|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Waga do zrzucenia w dziesiątkach! Część III
Cytat:
|
|
#3182 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry! my już po śniadaniu
dziś leniuchujemy, tz zdrowieje, świeci piękne słońce, zapowiada się miły dzień
03.10.15-> 16.04.17..."Na wspólna radość, na chleb powszedni, na poranne otarcie oczu w blasku słonecznym, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew, krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie." K.I.Gałczyński |
|
|
|
#3183 |
|
Rozeznanie
|
Ja też witam wszystkie. Miłego weekendu
Ja dziś mam imieniny Tż-ta więc wieczorem goście. Będzie moja bratowa która jest na wiecznej diecie. W związku z tym,kupiłam dużo czekoladek i ciastek Ona się temu nie oprze i zawsze zabiera na wynos(no cóż,nie lubię jej )
|
#3184 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Ja mam w sobotę zawsze niższą wagę, tak jakby na piątek była specjalnie większa, no ale podaje sumiennie tylko wagę piątkowa, a jutro na chrziny mam nadzieję, że jakoś ogarne się i ograniczę, a dzisiaj jadę do mamy więc znając ją kolacja do dietetycznych nie będzie należała heh |
|
|
|
|
#3185 |
|
Zakorzenienie
|
Arsyen, Aiesha, patrzę na Wasze staty i aktywność i mogę Wam zaproponować dołączenie do tabelki od marca. Jeśli chcecie
|
|
|
|
#3186 |
|
Raczkowanie
|
Dzieńdobry wszystkim
Nadalka - no pewnie, że chcemy. Zawsze to dodatkowa motywacja do działania odrey123 - wredzioch z Ciebie ![]() Gpaltrow - super z tą pracą, choć ja też bym nie mogła tak pracować, bo kilogramy by w górę by leciały a nie w dół Ja już dzisiaj po Zumbie i Fizjoficie. Instruktorka była dzisiaj inna, na zastępstwie i dała nam taki wycisk, że chyba jutro nie będę w stanie chodzić ![]() A dzisiaj idziemy do znajomych na wieczór gier planszowych. Muszę się pilnować, bo znając ich to pewnie będzie pełny stół nie tylko gier ![]() I obrazek na dziś: http://dieta.pl/motywatory/view/uplo...1d88059b85.jpg Miłego dzionka laseczki
Edytowane przez Arsyen Czas edycji: 2016-02-27 o 11:55 |
|
|
|
#3187 |
|
Rozeznanie
|
Arsyen boję się że mój weekend tak będzie wyglądał... hehe
|
|
|
|
#3188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3189 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chociaż taka nostalgia poniekąd, że dopiero miało się 20 lat, a tu już nie wiadomo skąd będzie 30 ![]() Cytat:
oj tam, nawet jakby "4" się pojawiła w tym roku - przecież i tak mamy tyle lat na ile się czujemy, nie? ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
Trzymam kciuki Cytat:
Choć pewnie to tylko narazie na miesiąc, bo od kwietnia niemcy, więc na pewien czas zniknę z neta... ![]() dane do tabelki: 176cm wzrostu, start 98kg, aktualnie: 93,9, cel: 69
http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...fce24df1d1.png wzrost 176cm start: 92 kolejne podejście: cel 1: "85" cel 2: 83 cel 3: 79 do wakacji cel 4: ... Edytowane przez Aiesha Czas edycji: 2016-02-27 o 14:26 |
||||
|
|
|
#3190 |
|
Raczkowanie
|
Ale wrócisz, a miejsce tu dla Ciebie napewno zawsze będzie
Dane do tabelki: waga początkowa 117kg, wzrost 164 kg, cel 55 kg
|
|
#3191 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
Nadalka dziękuję za zaproszenie do klubu! ![]() Dziewczyny jesteście mega laski ![]() Kochane szybko wpadłam podać wagę bo zapomniałam na śmierć wczoraj...Wiec szału nie ma dupy nie urywa i jest +0.8kg Jest Mega po prostu remont trwa pełna para,bardzo dużo zajmuje nam to czasu nie wspominając o tym ze musimy kursować w ta i spowrotem Bardzo mało mnie na forum ostatnio ,ale jak tylko mam chwile wytchnienia wpadam troszkę poczytać Was
|
#3192 |
|
Raczkowanie
|
witam
wpadłam w przelocie, bo do południa miałam faze mega sprzątania kuchni a zaraz zmykam na imprezę urodzinową moich sióstr (bliźniaczki), no ale zamierzać być grzeczna miłego weekendu
|
#3193 |
|
Zakorzenienie
|
Od początku kwietnia Cię nie będzie?
A kiedy wrócisz? ![]() To poprostu od kwietnia nie będę Ci nic wpisywać i będę czekać aż wrócisz
|
|
|
|
#3194 |
|
Zadomowienie
|
Witam u mnie 89.4 zaczelam ćwiczyć
Nie było mnie bo co pisałam to mojego postu nie było ![]() A i nie wiem czy ten będzie na forum
|
|
#3195 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bliżej celu, ale w grupie zawsze raźniej ![]() Cytat:
![]() W tym roku chciałabym już cały sierpień być w domu - obiecałam bratu, że pojadę z nim i dzieciakami do Wrocławia (mamy tam rodzinę, a ja się bardziej orientuję gdzie kto z kim i dlaczego) ![]() No i jeszcze festiwal końcem sierpnia, ale to już muszę być laska... Więc mimo wyjazdu będę starała się żeby waga choć powoli, ale spadała
|
|
#3196 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak się tylko przeprowadzimy to tz się zgodził żebym kupiła sobie trampoline do jump fitness
03.10.15-> 16.04.17..."Na wspólna radość, na chleb powszedni, na poranne otarcie oczu w blasku słonecznym, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew, krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie." K.I.Gałczyński |
|
|
|
|
#3197 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry laseczki 😊😊😊 dziisaj był lekki cheat day ale głównie z tego względu ze musze.uczcić jutrzejszy wyjazd 😀😀 jestem taka szczęśliwa !! dostałam awans !!! i z tej racji kupiłam sobie sukienkę..może troszkę krótka ale do czarnych kryjących rajstop będzie idealna ☺ taka troszkę sportowa
|
|
|
|
#3198 |
|
Raczkowanie
|
Izunia, nie wrzucaj tu swoich zdjęć, bo wpadniemy w kompleksy. Wyglądasz świetnie już teraz
Rajstopki albo legginsy bezszwowe możesz sobie do tego założyć i będziesz wyglądać cacy ![]() Dzieńdobry dziewczyny w ten cichy niedzielny poranek
|
|
#3199 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
![]() Chwilę mnie nie było, miałam wariacki tydzień, wieczorami po powrocie padałam na pysk- ni chu chu żeby laptopa wyciągnąć i na forum pisać. Trochę Was podczytywałam w tygodniu na telefonie ale za Chiny Ludowe nie umiałam odpowiedzieć na posta - ciągle mnie wywalało U mnie dietowo od ostatniego wpisu ok, w piątek tylko zgrzeszłam bo się wina z przyjaciółkami na spotkaniu po latach nażłopałam Pierwszy raz udało mi się wytrąbić całą butlę wody Ale już jestem grzeczna. W piątek waga pokazała 77,9. czyli -0.5 i -2,1 od początku Coś mi się zdaje, że celu I do urlopu nie osiągnę ![]() Ale każda kostka smalcu mniej to zawsze już sukces, nie? Przyjaciółka ledwo w drzwiach mnie zobaczyła i stwierdziła, "ale schudłaś!". Pewnie więcej było w tym sympatii i pobożnych życzeń, niż rzetelnej obserwacji, ale i tak miło mi się zrobiło i zmotywowało do nieodpuszczania celu. ![]() izunia19l - może, jak każda z nas, masz jakieś zastrzeżenia do swojej figury, ale popatrz na siebie oczami innych - bardziej obiektywnie: jesteś laska, młoda, proporcjonalna. Chcesz być szczuplejsza - ok, zdrowo jedz, ćwicz - póki jesteś młoda i zdrowa - ale ZAAKCEPTUJ SIEBIE. To jest pierwszy krok do sukcesu. I żadnego rzygania! Słuchaj co Aiesha i dziewczyny mówią! Niektóre osoby po epizodzie potrzebują wiele czasu, łez i bólu by wrócić do normalności. Ale są też osoby, które NIGDY już nie wróciły do normalności. Ich życie jest emocjonalną huśtawką, przepełnione poczuciem winy i wstrętu do samej siebie. To jest straszna choroba. I wbrew pozorom, zaburzenia łaknienia wcale nie leczy się łatwo, ani raz na zawsze. A jak się zaczyna? Prosto. Niewinnie. "Zeżarłam wuzetkę pomimo wysiłków dietowych? Och, naprawimy ten błąd szybko - dwa palce i po krzyku. Rachunek jest na zero. I jutro tak samo... i znowu kiedyś. Potem zaczyna się objadanie (bo przecież i tak się zaraz tego pozbędę) i zwracanie (och to nie jest już takie obrzydliwe jak na początku, później już nawet nie trzeba palców wkładać, odruch wymiotny jest wytrenowany, żołądek skacze na wezwanie, w torebce zawsze guma i odświeżacz ust)." Myślisz sobie - świetny sposób. Bez wyrzeczeń. Tylko, że nikt nie powiedział Ci, że dostaniesz refluksu, szkliwo na zębach Ci się zniszczy i będziesz miała plamy na zębach, że dostaniesz nadkwasoty żołądka, że możesz uszkodzić sobie serce. Że cały dzień będziesz w nosie czuła zapach wymiocin, że dostaniesz schizy, że Ci wszystko śmierdzi. Że będziesz płakać, bo zamiast mieć piękną sylwetkę będziesz miała anemię, podkrążone oczy, brzydkie zęby, włosy, paznokcie, łamliwe kości. I będziesz cholernie, cholernie nieszczęśliwa.Sorry, że ja tak z grubej rury, ale normalnie nie mogę patrzeć jak chcesz sobie na własne życzenie zniszczyć życie. Izunia, OGARNIJ SIĘ! Jesteś świetną dziewczyną i nie potrzebujesz wpędzać się w chorobę, żeby osiągnąć wymarzoną sylwetkę! I gratuluję awansu Widzisz... sens naszego życia to nie tylko nasza fizjonomia... Jeżeli będziemy same oceniały naszą wartość po kształcie naszego tyłka... to nie ma już przyszłości dla kobiet społeczeństwie Dziewczyny - gratuluję piątkowych spadków! Tak trzymać!
|
#3200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- 😘😘😘😘 jak dobrze ze was mam 😄😄 |
|
|
|
|
#3201 |
|
Rozeznanie
|
Dobry wieczór, ja właśnie wracam z chrzcin, dzieciaki usnęły, przed nami 200km jeszcze do domu.... jutro zobaczymy jak mi się odbił ten weekend, z moim tatą piłam do 2 w nocy.... heh a rano kac a o 13 na chrzciny ale dałam radę, zobaczymy co na to waga....
buziaczki dla was
|
|
|
|
#3202 |
|
Raczkowanie
|
witam poniedziałkowo, dziś pierwsza
od dziś mam nowy plan, wstaję godzinkę wcześniej, aby móc poćwiczyć przed pracą bo wieczorkiem nie zawsze mam czas i siłę megilay - popieram w 100% co napisałaś izunia - sukienka super i gratuluję awansu Miłego dzionka
|
#3203 |
|
Rozeznanie
|
Witam w poniedziałkowy mglisty i pochmurny dzień
![]() Na taką pogodę to nic mi się nie chce W sobotę i niedzielę odpuściłam ćwiczenia ale już dziś od rana jestem zdyscyplinowana i zaczęłam od rowerka
|
#3204 |
|
Rozeznanie
|
Witanko no waga pokazała +1 więc może do piątku go zgubię, a moja starsza się rozchorowała i ma niską temperaturą 34,8 jeszcze takiej nigdy nie miała .. nie wiem co o tym myśleć
|
|
|
|
#3205 |
|
Zadomowienie
|
Dzień bry Dziewuszki,
u mnie śnieg melduję się z poweekendową nadwyżką + 2 kg ale biorąc pod uwagę ile jadłam to i tak nie jest źle.Izka, ja Ci od dawna powtarzam ze wyglądasz mega fajnie, jesteś zgrabna i proporcjonalna a nie wieszak- sama wiesz jak faceci za Tobą świrują. Nadalka- idziesz jak tornado, niedługo nam znikniesz ![]() Ja Was cały czas podczytuję, ale mam bardzo mało czasu ostatnio żeby się odzywać, mam nadzieję że niebawem będzie trochę lepiej. Miłego dnia Dziewczynki |
|
|
|
#3206 |
|
Rozeznanie
|
dzień dobry
u mnie dzień wczorajszy był porażką, ale mam nadzieję, że nie odbije się to na wadze. Miałam jakiegoś takiego doła, że nie wiedziałam co z sobą zrobić Pogoda do doopy, wieje, zimno, nawet z domu nie chce się nosa wyściubić... No ale mam nadzieję, że u Was lepiej. Miłego dnia wszystkim!
|
#3207 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. U mnie waga stoi na 91.9 także jednak odmówiłam sobie jednej babeczki, które wczoraj upiekłam...
Tak mi się nic nie chce. Niech się kończy ten luty, jutro wypłata to może się ożywię trochę. W sb jadę do Brodnicy, za tydzień do Poznania. Kocham 13-stki mojego męża trochę $ wpadnie i można w końcu ruszyć się z domu. Bo niestety firma dla której pracuję, powoli zmniejsza obrotność i niestety za luty będę miała tylko 90 zł, a bywało i 700.
Edytowane przez nadalka Czas edycji: 2016-02-29 o 11:21 |
|
|
|
#3208 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Nadalka, waga leci pięknie Zaraz mnie przegonisz! Chociaż ja w marcu mam zamiar uciekać gdzie pieprz rośnie ![]() Iza, super wyglądasz, no bez ściemy!
|
#3209 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3210 |
|
Zadomowienie
|
Dzien doberek! U nas słonko. Wpadnę do was po pracy
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.

dziś leniuchujemy, tz zdrowieje, świeci piękne słońce, zapowiada się miły dzień
03.10.15->
16.04.17...
Ona się temu nie oprze i zawsze zabiera na wynos(no cóż,nie lubię jej )

Choć pewnie to tylko narazie na miesiąc, bo od kwietnia niemcy, więc na pewien czas zniknę z neta... 

Więc mimo wyjazdu będę starała się żeby waga choć powoli, ale spadała 
W sobotę i niedzielę odpuściłam ćwiczenia ale już dziś od rana jestem zdyscyplinowana i zaczęłam od rowerka