|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XXII
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5653350 8]Następnym razem z ciocią rozmawiamy wyłącznie o pogodzie. I to na dodatek w Anglii
![]() Tylko musisz chłopa jakoś naprostować.[/QUOTE] Jakoś staram się naprostować, powoli mi się udaje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4232 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XXII
Cytat:
Cytat:
![]() https://pl.wikipedia.org/wiki/Dolar_Zimbabwe Ale widzisz, wierci ci dziurę w brzuchu bo w końcu mówisz. Nie mów, tak jak ona powtarza "ile" to ty powtarzaj" nie twój interes"/"nie powiem". Jak zobaczy że nie dajesz się złamać to może po czasie przestanie, póki co jej taktyka jak widać działa ![]()
![]() |
#4233 |
Zakorzenienie
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5653381 3]Dokładnie
![]() Ja bym do każdej ceny faktycznej dodała jeszcze ze 150 %. Zawsze tak robię jak trafiam na podobny typ wścibskiej wścieklicy (mam taką jedną w pracy). I patrzę jak ją skręca.[/QUOTE] Wpadłam niedawno na ten sam pomysł i TŻ przyznał rację i teraz się nagle okazało, że do sukni muszę dokupić pas za 1000 zł, a moje buty kosztowały grubo ponad 1000 zł ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4235 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Serio, czego się boisz ? Pobije Cię jak jej nie powiesz ile coś kosztowało ? Nie masz obowiązku odpowiadać na każde pytanie jakie Ci ktoś zada. Przecież to Ty decydujesz ile komu powiesz na jaki temat. Na tortury Cię przecież nie zaciągną. Przestań się szczypać z idiotami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4236 |
Shoe addict :)
|
Dziewczyny, jak któraś chce kody do zalando na 40zł (przy zakupach za min. 200zł), to walcie na priv
![]() ![]() ![]() A tak w ogóle to złote czasy w tołpie się skończyły ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4237 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to jest koszmar. ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4238 | |||
Kosmetykoholiczka
|
Cytat:
Cytat:
mi takie rzeczy tłumaczone bo byłam w technikum ![]() Jak byśmy wcześniej szli do szkoły i w wieku 18 czy 19 lat byli juz po studiach, to matura wcześniej nie byłaby takim dramatem i t d.. W mojej szkole mało kto zdał i mało kto poszedł na studia a z mojego rocznika na studia techniczne poszła tylko ja.. Cytat:
biedny rybek ![]() [1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5652693 8]No ludzie po prostu nie wiedzą, że te kredyty opierają się na spekulacji walutą, stąd są bardzo ryzykowne i niepewne. I to jest ta cena za zysk kiedy waluta chodzi nisko albo cały czas na tym samym poziomie. Uwierz, tzw. zwykły zjadacz chleba nie ma o tym bladego pojęcia. Ludzie w większość to kompletni ingoranci. Widzę to w mojej 'działce' (księgowość, podatki). Mogłabym książkę napisać. A część to cwaniaki, którzy wiedzieli, że ryzykują biorąc kredyt w obecej walucie, a teraz krzyczą 'oszukali', bo chcą ugrać pomoc fisnansową dla siebie. Problem jest złożony.[/QUOTE] Tak samo w mojej branży mogę powiedzieć, ze ludzie o wielu rzeczach nie wiedzą i maja pretensje, mniej lub bardziej słuszne, ale czasami zwyklemu "niewtajemniczonemu" czlowieczkowi wydaje sie ze jak cos widzi to tak jest jak on widzi i koniec.. nawet nie ruszy du.y i nie sprawdzi jakie są przepisy.. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4240 |
Zakorzenienie
|
Mnie tez nie racza odpisac. Nawet nie wiem, czy karty sa aktywne. A chcialam dzis Bon Bonsa zmacac i moze kupic
![]()
#4241 |
Zakorzenienie
|
Oktawiaaa i dlatego na weselu zemścij się na nich i posadź w najgorszym możliwym miejscu. z dala od siebie, aby Cię nie denerwowały i koło jakiegoś najmniej "chcianego" gościa- a zawsze się taki znajdzie
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Wizażowe mądrości: - "To była logika kompletnie nielogiczna, jakaś matematyczna" ![]() Edytowane przez tenebra Czas edycji: 2016-02-29 o 10:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4244 |
Zakorzenienie
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5653298 3]Lekcja płynie z tego taka: nie wtajemniczajcie tych osób w nic. Jak będą dopytywać - ignorować, odpowiadać zdawkowo, bez szczegółów. Za bardzo dajecie sobie wchodzić na głowę. Powtarzam: to jest sprawa, w której głównie Twój narzeczony powinien 'powalczyć', Ty nie masz na to wpływu.[/QUOTE]
Zgadzam się! Oktawia Jak teraz wchodzą na głowę to będą i później. Im szybciej to odetniecie tym lepiej. |
![]() ![]() |
![]() |
#4245 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4246 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dodam, że kobiecina przepracowała w życiu jakieś 6 lat, siedzi na socjalnej emeryturze w Niemczech (przez co niestety wolnego czasu ma w .uj), a syna puściła w świat w jednych spodniach. Takie to miliony. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4247 | ||
Kosmetykoholiczka
|
Cytat:
![]() A na polityce to ja sie boje czytać i mówić ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() On uważa, że jak dla kogoś będzie dobry, to ten ktoś będzie dla niego dobry. On jest mega naiwny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4250 |
Kosmetykoholiczka
|
[1=44fee507034f68ecff0b692 d635bddccdf886c4e_65540ba 289b10;56528643]Treść usunięta[/QUOTE]
Kurczakowej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja na Twoim miejscu odpowiadałabym np. "1000 zł" albo "5000" na wszystko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4252 |
Zakorzenienie
|
naprawdę, absolutnie nie proś ich o pomoc. w niczym.
ja wesele miałam 1,5 roku temu. jedna moja nielubiana osoba z bliskiej rodziny stwierdziła, że nie przyjdzie na wesele bo już ma bilety imienne na Sunrise'a ![]() a druga kłopotliwa osoba została posadzona z dala ode mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4254 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4255 |
Zakorzenienie
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5653469 8]Moja o mnie powiedziała, m.in. (to moje ulubione) że jestem 'diabłem wcielonym' i że 'czyham na miliony' - aż się wtedy dopytywałam czy faktycznie jakieś ma
![]() Dodam, że kobiecina przepracowała w życiu jakieś 6 lat, siedzi na socjalnej emeryturze w Niemczech (przez co niestety wolnego czasu ma w .uj), a syna puściła w świat w jednych spodniach. Takie to miliony.[/QUOTE] Aż oplułam monitor ze śmiechu ![]() ![]() ![]() U mojego TŻ jest podobnie, milionerami nie są, a uważają się za hrabiowską rodzinę, a ja jestem ta niegodna i zła ![]() Tak mi się lepiej zrobiło jak sobie z Wami tu pogadałam ![]() Dziękuję Wam wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4256 | ||
Kosmetykoholiczka
|
Cytat:
![]() Współczuję ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko jest mi przykro, bo TŻ liczył, że chociaż matkę ubiorą na to wesele. Ale już mu wytłumaczyłam co nieco i może zmądrzeje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4259 |
Szanelowa Madżesti
|
A ja ni z gruchy ni z pietruchy wklejam swoje denko. Aż 3 rzeczy z kolorówki: tusz Bobbi Brown, podkład Jacobsa i stare kulki z Avonu ( nawet nie wiedziałam, że mam takie coś, przypadkowo znalazłam, termin ważności 2010
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4260 |
Wtajemniczenie
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5653469 8]Moja o mnie powiedziała, m.in. (to moje ulubione) że jestem 'diabłem wcielonym' i że 'czyham na miliony' - aż się wtedy dopytywałam czy faktycznie jakieś ma
![]() Dodam, że kobiecina przepracowała w życiu jakieś 6 lat, siedzi na socjalnej emeryturze w Niemczech (przez co niestety wolnego czasu ma w .uj), a syna puściła w świat w jednych spodniach. Takie to miliony.[/QUOTE] moja teściowa pierwsze co chciała wiedzieć, to spod jakiego jestem znaku i jak się dowiedziała, że skorpion, to już wiedziałam, że mam przechlapane ![]() jak byłam młoda, to mi moja mama zawsze powtarzała, że mam znaleźć chłopaka, który zawsze będzie 100% za mną i będę dla niego najważniejsza, a nie jakaś tam teściowa, siostry, bracia, rodzina. Mój mąż jest jedynakiem, ale na samym początku ustawił swoją mamusię i jej powiedział wprost, żeby się nie wtrącała i żyła swoim życiem, bo inaczej to się do niej nie będzie odzywał, bo ja jestem dla niego nr 1. Było trochę fochów i histerii, ale mój TŻ był niewzruszony i na szczęście wszystko ułożyło się po naszej myśli, chociaż po tylu latach wymarzoną synową nadal nie jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.