|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Problem z tematem pracy licencjackiej !!!
Witam serdecznie
Mam problem z tematem mojej pracy licencjackiej gdyz interesuje mnie temat dyskryminacji kobiet na rynku pracy ale chcialabym zeby byl jakos ladniej , mądrzej sformulowany a nie poprostu "Dyskryminacja kobiet na rynky pracy" Wiec jezeli macie jakies pomysly to wpisujcie Z gory dzieki Pozdrawiam |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Problem z tematem pracy licencjackiej !!!
np. :
"Glass ceiling", czyli przyczyny, przejawy i skutki dyskryminacji kobiet na rynku pracy. Jak temu zapobiegać? |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, że temat powinien być rzeczowy i zwięzły, niekoniecznie dobierany pod kątem ładnego brzmienia. Może coś w stylu proponowanym przez madziunię80?
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
a jaki kierunek studiujesz? opierasz to na jakiejs teorii, mysli czy piszesz ot tak?
u mnie na liscie tematow pojawil sie temat "Strukturalne determinanty indywidualnych zachowań. Determinizm strukturalny czyli kobiety na rynku pracy we współczesnej Polsce". ja akurat o tym nie pisze, ale u mnie na roku pisza w zakresie tego tematu o m.in. business women i wlasnie tez o dyskryminacji, wiec mozna go sobie dowolnie zawezic. nie ograniczalabym tematu to samego 'szklanego sufitu', bo sa tez inne formy dyskryminacji i mozna by tez cos o nich napisac. |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
No chyba jakoś tak sformułuje ten temat Prosty, zwiezły, wiadomo o co chodzi Dzięki serdeczne za pomoc Pozdrawiam
))
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.

))