|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkich serdecznie
![]() Zaodoptowałam 9 letniego chłopca Francis Mulenga i chciałam sie z resztą "rodziców" przywitać!pozdrawiam |
|
|
|
#1052 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Misja w Zambii - proszę pomóż ! - cz. II
Cytat:
|
|
|
|
|
#1053 |
|
Rozeznanie
|
witaj i zapraszamy na czat :)
w temacie podpaskowym - gratisy do zamówienia: OB podpaski Norton podał właśnie na czacie link do wywiadu z s. Józefą Daniel zamieścił na stronie filmik nadesłany przez s. Józefę - zobaczcie :)
|
#1054 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Witam wszystkich serdecznie :)
Cytat:
Zostań z nami, pisz, w razie czego pytajWidzieliście w TV reklamówki akcji na rzecz dzieci w Afryce organizowanej przez Caritas Polska ? To jest ich stronka : www.dzieciomafryki.pl Przeczytajcie koniecznie "historie dzieci z Afryki" |
|
|
|
|
#1055 |
|
Raczkowanie
|
Zagadka. W jakim języku zostały powiedziane te modlitwy?
http://pl.youtube.com/watch?v=dPTfpUDek60 |
|
|
|
#1056 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1057 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sprawe promocji misji na zlocie juz przedyskutowalam z glownym organizatorem i daje mi wolna reke. Mam nadzieje, ze znajdzie sie ktos chetny do pomocy, bo niestety ja w temacie jestem nowa. Oczywiscie dla takich osob wstep na impreze wolny. Mam juz kilka pomyslow, ale jak to sie mowi co 2 glowy to nie jedna. Ja swoja paczke tez juz wyslalam. Wrzucilam do niej Frity- takie gumy do zucia dla dzieci z witaminami, a'la mamba. Ahh mam nadzieje, ze dojdzie
|
|
|
|
|
#1058 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mzungu - Twoje "bohomazy" są po prostu boskie MAMA - Ci trzej chłopcy z 35 strony czekają na adopcję? Bo jeśli tak, to mam chętną osobę ;> New Rock - zamówiłam na tej stronce zdjęcie Mabvuto ![]() Za 5 dni roboczych powinnam je już dostać. Świetna sprawa Dzięki!
|
|
#1059 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zostań z nimi Cytat:
Cytat:
a ja dzisiaj rano dostałam taki e-mail i zdjęcie od siostry... Marioli z Kasisi ![]() Kochana Agnieszko, Dziekujemy za dobre slowa I modlitwe, ktora jest nam zawsze bardzo potrzebna. Niech Ci dobry Bog wynagrodzi za to co robisz dla dzieci w Mpanshya. Szczesc Boze s.Mariola wielu z Was na pewno zna ją z Zaiarna niezwykła to dla mnie niespodzianka była
|
|
#1061 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
no na ostatnią chwile ujrzałam kątem oka ale zanim sie zorientowałam to było po, a ze rzadko ogladam tv to cieżko mi trafić na to
|
|
|
#1062 |
|
Zakorzenienie
|
Markos ja widziałam tę reklamę dzisiaj w tv i bardzo sie ucieszyłam że to akurat adres tej stronki podają.
Siedzibę mają w Zamościu - misto mojego urodzenia. A po drugie w zakładce adopcja serca na pierwszym misjcu jest link do naszej stronki, mozna powiedzić że nizła reklamę mamy w tv
|
#1063 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to samo pomyślałam. fajnie, że można sie w ten sposób dostać na naszą stronkę
|
|
|
#1064 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze tylko dodam że na aukcji pojawił sie cudny misiu
i ogromny bo az 40 cm
|
#1065 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie kochani,
Moria - doszła Twoja trzecia paczuszka z białym misiakiem ![]() Doszła też druga paczka od Suzi ![]() Wspaniałe rzeczy, naprawdę. Wszyscy jesteście wspaniali. Tyle radości będą miały dzieciaczki z prezentów jakie im szykuje nasza wizażowa rodzinka ![]() Mameha witam i gratuluję ![]() Mzyngu- prosimy o więcej opowieści. Buziaki dla wszystkich
|
|
#1066 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich nowych rodziców i ja
Szkołę miałem w weekend i czasu nie było, nawet na forum zajrzeć, a wy tu jak zwykle pełno nowych wieści. Cieszę się, że się opowiastka podobała, ale jak przeczytałem opowieść dr Bertranda (mimo, że już ją słyszałem na żywo) to padłem ze śmiechu. To się nazywa masakra .No niestety czat nie działa. Pozdrowionka
|
|
|
|
#1067 |
|
Zakorzenienie
|
nutka z misiakiem były patyczki? - to ja wysyłałam,ale fakt misiak morii
![]() jeszcze tylko 9-letni chłopczyk czeka. Mam taką prośbę niestety wiele osób jeszcze nic nie wpłaciło na konto swoich dzieciaczków ![]() bardzo nie chcielibyśmy takiej sytuacji że dziecko nie otrzyma żadnego prezentu na Święta Bozegonarodzenia ![]() Osoby które podjęły się adopcji a nie są w stanie zapłacić proszone są o e-maila do mnie. Poszukamy dla tych dzieci nowych opiekunów. Nie trzeba mi się tłumaczyć. Zaoszczędźmy tym dzieciom rozczarowań i tak nie mają lekko w życiu. Mam nadzieję że nikt nie poczuł sie urazony. Liczę na waszą wyrozumiałość. Jeszcze będziemy z Seona powiadamiać e-mailem, moze po prostu ktoś zapomniał
|
#1068 |
|
Wtajemniczenie
|
MAMA, wydaje mi się, że do nutki dotarł pierwszy biały miś, którego wygrałam w innej aukcji charytatywnej, więc paczka z misiem "tereskowym" pewnie jeszcze nie dotarła
|
#1069 |
|
Przyczajenie
|
Witam Wszystkich,
Bardzo się że moje opowiastki się podobają ( tyle komplementów to jeszcze chyba nigdy nie dostałem) - dziękuje !!! Dziś tylko na chwilke ponieważ jestem na dyżurku ( właśnie jest nieliczna chwila spokoju). Pozdrawiam Wszystkich serdecznie równiez od Dorotki ( to taka "Uśpiona mama adopcyjna" - czyta forum ale się nie loguje ), a właśnie dziś Dorotka jest ze mną na dyżurze. I również od Dorotki i w jej imieniu ( ja jestem tylko przekażnikiem ) pozdrawiam Kamila, który ma w Mpanshy czarnego braciszka. No to tyle prywaty a teraz uciekam do pacjentów.
|
#1070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bertrand jakiego Kamila? on też czyta?
|
|
#1071 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja wpłaciłam dla mojej córci ostatnio, mam nadzieje,że kasa doszła?! dLa Syncia nie wpłaciłam jeszcze ale zrobie to z dniem 31 gdyz wylatka bedzie i wtedy również wysle jeszcze dla malej ) i kolejne paczuszkiii bede słała ajajajajajjjjjj )))))) a tak w ogóle to niestety byłam strasznie zapracowana w weekend i nie mialam czasu do Was zajrzeć ( ale serduszkiem z Wami,serduszkiem w Zambiii )
(...) wzniósł ręce do nieba, i zwracając się do Boga, wrzasnął: „Dlaczego właśnie ja?!” Przez chwilę przyglądał się milczącym gwiazdom, a ponieważ żadna odpowiedź nie nadchodziła, wzruszył ramionami i wymamrotał: „Jasne, że wiem! Bo niby dlaczego właśnie nie ja?!” |
|
|
|
|
#1072 |
|
Raczkowanie
|
Dlaczego czat nie działa poczytajcie:
http://www.polchat.pl/news_view.php?ID=4 New_Rock proszę "wyremontować" nasz pokój na czacie )
|
|
|
|
#1073 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
jakbyście wchodzili przez program, to by "czat działał" ;> mi działa, Aga była, Ania była... __edit:________ oki - zmieniłem link w podpisie na "po nowemu", sprawdźcie czy "czat działa"... ;P
|
|
#1074 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nutko cieszę się że paczka doszła )Wiecie co wydaje mi się że trzeba by napisać do Daniela, żeby nie zapomniał zmienić linka na czat na głownej stronie.
|
|
|
|
|
#1075 |
|
Zakorzenienie
|
tym razem s.Józefa
ale jeszcze spodziewam sie tutaj zdjec pewnego chlopca i dziewczynki, ktore znalazly opiekunow na forum ![]() Pani Agnieszko dziekuje za wszystkie 3 maile-widze ze z Pani tez taki nocny duszek.Na Gmail zagladlam wczoraj tak na skunde-przyznaje ze jestem troche zajeta-otoz 4 listopada zbliza sie swieto patronalne naszego Zgromadzenia,mamy troche malego remontu w domu- przymierzam sie do dokarmiania naszych dzieci,zaczne od tych ktore sa na lekach ARV.Garnki juz mam,musimy odremontowac taki maly pokoik na cos w rodzaju kuchenki do wydawania, potrzebne jest miejsce gdzie dzieci beda jesc i o to bede pisac project gdzie sie da.wczoraj rozpakowywalam pol dnia ogromne paczki od s.Franciszki,wyslalam Jej juz podziekowanie ,bo bylo tam cale Jej kochajace serce.Budyni mam sporo,mam nadzieje ze beda przychodzic jeszcze,sa zupki,sosy,warzywa zielone w ogrodku -czemu to dzieci maja byc glodne .przyleca sobie pomiedzy 10-12:00.Oczywiscie male ,pieniezne wynagrodzenie dla kucharki bede Was o to prosic.W Kwachach moze to byc 150.000 na miesiac.Zaczniemy od malej liczby -20 dzieci zeby sie zorientowac ile nam wyjdzie i czy sobie poradzimy-zrobimy obliczenia ile to wyjdzie na 1 osobe itd.T o tyle na razie Pani Agnieszko, DOBRAAAANOC! S.Jozefa
|
#1076 |
|
Wtajemniczenie
|
pozwólcie, że się pochwale 2zdjęciami jakie dziś dostałam mojej Jeni
![]() http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...9298b93f1.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...5734b2625.html bardzo sie ciesze, ze w tle jest naturalne srodowisko. dzieki temu latwiej sie wczuc w klimat na pierwszym zdjeciu miala zwieszona glowke wiec dopiero teraz zobaczylam jak tak naprawde wyglada. Moja kochana...
|
#1077 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
śliczna )) Ja bym chciala zobaczyć mojego Langsona ale póki co nie mam jeszcze fotek ale to nic, c i e r p l i w o s c i wbijac na czata
(...) wzniósł ręce do nieba, i zwracając się do Boga, wrzasnął: „Dlaczego właśnie ja?!” Przez chwilę przyglądał się milczącym gwiazdom, a ponieważ żadna odpowiedź nie nadchodziła, wzruszył ramionami i wymamrotał: „Jasne, że wiem! Bo niby dlaczego właśnie nie ja?!” |
|
|
|
|
#1078 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. A co, niech i jego zobaczą wszyscy.http://nortonsp3.fotosik.pl/albumy/300896.html |
|
|
|
|
#1079 |
|
Zakorzenienie
|
No to i ja się pochwalę
Dostałam również e-mail od Siostry i niespodziankę!!! Niespodziewane zdjęcie Mercy, jej Mamy razem z SIOSTRĄ! Moja śliczna królewna, aż się wzruszyłam Jej mamusia tylko strasznie zeszczuplała i się martwię Gorace pozdrowienia od Mercy i Jej mamusi-przyszly dzisiaj po mleczko i akurat Mr.Moyo byl w poblizu z aparatem. Chyba nie zasnę dzisiaj ![]() |
|
|
|
#1080 |
|
Wtajemniczenie
|
wooow super Seona. I masz zdjecie Siostry z rodzinka
![]() A Nortona synek tez cudny. no no. to Nie tylko ja bede miala klopoty ze spaniem ![]() To co mi daje obejrzenie takich zdjec i swiadomosc, ze te dzieci sobie gdzies tam zyja i o mnie wiedza jest o wieleeee wiecej warte niz te symbolizne comiesieczne wplaty. Jak to juz zostlo wspomniane to te dzieci daja wiecej nam niz my im.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

.

Jej mamusia tylko strasznie zeszczuplała i się martwię