|
|
#1621 | |
|
*sportaddict*
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III
Cytat:
BARDZO rzadko daje taka rade, ale - ja bym uciekala pedem z takiego 'zwiazku' jestescie razem juz naprawde dlugo, gdyby mialo cos sie zmienic, zmieniloby sie dawno :| szanuj siebie i swoj czas,zaslugujesz na znacznie wiecej, wierz mi, to co on robi to nie jest norma bo związek powinien uszczęśliwiać, wznosić pod niebo, powodować, że czasem ma się ochotę krzyczeć z radości.
|
|
|
|
|
#1622 |
|
Zakorzenienie
|
femme jesteś w stanie cokolwiek pozytywnego o waszym związku o TZ napisać?
|
|
|
|
#1623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dziekuję |
|
|
|
|
#1624 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a wy dzisiaj nie widzicie się z Tz??
Ja mojemu dałam dzisiaj wolne ![]()
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#1625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1626 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz zmykam spać
![]() dobranoc
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#1627 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja sie dzis widzialam chwile ..ale tak sobie wlasnie mysle ze dobrze nam zrobi niewidzenie sie jutro albo przez kilka dni musze sobie duzo rzeczy poukladac takze chyba zrobie sobie wolne od mojego tz Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-10-30 o 12:30 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#1628 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Lemoorko biedactwo jestesmy z Toba
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Femme wspolczuje Ci - nie powinniscie sie jeszcze zareczac, Ty jak widac traktujesz pierscionek tylko jako dowod ze TZ Cie kocha a jak nie daje pierscionka to nie kocha - to nie wlasciwe podejscie a z drugiej strony to co piszesz o robieniu Twojego TZ wszystkiego na przekor Tobie tez jest przykre, jakby nie liczyl sie z Toba ale z kolei piszesz sama ze jestes taka, ze wszystko musi isc po Twojej mysli wiec moze tez jestes troche temu winna bo wszystko ma byc tak jak Ty chcesz a TZ zdanie sie nie liczy ale ciezko oceniac jak sie nie zna lepiej sytuacji a ja sie dzisiaj widzialam z TZ - bylismy w tesco na zakupach ale potem pojechal do domu a ja do siebie bo zmeczony i spiacy byl ale jutro ma wczesniej skonczyc
|
|
#1629 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() [quote=Madzialenka12344321 ;5644598]vadi oto obiecane zdjęcia: 1. moja mama (jeszcze w blond włoskach) 2.ja z mama 3. ja z mama i młodszym bratem 4.ja z mama i tata 5.ja z mamą 9terażniejszy jej kolorek wlosów) Madzialenka! Ale laska z Ciebie! A z mamy! Czy Twoja mama cwiczy cos na brzuch? Edytowane przez caperucitaroja Czas edycji: 2007-10-30 o 00:14 Powód: poprawka |
|
|
|
|
#1630 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ahh rozmawialam przed chwila z TZ
![]() gadalismy (tak na luzie w sumie) o nas i mowie do niego :"zamieszkamy razem, wezmiemy slub a potem bedziemy mieli dzidziusia?" a on na to :"oczywiscie kochanie" , to ja mu ze ja chce szybko, ze nie chce czekac wiecznosci a on ze wie, ze tez chce juz teraz, ze caly czas mysli o nas, ze w tym momencie juz zastanawia sie nad mieszkaniem, ze za rok juz napewno bedziemy razem mieszkac i w ogole, ze on juz poukladal sobie zycie ze mna - oczywiscie w przenosni bo jeszcze nic nie poukladalismy ale poukladal planowo, w glowie....
|
|
#1631 |
|
Wtajemniczenie
|
Pierwsze słowa chcę skierować do Lemoorki - cokolwiek się nie dzieje w Twoim życiu, przytulam Cię mocno
Jestem z Tobą myślami Mam nadzieję, że Ci się wszystko poukłada![]() ![]() Dziewczyny! Znowu byłam w szkou ile Wy napisałyście ehhh Dajecie czadu hehe Znów nie nadążam z czytaniem![]() Niech mnie któraś spoliczkuje Dziś zdałam sobie sprawę z tego, że zauroczyłam się kolegą z pracy ehhh Matko kochana ja to jestem Ehhh.. Gdyby się kiedyś jakimś cudem okazało, że z wzajemnością to byłoby chyba to trzęsienie ziemi ehhh Pomarzyć zawsze można... ![]() ![]() Eksio się nie umywa buahahahahhahahahahhaha ![]() Eksio is dead in my heart ![]() Co do TŻta Femme to powiem Wam, że jestem również w szoku. Ale z drugiej strony wiem też jak miłość zaślepia i sprawia, że znosimy czasem brak szacunku i złe traktowanie. Ale na dłuższą metę to rodzi tylko i wyłącznie brak szacunku do siebie samej... Sanetko cieszę się, że u Ciebie już lepiej Mam nadzieję, że Wam sie wszystkim poukłada Może mi kiedyś też się uda ułożyć życie z moim prywatnym Panem Trzęsienie Ziemi Modlę się o dobrego męża Wierzę, że kiedyś moje modlitwy zostaną wysłuchane...
|
#1632 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
melodio
*dobrze ze jestes pelna optymizmu ![]() mowisz kolega z pracy...hmmm... a idz na zywiol i poderwij pana
|
|
#1633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1634 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
Madzialenko drobiazg, od tego tu jestem ![]() ![]() Melodio Na pewno uda Ci sie z Twoim prywatnym Tz ulożyc sobie zycie, zobaczysz I to bardzo dobrze ze modlisz sie o meża, wiara wiele może i modlitwa tez..Moze juz gdzies jest ten jedyny calkiem blisko Ciebie ![]() A co do modlitwy to Ja tez choc mam swojego Tz i bardzo go kocham to caly czas modle sie o dobrego meza a on o zone I nie wiem czy to zbieg okolicznosci czy przeznaczenie ale zawsze po takiej modlitwie dostaje smska od mojego Misia albo dzwoni do mnie ...Czy to znak z niebios zobaczymySvinecka To fajnie ze Twoj tez o tym mysli co pisalas, na pewno sie wam ulozy, tego Ci zycze Chyba jestes z moich stron, skoro bylas na regatach w sierpniu ![]() Femme Fatale Dajcie sobie czasu i zobacz jak bedzie dalej..Bo wedlug mnie jak na razie to on Ciebie lekcewazy i nie ma szacunku do ciebie. Pierscionek nie zmieni tego..Jesli naprawde chcecie byc razem to musi popracowac nad tym zwiazkiem kazac ci wiele ciepla, zrozumienia, milosci i wtedy zobaczycie..Niech teraz on sie stara
|
|
|
|
#1635 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
|
#1636 |
|
Zakorzenienie
|
vadi znalzałam jeszcze takie 2 zdjęcia (robione rok temu). juz innych nie mam, aby stac prosto
mam nadzieję ze te wystarcza
|
|
|
|
#1637 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() Melodio - a co ON na to? może warto wybadać teren nie mówię o 'przypadskowym wylaniu mu kawy na kolana' ale jakoś neutralnie zagadać czy coś ![]() Cytat:
chociaż nie wyobrazam sobie, co musiała zrobić (albo czego nie zrobić) Femme, zeby mu się zachciało ruszyć 4 litery
|
||
|
|
|
#1638 |
|
Zakorzenienie
|
ale ze mnie gapa. zapomniałam ich wkleic
|
|
|
|
#1639 |
|
*sportaddict*
|
dam rade
|
|
|
|
#1640 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1641 |
|
*sportaddict*
|
postaram się jak najszybciej, ale chwile będę miała dla siebie pewnie dopiero jutro
![]() dziewczyny - prośba!! gdybyście miały iść na małą babską domówkę halloweenową, na którą obowiązywalyby przebrania dot. hasla FILM (interpretacja dowolna), to co byście zalożyły/za kogo się przebraly? ![]() dodam, że chciałabym, zeby bylo to raczej coś, co da się sklecić z różnego rodzaju 'normalnych' ciuchów + szafa rodzicow wiec lateksowy kostium catwoman odpada ![]() pomocy ![]() edit: swoją drogą to w ogóle mnie nie bawią takie przebieranki i nie mam na to NAJMNIEJSZEJ ochoty, ale gospodyni zapowiedziała, że inaczej mnie nie wpuści |
|
|
|
#1642 | |
|
Zadomowienie
|
Widzimy widzimy, no laska z Ciebie naprawde niezla he he
Wiecie co w ogole jak wszystkie sobie tu razem gadamy to ja sie czuje, jakbym Was od dawna znala choc pisze z Wami najkrocej hi hi![]() Wszystkie jestescie takie sympatyczne ![]() Melodio No z tym zagadaniem to fajny pomysl moze jakas imprezka w pracy albo wypadzik do kina he he Na pewno cos wymysliszWitaj Sanetko Przykro mi ze masz takiego tate i musisz na to patrzyc dobrze ze w mamie masz oparcieAle zobaczysz stworzycie z Tz normalna rodzinke Cytat:
![]() ![]() Warkoczyki, krotka spodniczka piegi z kredki, podkolanowki na rajstopy i juz gotowe Edit: Nie wiem za bardzo jak sie pisze jej imie dokladnie ale to taka dziewczynka z filmu dla dzieci co kiedys dawno byl w telewizji ![]() To tak na poczekaniu mi przyszlo do glowy jak wymysle cos lepszego dam znacEdytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-10-30 o 12:31 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#1643 | |||
|
Zakorzenienie
|
Tak, po raz kolejny.
Ostatnio mam problem z tym straszny ![]() Dobrze, że mam Mądrego Męża ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Naprawdę zastanawiam się, czy Twoja udręka ma sens? Tylko się męczysz biedactwo w tym związku...No tak, właśnie, więc nie wiadomo nawet na co tu czekać... |
|||
|
|
|
#1644 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny powiedzcie mi taka rzecz...
jak dobrac stanik....? ![]() zawsze mam z tym problem jesli chodzi o usztywniane. mam kilka ale np. B jest za male, piersi sie nie mieszczai jak sie schyle to wypadaja, obciskuje strasznie a C jest juz za duze, odstaje okropnie a jak podnosze rece to zsuwa sie do gory ![]() ciagle chodze tylko w takich miekkich z materialu, mam kilka identycznych par. a chcialabym zalozyc na srode cos seksownego, wiecie ku uciesze mojej i TZa ![]()
|
#1645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest sztuka!A próbowałaś C, ale z mniejszym odwodem pod biustem? Próbuj różne firmy i różne fasony - ja raz kupuję 75D, a raz 70E I bądź tu mądry człowieku ![]() Idź do dobrze zaopatrzonego sklepu i mierz po kolei - czasami trzeba przymierzyć i 30 staników, żeby cos dobrać, już ja wiem co mówię - im wieksze piersi tym większy problem z seksownym i dobrze dobranym stanikiem
|
|
|
|
|
#1646 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś na jakimś forum (nie wizaż) był fajny wątek na temat doboru stanika, niestety nie pamiętam gdzie. Polecano sobie w nim jakąś babkę która dobiera odpowiednie biustonosze? komuś się coś kojarzy?
ja znalazłam na necie coś takiego: "ABC kupowania Podstawą idealnego biustonosza jest odpowiedni rozmiar. Miseczka musi obejmować całą pierś od boku do mostka, a karczek, czyli dolna część biustonosza, powinien gładko przylegać do klatki piersiowej. W przypadku biustonosza z fiszbiną - jej koniec musi wskazywać środek pachy, a między krawędzią fiszbiny a piersią musi być centymetr wolnej przestrzeni. Jak taki dobrać? po pierwsze: zmierz centymetrem obwód pod biustem na granicy piersi; po drugie: zmierz obwód w biuście, na wysokości sutków; starając się przy tym nie spłaszczać piersi; po trzecie: odejmij pierwszy wynik od drugiego. Ich różnica daje nam rozmiar miseczki od A do G : A - 12 cm B - 14 cm C -16 cm D - 18 cm E - 20 cm F - 22 cm G - 24 cm Wyżej przedstawione liczby, to jedynie podpowiedź. Producenci używają w produkcji biustonoszy surowce o różnej rozciągliwości, co ma wpływ na ciągliwość biustonosza w trakcie noszenia i ewentualną zmianę jego rozmiaru w miseczce lub obwodzie. Najlepsze są biustonosze wykonane z materiałów małorozciągliwych, ponieważ nie ma ryzyka że w trakcie noszenia materiał zmieni swój rozmiar. Dlatego nie należy się zrażać wysoką ceną, ponieważ drogi stanik, oznacza często trwały. Jeśli wybierzemy już rozmiar stanika, sprawdźmy, czy podczas przymiarki leży jak ulał. Najważniejsze zasady: • biustonosz zapnij na pierwszą lub drugą haftkę, (pierwsza haftka liczy się od brzegu, nie miejsca wszycia zapięcia) • tył stanika ściągnij w dół, by jego zapięcie znajdowało się poniżej linii łopatek • z przodu pomiędzy granicą piersi a dolną krawędzią miseczki zostaw odstęp na szerokość palca, • zbierz piersi razem od strony pach i umieść w miseczkach, • podciągnij i wyreguluj ramiączka. Na koniec pamiętaj o jeszcze jednej ważnej zasadzie, że idealnie dopasowany stanik nie powinien leżeć w szafie, powinien leżeć na Tobie jak ulał, tak abyś Ty mogła się w nim czuć w pełni komfortowo. Dlatego warto w niego zainwestować i zdecydować się na model renomowanej firmy, bo taki z pewnością posłuży Ci na długi czas. A jeśli dobierzesz już biustonosz idealny, wówczas w nowym sezonie, spośród modeli z nowej, pomysłowej kolekcji producenta z komfortem i przyjemnością wybierzesz sprawdzony już rozmiar i model w nowej stylistyce. Czy to nie przyjemne? Popularne błędy Za dużo w obwodzie Jeśli masz wrażenie, że biustonosz unosi się z tyłu na wysokość łopatek, to znak, że jest za duży w obwodzie. Aby tego uniknąć, kupuj staniki o mniejszym obwodzie, ale z miseczką większą o jeden rozmiar. Jak przekonać się, że obwód jest prawidłowy? Po zapięciu powinnaś czuć lekko na sobie biustonosz. Pamiętaj, by pod biustem mierzyć się dość ciasno. Biustonosz nie może zmieniać swego położenia na plecach, ponieważ główny ciężar biustu utrzymywany jest obwodem, a nie ramiączkiem, co ma szczególne znaczenie przy dużym biuście. Za mała miseczka Jeśli czujesz, że piersi "wydostają się" z miseczki górą i bokami, deformując linię biustu, to znak, że biustonosz ma za małe miseczki. W prawidłowo dobranym staniku sutek powinien idealnie dotykać środka wewnętrznej części miseczki. Miseczka natomiast nie powinna się odznaczać pod bluzką. Kiedy mierzysz obwód biustu - zrób to dość luźno - odwrotnie niż podczas mierzenia pod biustem. Za duża miseczka Jeśli stanik widocznie odstaje od piersi u góry, to znaczy, że ma za duże miseczki. Dzieje się tak wówczas, kiedy środek biustu nie styka się z środkiem wewnętrznej części miseczki biustonosza. Kupuj biustonosz z miską o jeden rozmiar mniejszy. Źle ustawione ramiączka Jeśli ramiączka biustonosza albo opadają, albo wrzynają się w ramiona to znak, że są niewyregulowane. Często zapominamy, że regulacja ramiączek jest po to, żeby z niej korzystać i chodzimy z takim ustawieniem, z jakim kupiłyśmy stanik. Dlatego ustaw je sama tak, jak czujesz się najwygodniej." |
|
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie przejrzalam garderobe: wszystkie mam 75B
kupowane nawet 3-4 lata temu wiec bardzo mozliwe ze teraz nie sa dobreprzejde sie jutro po sklepach sprobouje inne poprzymierzac moze zrobie TZ niespodzianke... zuzaneczko dzieki za artykul
|
#1648 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
jak dzisiaj humorki?? U mnie samopoczucie lepsze, a jutro to już bede w 7 niebie, Tż jedzie ze mną na zakupy, w koncu będę mogła zregenerowac siły ![]() ![]()
|
|
|
|
#1650 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
witajcie dziewuszki
![]() maly znow mnie od 5 meczyl i sie nie wyspalam a zaraz jade do klientki pozniej pewnie jak zwykle bede miala co czytac bo sie rozpiszecie ![]() ANITKA jestem ze szczecina a Ty?
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.

Jestem mocno zszokowana

takie będzie najłatwiej przerabiać 

ale jutro ma wczesniej skonczyc

kazac ci wiele ciepla, zrozumienia, milosci i wtedy zobaczycie..Niech teraz on sie stara
może warto wybadać teren