Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-10-30, 15:03   #1741
Femme-fatale84
Raczkowanie

Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III

Femme-fatale84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-30, 15:04   #1742
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
EDIT:
Ja to jakaś nienormalna jestem, ale mam ochotę, a może potrzebę dzielenia się z Mężem wszystkim I tym, że mi w pracy ktoś źle zamówienie zrealizował i musiałam go opie*** i tym, że kasjerka w sklepie była miła i życzyła mi miłego dnia I to u nas działa w dwie strony.
Ja to chyba naprawdę za bardzo go kocham, wszystkim ten Mój Mąż dla mnie jest, więc wydaje mi się to absolutnie naturalne
A ja najbardziej lubię, jak mój mąż wraca z pracy i od progu jak tyko otworzę mu drzwi mówi do mnie: "kochanie musze ci natychmiast coś opowiedziec". Ojjjj kochany mój

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-30, 15:06   #1743
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kulbit Pokaż wiadomość
A ja najbardziej lubię, jak mój mąż wraca z pracy i od progu jak tyko otworzę mu drzwi mówi do mnie: "kochanie musze ci natychmiast coś opowiedziec". Ojjjj kochany mój
Hehe, ja wysłałam mojego Łobuza w piątek wieczorem po wino i od wyjścia ze sklepu do samych drzwi mieszkania rozmawialismy przez telefon, bo "nie lubię sie z Toba rozstawać"
hihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-30, 15:14   #1744
kasiaaa178
Rozeznanie

;witam... nie moge za wami nadazyc bo nawet nie mam czasu czytac tego co piszecie ani pisac bo sasiedzi nam mieszkanie zaleli i jest bardzo duzo sprzatania ... a niedawno remont skonczylismy!!!

Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę'
kasiaaa178 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-30, 15:18   #1745
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaaa178 Pokaż wiadomość
sasiedzi nam mieszkanie zaleli i jest bardzo duzo sprzatania ... a niedawno remont skonczylismy!!!
Serdecznie współczuję! Mam nadzieję, że sąsiedzi mieszkanie ubezpieczone maja?
My ostatnio tez "prawie" sąsiadów nie zalalismy, szczęśliwie zareagowano na czas
Stary 2007-10-30, 15:20   #1746
hania811
Zakorzenienie

Marudzilam do TZ na gg ze coli mi się chce.....i kochany przywiózł mi do pracy...i do tego kinder bueno
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-30, 15:23   #1747
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Marudzilam do TZ na gg ze coli mi się chce.....i kochany przywiózł mi do pracy...i do tego kinder bueno
No super!
Ja ide do domu, bo dzisiaj kolana tak mnie bolą, że będę 3 razy dłużej szła
Stary 2007-10-30, 15:27   #1748
vadi
*sportaddict*

a ja dostalam moje ukochane krówki
dieta coś mi nie wychodzi

Cytat:
No super!

myślałam, ze Cię już poskladali, biedactwo.
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-30, 15:28   #1749
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
No super!
Biedactwo , cos poważnego z tymi kolanami ?

Haniu ale Cię rozpieszcza mężulek , colę i kinder bueno , no normalnie przesadziłaś
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-30, 15:28   #1750
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
a ja dostalam moje ukochane krówki
dieta coś mi nie wychodzi
Ty weź sie pilnuj, bo ja Ciebie sobie brałam jako współdietowiczkę i współćwiczącą no!

A tak to sama mam zostac?
Cytat:

myślałam, ze Cię już poskladali, biedactwo.
Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Biedactwo , cos poważnego z tymi kolanami ?
Jedno mi dopiero czyścili i sprawdzali, teraz chca drugie, a ja nie chcę
Bo mam krzywe kolana w środku znaczy się łękotki, rzepki i inne takie... (a nogi mam proste komedia, co?) i to jakby z założenia nie będzie idealnie dobrze. To po zabiegu boli mniej i już o kulach nie muszę chodzić, ale pobolewa przy zmianach pogody czy jak jest tak zimno (dlatego zakolanówki dostaję). A tego drugiego nie chcę operować. Nienawidzę lekarzy, zabiegów, szpitali, no w ogóle tego cyrku całego... chociaż jak mnie tak boli jak teraz, to bym im się kładła z marszu na stół
Stary 2007-10-30, 15:29   #1751
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Ale milusio Mój jakby miał do mnie do pracy przyjechać, żeby przywieść mi coś, a potem wrócić do siebie do pracy to by musiał brac wolne chyba biorąc pod uwage warszawskie korki i odległość nas dzielącą

Stary 2007-10-30, 15:30   #1752
vadi
*sportaddict*

Hihi - hm.. a ja się motywowałam Tobą
ok, obiecuję, zbieram dupsko w troki od 1.11 [jutro impreza, o ile się zwlekę :/ ] i będę przykladnie ćwicząco-dietującą
Stary 2007-10-30, 15:35   #1753
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Hihi - hm.. a ja się motywowałam Tobą
ok, obiecuję, zbieram dupsko w troki od 1.11 [jutro impreza, o ile się zwlekę :/ ] i będę przykladnie ćwicząco-dietującą

No ja po tygodniu nicnierobienia drugi dzien dzis ćwiczyłam (i coś się obawiam, że te kolana to od tego...) a dietę to jasssne... od rana zjadłam może 5 orzeszków ziemnych niesolonych - bo ssało, a jadłowstręt mam nadal - ładna mi dieta Mąż to by mi tak zrobił jak wiedział
Stary 2007-10-30, 15:38   #1754
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
od rana zjadłam może 5 orzeszków ziemnych niesolonych - bo ssało, a jadłowstręt mam nadal - ładna mi dieta Mąż to by mi tak zrobił jak wiedział
I dobrze by zrobił!!! Ode mnie też masz

Stary 2007-10-30, 15:38   #1755
.Apolonia.
Raczkowanie

Cytat:

Apolonio co do Twojej historyjki,,,,cóż byłabym teraz czujna aby zobaczyć, czy Twój Tż nie adoruje zbytnio tej dziewczyny, wspominałas o wspólnych kursach itp...
Co do tamtej konkretnej sytuacji, to naprawdę to nie było nic takiego ale rozumiem, ze mogłas się poczuć niezręcznie Dla mnie w każdym razie to byłby sygnał, aby obserować sytuację i wzmozyc czujnośc
Cytat:
A TŻ podkręcił atmosferę.
Ja jestem zazdrośnica straszna, więc nie byłoby zmiłuj

Ehh... podły nastrój jakiś mam dzisiaj.
Cytat:
Napisane przez Elfir Pokaż wiadomość
Ja z moim facetem czesto sie droczymy. Szczerze mowiąc nie widze nic zenujacego w jego stwierdzeniu. Sama bym pewnie podobnie zareagowala w analogicznej sytuacji. Czasem nawet rubaszniej i z podtekstem. Jestesmy dorośli i sobie ufamy. Przecież nie będę udawać, że mój mężczyzna nie dostrzega biustu u innej kobiety, a ja u innego mężczyny nie docenię zgrabnych pośladków.

A co do pójścia do lodówki po piwo - może wynikało to z sytuacji? Był najbliżej, albo chłopak tej dziewczyny był zajęty jej pocieszaniem, albo wiedział, gdzie piwo stoi?

IMHO dla mnie to wygladalo na zabawe " w pocieszanie", w ktorej brali udział wszyscy zebrani, łącznie z twoim chłopakiem. Postawiliście sobie w centrum zabawy swoją koleżanke i wszystko kręciło się wokół niej.

Dzieki wszystkim za uwagi Mowiac szcxzerze jesli chodzi o to piwo to byc moze sama nawet powiedzialam, zeby przyniosl jej. Ale jesli chodzo o ten tekst, to mam podobne wrazenie jak HIHI, jestem drazliwa i wyczulona a to juz bylo za wiele.

Elfir: ja tez nie udaje, ze nie dostrzegam innych facetow albo nie zwracam uwagi na pewne ich czesci ciala ale co innego patrzec (bo to robi kazdy, nawet podswiadomie) a co innego w jakis sposob komentowac to co sie widzi (lub by sie chcialo, vide moj facet ;] ) Wuesz, moze to inaczej by wygladalo gdybym byla przyzwyczajona ze on tak czasem mowi, ale nie - to bylo przy mnie 1szy raz.

A tak w ogole to u mnie tez sie dzialo po tej calej imprezie, bo pozniej byla awantura,(spakowalam swoje wszystkie rzeczy i chcialam sie rano wyniesc - nie dlatego ze tak pwoiedzial do niej, ale dklatego ze ten tekst przelal czare goryczy..) pozniej sie nie widzialam z moim caly weekend a wczoraj po raz 1szy gadalam z nim o tej calej syt. I wciaz nie wiem co, wydaje mi sie ze jak ludzie rozmawiaja ze soba co maja poprawic zeby bylo ok, to juz jest za pozno, bo te wszystkie zachowania powinny same wyplywac od tej osoby a ja nie moge przeciez mu mowic, jak ma sie zachowywac......
.Apolonia. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-30, 15:39   #1756
vadi
*sportaddict*

ja wciągam słodycze jak odkurzacz ;D
Ok Hihi, to jak dam ciała po 1.11 to będziesz musiała mnie lać i opieprzać Założymy własną fitnessową grupę AA (dla nieświadomych - od inicjałów, a nie skłonności )

a za te 5 orzeszków to masz kolejkę tequili mniej jak się kiedyś wszystkie spotkamy

Cytat:
taak! wszystkie razem - brać jąą i nakarmić!!
Stary 2007-10-30, 15:40   #1757
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ja nic z tym nie zrobię...
Tylko jak Mąz mi nałoży na talerz i stoi z tą swoją poważną miną "Nie wiem czy Ty coś w ogóle w pracy jesz, więc przynajmniej w domu Cie przypilnuję i jak nie zjesz, to nie wyjdziemy z kuchni" Jak do dziecka, ale wiem, że to z troski, bo sama kiedyś potrafiłam przez 3 dni nic nie jeść jak mi ktoś nie przypomniał, że powinno się jeść
Jak dziś o tym myślę to sama nie wiem jak ja w ogóle to przeżyłam
Stary 2007-10-30, 15:42   #1758
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ja nic z tym nie zrobię...
Tylko jak Mąz mi nałoży na talerz i stoi z tą swoją poważną miną "Nie wiem czy Ty coś w ogóle w pracy jesz, więc przynajmniej w domu Cie przypilnuję i jak nie zjesz, to nie wyjdziemy z kuchni" Jak do dziecka, ale wiem, że to z troski, bo sama kiedyś potrafiłam przez 3 dni nic nie jeść jak mi ktoś nie przypomniał, że powinno się jeść
Jak dziś o tym myślę to sama nie wiem jak ja w ogóle to przeżyłam
Pozwolisz, że nie skomentuje...

Stary 2007-10-30, 15:46   #1759
Madlen__18
Zakorzenienie

Ad Tżtów i wizażu. Często mówię o osobach z forum, o tym co się dzieje u poszczególnych osób, co przeczytałam na forum ślubnym etc - ale!
Tż chyba ostatnio zapomniał, jak się to orum nazywa i mówi do mnie tak : (szukaliśmy alternatywy dla teksyu do zaproszeń),
"poszedlem spać o 2...bo..tylko się ze mnie nie śmiej - siedziałem na jakimś forum..wizaż?"
Na co ja w śmiech, zapytałam potem czy znalazł moje posty:P

(zna nick, wszedzie mam taki sam, nie mam w stosunku do niego żadnych tajemnic, często mamy tak jak kulbit.
Tym dotkliwiej czujemy tęsknotę kiedy nie możemy się widzieć a coś się własnie wydarzyło.
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-30, 15:47   #1760
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez .Apolonia. Pokaż wiadomość
Ale jesli chodzo o ten tekst, to mam podobne wrazenie jak HIHI, jestem drazliwa i wyczulona a to juz bylo za wiele.

I wciaz nie wiem co, wydaje mi sie ze jak ludzie rozmawiaja ze soba co maja poprawic zeby bylo ok, to juz jest za pozno, bo te wszystkie zachowania powinny same wyplywac od tej osoby a ja nie moge przeciez mu mowic, jak ma sie zachowywac......
Ale możesz powiedzieć jakiego zachowania oczekujesz Prawda?
Cytat:
ja wciągam słodycze jak odkurzacz ;D
Ok Hihi, to jak dam ciała po 1.11 to będziesz musiała mnie lać i opieprzać Założymy własną fitnessową grupę AA (dla nieświadomych - od inicjałów, a nie skłonności )
Dobra! Ja sobie obiecałam, że doprowadzę tyłek i nogi do takiego stanu, że nie będe się wstydziła pokazać, tak jak brzuszka...
Cytat:
a za te 5 orzeszków to masz kolejkę tequili mniej jak się kiedyś wszystkie spotkamy

taak! wszystkie razem - brać jąą i nakarmić!!
No przecież obiad zjem, no, z Mężem gotowac będę

kulbit tak, wiem, wiem, sama doskonale wiem! Tutaj to po prostu nie ma co napisać... Może nie powinnam Was tak tu męczyć tymi opowieściami
Stary 2007-10-30, 15:49   #1761
vadi
*sportaddict*

Męcz, męcz, Hihi, po to tu jesteśmy
Chociaż nie wiem, jak można 3 dni nie jeść nawet jak byłam chorym szkieletorem to coś tam jadlam.

Cytat:
Dobra! Ja sobie obiecałam, że doprowadzę tyłek i nogi do takiego stanu, że nie będe się wstydziła pokazać, tak jak brzuszka...
to mamy takie same cele

a co do obiadu to HIHI NIE DENERWUJ MNIE, ZNASZ SIĘ NA DIETETYCE I WIESZ, ZE 1 POSIŁEK DZIENNIE TO SOBIE MOŻNA WSADZIĆ W.... no!

koniec zrzędzenia
Stary 2007-10-30, 15:52   #1762
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
No to to Moge z czystym sumieniem to samo napisać

EDIT:
Ja to jakaś nienormalna jestem, ale mam ochotę, a może potrzebę dzielenia się z Mężem wszystkim I tym, że mi w pracy ktoś źle zamówienie zrealizował i musiałam go opie*** i tym, że kasjerka w sklepie była miła i życzyła mi miłego dnia I to u nas działa w dwie strony.
Ja to chyba naprawdę za bardzo go kocham, wszystkim ten Mój Mąż dla mnie jest, więc wydaje mi się to absolutnie naturalne
ja tez. i mowie mu w sumie o wszystkim. tylko czasem przygasi moj slowotok. np mowie o uczelni a on jakby nie sluchal. to sie tluamczy czys w stylu: kotku ja o tym pojecia nie mam i nie wiem co gadasz, tak samo jak ja bym tobie o stolarstwie nawijal.

Cytat:
A co
W ogóle w nocy w weekend jak już uspypiał, powiedziałam "Bardzo Cię kocham Mężu", a on rano do mnie, że go od Wężów wyzywałam w nocy i że sama Żmija jestem Myślałam, że z łóżka ze smiechu spadnę
to ja sie dowiedzialam co w niedziele wyprawialam. TZ mnie glaskal przez sen a ja sie do niego odwrocilam z awantura zeby dal mi spokoj mowil pyskata bylam az sie wkurzyl. podobno wygladalam na obudzona ale ja za cholere tego nie pamietam. jeszcze sie smial ze strasznie chrapie i chcial mnie nagrac a potem podobno przesuwal mnie na lozku bo wedlug niego wygladalam jakbym miala spasc- zawsze spie z glowa praktycznie zwisajaca w dol.

a ja nic- spalam jak zabita

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-30, 15:52   #1763
.Apolonia.
Raczkowanie

Cytat:
Ale możesz powiedzieć jakiego zachowania oczekujesz Prawda?

Może nie powinnam Was tak tu męczyć tymi opowieściami
Powiedzialam, teraz zobaczyny czy to odniesie skutek

Zameczaj nas, zameczaj ja lubie Cie czytac nawet jak piszsz takie herezje! :P
.Apolonia. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-30, 15:53   #1764
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez .Apolonia. Pokaż wiadomość

A tak w ogole to u mnie tez sie dzialo po tej calej imprezie, bo pozniej byla awantura,(spakowalam swoje wszystkie rzeczy i chcialam sie rano wyniesc - nie dlatego ze tak pwoiedzial do niej, ale dklatego ze ten tekst przelal czare goryczy..) pozniej sie nie widzialam z moim caly weekend a wczoraj po raz 1szy gadalam z nim o tej calej syt. I wciaz nie wiem co, wydaje mi sie ze jak ludzie rozmawiaja ze soba co maja poprawic zeby bylo ok, to juz jest za pozno, bo te wszystkie zachowania powinny same wyplywac od tej osoby a ja nie moge przeciez mu mowic, jak ma sie zachowywac......
Apolonio nie przesadzasz ? Z powodu takiego tekstu taka zawierucha ?
Ja także jestem drazliwa, zazdrosna jak cholera ale cos mi się wydaje, że Ty teraz przesadzasz

Jak na rozmowę za późno ??? Przeciez trzeba rozmawiać, czasem tematy są nieprzyjemne ale za to ważne aby rozmowa odniosła efekt, to się tylko liczy
Ja na Twoim miejscu bym wygłosiła mały monolog pt" Nie zyczę sobie takiego zachowania, takich tekstów do innych kobiet, bo czuję się niezręcznie i jest mi przykro" Zasugeruj, że Ty starasz się nie robić mu przykrosci i zachowujesz się poprawnie, więc tego samego oczekujesz i zobaczysz co dalej ??????????

No bo co można na tym etapie zrobić ?
Stary 2007-10-30, 15:54   #1765
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
a co do obiadu to HIHI NIE DENERWUJ MNIE, ZNASZ SIĘ NA DIETETYCE I WIESZ, ZE 1 POSIŁEK DZIENNIE TO SOBIE MOŻNA WSADZIĆ W.... no!
vadi najgorsze jest to, że... naprawdę dobrze się znam, ale czasami ta wiedza moja jest G*** warta jesli chodzi o stosowanie jej w stosunku do siebie.

Jakbym się nie znała to jeszcze bym mogła ściemniać, a ja doskonale wiem, co i jak powinnam robić
Stary 2007-10-30, 15:55   #1766
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Ale milusio Mój jakby miał do mnie do pracy przyjechać, żeby przywieść mi coś, a potem wrócić do siebie do pracy to by musiał brac wolne chyba biorąc pod uwage warszawskie korki i odległość nas dzielącą
I dlatego lubię moje Kielce, bo nawet jak jest korek to z domu do pracy autem mam 15 min Watpię zeby TZ tak sie poswiecił jakbysmy w Warszawie mieszkali
Cytat:

No ja po tygodniu nicnierobienia drugi dzien dzis ćwiczyłam (i coś się obawiam, że te kolana to od tego...) a dietę to jasssne... od rana zjadłam może 5 orzeszków ziemnych niesolonych - bo ssało, a jadłowstręt mam nadal - ładna mi dieta Mąż to by mi tak zrobił jak wiedział
oj kolezanka mi podpadla. Orzeszki przez cały dzien- orzeszki!!!!!. Nieładnie- a serek jakis malutki chociaz nie łaska.
Oj nakablowalabym z checia do Twojego męża

Cytat:
Haniu ale Cię rozpieszcza mężulek , colę i kinder bueno , no normalnie przesadziłaś
Powiem Ci ze przesadzam ostatnio i to mocno z jedzeniem
Wczoraj bardzo marudzilam i oznajmiłam TZ ze to ostatnia pizza w tym miesiacu, no co on wsiekł sie i powiedział że on nie znosi jak jestem kosciotrupem--- bo on lubi fet buti. No i na znak protestu zakupił mi kinder bueno- wiedział że nie odmowie
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-30, 15:55   #1767
Madlen__18
Zakorzenienie

Mam znowu tak jak hihi - widziałyście moje zdjęcia, więc wiecie żem drobna.
Ale ja po prostu - w ogole - nie odczuwam potrzeby głodu, wszystkie negatywne emocje = jadłowstręt.
Kiedyś jak jeszcze dodatkowo dowalili mi dość mocne leki to potrafiłam jeśc godzinę kromkę chleba!
Więc Tż widząc to, od początku był wyczulony maksymalnie. Wiele razy walczyłam z nim na zasadzie "nie chcę" vs "musisz". Nawet kiedy nie byliśmy razem, byłam praktycznie obcą osobą , w klinice, kiedy wracałam do pokoju zostawiając na stołówce pełny talerz robił mi kanapki, przynosił, kładł na talerzyku, siadał na podłodze i ..czekał..
Często mnie karmił, robił jedzenie, stawiał przede mną. Ma też porozumienie z moją matką, jak przychodzi na obiad to nie ma możliwości, żeby na moim talerzu coś zostało. Jak już nie mogę to bawi się ze mną jak z dzieckiem i albo karmi albo jakiś "łagodny szantażyk" stosuje..

Ps. własnie jem zupę/śniadanie.
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-30, 16:00   #1768
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
oj kolezanka mi podpadla. Orzeszki przez cały dzien- orzeszki!!!!!. Nieładnie- a serek jakis malutki chociaz nie łaska.
Oj nakablowalabym z checia do Twojego męża
Wiesz jak to jest mieć jadłowstręt? Bo u mnie to jest coś na zasadzie "Nawet niech mi nie pachnie, bo będę haftowała..." i po prostu mi przez usta nie przejdzie, a jak nawet zjem, to się kończy niestrawnością i jedna wielką męką z bólem brzucha - zjechana główka - kwestia psychiczna ewidentnie. ale staram się cos z tym robić! Naprawdę! I idzie ku lepszemu!
Stary 2007-10-30, 16:00   #1769
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
kulbit tak, wiem, wiem, sama doskonale wiem! Tutaj to po prostu nie ma co napisać... Może nie powinnam Was tak tu męczyć tymi opowieściami
Nie o to chodzi, że męczysz! Nigdy bym tak nie pomyślała..
Chodzi o to, ze sama sobie szkodzisz

Stary 2007-10-30, 16:02   #1770
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:

Powiem Ci ze przesadzam ostatnio i to mocno z jedzeniem
Wczoraj bardzo marudzilam i oznajmiłam TZ ze to ostatnia pizza w tym miesiacu, no co on wsiekł sie i powiedział że on nie znosi jak jestem kosciotrupem--- bo on lubi fet buti. No i na znak protestu zakupił mi kinder bueno- wiedział że nie odmowie
Zdrowy facet , mój tez nie lubi kościotrupów i jak usłyszy, ze jeszcze kilogram i będę zadowolona to od razu się wkurza , że jestem walnięta i ze w koncu coś mi się stanie i w ogóle dla kogo ja to robię...skoro dla niego jestem ideałem
My kobiety jestesmy zdecydowanie inne pod tym względem od mężczyznpresja wagi, wyglądu itp. ale ja nic na to nie poradzę, chcę dobrze się czuc w swpoim ciele , więc robię swoje ale po cichu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości