|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III
witam witam dawno mnie nie bylo
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
Mój TŻ lubi imponować, i gdyby nie jego sknerstwo, pewnie by szalał.
Było do kupienia okazyjnie alfa romeo i TŻ stale mi gadał jakie fajne auto, jak sasiedzi padną gdy go zobaczą, itd. Ja na to, ze do alfy sa drogie części, dużo pali, że moim zdaniem, lepsze jest małe zgrabne autko. Odpuścił te alfe, ale z innych przyczyn niż moje rozsądne argumenty ![]() A samochód kupił jego brat z tych samych "małostkowych" przyczyn
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
#1683 |
|
Raczkowanie
|
no wlasnie to czemu tz moj nie wybral czegos po srodku zeby wszyscy byli zadowoleni tylko mi na przekor zrobil ze moje zdanie sie nie liczy wyszlo,...albo skoro mysli inaczej to czemu nie powie od razu ino przytakuje..a powiem wam jeszcze ze z tym golfem to byly jaja ze prawie nim nie jezdzilismy bo sie ciagle psulo ..a ogladal z mechanikami i nikt niezauwazyl ze cos znim nie tak i sie 3 dni pozakupie zaczelo psuc ..a moj do mnie po pol roku meczarni z tym autem i wydanej mnostwo kasy na naprawy mowi po co ja kupilem golfa nigdy nie lubilem golfow..a jeszcze co najlepsze ja jak postanowlismy ze "kupujemy auto " mowilam mu ze jak bedzie wybieral to zebym przytym byla i tez go widziala zebysmy razem zdecydowali...bo nieraz ktos zauwazy cos co niewidzi inna osoba.a on po auto wzial wszystkich tylko nie mnie nie mialam nic do powiedzenia zadzwonil tylko ze kupil...drugi samochod wybralismy wspolnie jezdzimy pol roku i nic sie znim niedzieje ..wymieniamy w nim tylko te rzeczy o ktorych wiedzielismy od poczatku od sprzedawcy ze beda do wymiany w najblizszym czasie..moze on nie moze przebolec ze najczesciej to ja mam racje a moje przeczucia sie sprawdzaja? nie jestem zaborcza dobrze radze zeby sie zastanowil jeszcze raz ..a on mi robi na odwrot a potem wychodzi na moje
|
|
|
|
#1684 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jedną spódnicę...Na szczęście bluzki jakieś się ostały, ale koszulowe wszystkie są do odstawki i też nie mam się w co ubrać I najgorsze jest to, że z obrączki 16 powinnam zrobić 14 Jezu, ale beznadziejmy dzien mam. Ostrzegam - będę smęcić i zawodzić, więc jak chcecie to każcie się zamknąć... A ja mam zły humor, który kończy się u mnie zawsze jadłowstrętem. Od rana nic nie zjadłam i pewnie dopiero Mąż coś we mnie wciśnie. Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie by korciło spytać : "to dlaczego kupiłeś, skoro:
1. mnie sie nie podoba 2. Tobie się nie podoba"? I zmusic do rzeczowej odpowiedzi.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
#1686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1687 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, że by nie było, ale moze prośba o konkrety zmusiłaby do refleksji TŻ femme? Zastanowiłby się nad odpowiedzią i moze by coś do niego dotarło?
Szkoda, że nie mamy opisu każdej z tych sytuacji ze strony jej TŻ. Zawsze może być tak, ze on ksiązkę uważa za fatalny prezent, bo w końcu baby lubia ciuchy i kosmetyki, i to się zwykle im daje?
|
|
|
#1689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale skoro ona go prosi o książkę, to chyba znaczy, że lubi książki, a nie ciuchy i kosmetyki, prawda?No ja powiedziałam Mężowi, że życzę sobie depilator i finał - nic innego nie chcę. Jakby mi kupił bluzkę to bym mu kazała się nią wypchać, naprawdę, bo skoro proszę o coś konkretnego, to ja WŁAŚNIE tego czegoś chcę, a nie czegoś co On uważa za fajny prezent
|
|
|
|
|
#1690 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ja własnie chciałm kupic białą bluzke koszulowa (Tobie pozazdrościłam ) i doopa nigdzie nie ma. No prócz takich w kwiatki wyszywanych, z cekinami i nnymi badziwiami![]() Cytat:
Zawodz zawodz jak Ci to pomoze . A moge spytac co się takiego stało???Cytat:
- a w zwiazku Femme nie jest.No no ![]()
|
|
#1691 | ||||
|
*sportaddict*
|
Femme, Anitko - dziekuje za pomysly
![]() Hihi - skąd podły nastrój? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1692 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A bluzki białe totalnie, ogólnie mają bez dodatków, zależnie od kolekcji i sezonu, to w Tiffi Kiedyś miałam ich za sklep dla różowych laleczek, a okazało się, że mają fajne ciuchy czasami i to dość przyzwoitej jakości jak za cenę ![]() Szczególnie na wyprzedażach można dostać cudowne bluzeczki po 19zł P.S. Nienawidzę cekinów, koralików, błyskotek i innych takich gó*** - zdecydowanie proste formy ![]() Cytat:
Ale na szczęście Mąz mnie pilnuje i funkcjonuję normalnie, ale On o mnie w ogóle bardzo dba ![]() A stało sie to, że kurczaczki mam swoje demony i pozbyć się ich nie mogę ![]() Zdecydowanie, zdecydowanie nie jest. Ale po prostu nie widzę szans na to, aby było tam jeszcze "stosunkowo normalnie", cokolwiek to znaczy i jakkolwiek ktoś to sobie zinterpretuje ![]() ![]() ![]() j/w |
||
|
|
|
#1693 |
|
Zakorzenienie
|
Problem w tym Hihi ze u mnie w miescinie brak totalnie sklepów
i zeby kupic cos przyzwoitego do Krakowa muszę jechac.Mnie ostatnio przesladuje mój demon - eks- i nawiedza mnie w snach...dobrze ze do TZ mozna sie w nocy przytulic. Niestety wspomnienia powracaja ![]() Kasia witam . Własnie dawno Cie nie było. Co u Ciebie???
|
#1694 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To ja współczuję serdecznie...Aż tak źle nie jest u mnie - wystarczyło, że Mąż odebrał ze 3 telefony i powiedzał mu co o myśli o jego zachowaniu i skończyły sie te koszmary wszystkie... |
||
|
|
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
co za dzien dzis...nic mi sie nie chce, nudy straszne
![]() juz sie nie moge czwartku doczekac
|
#1696 |
|
*sportaddict*
|
a ja zdycham 3 dzień na migrene, mam okres, jest mi niedobrze, obżeram się słodyczami, nie chce mi się iść do pracy i w ogólę ;(
|
|
|
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1698 |
|
*sportaddict*
|
No ale Hihi, sama wiesz, jak to jest - 3 DNI?? :/
|
|
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
Przez was boli mnie gardło i chyba się rozłożę
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#1700 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co sądzisz o takiej, dla mnie bomba http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=259533896 ta aukcja się akurat skonczyła, ale obserwuj na pewno wystawia jeszcze....Musisz poszukac w przedmiotach Sprzedającego, bo oni maja full towaru więc możliwe że jeszcze ją sprzedają na innej aukcji. Cytat:
|
||
|
|
|
#1701 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo prosze
![]() A wiesz ze o tej z rodiznki Adamsow tez myslalam sobie cihutko w glowce![]() Ale potem stwierdzilam ze Pipi moze byc bardziej oryginalna ![]() no i moze byc zabawniej..A i jeszcze jedno nie wiedzialam czy masz czarne włosy?? Hi hiJak cos jeszcze wymysle to dam znac na pewno Hihi A co to kurczaczki za demony co sie stalo?? Jaki demony?Twoj maz do ciebie"Modliszko moja" a Moj Tz wczoraj do mnie podczas rozmowy "O ty malpko mała he he"Kasiu Witam |
|
|
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
nie no, zanudze sie dzisiaj
. z nauki i tak nic nie bedzie- ide do biblioteki po jakies ksiazki
|
#1703 | ||
|
Zakorzenienie
|
Własnie wiem, doskonale wiem... dlatego łączę się w bólu
![]() PRzez nas? Cytat:
VILA ogólnie miewa fajne rzeczy, ale uwaga uwaga, mają rozmiarówkę zawyżoną/zaniżoną ? W każdym razie na metce mają napisane S, a w rzeczywistości to conajmniej M itd, itp... Cytat:
![]() A jak się jest taka jak ja, to trzeba mierzyć, bo jak w talii pasuje, to na biuście sie rozłazi i odwrotnie
|
||
|
|
|
#1704 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TZ cięzko miał ze mna na początku. Teraz tylko czasem mam chore sny. Cytat:
. Uwielbiam mankiety. Dlatego tez zakochałam się w bluzce Hihi, która miał do spodni załozona![]() Kurcze musze w koncu przekonac się do zakupow na allegro. Jedyna rzecza która kupiłam na allegro były zaproszenia slubne.
|
|
#1705 |
|
*sportaddict*
|
Hihi -
![]() w ogóle to nie wiem jak Wy, ale ja uważam, że koszule są sexy
|
|
|
|
#1706 |
|
Zakorzenienie
|
Żart, Hihi, chodziło mi, że mnie zaraziłyście, wizażowy wirus.
Mój Tż ostatnio nagminnie mi małpkuje, nie wiem skąd mu się to wzięlo?
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#1707 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, kokardki sa cacy, mnie się podobaja, są słodkie i kobiece Ja nie wiem czy to kwestia foremności człowieka???? Ja ostatnio przymierzałam różne koszule w sklepach i tez kicha To kwestia dobrego materiału, dobrego kroju, ja wolę ryzyko na allergo bo tyle mam juz perełek nie do zdobycia w naszych sklepach, że szok ![]() Jak mi coś nie pasi to wystawiam na Sprzedaż i już.... to są nowe rzeczy i zazwyczaj się wszyscy o nie biją ![]() Cytat:
) ale chwilowo koszule się sprzedały.....Jak dotrze moja czarna M to dam znac czy jest O.K. Jakby co to ja stale kontroluję tego Sprzedawcę, więc będę monitorować dla Ciebie te koszule ![]() VADI zdecydowanie koszule dla mnie sa uosobieniem sexownej elegancji
|
||
|
|
|
#1708 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A zdarzało, sie, że wydzwaniał po nocy, smsy niestworzone wysyłał, wiedząc, że jestem Mężatką Chryste, co się z ludźmi dzieje czasami...Cytat:
![]() I proste bluzki z długimi mankietami też ![]() A sztywne kołnierzyki to po prostu mrrr.... Ja uwielbiam, ale znaleźć taką, która na mnie wygląda tak, jak powinna, to naprawdę trzeba mieć szczęście... No ja wiem, że żart, wiem ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() . Uwielbiam I zapisuję stronkę w ulubionych
|
|
#1710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dzisiaj po pracy jade po takie botki, kupione też na allegro ![]() ![]() http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=260822499 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.

I jedną spódnicę...

.
) i doopa nigdzie nie ma. No prócz takich w kwiatki wyszywanych, z cekinami i nnymi badziwiami

a wszystko to po niespełna trzech miesiącach znajomości..... To jest dla mnie miłośc i stawianie wszystkiego na jedną kartę a nie totalne asekuranctwo które wykazuje Tz Femme .