
Wtajemniczenie
|
No, ja na siatkarzy też sie nie rzucałam, gdy miałam 14 lat, ani na piłkarzy. I jestem o 3 cm. wyzsza od Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#852 |
Zadomowienie
|
Mam jakiś spaczony gust-Roofi mi się wcale nie podoba.I nie podobał by mi się nawet gdybym wróciła do wieku nastki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#853 |
Wtajemniczenie
|
No mi Roofi też się nie podoba, jeszcze jak jest w czapce, to ok, ale jak zdjemnie czapkę to nie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#854 |
Zakorzenienie
|
a ja nieśmiało wtrącę, że od tego piątku na FOX LIFE będą puszczać 3 sezon amerykańskiego YCD
![]() ![]() co prawda obejrzałam parę występów z 3 edycji na youtube, ale to nie to samo jak obejrzeć całość sezonu, więc ja z pewnością będę go oglądać od poczatku ![]() a co do naszej edycji - kurczę....piotr znów z marią? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#855 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#856 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No Piotr nie ma niestety szczęścia. Może nie dane jest mu bycie pnuktem G ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#857 |
Zadomowienie
|
Spoko, spoko. Ta Maria kiedyś musi się zmęczyć i przestanie go przysłaniać. Poza tym oni chyba teraz będą co tydzień pary zmieniać. Dobrze mi się wydaje?
![]() |
#858 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
mnie sie podoba ten koles co tanczy z maria (ma chyba 19lat) tyle ze ja oprocz marii to tam nikogo zbytnio z imienai nie znam hehe.ale super jezdzil pirogowi hehe.w ogole lubie takich kozakow co potrafia odpowiedziec dosadnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#859 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
lil' sexy no właśnie nie wiem, jak to będzie z tymi parami teraz. Kalex, a jak było w amerykańskiej wersji?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#860 |
Zakorzenienie
|
W wersji amerykańskiej przez pierwsze ileś tam odcinków pary były te same(chyba,że odpadła np. dziewczyna z jednej pary i chłopak z drugiej,to wtedy ich parnerzy automatycznie zostawali parą).Im bliżej było finałów poprzeczka się wznosiła i co odcinek było losowanie partnerów i tańców.Czyli mniej więcej jak u nas,tylko nasza wersja jakoś tak szybciej leci(może mieliśmy mniej par?).W finałowej czwórce każdy tańczył z każdym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#861 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak była 2 edycja to nowy odcinek był codziennie coś ok. 22, a na drugi dzień w południe była powtórka, poza tym powtórki były w weekendy .... 2 sezon na fox life to kilka razy puszczali od początku i widziałam odcinki zarowno o 22, jak i o 8 rano, parę minut po 14... ![]() trzeba będzie kupić w piątek program ![]() EDIT: już wiem ![]() Ale kiedy będą powtórki to już nie powiedzieli ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() xandra - nasze edycja szybciej leci, bo u nas było 16 osób w finale (a nie 20) a poza tym u nas w jednym odcinku mamy pokaz wylosowanych tańców i od razu odpadnięcie 2 osób - a w amerykańskiej edycji tańczyli w środy, jak się show ![]() ![]() w ogóle tam było bardziej skomplikowanie, bo przez pierwsze odcinki tj. do pozostania finałowej 10 widzowie głosowali na pary i w czwartki 3 pary, które dostały najmniejszą ilość głosów przechodziły do strefy zagrożenia i z tych 3 par jurorzy wybierali jedną dziewczynę i jednego chłopaka, którzy odpadali. Dopiero jak zostało 5 par, czyli 10 osób to jurorzy już nie mieli wpływu na to kto odpadnie, bo od tego momentu widzowie głosowali na konkretne osoby, a nie na pary, więc dziewczyna i chłopak z najmniejszą ilością głosów odpadali ![]() Także u nas to szybciej leci, bo było mniej par i szybciej zawodnicy odpadają ![]() Edytowane przez Kalex Czas edycji: 2007-10-30 o 12:13 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#862 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki Kalex za newsa o Foxie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#863 |
Zadomowienie
|
A ja nie ogladalam od poczatku, raz obejrzalam niechcacy i teraz wszystkie odcinki
![]() ![]()
![]() |
#864 |
Wtajemniczenie
|
ja uwielbiam Roofiego
![]() ![]() i czytając o amerykanskiej wersji mysle ze tamta mogla byc troszke ciekawsza, u nas to wszystko troche za szybko sie dzieje
![]() |
#865 |
Zadomowienie
|
To już dziś
![]() Zajrzałam na stronę YCD i są nowe materiały: - jak ludzie tańczą w Poznaniu http://youcandance.onet.pl/tancz.html - i film zatytułowany "Trema" na głównej stronie, ale nie potrafię zalinkować. Na deser teledysk Sistars "Listen to Your Heart" gdzie występuje Top Toyz z Dianą (no ale malutko ich widać): http://www.youtube.com/watch?v=hD5QBUzjrRY |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#866 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#867 |
Wtajemniczenie
|
No już dzis, zobaczymy jak tam nowe pary się pokażą.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#868 |
Zadomowienie
|
Ale lipa ,nie będę mogła obejrzeć, bede w aucie, w drodze do domu.
I podwójna lipa bo FoxLife'a nie mam w tv ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#869 |
Zakorzenienie
|
O rany!Kalex,dzięki na info
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:14.