|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#272 |
Konto usunięte
|
Dot.: Peema peemie peemą, czyli 46 zlot ślubnych zołz 2016!
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
My ogólnie po kłótniach potrafimy sporo nie gadać (do końca dnia i czasem jeszcze następny dzień) ale jakby "mamy się pod ręką". Ale jakby M. gdzieś mi wyruszył to bym długo nie wytrzymała. Raz tylko po kłótni wyszedł z psem i nie było go godzinę. To był już późny wieczór. Wiedziałam, że wróci bo jak wziął psa to wrócić musiał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#274 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez 6335951a6f2125013706eea4dadcb7dfe0c9d63c_649cbb9a0ad25 Czas edycji: 2016-02-29 o 11:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#275 | |
żona
|
Cytat:
Tzn ja tak potrafię.. Tż nie bardzo chociaz uczy sie ode mnie :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#276 | ||
Idealna Źona; )
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
My za całe ponad 5 lat razem dwa razy pokłócilismy się tak, że M raz wyszedł, wrócił po godzinie i drugi raz z rok temu mieszkaliśmy już u moich rodziców M. chciał wyjść,już zaczął się pakować ale mu powiedziałam, że ma się dwa razy zastanowić bo jak wyjdzie to nie będzie miał już gdzie wracać- to został w domu i po godzinie już sobie wszytko wyjaśniliśmy.. Dobrze, że wtedy nie wyszedł..
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
[1=6335951a6f2125013706eea 4dadcb7dfe0c9d63c_649cbb9 a0ad25;56540318]No właśnie niby zaczęło się ode mnie przez pierdołę jak zwykle, bo proszę go o jedno i to samo non stop i nie umie się dostosować, to tak jakbyście prosiły kogoś za każdym razem żeby zamykał za sobą drzwi, a on za każdym razem zostawia otwarte. Człowiek się wkurza w pewnym momencie i zaczyna tracić cierpliwość. Więc wyjechałam na niego. Od słowa do słowa i zaczęło się wygarnianie, ty jesteś taki, a ty siaka itp. W końcu tak się w kurzył, że powiedział, że jedzie do domu, chce pomyśleć o tym wszystkim, że jest bagno, że nie będziemy udawać, że jest ok i że ma dość. I że wróci wieczorem. Ale ani nie wrócił, ani nie napisał, ani nie zadzwonił. Wczoraj napisałam, to bez odzewu. Wiem, że dzisiaj pojechał do pracy, kończy o 21 i tak myślę, że jeździć nie będę, ale jak nie wróci do domu to zadzwonię koło 22. Odbierze to ok, jak nie odbierze to się zdenerwuję bardzo na niego.
![]() W tej sytuacji to ja dalej twierdzę, że bym nie jechała. Mógł zostać i przegadać sprawę, skoro pojechał to może faktycznie musi to przemyśleć. Tym bardziej, że powiedział, że wróci wieczorem, a nie wrócił. Napisałaś i moim zdaniem na razie to wystarczy. Co do proszenia o coś kilkadziesiąt razy to znam to z autopsji i mój już się na własnym przykładzie dowiedział, że niby to bzdura, ale bzdura powtórzona ileś tam razy robi się naprawdę wielkim problemem. |
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Ile nadrabiania ![]()
![]() |
#280 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z małym różnie. W niedzielę miał ciężki dzień, co chwile jeść, praktycznie nie spał. Dzisiaj za to dał mi pospac do 8. Ot i tak zależy czy mu się włączy tryb terrorysty czy laskawcy ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Butterfly - myślę, że dziś już pora wyjaśnić wszystko. Chyba zdążył sobie już wszystko przemyśleć. Ty zresztą chyba też. Napisz mu smsa, że chciałabyś pogadać o tym wszystkim i niech wraca do domu. Myślę, że przyjedzie. Ale jakby nie zareagował na to to też bym na tym skończyła. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
Ja zawsze podczas kłótni wychodziłam, uciekalam do innego pokoju po to żeby ugryźć się w język, nie powiedzieć za dużo, ochlonac i zastanowić się o co w ogóle poszło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
U nas to mój był mistrzem nieodzywania się, ale widzę, że mu z wiekiem ośli upór przechodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
No i mój tz nienawidzi milczenia. Mogę się drzeć, przeklinać i wyklinac wszystko byle tylko nie milczeć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
żona
|
[1=6335951a6f2125013706eea 4dadcb7dfe0c9d63c_649cbb9 a0ad25;56540933]Po tej kłótni widzę, że R. też się czegoś ode mnie nauczył. Nieraz potrafiłam się 2 tyg nie odzywać.
![]() Mój Tż już mówi otwarcie że uczy się ode mnie tego wszystkiego... i ja teraz to dostrzegam jaka jestem straszna :/ Tak samo z wypominkami.. ![]() wiem że to jest złe, ale silniejsze ode mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
Mój tz jest mistrzem wypominania. Nie wiem kiedy ale na pewno coś mi takiego zrobiłaś. A najlepsze jest teraz jak mi coś zrobi, ja mówię że to nie fajne, a on "ale ty mi kiedyś też tak. Ale żeby nie było ja nie wypominam teraz"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
U nas to ja potrafię się nie odzywać długo, kiedyś M. Od razu przychodził się pogodzić i nie odpuszczał , teraz też przychodzi ale tylko raz, jak dalej nie chce gadać to odpuszcza i wtedy ja muszę się potem płaszczyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#290 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
żona
|
Ojj z tym proszeniem się o jakieś banalne rzeczy to doskonale to znam...
też mam tego już serdecznie dosyć i to często doprowadza do kłótni ![]() Wczoraj właśnie mieliśmy spinę o skarpetki które Tż notorycznie zostawia koło łóżka pod stolikiem... krew mnie zalewa... i wczoraj wieczorem kłótnia i dzisiaj rano wstaję, Tż już w pracy i zgadnijcie co pod stołem? Jak sie nie zdenerwować? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Zakorzenienie
|
O tak! Potrafię wypomnieć rzeczy sprzed 3 lat, o których mój zdarzył już 100razy zapomnieć.. I też jest to silniejsze ode mnie
|
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
PaLlitqa tu nie trzeba się denerwować tylko przywyknac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#294 | |
Idealna Źona; )
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#295 | |
żona
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jakbyś opisywała mnie i Mojego Tż ![]() Tylko właśnie ja jestem Twoim Tż ![]() identyko ![]() aż się śmiałam do kompa jak to czytałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#296 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
To my mamy chyba taką samą naturę, nie potrafię zapanować nad swoimi niektórymi zachowaniami, nieraz ma do mnie pretensje, że umiem tylko wypominać,a nie zauważam tego co dobre. I że on ma wrażenie, że jak rozwiąże jakiś jeden swój problem, to ja za chwilę znajdę jakiś kolejny i będzie tak już zawsze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#297 | ||
Zakorzenienie
|
[1=6335951a6f2125013706eea 4dadcb7dfe0c9d63c_649cbb9 a0ad25;56540318]No właśnie niby zaczęło się ode mnie przez pierdołę jak zwykle, bo proszę go o jedno i to samo non stop i nie umie się dostosować, to tak jakbyście prosiły kogoś za każdym razem żeby zamykał za sobą drzwi, a on za każdym razem zostawia otwarte. Człowiek się wkurza w pewnym momencie i zaczyna tracić cierpliwość. Więc wyjechałam na niego. Od słowa do słowa i zaczęło się wygarnianie, ty jesteś taki, a ty siaka itp. W końcu tak się wkurzył, że powiedział, że jedzie do domu, chce pomyśleć o tym wszystkim, że jest bagno, że nie będziemy udawać, że jest ok i że ma dość. I że wróci wieczorem. Ale ani nie wrócił, ani nie napisał, ani nie zadzwonił. Wczoraj napisałam, to bez odzewu. Wiem, że dzisiaj pojechał do pracy, kończy o 21 i tak myślę, że jeździć nie będę, ale jak nie wróci do domu to zadzwonię koło 22. Odbierze to ok, jak nie odbierze to się zdenerwuję bardzo na niego.
![]() Cytat:
Cytat:
![]() To my też należymy oboje do uparciuchów i potrafimy sie nie odzywac ale gora dzień - półtora wiecej nie. Ale ogólnie kłócimy sie rzadko on czasami stwierdza że za rzadko ![]() To ja wtedy mówię że jak on chce to ja mu powód znajde ![]() A co do godzenia się to różnie raz ja raz on zależy czyja wina ![]() Butterly - myślę że musicie sobie to przegadać żeby większy problem sie nie zrobil. Choc jak piszesz ze potrafisz sie i dwa tyg nie odzywac ... to już sama nie wiem. Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
Jak to dziecko
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
Ja też czasami muszę wyjść, ochłonąć, żeby nie powiedzieć czegoś czego potem mogę żałować. Ale TŻ już się nauczył, że dla nas to lepiej bo potem wracam i wszystko obgadamy. Niestety oboje jesteśmy pamiętliwi, dlatego wolę wyjść czy wyłączyć telefon. Ale nigdy na długo
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:45.