![]() |
#1201 |
Zadomowienie
|
Dot.: Byłe Tableciary plotkary :-)
Kochane
Fotoski zamiesciłam na Styczniówkach. mam nadzieje ze sie nie gniewacie. zainteresowanych zapraszam do oglądniecia: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...187154&page=98
#1202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
karolinko śliczne wszystko ![]() Śpiworek przeuroczy i śposzki i rożek... Aż się buzia sama cieszy... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1203 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ciesze się że Ci się podobają ![]()
![]() |
#1204 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki gdzie się podziewacie?
Gdzie nam się Nikitka zapodziała? |
![]() ![]() |
![]() |
#1205 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kasiu ja jestem przelotem, więc tak jakby mnie nie było hmmmmmmmm głowa mnie boli grrrrrrrrrr
![]() |
#1206 |
Zakorzenienie
|
Marcelinko ja też dzisiaj nie do życia z powodu bólu głowy.To przez pogodę u nas taka w kratkę deszcz słońce... chyba ciśnienie wariuje
|
![]() ![]() |
![]() |
#1207 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze muszę do optyka jechać, okulary taty odebrać i od razu do apteki zajadę kupić jakieś tabletki na "spokojny" sen, bo codziennie jakieś głupie sny mam :/ koszmar... Wstaje po 8godzinach snu a jestem zmęczona jakbym miała się za chwilę położyć :/ Nie służy mi jesień, ojjjj nie służy :/
![]() |
#1208 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Za to dzisiaj kupiłam sobie oficerki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak będę jechała to je założe wypróbuje jak sie w nich jeździ ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pracuje i nie wchodze na wizaz ![]() Gizelcia niestety nie tuli małej bo Olisia jest zamknieta w inkubatorze dlatego że nałykała sie wód płodowych i musza ja potrzymac troche ![]() Pozdrowionki dla was ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki, ja tylko na chwilke, dostalam te prace, a zaraz przyjezdza pizza, wiec zmykam swietowac, wpadne do Was wieczorkiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1211 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kinuś GRATULUJE ![]() ![]() ![]() ![]() czekamy na Ciebie wieczorkiem. Miłego świetowania papa
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1212 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam nadzieję że jak najszybciej Olisia będzie mogła tulić się do swojej mamusi
![]() |
#1213 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A my kolejny dzień w domku, dziś dołączył do nas mój mężuś który do końca tygodnia jest w domku, biedaczek nie ma sił już kasłać, jak mi go szkoda :-(
![]() |
#1214 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Kiniu GRATULACJE ![]() ![]() ![]() Karolinko ciuszki są śliczne! Najbardziej podoba mi się kombinezonik ![]() ![]() ![]() Ray nie martw się, na pewno wszystko jest dobrze. Podobno jak miednica się rozszerza to musi boleć. Zresztą, mam nadzieję że lekarz powie ci to samo ![]() A teraz o klinice. Wyobraźcie sobie, że przenieśli tego seksuologa do innej kliniki. Pytam do jakiej. A ta baba w rejestracji mówi, że mam sobie wziąć informator i znaleźć! ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz przyjemniejsza sprawa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1215 |
Zakorzenienie
|
Kinia wielkie gratulacje
![]() Nikitko dziękujemy za wieści od Gizelci ![]() ![]() Orzeszku trzymajcie się cieplutko , pijcie herbatkę z cytrynką i malinkami i pzrytulajcie się dużo pod kocykiem a choróbsko sobie pójdzie precz A ja już jestem po rozmowie z mamą ![]() ![]() ![]() ![]() No i oczywiście mama musiała obrzydzić coś na co się cieszyłam ogromnie. Zawsze tak robi.Jak szłam na stódniówkę z obiektem moich westchnien i marzeń to zamiast zyczyć mi dobrej zabawy itp to powiedziała: "tylko się nie upij" Jak jechałam na pierwszy biwak pod namioty z koleżankami i kolegami powiedziała, ze ta miejscowość jest mała i ona ma tam koleżankę i wszystko będzie wiedziała co ja tam będę robiła ![]() A teraz oczywiście powiedziała, że nasz hotel to pewnie się okaże że ma 2 gwiazdki a bióro podróży pewnie nas oszuka ![]() Nie ma to jak wspólne cieszenie się z czyjegoś szczęścia.A jeszcze jutro siostra przyjeżdża do rodziców więc pewnie będę miała uszy czerwone tak mnie będą obgadywać, że pieniądze trwonimy itp.A siostra to zacznie odgrywać bidulkę i mówić, że ja to się poświecie rozbijam a ona nie ma na jedzenie dla dzieci .Ściemniara jedna ale mama jej wierzy i kasę w nich pakuje ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomidorko gratulacje ![]() Mam nadzieję, że nowa praca da Ci duuużo satysfakcji szkoda, że z wizytą u lekarza znowu nie wyszło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1218 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kinia a nie mówiłam?? GRATULUJE
![]() Pomidorko Tobie również ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kasiu skąd ja to znam?? hmmm u mnie jest podobnie co do tekstów mamy... Czego się nie zrobi to jest źle, że kasa poszła, że na pewno oszukują, żeby się zachowywać porządnie, że to nie tak powinno być... Grrrrrrrrrrrrr aaaa na to niestety musze podnieść głos albo wyjść... Taka wstrętna jestem :P
![]() |
#1219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już nie walczę, nie krzyczę.Tylko zapewniam, że zastosuję się do rad mamy lub dyplomatycznie milczę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1221 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
pogratuluje jeszcze raz bardzo sie ciesze ze sie udało obys mogła sie sprawdzic w tej pracy i zebys była szczesliwa ze masz taka prace Cytat:
oczywiscie ze pozdrowie Cytat:
Kasiu zdrówka życze dla całej waszej rodzinki nieciekawie macie tak wszyscy chorzy w domku trzeba wygonic te chorubska wstretne ![]() [quote=Pomidora;5652169]Cześć dziewczynki Kiniu GRATULACJE Wiedziałam, że się na tobie poznają Nie zajrzałam rano na wąteczek bo miałam niesamowitą sprawę, ale o tym później Karolinko ciuszki są śliczne! Najbardziej podoba mi się kombinezonik Są takie cudne i maleńkie> Ale nie oszukuj, miałaś pokazać zdjęcie łóżeczka wywalczonego Czekamy, czekamy Ray nie martw się, na pewno wszystko jest dobrze. Podobno jak miednica się rozszerza to musi boleć. Zresztą, mam nadzieję że lekarz powie ci to samo A teraz o klinice. Wyobraźcie sobie, że przenieśli tego seksuologa do innej kliniki. Pytam do jakiej. A ta baba w rejestracji mówi, że mam sobie wziąć informator i znaleźć! I jak ja zawsze taka wygadana jestem, tak mnie jej bezczelność zatkała, wzięłam informator i jak myszka ciuchotko wyszłam. Dopiero na ulicy stwierdziłam, że to jej zas....ny obowiązek podać mi nowy adres pracy lekarza, który od nich się przeniósł. Ale wiem w jakiej dzielnicy chociaż, to poszukam w listopadzie. Niedługo napiszę książkę pt. "W poszukiwaniu seksuologa" A teraz przyjemniejsza sprawa Rano dzwoni do mnie sekretarka z tej podstawówki, w której miałam p[racować od stycznia lub lutego. I prosi mnie, żebym papiery przyniosła. Więc ja jadę, papiery zanoszę, a tu sie okazuje, że oni mnie od poniedziałku chcą!! Ale jak dowiedzieli się, że mam 2 tyg. wypowiedzenia, to przesunęli to na 19 listopada, więc, dziewczynki, od 19 listopada będę znowu uczyć I to moje najkochańsze dzieciaczki, bo czwarte i piąte klasy I jeszcze dostałam wychowastwo No po prostu cudo/quote] gratuluje pracy w szkole, a czego bedziesz tak własciwie uczyc? Cytat:
Cytat:
nie poddawaj sie tak łatwo z tym seksuologiem szukajcie aż znajdziecie ![]() Ja dziewczynki znikam i nie wiem czy dzis jeszcze bede ale same rozumiecie mężulek zaraz w domku bedzie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
Zakorzenienie
|
Nikitko, już kiedys pisałam, ale przypomnę, że polskiego uczę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1223 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za to co do wyjazdów i wydawania kasy nie ma mowy żeby się wtrącała bo sobie nie pozwalam... Moja kasa i tylko moja, to moja sprawa czy zaoszczędze dużo czy nic, czy wydam na to więcej czy tego nie kupię... Rodziców trzeba wychować ![]()
![]() |
#1224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wyściskaj Mężusia porządnie za te wszystkie dni rozłąki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1225 |
Zadomowienie
|
Pomidora GRATULUJE !!!!! WOW super
![]() ![]() ![]() jeśli chodzi o łóżeczko to jeszcze zrobię zdjęcie ale.................. jak dowiozą meble do sypialni ![]() ![]() Kasiasiar z tym rodzeństwem i czarnowidztwem rodziców to jest dokładnie jak u mnie. Moja siostra jest taka biedna ze moja mama nawet za nią myśli. Pakuje w nią kasę i wogole jest zdania że moja siostra zwsze potrzebuje pomocy a ja jak to ja zawsze sobie poradze Naprawdę wiem jak to potrafi zaboleć ![]() Ja tam twierdze że wasza wycieczka bedzie rewelacyjna a hotel um,mmmm miodzio ![]()
#1226 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Idę dziewczynki... Popłacze do poduszki
![]()
![]() |
#1227 |
Zakorzenienie
|
Marcelinko nie płacz do poduszki tylko z nami posiedź to ci lepiej będzie, tak działa ten wąteczek
![]() Karolinko dziękuję i będę w takim razie czekać na zdjęcia ![]() Ja akurat mam rewelacyjnych rodziców, zawsze traktują nas równo i nigdy nie odczułam, że któreś z nas jest faworyzowane. A mam dwóch braci jeszcze ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1228 |
Zakorzenienie
|
Cos się cicho na wąteczku zrobiło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Zadomowienie
|
Nie płakusiaj
![]() uśmiechnij się ![]()
#1230 |
Zakorzenienie
|
Kiniu i jak tam świętowanie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.