Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13 - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-27, 20:19   #1321
violka848
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Dziękuję że pytasz.
Gardło mocno mnie boli
Znajomych uprzedziłam ale byli bardzo zdeterminowani haha i przyjechali tyle że bez córci
Jutro też mamy mieć gości ale ich córcia trochę przeziębiona i chyba nic z tego nie wyjdzie

Buuu a mogło być tak fajnie z tym spotkaniem!
Choróbska tez współczuje, kuruj się jakoś co by szkrabów nie zarazić!

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Gosiak-wyluzuj te kredki kupie, bo mi sie podobają zobaczymy co Ala na to, ale markerami stabilo była zainteresowana jak jej pokazałam do czego sluza, wczesniej wyciągała rączki, zeby je zjesc ofc

Majka-przecież pisalas, ze masz Jeepa pytanie brzmi czy jeep marki Jeep czy innej
A co do chrzestnych to u nas szwagier ze szwagierka sa, jedno małżeństwo ale nie widziałam w tym nic dziwnego lepiej dwoje bliskich osob z jednej rodziny niz chrzestni na sile

Ejj jeep to chyba był męża o ile się nie mylę? Hehe Majka ma napewno automat! tylko to wiele nie upraszcza no ale raczej nie Łada
Stary 2016-02-27, 20:19   #1322
madzixx88
Zakorzenienie

Goczek-brawa za pierwsze butki a kroczki były w domu czy po dworzu?
Mnie dzis pogoda tak kusiła, jakbym miała buty dla Ali to pewnie bym ja poprowadziła

Hania-buuu współczuje okresu ale jestes jedna z ostatnich

Pavlineczka-brawa dla Zuzy za siadanie

Dziękujemy za wszystkie gratki
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 20:20   #1323
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Orzeźwiający drink hehe

Co do kredek to znacie takie?
http://www.dziupla.net.pl/maly-artys...n-primary.html
Na tej stronce jest mnóstwo cudownych rzeczy
Fajne ale balabym się ze mała je zeżre😁

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Chociaz nie wiem jakbym chciala tu do Was zagaldac to caly czas cos stoi mi na przeszkodzie. Dzisiaj mojem M wpadl telefon do.... Kibla w niedziele jedziemy cos z nim dzialac ale do tego czasu musi miec kontakt ze swiatem ( czyt. z praca) wiec musze mu dac swoj na czas blizej nieokreslony. Takze noo pojawie sie jak bede mogla, odrazu mowie ze na laptopa tez nie wejde bo nam sie spalil dysk 3 tygodnie temu i prawdopodobnie w srode bedzie kurier z nowym

Ale splot wydarZeń.Masz Ci los!

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Hej laski. Kredyt zalatwiony. Teraz tylko sprzedac golfa. I znalezc jakas fure fajna mamy upatrzonych kilka

No to super ze się udalo.

Cytat:
Wiesz, decyzja juz z rok temu podjeta

Weszlam na wage. Przekroczylam magiczna bariere. Jest 5 z przodu!!!
Coz za piekne zakonczenie dnia! Az mi sie zasnac nie chce z wrazenia! warto nie zrec na noc! Nie objadac sie ciastkami. No wczoraj akurat sie obzarlam he he ale raz gora dwa razy w tygodniu pojem! Jestem taka szczesliwa!

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

U mnie juz lepiej z apka

baaaardzo gratuluje!!!
Zazdro wielkie ja też walczę i jeszcze trochę mi brakuje,ale też nie odpuszczę!
Jestem z Ciebie dumna!a w ile celujesz?

Cytat:
Dzień dobry
U nas beautiful night 12 godz.bez żadnej pobudki
Za to ja się budziłam przez ból gardła. Nigdy mnie tak nie bolało. Mam je całe założone i w buzi posmak dziwny. Angina ropna?
Co mogę zrobić poza płukaniem i psikaniem sprayem?

Ty to masz nocki!

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Hej.
Noc cudna mala tylko 2 razy wstala i wtulona ciagle a nie jak zawsze milion obrotow
Ogarnelam gniazdko i czekam az podloga wyschnie. Chlopaki pojechali z M przeglad auta zrobic to mam chwile ciszy

KOPERCO mloda jest juz na 'doroslym' jedzeniu bo nie chciala juz jesc nic innego tyle ze najlepiej jednak smakuje z talerza mamy

Nadrabiam..

są no chyba że tak😊

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
JULEK, ALA najlepszego dzieciaczki!

BLACK gratki utraty wagi! Bardzo zazdroszcze, bo u mnie tendencja wzwyzkowa :P

MAJKA oby z gardłem się polepszyło i nie rozwinęło!

My dziś pospaliśmy UWAGA do 9.00 Książę spał z nami łóżku, więc pewnie dlatego Wczoraj napiłam się trochę grzanego wina i usnęłam przed 9 na kanapie, więc mimo pobudek jestem wyspana Idziemy dziś w odwiedki. Poiedziałam dla męża że wizazowe kolezanki stwierdziły że prezent spoko, to wyluzował Dorzucam tylko książeczkę Ciekawy bobas i starczy.

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Ostro! A ile u Was stopni?

oo widzisz jaki wizaż przydatny?😁

Cytat:
No trzymajta kciuki kobiety, po 14 ma przyjechac pan obejrzec golfa

i jak? I jak?

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Ale dzieci są bardzo rożne, ten już wielokrotnie wspominany syn koleżanki mowię Wam, nie wierzyłabym, ale widziałam na własne oczy jak Zosia lubi, jak sie ja za rączkę prowadzi i rysując, to dlaczego nie rysować kredkami? No a moja Pyzulka dzis sama 2x usiadła bez podpierania sie o nic!) myszor mały moja nie jarzy sorterow, ale Gora wkłada i wyjmuje, ja myśle, ze ona po mnie ma lenistwo kreatywne ;p Violka hehe łada ;p tez mi kia przez myśl przeszła hehe idę dzis znów na urodziny znajomego, tym razem postaram sie być bardziej wstrzemięźliwa ;p
Gratuluję! Widzisz?wszystko w swoim czasie!

My dziś cały dzień poza domem.
U mnie zaczyna się wszystko układa,kupiliśmy auto drugie-i dostaje swoje autko spowrotem😍 szkoda że pierwsze co muszę zrobić to jechać do mechanika bo M tak używał ze inaczej się nie da.
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 20:28   #1324
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Wiem ze późno, i szczerze to czułam ze w tym miesiącu się pojawi. Mimo to jakoś tak szkoda, bo to znowu koniec jakiegoś etapu. Głupia jestem wiem hehe

Filip dziś miał wcześniej drzemkę i dzięki temu już śpi uff jak pięknie! Idę zrobię kolacje, pasta jajeczno - makrelowa.
Rozumiem Cię ale nie smutaj się
Julo śpi od 18.40. Przed chwilą trzeba było utulic

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Buuu a mogło być tak fajnie z tym spotkaniem!
Choróbska tez współczuje, kuruj się jakoś co by szkrabów nie zarazić!

Ejj jeep to chyba był męża o ile się nie mylę? Hehe Majka ma napewno automat! tylko to wiele nie upraszcza no ale raczej nie Łada
Moj był tzn.rodzinny
Koniec spekulacji!

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Koperco - widzę dziś bardziej optymistyczne podejście do życia. Super
Stary 2016-02-27, 20:36   #1325
madzixx88
Zakorzenienie

Za nami aktywny dzien, pojechalismy na nasza wiochę :P i kurcze jestem w niej zakochana, mimo, ze jest tam jeden sklep i to nie SP ani Rosek a spożywczy ' u Kasi' haha
Dom zaczyna miec ręce i nogi, noo chce juz pakować walizki teściowka podjechała i na spacer z wózkiem poszłyśmy, Ala akurat drzemkę machnęła ale tam powietrze jest boskie, szok..albo ja taka przespalinowana
Potem wpadliśmy do szwagra na obiad i jeszcze jedni znajomi z 3 dzieci to było 4 przedszkolaków, jeden szkolniak i jeden niemowlak Ala po wejściu mega ryk, łzy jak grochy, rabanu narobiła a sie okazało, ze głodna juz ja zaobserwowałam, ze w stresujących/nowych sytuacjach nagle sie robi wielce głodna i jak pojadła to dopiero zadowolona fajnie sie juz potrafi z dziećmi pobawić, wspinała sie na nie, za buzie, włosy łapała, bawiły sie w ganianki na czworakach, tańczyła przy kanapie a kuzyn jej puszczał 25 min na kawę z telefonu. Dzieci szwagra maja taka kuchnie i chętnie tam urzędowały, chciały ja potem wozić w wózku dla lalek(parasolka) i kłaść w lozeczku ale opanowałam sytuacje haha
Aa i dobre wiesci-ząbkowanie stałe nie boli, pytałam szkolniaka akurat ząbkującego

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Majka, Violka-racja z tym jeepem, głupia ja :P
Majka a moze BMW?
W automacie :P

Koperko-super, ze u Ciebie do przodu ! Tak trzymać ;D

Black-gratuluje 5 z przodu
Stary 2016-02-27, 20:38   #1326
gosiak0512
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;56449828]też czasem miewam takie wrażenie. Widzialam kiedys program czy serial jak polroczne dziecko matka na nocnik sadzala,bo sasiadka o swoim mówiła,że ono juz to i tamto robi no i znieść nie mogła 😛 No ale z drugiej strony to dzieci faktycznie czasem zaskakują jakimis umiejetnosciami "na wyrost"i chce się to ogłosić swiatu i znajomym,na fb pokazac, tak że tego ja Martynce pozazdroscilam sorterowania, pieknie ma motryke małą wycwiczona Twoja córeczka,moja woli tą "duza"cwiczyc i widzę,ze ma mniej cierpliwosci do takich "dlubanin",wkladania itp. Woli pobiegac i powalic 😀[/QUOTE]

Fajnie ze sie sorter podoba, moja to pilkami krecią lubi jak tego zolwia naciska. I gratki pierwszych butkow my czekamy na kroczki pierwsze

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Ale dzieci są bardzo rożne, ten już wielokrotnie wspominany syn koleżanki mowię Wam, nie wierzyłabym, ale widziałam na własne oczy jak Zosia lubi, jak sie ja za rączkę prowadzi i rysując, to dlaczego nie rysować kredkami? No a moja Pyzulka dzis sama 2x usiadła bez podpierania sie o nic!) myszor mały moja nie jarzy sorterow, ale Gora wkłada i wyjmuje, ja myśle, ze ona po mnie ma lenistwo kreatywne ;p Violka hehe łada ;p tez mi kia przez myśl przeszła hehe idę dzis znów na urodziny znajomego, tym razem postaram sie być bardziej wstrzemięźliwa ;p

i pieknie jej idzie! Gratki!

Cytat:
Najbrzydsze auto świata

:-*
Pierwsze buciki - cudownie

No comments :P

Byli znajomi. Chcieli mnie i Tz na chrzestnych
Potem kazali jednemu z nas wybierać. Masakra. Muszę dojść do siebie
Oj tak paskudne!

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
U nas jest czas na pierwsze zabawy z kredkami i to wcale nie jest wyścig, bo z kim mam się ścigać i po co? Jeśli to jak się bawimy sprawia dziecku przyjemność, to czemu mam inaczej spędzać z nią czas? Zwłaszcza, że tak jak wielokrotnie wspominałam Zosia niestety nie jest typem dziecka, które potrafi bawić się dłużej samo i chcąc-nie chcąc muszę wymyślać różne zabawy, a rysowanie zajmuje ją na dłuższą chwilę.

Zresztą tak jak Goczek napisała, każdy tu cieszy się z postępów swojego dziecka, Ty też piszesz o tym jak Martynka ładnie bawi się sorterami, to ja nie mogę napisać, że moje dziecko lubi jak się z nim rysuje, bo zaraz jest to wyścig i bujda?

Tak naprawdę o wielu umiejętnościach tu nie piszę, bo zwyczajnie nie przyjdzie mi do głowy aby czymś się pochwalić (np. wkładanie kulek w odpowiednie otwory, dopiero jak zobaczyłam, że Wasze dzieci to potrafią i jest to nowy poziom wtajemniczenia to uświadomiłam sobie, że Zosia juz od pewnego czasu też tak robi...) no chyba, że coś bardzo mnie zadziwi i z czegoś bardzo dumna jestem. Te kredki to pewnie też by nie wyszły gdyby nie link Madzixx.
Ale ja Ci przeciez nie zabraniam tylko wypowiedzialam swoje zdanie. Porownywanie kredek do sortera bylo kiepskie bo sorter to wlasnie jest dla takiego malego dziecka a kredki nie.. no ale Zosia lubi to niech maluje, my dalej podlubiemy w sorterach

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 20:51   #1327
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Madzix,kroczki w domu,ale tebefado to takie a la kapcie,kupilam batdziej na wies,bo tam zimne podlogi,zero dywanow i ostatnio jak bylismy,to Hanka wkurzona siedzeniem na rekach u ludzi, no i zeby mogla tam pochodzic te butki. U nas dzis rano -2, takze po dworze nie polazi na razie.

Nieraz lepsi znajomi na chrzestnych niz rodzina...nie kazdy ma rodzine nadająca sie. Ale mi sie dzis corka przy kp po kapielowym rzucala, gryzla po kolanie nosie,smiala sie,krzyczala,jak ona taka energiczna będzie kiedyś w lozku to chuopa zajedzie 😛 no ale chyba nastolatkom juz przechodzi ta energia,nie?
Pozdrawiam zgadnijcie skąd
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 20:57   #1328
violka848
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13

Cytat:

Moj był tzn.rodzinny
Koniec spekulacji!

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Ahh to nie zgadłam Dobra odpuszczam

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;56465558]Madzix,kroczki w domu,ale tebefado to takie a la kapcie,kupilam batdziej na wies,bo tam zimne podlogi,zero dywanow i ostatnio jak bylismy,to Hanka wkurzona siedzeniem na rekach u ludzi, no i zeby mogla tam pochodzic te butki. U nas dzis rano -2, takze po dworze nie polazi na razie.

Nieraz lepsi znajomi na chrzestnych niz rodzina...nie kazdy ma rodzine nadająca sie. Ale mi sie dzis corka przy kp po kapielowym rzucala, gryzla po kolanie nosie,smiala sie,krzyczala,jak ona taka energiczna będzie kiedyś w lozku to chuopa zajedzie 😛 no ale chyba nastolatkom juz przechodzi ta energia,nie?
Pozdrawiam zgadnijcie skąd [/QUOTE]

Haha Ty to prosto z wanny Jakby Pavlinecka pytała to byłby kibelek hehe
A Hance energii zazdraszczam
Stary 2016-02-27, 20:57   #1329
madzixx88
Zakorzenienie

Majka-wiem wiem ale moze nie maja bliskiej rodziny hmm

A Wy wybieracie sie do Chorwacji na wakacje??
Stary 2016-02-27, 21:00   #1330
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Majka-wiem wiem ale moze nie maja bliskiej rodziny hmm

A Wy wybieracie sie do Chorwacji na wakacje??
Oboje mają braci ale ich nie chcą. Nie chce mi się tłumaczyć tej całej sytuacji ale bardzo mnie zaskoczyli
Narazie nic nie rezerwujemy. To będą chyba wakacje last minute hehe
Stary 2016-02-27, 21:03   #1331
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Oboje mają braci ale ich nie chcą. Nie chce mi się tłumaczyć tej całej sytuacji ale bardzo mnie zaskoczyli
Narazie nic nie rezerwujemy. To będą chyba wakacje last minute hehe

Rozumiem my mamy opcje na ostatni tydzien czerwca, dokładnie 8 dni ale sie zastanawiam czy nie bedzie juz za gorąco hmm
Jazdy od nas mamy ok 12h to akurat by nocka Alicji minęła, kusily mnie dzis niedobre ludzie
Stary 2016-02-27, 21:10   #1332
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Dobry Wieczór Mamusie
Cały dzień mam dzisiaj zajęty, sprzątanie gotowanie a później pojechaliśmy za fotelikiem i wózkiem...
Nie kupiłam nic od razu mówie- Filip był dzisiaj strasznie marudny , mam trochę spór z Tż co do fotelika , do Niego nie bardzo przemawia bezpieczeństwo jazdy tyłem.. i on chcę coś z firmy Recaro koniecznie..
Także na razie zakup wstrzymany...
widziałam wózek quinny na żywo i fajny bardzo ale tak jak pisałam małe to siedzisko i brak regulacji podnóżka go wyklucza..
a elodie fajny , wszystko oglądane tak na szybko ..
Jutro albo w tygodniu pojedziemy jeszcze raz bo chciałam zobaczyć ten izzy
Także nie wiele załatwiłam :/ :/
Stary 2016-02-27, 21:11   #1333
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:

Moj był tzn.rodzinny
Koniec spekulacji!

:-*

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;56465558]Madzix,kroczki w domu,ale tebefado to takie a la kapcie,kupilam batdziej na wies,bo tam zimne podlogi,zero dywanow i ostatnio jak bylismy,to Hanka wkurzona siedzeniem na rekach u ludzi, no i zeby mogla tam pochodzic te butki. U nas dzis rano -2, takze po dworze nie polazi na razie.

Pozdrawiam zgadnijcie skąd [/QUOTE]

Hehe ale masz myśli, ja sobie na razie nie potrafię wyobrazić Filipa w akcji damsko- męskiej, w ogóle dużego dorosłego Filipa nie chce sobie wyobrażać. Ten czas i tak za szybko pędzi.
Miłej kąpieli

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 21:14   #1334
madzixx88
Zakorzenienie

Agnieszka-moj tez sie bardzo dziwi,ze jak to jazda tyłem, bo jego brat, kuzyn, kolega wozi dzieci przodem ale na szczescie za wiele nie ma do gadania i bedzie po mojemu
Nas jutro chyba czeka wyprawa do sklepu z fotelikami, bo juz mam dosc upychania Ali w nosidełku
Stary 2016-02-27, 21:20   #1335
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
Agnieszka-moj tez sie bardzo dziwi,ze jak to jazda tyłem, bo jego brat, kuzyn, kolega wozi dzieci przodem ale na szczescie za wiele nie ma do gadania i bedzie po mojemu
Nas jutro chyba czeka wyprawa do sklepu z fotelikami, bo juz mam dosc upychania Ali w nosidełku
Wśród moich znajomych tez zdziwienie, że jak to - tyłem ją wozicie?

Powiem Wam, że forum kształci. Tu pierwszy raz przeczytałam o RWFach.
kana158 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 21:21   #1336
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Cytat:
Kończymy dzis 10 miesiecy

Majka-najlepszosci dla Jula

Gratuluje

Majka- Wam oczywiście też
Biedna jesteś z tym gardłem :-( lepiej coś?
Stary 2016-02-27, 21:21   #1337
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Rozumiem my mamy opcje na ostatni tydzien czerwca, dokładnie 8 dni ale sie zastanawiam czy nie bedzie juz za gorąco hmm
Jazdy od nas mamy ok 12h to akurat by nocka Alicji minęła, kusily mnie dzis niedobre ludzie
Rezerwuj!
Stary 2016-02-27, 21:21   #1338
kana158
Zakorzenienie

Agnieszka, co Ci faceci tak na to Recaro się uparli? Mój wcześniej też Recaro, Recaro. Ale poczytal i zmienił zdanie 😉
Stary 2016-02-27, 21:22   #1339
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Cytat:
Xsare picasso, mazda 6, volvo v40, audi a4.
Moim zdaniem a4 chyba najlepsza z tych typów
Stary 2016-02-27, 21:22   #1340
kana158
Zakorzenienie

Właśnie! Dziewczyny! Sto lat dla Ali i Jula! 😉
Stary 2016-02-27, 21:23   #1341
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Wśród moich znajomych tez zdziwienie, że jak to - tyłem ją wozicie?

Powiem Wam, że forum kształci. Tu pierwszy raz przeczytałam o RWFach.

Wizaż kształci

Ja pewnie znowu na dziwoląga wyjdę w oczach niektórych znajomych hehe
Stary 2016-02-27, 21:24   #1342
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
Wizaż kształci

Kto by się tym przejmował 😜

A dlaczego znów? 😉
Stary 2016-02-27, 21:25   #1343
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość
Gratuluje

Majka- Wam oczywiście też
Biedna jesteś z tym gardłem :-( lepiej coś?
Dziękujemy
Nie lepiej :/

Cytat:
Właśnie! Dziewczyny! Sto lat dla Ali i Jula! 😉
Dziękujemy

5 lat temu nie słyszałam o rwf. Wtedy kupowalismy starszemu fotelik. Julo ma po bracie
Stary 2016-02-27, 21:26   #1344
madzixx88
Zakorzenienie

A wiecie, ze my dzis od urodzenia chyba 2 albo max 3 raz bez kąpieli ? dziwnie jakos ale sytuacja juz zmuszała do szybkiego jedzonka i spanka
Stary 2016-02-27, 21:28   #1345
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
A wiecie, ze my dzis od urodzenia chyba 2 albo max 3 raz bez kąpieli ? dziwnie jakos ale sytuacja juz zmuszała do szybkiego jedzonka i spanka
My tez codziennie kapiemy. Na wyjeździe co 2 dzien kapalam i w domu ok.5 razy bylo bez bo późno wróciliśmy
Stary 2016-02-27, 21:28   #1346
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
Dziś piękne słoneczko mrr na spacerku byliśmy. Jutro jadę do mojej mamy tak więc trochę odpoczne przed pójściem do pracy a i znalazłam nianie. Sąsiadka dobrze bo znam i wiem, że bez problemu mogę zostawić pod jej opieką Bartusia. Mogę iść spokojnie do pracy

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Super że macie nianie , ulga wielka na pewno
Stary 2016-02-27, 21:30   #1347
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Wizaż kształci

Pewnie nie Ty jedna z nas 😜
Stary 2016-02-27, 21:31   #1348
kana158
Zakorzenienie

Ja tez codziennie kąpie. Mała uwielbia się taplac. Dziś tata zrobił jej pianę do kąpieli i to był błąd. Najpierw chciała ją zjeść, a później ciężko było ją z wanienki wyciągnąć. I tak skończylo się rykiem 😜
Stary 2016-02-27, 21:36   #1349
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Kto by się tym przejmował

A dlaczego znów?

Bo juz pare razy na niego wyszłam hehe

Cytat:
My tez codziennie kapiemy. Na wyjeździe co 2 dzien kapalam i w domu ok.5 razy bylo bez bo późno wróciliśmy
U nas tez dzis późny powrót, choc zazwyczaj w takich sytuacjach zawsze jeszcze kąpiel ogarniała
Na wyjezdzie gdziekolwiek nie jestesmy to zawsze kapanie było, dlatego tak dziwnie dzis

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Pewnie nie Ty jedna z nas
Taki wizazowy lajf

Cytat:
Ja tez codziennie kąpie. Mała uwielbia się taplac. Dziś tata zrobił jej pianę do kąpieli i to był błąd. Najpierw chciała ją zjeść, a później ciężko było ją z wanienki wyciągnąć. I tak skończylo się rykiem
Musiało być wesoło z piana a jak zrobił? Ja widaialam takie gotowce ale chyba 3+
Stary 2016-02-27, 21:39   #1350
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
Bo juz pare razy na niego wyszłam hehe

U nas tez dzis późny powrót, choc zazwyczaj w takich sytuacjach zawsze jeszcze kąpiel ogarniała
Na wyjezdzie gdziekolwiek nie jestesmy to zawsze kapanie było, dlatego tak dziwnie dzis

Taki wizazowy lajf

Musiało być wesoło z piana a jak zrobił? Ja widaialam takie gotowce ale chyba 3+
Do kąpieli używamy Olilatum żel i wlał trochę tego do wanienki podczas nalewania wody. Piany wyszło, że ho ho!

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Madzixx, dużo brakuje Wam jeszcze do wykończenia domku?

Super opcja z tą Chorwacją!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości