|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII
Cytat:
Tacy ludzie piszą tez, ze bialaczka oznacza ze krew się sama leczy w ten sposób i ze jak skończy to bialaczka minie. Ewentualnie ze białaczkę wyleczy witamina c podawana dożylnie, ale tylko wtedy, gdy wczesniej nie brali chemii, bo jak sie bralo to witamina c może nie zdążyć naprawić wyrządzonych przez nią szkód. Niczym blogerka, ktora twierdzila, ze wirusy nie istnieja Jak widzę tego typu altmedowe bzdury w stylu "raka mózgu wyleczysz dieta a płuc homeopatia" to autentycznie zbiera mnie na wymioty. Gloszenie tego typu rzeczy jest szkodliwe Jak kogoś interesują altmedowe bzdury to polecam cos co się nazywa Totalna Biologia. Mysle ze Karolinie by się spodobalo ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Co do Accantusa na zywo - polecam mocno. Skok o wiele poziomów w górę w porównaniu z youtubem. Do tego ciekawy scenariusz wystepu i fajne podejscie do publicznosci, ciekawy repertuar. Do tego Natalia Piotrowska ma genialny glos. Jak zaśpiewali i zatańczyli "Tango Maureen" które kocham calym sercem to bylam wniebowzięta <3 Jak uda mi się dostać bilety na drugi recital w Gdańsku to tez się wybiorę. Tylko wywalilabym sikajace po majtach gimby które nie umialy sie zachować a nieszczęśliwie siedziały niedaleko mnie i byloby idealnie. Polecam, Czocher Edytowane przez 201605301111 Czas edycji: 2016-02-28 o 20:43 |
|
|
|
|
#752 |
|
Raczkowanie
|
Uznawałam Karolinę za osobę, hm, jakby to określić, bardziej merytoryczną? Ale jakakolwiek próba dyskusji pokazuje jak personalnie bierze do siebie komentarze sprzeciwiające się. Gdy ludzie piszą o cytowanych przez nią fragmentach, ona broni się, że tak tak, specjalnie takie wybrałam, wyrwane z kontekstu, żeby wywołać dyskusję. Jednak widać, o żadnej dyskusji mowy nie ma
zwłaszcza ze strony jej widzek.
|
|
#753 | |
|
wańka wstańka
|
Cytat:
|
|
|
#754 |
|
Raczkowanie
|
Ja też się nacięłam na odżywkę Eveline 8w1, jak paznokcie były nią pomalowane to spoko, ale gdy ją zmyłam, zobaczyłam mega przesuszoną, łuszczącą się płytkę, odchodziły takie białe płatki! Nawet skórki były jakieś takie... przypalone? Szybko ją wywaliłam i dobrze, że nic gorszego mi się nie stało.
|
|
|
|
#755 |
|
Zadomowienie
|
Boobskie oglądacie? Rozwalają mnie czasami jak gdzieś na nie trafię. |
|
|
|
#756 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#757 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dla mnie to jest powód, żeby kupić kamerę i zacząć nagrywać, w końcu to jest praca taka jak każda inna - póki jest się szczerym i nie żebrze się o produkty, wszystko jest w porządku. |
|
|
|
|
#758 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak, jej dzieci miały krztusiec a ona je leczyła ziółkami i suplementami. Kij z tym, ze dzieci rzygały i płakały przez miesiąc, nie chciała ich zabrać do szpitala nawet, kiedy ojciec i mąż ja o to prosili. |
|
|
|
|
#759 |
|
Konto usunięte
|
Ciekawi mnie czy u vlogerek pojawi się więcej filmów o magii witaminek
Może to grubsza akcja marketingowa
|
|
|
|
#760 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale tej, która pierwsza zacznie sie odrobaczac i odgrzybiac lewatywami z wody utlenionej wysle jakis ładny prezent Edytowane przez 201605301111 Czas edycji: 2016-02-28 o 21:57 |
|
|
|
|
#761 | |
|
Użyszkodniczka
|
Cytat:
Mojej sąsiadce możesz już wysyłać (wiem, że nie nagrywa, ale może ją to zachęci ), ona jest mądrzejsza od wszystkich lekarzy. Jeszcze trochę i zrobi sobie perforację jelita
Edytowane przez RudeOne Czas edycji: 2016-02-28 o 23:05 |
|
|
|
|
#762 |
|
Konto usunięte
|
Haul z shein u tej dziewczyny coś tam addiction
|
|
|
|
#763 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#764 |
|
Konto usunięte
|
jeszcze zaznacze, zeby nie było nieporozumien i ktos sie nie poczuł urażony czy cos, bo nie taki mój cel
nie mam nic przeciwko zdrowemu podejsciu do naturalnych metod w medycynie mówię po prostu "nie" wmawianiu ludziom, ze po co brali chemie/przechodzili operacje skoro mogły ich wyleczyc witaminy/dieta (mam w bliskim otoczeniu osobę, która po operacji guza mózgu ma problemy ze wzrokiem mocne i człowieka, który wmawia jej, ze okaleczyla sie na własne zyczenie, a mogła sie wyleczyc lewoskrętną witaminą C i wlewami doodbytniczymi z wody utlenionej), a niestety ku różnym dziwnym teoriom potrafią isc osoby zafascynowane Ziębą ("Czocher, po co twój wujek sie leczył? Teraz umarł a mógł życ, gdyby tylko nie brał chemii, przeciez ludzie żyją po kilka lat z zaawansowanymi nowotworami z przerzutami, wystarczy odpowiednia dieta" ~ta sama osoba co wyżej , ewentualnie "rak piersi powstaje z tęsknoty za dzieckiem, to wina tego, ze jestes bezdzietna" ~wyznawca totalnej biologii.) Bardzo łatwo sie w tym pogubic i pójsc w złą stronę, niestety I niestety z komentarzy u Karoliny troche czuc takie "przeczytałam ksiazke, znam mądrość nieznaną pospolitym zjadaczom chleba!" |
|
|
|
#765 |
|
Konto usunięte
|
Karolina Baszak posiadła tajemną wiedzę medyczną i zacznie pomagać swoim koleżankom z chorą tarczycą. No padłam. Zero własnych wniosków, jakiejkolwiek refleksji w tym jej filmie. Najbardziej dobił mnie nie sam fragment o depresji, a przekonanie z jakim Karolina go czytała. Miałam ją za mądrzejszą dziewczynę.
Edytowane przez 2011607111034 Czas edycji: 2016-02-28 o 23:28 |
|
|
|
#766 |
|
Raczkowanie
|
Obejrzałam filmik o kolekcji kosmetyków viva-a-viva i padłam jak przewinęłam na komentarze:
Marzena Ra8 godzin temu Zawsze jak oglądam takiego rodzaju filmy nasuwa się mi kilka pytań 1.Skąd wszystkie youtuberki mają te kosmetyki ewentualnie kasę na nie 2.Po co im aż tyle tego???!!! 3.Kiedy to zdążą zużyć ja kupuję nową maskarę jak się mi jedna skończy a potrafi to zająć nawet 2.3 lata Patrycja Byra6 godzin temu kosmetyki się używa, a nie zużywa A używanie 2 lata masakry jest niehigieniczne! nie chce nawet wiedzieć ile bakterii nią codziennie pakujesz na oczy..Marzena Ra6 godzin temu +Patrycja Byra mam wyrzucić tusz.który nadal ma płynną konsystencję Patrycja Byra6 godzin temu +Marzena Ra jak ma 2 lata to koniecznie! 2 lata używać jednego tuszu do rzęs???
"Dopóki mogę iść o własnych siłach, pójdę tam, gdzie zechcę." Edytowane przez lord_viader Czas edycji: 2016-02-28 o 23:30 |
|
|
|
#767 |
|
Konto usunięte
|
nie wiem co mnie bardziej załamuje, 2-3 letni tusz do rzęs czy Karolina Baszak i jej recenzja książki.
KTO TRZYMA KCIUKI ZA LEO???? |
|
|
|
#768 |
|
Life is a drink ...
|
Szczerze to mam nadzieje, że Leo nie dostanie tego Oskara :P i będzie przynajmniej się z czego pośmiać dnia następnego bo wszyscy obstawiaja, że w końcu go dostanie po tylu latach ....
|
#769 |
|
Konto usunięte
|
Odinstalujmy antywirusy, leczmy komputery naturalnymi metodami
Pewnie komputer mrolimpii zepsuł się przez niedobór witaminy C |
|
|
|
#770 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale ale! Już się wyjaśniło, że prawdopodobnie pomyliłyśmy osoby. ![]() A Leille dostała powitalne ![]() ---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- Potrzebuję wsparcia, walczę z malowaniem ściany (mam szablon), kot mi się plącze, mąż śpi, farba nie kryje jak powinna i ogólnie padaka, jak ja jutro wstanę... :< #problemypierwszegoświata tak, wiem. |
|
|
|
|
#771 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Żenuje mnie to gadanie o Leo. Aktora uwielbiam pod każdym względem : ) Ale szkoda mi, że taka jakaś presja, gadanie, żarty, jakby ten Oscar to było jakieś wielkie nie wiadomo co. Wielkie nie wiadomo co to jest dobytek świetnych ról, a nie jakiś goły złoty pan. W pu pie mam, czy on dostanie tego Oscara, oby grał w dobrych filmach do późnej starości ^^ |
|
|
|
|
#772 |
|
Raczkowanie
|
czekam na oscara dla Leo zeby internet ekslodowal
pewnie nie dostanie no bo jakze by inacej ale chcialabym chciala oscara dla Leo
|
#773 | |||
|
hayat güzeldir ₊⋆ ☽
|
Cytat:
Cytat:
po pierwsze ta osoba chyba posiada tusz bez dna. po drugie ściana - Cytat:
|
|
#774 |
|
Użyszkodniczka
|
Internet może explodować, Leo
|
|
#775 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#776 |
|
profesor nadzwyczajny
|
|
|
|
|
#777 |
|
Raczkowanie
|
Bry bry!
Wbrew moim oczekiwaniom internet nie eksplodował, nawet nie pierdnął ale Oscar dla Leo to miód na moją duszę
|
#778 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#779 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#780 |
|
Raczkowanie
|
Weź mnie nie załamuj co? nic po prostu nic nie poczułam nawet specjalnie musiałam szukać czy Leo dostał statuetkę
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.

zwłaszcza ze strony jej widzek.

Może to grubsza akcja marketingowa 
ale Oscar dla Leo to miód na moją duszę
Nie nudziłam się na niej ani pół minuty.