Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-27, 19:59   #511
ladymln
Zadomowienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII

Cytat:
Napisane przez whip Pokaż wiadomość
Ja słyszałam wersję że Suszi nie je mięsa z powodów zdrowotnych i weterynarz zlecił karmę wgańską .
Jeśli jest tak jak mówisz to .
Co jak co ale myślałam że Szusz o swoje zwierzęta dba . Sami niech się trują czym chcą, są dorośli i mają wybór ale zwierzęta domowe są od nas zależne w 100%.

Mi się jakaś czerwona lampka zapaliła jak w jednym z ostatnich vlogów było pokazane jak Ninka się przebiera. Bez przesady, Laura mogła wyciąć ten moment i pokazac ją już w ubraniu.

Zgadzam się, po pierwsze to nie jej dziecko,choć i nawet,gdyby było jej to też by mi się to nie podobało,po drugie to naprawdę poszło w świat,nie wiem co na to Nina w przyszlosci. Ja bym nie chciala,żeby taki obrazek z mojego dzieciństwa sobie hulał w internecie.
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 20:02   #512
mangosteen
Raczkowanie

Nowy vlog misi:

Uwaga, spoiler:
Śpiewają sobie piosenkę w aucie, śpiewają, śpiewają, a nagle jej facet: wielkie BEEEEK! Jego komentarz: "No co, niektórzy pierdzą, to ja mogę beknąć."

mangosteen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 20:03   #513
diamelen
mała księżniczka

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
Zgadzam się, po pierwsze to nie jej dziecko,choć i nawet,gdyby było jej to też by mi się to nie podobało,po drugie to naprawdę poszło w świat,nie wiem co na to Nina w przyszlosci. Ja bym nie chciala,żeby taki obrazek z mojego dzieciństwa sobie hulał w internecie.
Zgadzam się w 100%. Powiedzmy, że kiedyś Nina zechce zostać politykiem. Zaraz media wywleką jej fotki (filmiki) w samych majtkach jako malucha. Nie wiem czy to jest tego warte.
Ja osobiście sądzę, że nie powinno się żadnych dzieci pokazywać we vlogach. Nawet własnych (dzieci). One nie mają możliwości wyboru i decydowania o sobie.

diamelen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 20:09   #514
201607121243
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lord_viader Pokaż wiadomość
Ok ale za przeproszeniem stranie na swoich widzow to brak szacunku o ktorym tyle mowi :/
Przecież już nazwała jakiegoś widza debilem. Ona dopuszcza tylko zachwalające komentarze, reszta (nawet rady) to wg niej hejt wart usunięcia. Pokazała okulary, to masz podziwiać i zazdrościć, że takich nie masz
201607121243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 20:11   #515
lord_viader
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez empress_ Pokaż wiadomość
Przecież już nazwała jakiegoś widza debilem. Ona dopuszcza tylko zachwalające komentarze, reszta (nawet rady) to wg niej hejt wart usunięcia. Pokazała okulary, to masz podziwiać i zazdrościć, że takich nie masz
Umieram z zalosci ze taka ze mnie miernota zyciowa ze nie stac mnie na oksy za 2tysie. Ostatnio coraz czesciej widze ze to co mowi nie ma przelozenia na to ja sie zachowuje
Stary 2016-02-27, 20:22   #516
2011607111034
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mangosteen Pokaż wiadomość
Tak mega dokładnie nie pamiętam, mogłam coś pomylić, ale jeśli ma takie zalecenia żywieniowe od weterynarza,to tym bardziej powinna się zreflektować i nie karmić psa MacDonaldem i pizzą.:/
Jeszcze kiedys był taki vlog o tytule "Sushi dla Suszi", kupowali wtedy sushi, ale już nie dooglądałam, czy faktycznie nakarmili nim psa...
No jej się chyba wydaje, że o swoje zwierzęta dba - na zasadzie rozpieszczania ich takim jedzeniem. Tak samo jak dba o ukochanego faceta, pozwalając mu się żywić, tak jak się żywi...

Mogę się mylić, ale wydaje mi się, że ma wolną wolę i mózg.
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 20:23   #517
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Też się zdziwiłam, bo zamiast nakupować tony warzyw i owoców, kasz, makaronów, ryżów, maków i sezamów to ona parówki sojowe, wędlinę sojową chociaż w sumie skoro ma zamiar dopiero przechodzić stopniowo na dietę wegańską to może potrzebuje takich zamienników, bo poki co będzie jej niektórych smaków brakowało. Tak czy siak, taka dieta wegańska z zamiennikami to dość drogi interes.
Osiem godzin mnie nie było, a tu Szusz weganizm akurat pochłknàł. Lwia zmarszczka (pun intended) mi się zaczęła robić, od tego jak świat zadzwiwia.
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 20:26   #518
olenkasz
Zakorzenienie

o co chodzi z tym wątkiem?
niby każdego Szusz już irytuje, niby każdy ma dość, nikt jej tutaj nie ogląda, a defacto już którąś stronę wątku jest klepane o Szusz i jej żywieniu. miało o niej nie być w ogóle, ale szanuję, że niektórych to interesuje i ciekawi co tam u niej.
ale po co robić otoczkę hehe kto ją ogląda hehe, ja na pewno nie, he he ja też nie, a u szusz dzisiaj....
kto ją ogląda? no wy
Stary 2016-02-27, 20:37   #519
Parasito
Raczkowanie

Mnie rozbawił komentarz (nie wiem, jak go tu umieścić, więc wkleję):"
  • magda07055Szusz, swietnie wyglądasz. Chociaz nie wiem czy mam prawo Ci to bo przeciez nie pytałas mnie o zdanie."
Stary 2016-02-27, 20:38   #520
201607131028
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
o co chodzi z tym wątkiem?

niby każdego Szusz już irytuje, niby każdy ma dość, nikt jej tutaj nie ogląda, a defacto już którąś stronę wątku jest klepane o Szusz i jej żywieniu. miało o niej nie być w ogóle, ale szanuję, że niektórych to interesuje i ciekawi co tam u niej.

ale po co robić otoczkę hehe kto ją ogląda hehe, ja na pewno nie, he he ja też nie, a u szusz dzisiaj....

kto ją ogląda? no wy

W punkt
201607131028 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 20:38   #521
Nike04
Raczkowanie

Olenkasz
Nike04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 20:43   #522
wraaakczasu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez diamelen Pokaż wiadomość
Zgadzam się w 100%. Powiedzmy, że kiedyś Nina zechce zostać politykiem. Zaraz media wywleką jej fotki (filmiki) w samych majtkach jako malucha. Nie wiem czy to jest tego warte.
Ja osobiście sądzę, że nie powinno się żadnych dzieci pokazywać we vlogach. Nawet własnych (dzieci). One nie mają możliwości wyboru i decydowania o sobie.
Dokładnie tak. Ja jeszcze mam przed oczami tą najgorszą wersję czyli, ze jakiś pedofil czy ktoś siedzi i ogląda takie filmy.
wraaakczasu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 20:47   #523
201607111008
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez wraaakczasu Pokaż wiadomość
Dokładnie tak. Ja jeszcze mam przed oczami tą najgorszą wersję czyli, ze jakiś pedofil czy ktoś siedzi i ogląda takie filmy.
Pewnie mało prawdopodobne, ale mimo wszystko nie rozumiem po co umieściła ten fragment w filmie. Powinna pomyśleć czy sama tak chętnie zdjęłaby bluzkę i spodnie przed kamerą. Zero szacunku i chociaż minimalnego zachowania prywatności dziecka
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 20:51   #524
201607110949
Konto usunięte

Chat Makeup u Maxi

201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 20:52   #525
Koalka01
Raczkowanie

Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII

Cytat:
Napisane przez Flower23 Pokaż wiadomość
Hej

Podczytuję nieaktywnie obecnie u Szusz na insta drama z powodu okularów

No taka stylowa to nie dziwie sie
https://www.instagram.com/p/BCSpuG2ueYl/
Susza baluje bo komentarze jeszcze wiszą

Tak czy siak komicznie wyglada w tych okularach

Sent from my iPhone using Tapatalk
Koalka01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 20:54   #526
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez parasito Pokaż wiadomość
mnie rozbawił komentarz (nie wiem, jak go tu umieścić, więc wkleję):"
  • magda07055szusz, swietnie wyglądasz. Chociaz nie wiem czy mam prawo ci to bo przeciez nie pytałas mnie o zdanie."
:d
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 20:58   #527
201607211122
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez krolewna Indyjska Pokaż wiadomość
W punkt
przez 1 czy 2 dni był spokój a potem znowu o niej, rozumiem że jest najbardziej żałosną polską jutuberką i zawsze da powód do obgadania ale ja już tym wymiotuję. Ma ludzi za debili którzy nabijają jej wyświetlenia a Wy robicie jej fejm...razem z Karolinką ze Stylizacji i Dareczkiem, przecież w nich nie ma ani trochę naturalności, szczerości, liczy się tylko chajs. Głupi ten kto wierzy/łudzi się że ONI robią to dla NAS
przepraszam, coś we mnie pękło
szczerze wolę obejrzeć 2 vlogi Maziowej Szkocji

Edytowane przez 201607211122
Czas edycji: 2016-02-27 o 20:59
201607211122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 21:03   #528
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez agatnik Pokaż wiadomość
przez 1 czy 2 dni był spokój a potem znowu o niej, rozumiem że jest najbardziej żałosną polską jutuberką i zawsze da powód do obgadania ale ja już tym wymiotuję. Ma ludzi za debili którzy nabijają jej wyświetlenia a Wy robicie jej fejm...razem z Karolinką ze Stylizacji i Dareczkiem, przecież w nich nie ma ani trochę naturalności, szczerości, liczy się tylko chajs. Głupi ten kto wierzy/łudzi się że ONI robią to dla NAS
przepraszam, coś we mnie pękło
szczerze wolę obejrzeć 2 vlogi Maziowej Szkocji
a to są w ogóle tacy ludzie?
Stary 2016-02-27, 21:05   #529
201607131028
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
a to są w ogóle tacy ludzie?

Myślę że tak, podstawówka za łobuzami i szusz szaleje Ale tu raczej nie, mam nadzieję
Stary 2016-02-27, 21:09   #530
lord_viader
Raczkowanie

Ja Dzidżiego i Styloweczki prawie nie ogladam ale jak pokazuja mi sie w proponowanych to widze ze slabo u nich z wyswietleniami ostatnio
Stary 2016-02-27, 21:11   #531
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Przyłączam się, też już mi bokiem Szusz wychodzi. Nie oglądam jej, a mam jej dość.

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 21:16   #532
201607211122
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez krolewna Indyjska Pokaż wiadomość
Myślę że tak, podstawówka za łobuzami i szusz szaleje Ale tu raczej nie, mam nadzieję
to po co ktoś stąd w ogóle ją/ich ogląda? Jeśli ktoś mnie wykorzystuje tylko dla swoich własnych potrzeb to ja nie chcę takiej osoby widzieć na oczy. Tym bardziej w przypadku tych 3 gwiazd, nie mamy nawet prawa głosu, nie pogadamy bo od razu kasują albo ban. Mam oglądać, subskrybować, nabijać wyświetlenia ALE siedzieć cicho

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Cytat:
Napisane przez lord_viader Pokaż wiadomość
Ja Dzidżiego i Styloweczki prawie nie ogladam ale jak pokazuja mi sie w proponowanych to widze ze slabo u nich z wyswietleniami ostatnio
tego to już w ogóle nie rozumiem, nie oglądam, jak włączy się przypadkiem to daje łapę w dół w pierwszej minucie filmu a i tak ciągle mi wyskakuje z boku w proponowanych
201607211122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 21:17   #533
lord_viader
Raczkowanie

Cytat:
to po co ktoś stąd w ogóle ją/ich ogląda? Jeśli ktoś mnie wykorzystuje tylko dla swoich własnych potrzeb to ja nie chcę takiej osoby widzieć na oczy. Tym bardziej w przypadku tych 3 gwiazd, nie mamy nawet prawa głosu, nie pogadamy bo od razu kasują albo ban. Mam oglądać, subskrybować, nabijać wyświetlenia ALE siedzieć cicho

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

tego to już w ogóle nie rozumiem, nie oglądam, jak włączy się przypadkiem to daje łapę w dół w pierwszej minucie filmu a i tak ciągle mi wyskakuje z boku w proponowanych
Bo to sie chyba po tagach wyswietla a mistrzami tagowania to oni sa xd
Stary 2016-02-27, 21:18   #534
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Koalka01 Pokaż wiadomość
No taka stylowa to nie dziwie sie
https://www.instagram.com/p/BCSpuG2ueYl/
Susza baluje bo komentarze jeszcze wiszą

Tak czy siak komicznie wyglada w tych okularach

Sent from my iPhone using Tapatalk
Skojarzyła mi się na tym zdjęciu z miss Podkarpacia

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 21:18   #535
201607131028
Konto usunięte

Cytat:

Nie odpowiem Ci. Szusz nie włączyłam juz od bardzo dawna, Łobuzów pooglądałam moze 2-3 razy Nadęcie jednej i gimbohumor drugich to raczej nie moje klimaty. Z Banshee i Agi Grzelak tez juz zrezygnowałam, a akurat te dwie lubiłam, oj lubiłam bardzo.
Stary 2016-02-27, 21:19   #536
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
ja tam mam gdzieś, że komuś nabijam wyświetlenia, bana od Szusz traktuję jako jej osobistą żenadę i nie mam zamiaru śmiertelnie się o to obrażać, bo mnie to zwyczajnie na tyle wali, że nie boli ani trochę - mam ochotę zobaczyć co tam z nowości kosmetycznych testuje (bo mnie to interesuje), to odpalam i już. O jej vlogach nie mam już zamiaru dyskutować (no chyba, że pokazuje jakieś ciekawe miejsca z podróży), bo zwyczajnie nie ma o czym, temat przemielony milion razy.
Stary 2016-02-27, 21:22   #537
mangosteen
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Venin Pokaż wiadomość

Mogę się mylić, ale wydaje mi się, że ma wolną wolę i mózg.
Pisząc te słowa, wiedziałam, że ktoś się doczepi.

Oczywiście, że każdy człowiek ma wolną wolę i własny mózg. Ale też zupełnie normalne jest dla mnie, że gdy widzę jak moja najbliższa, ukochana osoba np. nie dba o zdrowie, to to ja próbuję o nią zadbać i jakoś przemówić jej do rozsądku.

Ostatni przykład z mojego życia:
Moja mama nie myśli o swoim zdrowie, nie chodzi na badania (a jest w grupie ryzyka poważnych chorób), więc dostała ode mnie ochrzan i można powiedzieć siłą wysłałam ją na badania.
Rozumiem, że miałam nic nie robić, no bo heloł, ona ma wolną wolę?
Podobnie mój mąż nie dba w ogóle o swoje odżywianie, też jakby mógł to codziennie by jadł pizzę, ale mi zależy na jego zdrowiu, więc nie zgadzam się na częste jedzenie fast foodów i organizuję nam zdrowsze potrawy.
Tutaj też rozumiem, że to jego wolna wola, więc powinnam sobie sama jeść warzywa, a on niech je codziennie śmieci?

Mam nadzieję, że udało mi się wytłumaczyć, o co mi chodziło w tym komentarzu.

Co do oglądania i komentowania szusz - no zgadzam się z Wami, ale niestety z racji tego, że temat filmu mnie zainteresował (żywienie), to się złamałam, obejrzałam i musiałam skomentować.
Ale jak pisałam wcześniej - mam wyrzuty sumienia z tego powodu.

Edytowane przez mangosteen
Czas edycji: 2016-02-27 o 21:24
Stary 2016-02-27, 21:24   #538
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mangosteen Pokaż wiadomość
Nowy vlog misi:

Uwaga, spoiler:
Śpiewają sobie piosenkę w aucie, śpiewają, śpiewają, a nagle jej facet: wielkie BEEEEK! Jego komentarz: "No co, niektórzy pierdzą, to ja mogę beknąć."

Juz dawno odsubowalam misie,ze wzgledu na tego wkurzajacego faceta i ich dziecinne rozmowy. Sluchac sie tego nie da.
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 21:26   #539
Takajakaya
Wtajemniczenie

Można zasnąć na tym ostatnim vlogu Olimpii...

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-27, 21:26   #540
mangosteen
Raczkowanie

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;56467783]Juz dawno odsubowalam misie,ze wzgledu na tego wkurzajacego faceta i ich dziecinne rozmowy. Sluchac sie tego nie da.[/QUOTE]

Kurde no a ja lubiłam oglądać misię Ale jak się pojawił ten facet to jest jakiś dramat.:/ Chyba będę oglądać filmiki 'tematyczne', a vlogi omijać szerokim łukiem.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości