![]() |
#31 | |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: *NOWY*Kosmetyki różne*Kolczyki*
Cytat:
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Znalazłabyś coś u mnie za
Odżywka do włosów Boots- Seakelp & Water Mint, do włosów i błyszczyk Nivei ![]()
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Zdaję zobie sprawę,że już kiedyś cię o coś pytałam,ale zobaczyłam kolczyki i się zakochałam
![]() Może coś u mnie za kolczyki Opia (wszystkie z lewej kolumny)??? Oddam wiele!!! Poza wątkiem ( z bólem serca) : guma stylizująca do włosów Joanna (raz użyta na krótkie włosy) balsam do ciała DeBa Botanic winogronowy,zostało 50 % (cudowny,z ogromnym bólem serca),mam kartonik Scrub do ciała Cztery Pory Roku (b.dobry,2 razy użyty) amerykański balsam do ust Reese's orzechowo-czekoladowy (1 raz użyty,z wielkim bólem oddaję) jestem nawet gotowa oddać mój ukochany balsam Garnier Skóra muśnięta słońcem (połóweczka z 250 ml , z masakrycznie wielkim bólem serca). Zastanów się,proszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
BAN stały
|
znajdziesz cos u mnie za:
podkład Maybelline Superstay Silky-ten nowy. Kolor: pure beige medium 2. Do średniej i opalonej karnacji. Tylko wypróbowany. Tusz do rzęs Define-A-Lash, Maybelline z innowacyjną zieloną szczoteczką, kolor czarny, użyty około 5 razy. Fajnie rozdziela rzęsy. prosze odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No ewentualnie tusz plus korektor byłoby ok za puder Manhattana i te dwie rzeczy do włosów ![]() Cytat:
ORIFLAME Mydełko z marakują i kosaćcem Bahia soap bar (nieużywane) Tyle znalazłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Masz chyba przepełnioną skrzynkę...
Błyszczyk został ‘uwolniony’ ![]() ![]() 1.Opia czerwona 2.Opia czarna 3.Opia srebrna 4.Opia złota z drobinkami 5.Opia srebrna z drobinkami - proszę o rezerwację ![]() ![]() ![]() 6.Złotawe długie z Anglii 7.Bazar. – pierwsze na focie 8.Ostatnie długie 9.Podkład 10.Balsam SPA Za: 1.eyeliner Manhattana popielaty 2.Lorys, 3.Flos Lek anycellulit 2ml 4.Ducray szampon wzmacniający 5.6. 2pary soczewek 7.nowy błyszczyk 8. maseczka peel-off ok? ![]() Edytowane przez levante Czas edycji: 2007-10-25 o 21:09 Powód: kolczyki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Na razie zainteresował mnie tusz Maybelline i kolczyki, te na jednym listku, z ubrań niestety nic, ale chętnie zobaczę zdjęcia bielizny, a o którą bluzkę w paski ci chodzi, tę zieloną H&M?
![]() |
#40 |
Zadomowienie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
hej znajdziesz coś za:
Mus do ciała TuttiFrutti Farmony FIGI&DAKTYLE, z 300 ml zużyto jakieś 5ml -Breloczyk ze "szminką" i innymi wisiorkami. Nowy i dość ciężk Szczotka do włosów REVLON. Nowa. Bez opakowania. Dość sztywna Błyszczyk NIVEA lip care rózowe opakowanie, zużycie 5%. pozdrawiam ![]()
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
-bezbarwny błyszczyk Inglota -puder sypki Inglota. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Może coś u mnie za
Mus do ciała TuttiFrutti Farmony FIGI&DAKTYLE, z 300 ml zużyto jakieś 5ml ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za Błyszczyk NIVEA lip care rózowe opakowanie, zużycie 5%., ^Tusz do rzęs Define-A-Lash, Maybelline z innowacyjną zieloną szczoteczką, kolor czarny, użyty około 5 razy. Fajnie rozdziela rzęsy., Lakier colorama Maybelline, 46 sugar crystal, transparentny róż z drobinkami, zużycie 3%., kolczyki długie te w środku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
moze znajdziesz cos u mnie za majty primark i biustonosz MS?
![]() ^Korektor antybakteryjny Manhattan. Kolor 1 - Naturalny. Zostało 60%. aktualne z OPII: białe -Szczotka do włosów REVLON. Nowa. Bez opakowania. Dość sztywna. ^Róz 17 Peach Paradise, matowy ale z drobinkami, użyty kilka razy. Boots. Błyszczyk NIVEA lip care rózowe opakowanie, zużycie 5%. ^Błyszczyk Bourjous RougePopChick kolor: 4 Prune glycero, bordo z drobinkami. Śliczna! Ale nie dla mnie..:/ Zużycie niewielkie, aplikator w formie pędzelka. ^Błyszczyk Rimmel vinyl lip, kolor jaśniutki różyk z drobinkami. Tylko testowany.
![]() |
#47 |
JESTEM ONA
|
Tzn, ze mogę Tobie zarezerwować mikrodermabrazję, ale spodnie sa na mnie za duże.
Gdybys miała portfel skorzany lub ładne pióro wieczne lub na naboje, byłoby fajnie. I spytam tak jak każda tutaj : czy masz moze cos poza wątkiem co mogłoby mnie zainteresować? ![]()
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Są już u mnie te fotki, o które pytałaś. Przepraszam za zwłokę
![]()
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Zajrzyj jeszcze do mniej, jesli mozesz, bo odp na Twoją wypowiedz
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
Sorry cziki
![]() ![]() A więc całkiem spodobał mi się: *Sweterek Reserved z dekoldem w serek, niebieski. Bardzo długie rękawy. Rozmiar z metki M ale jest rościągliwy i na L też będzie ok. Stan bdb. Rozpisz mi proszę wymiary ![]() Jak wyglądałby na XS/S? Pzdr. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Interesują mnie powyższe rzeczy (w kolejności od tego co najbardziej ![]() ![]() Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
rezygnuje bo mi sie nie kalkuluje.
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Cziki niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Lady of Harley-Davidson
|
hej
cos u mnie za ^Rimmel recover- podkład. Numerek 201 Classic Beige- nie jest zbyt ciemny, roświetlający, pięknie pachnie. Zostało jakieś 25%. Pomadka ochronna bebe różana. Użyta ze dwa razy. ^Błyszczyk Rimmel vinyl lip, kolor jaśniutki różyk z drobinkami. Tylko testowany. Tusz do rzęs Define-A-Lash, Maybelline z innowacyjną zieloną szczoteczką, kolor czarny, użyty około 5 razy. Fajnie rozdziela rzęsy. Lakier Miss Sporty lasting Colour, kolor rózow-fioletowy, użyty raz.??
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.