Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. II - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-29, 11:09   #2491
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Dot.: Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. II

Cytat:
Napisane przez MajWija Pokaż wiadomość
Eh weź mi nawet nic o pozycji nie mów... Wczoraj wieczorem, jak już udało mi się męża posiąść to doszedł w pozycji na jeźdźca i tak mnie to zdenerwowało, że zasnąć nie mogłam i dzisiaj rano mąż chciał mi to wynagrodzić i tez baraszkowaliśmy, ale mąż nie mógł dojść i nie doszedł, podejrzewam, że za bardzo już myślał o pracy itd, jeszcze dzisiaj ma wizytę u proktologa
No i ja tez wkurzona no bo pewnie tym członkiem te plemniki, które z wieczora we mnie wpuścił to dzisiaj powygarniał a nic nie zostawił
Ale już ochłonęłam i olałam, co ma być to będzie, nic nie można na siłę, facet to nie robot
Jeeezuuuu Kochana, na prawde musisz troche wyluzować Rozumiem, ze pozycja na jeźdzca niekorzystna bo esencja nie dolatuje?
zUa_tysica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 11:13   #2492
Ahoy
Wtajemniczenie

MajWija, bardzo dobrze robisz, że już tych testów nie będzie kupować. Przecież to nieistotne kiedy one pokażą owu skoro i tak się kochacie często, a sama widzisz, że potrafią wywierać tylko presję i niepotrzebne rozkminki One nie są w ogóle potrzebne do zajscia w ciążę
Stary 2016-02-29, 11:50   #2493
Lidka99
Zadomowienie

[QUOTE=Megan1312;56505123]
Cytat:
Napisane przez Lidka99 Pokaż wiadomość

Świetna wiadomość, idziesz na bete?

Tak jutro chce isc na bete
Strasznie sie boje zeby ta ciaza nie skonczyla sie jak dwie poprzednie. Oj beda to dluuugie trzy miesiace.
Spokojnie, musisz myśleć pozytywnie, na pewno wszystko będzie dobrze

Cytat:
[B]

Masz 100% rację. Zła jestem na siebie, ze je w ogóle kupiłam
Dzisiaj zrobiłam test to wygląda już na pozytywny. Kreska testowa jest prawie tak ciemna jak kontrolna.
Nie zastanawiam się już, czy owulka była, czy będzie, chrzanić to
I nigdy więcej testów owu nie zakupię

Wczoraj, jak o 14 zobaczyłam, ze kreska testowa tak zciemniała w porównaniu do poprzednich dni to w głowie miałam tylko seks i plemniki, sfiksowałam, a za to mąż się wczoraj nieciekawie czuł, a ja wręcz na nim wymusiłam seks przez ten cholerny test i obiecałam sobie, że nie kupię już nowego opakowania testów.
Jak masz zwariować to faktycznie nie kupuj i tak często współżyjecie a testy tylko nie potrzebnie Cię stresują...
Lidka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 11:59   #2494
wiolka1988
Raczkowanie

Juz nie wiem co sie ze mna dzieje... Dzisiaj powinna przyjsc @. Temperatura spadla do 36,41 (jeszcze nad linia wyznaczona przez ovufriend). Brzuch juz mnie pobolewa jak zwykle, a ja zamiast okresu mam plodny sluz??? Co jest grane?
wiolka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 12:35   #2495
MajWija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zUa_tysica Pokaż wiadomość
Jeeezuuuu Kochana, na prawde musisz troche wyluzować Rozumiem, ze pozycja na jeźdzca niekorzystna bo esencja nie dolatuje?
No podobnież niby nie ułatwia owa pozycja plemnikom
A czy faktycznie tak jest, nie wiem, ale mąż często lubi w takiej pozycji kończyć

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Cytat:
Napisane przez wiolka1988 Pokaż wiadomość
Juz nie wiem co sie ze mna dzieje... Dzisiaj powinna przyjsc @. Temperatura spadla do 36,41 (jeszcze nad linia wyznaczona przez ovufriend). Brzuch juz mnie pobolewa jak zwykle, a ja zamiast okresu mam plodny sluz??? Co jest grane?
Bardzo często przed @ pojawia się płodny śluz ze względu na wzrost estrogenów.
MajWija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 12:39   #2496
Ahoy
Wtajemniczenie

Sperma przy wtrysku osiąga taka prędkość, że podobno nieistotne w jakiej pozycji to robimy, bo i tak wszystko co ma wpaść to wpadnie aczkolwiek dmuchajac na zimne to zawsze kończymy klasycznie i choćby nie wiem co to zawsze muszę mieć orgazm, bo wtedy więcej plemników się dostaje tam gdzie trzeba, gdzieś to wyczytałam i tego się trzymam
Stary 2016-02-29, 12:46   #2497
wiolka1988
Raczkowanie

Cytat:
No podobnież niby nie ułatwia owa pozycja plemnikom
A czy faktycznie tak jest, nie wiem, ale mąż często lubi w takiej pozycji kończyć

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Bardzo często przed @ pojawia się płodny śluz ze względu na wzrost estrogenów.
Dziekuje
Pierwszy raz cos takiego widze... juz sie zestresowalam, ze jakis kolejny problem sie pojawil

Edytowane przez wiolka1988
Czas edycji: 2016-02-29 o 12:48
wiolka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 12:56   #2498
MajWija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ahoy Pokaż wiadomość
Sperma przy wtrysku osiąga taka prędkość, że podobno nieistotne w jakiej pozycji to robimy, bo i tak wszystko co ma wpaść to wpadnie aczkolwiek dmuchajac na zimne to zawsze kończymy klasycznie i choćby nie wiem co to zawsze muszę mieć orgazm, bo wtedy więcej plemników się dostaje tam gdzie trzeba, gdzieś to wyczytałam i tego się trzymam
No u mnie orgazm jest z reguły dużo szybciej niż u męża. Należy do długodystansowców I jak na początku związku to było coś rewelacyjnego i nowego bo poprzedni partner to wyrobił się w 2 minuty to po 5 latach związku momentami mam już dość, a On dalej może
Przeczytałam, ze śluz płodny może się pojawić nawet dopiero po 12h od pozytywnego testu owu. Ciekawe, czy u siebie choć raz w tym cyklu zauważę płodny
Stary 2016-02-29, 13:02   #2499
Ahoy
Wtajemniczenie

U nas jest zawsze w tym samym czasie. Zawsze na siebie czekamy jak coś, ale należymy do tej grupy ludzi, u których przytulanie trwa min. 2h, a zawsze mamy wrażenie, że minęło z 20 min
MajWija, spróbuj podejść bardziej z dystansem, nie patrz na sluz, na testy, na nic. Po prosto się kochajcie. Przy częstym seksie nie ma szans, żebyś nie zaszła w ciążę, jeśli będzie Ci pisana w tym cyklu tylko się blokujesz przez to ciągle analizowanie, mówię Ci
Stary 2016-02-29, 13:38   #2500
maddd
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Qazsew Pokaż wiadomość
Wlasnie o to mi tez chodz,ze jak sie zrobi test ovu to nawet juz w seksie nie chodzi zeby bylo przyjemnie,spontanicznie, tylko pozycja taka zeby plemniki mialy jak najlepiej a seks to przekazywanie materialu genetycznegoa trzeba tez pomyslec o tz bo np na mojego nie wplywalo zachecajaco to gdy mu mowilam ze teraz trzeba dzialac bo sa TE dni,wrecz odwrotnie,bo czul sie jak magazyn na plemniki ktore moga nam dac dzieckodlatego gdy za pierwszym razem calkowicie odpuscilismy,wrzucilismy na luz i pogodzilismy sie z tym ze bedziemy we dwojke to sie udaloi mysle ze psychika miala to ogromne znaczenie
O kurcze z moim mężem było to samo!! Jak robilam testy i mowilam ze trzeba TERAZ, to sie strasznie blokował, i później mi mówił ze go tylko tym zniechecam..:/ i zebym zachęcala go w inny sposób:p my i tak czesto sie przytulamy,wiec stwierdziłam ze kupowanie testow owu jest bezsensu,bo tylko i siebie, i jego stresuje.w tym miesiacu mialam jeszcze jakues pozostałosci starych testów,zrobilam jeden,byly dwie ciemne krechy, bylo przytulanie, no i co z tego,jak ciąży i tak nie ma? Nie bede juz tych testów robic bo cholernie sie tylko nakrecam... i Tobie tez to radzę

Dziewczyny, dostalam tego cholernego plamienia w pracy kurde czyli tak jak myslalam ze nic z tego..... dobrze ze jestem w robo, no i ze potem ide sie spotkac z przyjaciółka, bo bym pewnie teraz ryczala w domu....

Edytowane przez maddd
Czas edycji: 2016-02-29 o 13:43
maddd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 13:47   #2501
aska8999
Rozeznanie

Madd przykro mi, wiem jak sie czujesz., bo w tym cyklu juz sobie zrobilam duzo nadzieje i jesli przyjdzie okres to bede bardzo rozczarowana. moze teraz to nie ten czas i w nowym cyklu Ci sie uda trzymam kciuki

U mnie 13 dpo temp. o 6 rano 37,05 test negatywny. Zaraz lece na bete, wiec jak beda wyniki to dam znac.

Megan, gosiunia co u was, jak tam bety? Gratulacje!
aska8999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 14:16   #2502
Monisia_1987
Raczkowanie

Cześć dziewczyny
Można dołączyć do Was?
Stary 2016-02-29, 14:23   #2503
maddd
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aska8999 Pokaż wiadomość
Madd przykro mi, wiem jak sie czujesz., bo w tym cyklu juz sobie zrobilam duzo nadzieje i jesli przyjdzie okres to bede bardzo rozczarowana. moze teraz to nie ten czas i w nowym cyklu Ci sie uda trzymam kciuki

U mnie 13 dpo temp. o 6 rano 37,05 test negatywny. Zaraz lece na bete, wiec jak beda wyniki to dam znac.

Dziękuję za kciuki wiesz co,ja nawet sobie jakichs nadziei dużych nie robilam,ale gdzies tam z tyłu głowy mam tę iskierke zapewne bo przykro jest okropnie..
Ale wiesz tłumacze sobie to w tdn sposób,ze gdybym byla teraz w ciąży,to dzieciaczek urodzilby się w listopadzie,a wtedy jest brzydko,i ze lepiej na wiosnę:p tak wiem,może głupio myślę,ale jakoś się pocieszać trzeba:/

Czekamy na wyniki!!

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Monisia_1987 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Można dołączyć do Was?
Hej, witaj dlugo się staracie? Napisz nam coś o sobie
maddd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 14:25   #2504
MajWija
Wtajemniczenie

Cytat:
U nas jest zawsze w tym samym czasie. Zawsze na siebie czekamy jak coś, ale należymy do tej grupy ludzi, u których przytulanie trwa min. 2h, a zawsze mamy wrażenie, że minęło z 20 min
MajWija, spróbuj podejść bardziej z dystansem, nie patrz na sluz, na testy, na nic. Po prosto się kochajcie. Przy częstym seksie nie ma szans, żebyś nie zaszła w ciążę, jeśli będzie Ci pisana w tym cyklu tylko się blokujesz przez to ciągle analizowanie, mówię Ci
No tak, mam nadzieję, że codziennie to wystarczająco często
Miałam plan żeby wyłapać dzień owulacji i wtedy poszaleć kilka razy w ciągu doby, ale widzę, że za dużo mnie stresu te moje obserwacje owulacji kosztują więc sobie odpuszczę i seks raz dziennie musi wystarczyć
Stary 2016-02-29, 14:35   #2505
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aska8999 Pokaż wiadomość

I ja dostałam większych plamień, test rano negatywny, brzuch jak na wzdęcia. 13-14 dpo i 33 dc. Więc czekam już na @.

Czyli moje comiesięczne plamienia przd @ są normalne. Brałam duphaston więc poziom progesteronu jest dobry.

Wysłane z mojego SM-G360F przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Cytat:
Cześć dziewczyny
Można dołączyć do Was?
Witaj 😊😊😊 i powodzenia 😊

monika0185 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 14:37   #2506
Monisia_1987
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maddd Pokaż wiadomość
Hej, witaj dlugo się staracie? Napisz nam coś o sobie
Coś o nas No więc mamy oboje po 29 lat.Jesteśmy ze sobą 7,5 roku.Od czerwca 2014 jesteśmy małżeństwem.Po ślubie Mąż wyjechał do niemiec do pracy,w kwietniu 2015 mnie ściągnął.Oboje pracujemy na magazynie netto.Na początku mieszkaliśmy w jednopokojowym mieszkaniu.Od połowy stycznia wynajmujemy większe mieszkanie.
Dopiero co zaczęliśmy się starać,więc na spokojnie do tego podchodzimy.5 kwietnia mam wizytę u ginekologa.Wtedy chcę zrobić cały komplet badań bo ostatnio byłam u lekarza w polsce w sierpniu i mam tylko morfologie,mocz i cytologie....więc myślę,ze czas zrobić badania pod ciążę
Kolejna sprawa to u mnie w rodzinie(mama,siostra,sio strzenica)maja problemy z tarczycą więc pod tym kontem też chce się zbadać.
Stary 2016-02-29, 14:44   #2507
Qazsew
Zakorzenienie

Cytat:
Eh weź mi nawet nic o pozycji nie mów... Wczoraj wieczorem, jak już udało mi się męża posiąść to doszedł w pozycji na jeźdźca i tak mnie to zdenerwowało, że zasnąć nie mogłam i dzisiaj rano mąż chciał mi to wynagrodzić i tez baraszkowaliśmy, ale mąż nie mógł dojść i nie doszedł, podejrzewam, że za bardzo już myślał o pracy itd, jeszcze dzisiaj ma wizytę u proktologa
No i ja tez wkurzona no bo pewnie tym członkiem te plemniki, które z wieczora we mnie wpuścił to dzisiaj powygarniał a nic nie zostawił
Ale już ochłonęłam i olałam, co ma być to będzie, nic nie można na siłę, facet to nie robot
no i wlasnie niepotrzebne te testy bo zamiast przyjemnosci to same nerwy
Qazsew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 14:49   #2508
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
No tak, mam nadzieję, że codziennie to wystarczająco często
Miałam plan żeby wyłapać dzień owulacji i wtedy poszaleć kilka razy w ciągu doby, ale widzę, że za dużo mnie stresu te moje obserwacje owulacji kosztują więc sobie odpuszczę i seks raz dziennie musi wystarczyć
Dziewczyny dobrze piszą 😊 Nie stresuj się i ciesz przytulaniem. Nic na siłę 😊

Stary 2016-02-29, 14:54   #2509
MajWija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monika0185 Pokaż wiadomość
I ja dostałam większych plamień, test rano negatywny, brzuch jak na wzdęcia. 13-14 dpo i 33 dc. Więc czekam już na @.

Czyli moje comiesięczne plamienia przd @ są normalne. Brałam duphaston więc poziom progesteronu jest dobry.

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Witaj 😊😊😊 i powodzenia 😊

Cytat:
O kurcze z moim mężem było to samo!! Jak robilam testy i mowilam ze trzeba TERAZ, to sie strasznie blokował, i później mi mówił ze go tylko tym zniechecam..:/ i zebym zachęcala go w inny sposób:p my i tak czesto sie przytulamy,wiec stwierdziłam ze kupowanie testow owu jest bezsensu,bo tylko i siebie, i jego stresuje.w tym miesiacu mialam jeszcze jakues pozostałosci starych testów,zrobilam jeden,byly dwie ciemne krechy, bylo przytulanie, no i co z tego,jak ciąży i tak nie ma? Nie bede juz tych testów robic bo cholernie sie tylko nakrecam... i Tobie tez to radzę

Dziewczyny, dostalam tego cholernego plamienia w pracy kurde czyli tak jak myslalam ze nic z tego..... dobrze ze jestem w robo, no i ze potem ide sie spotkac z przyjaciółka, bo bym pewnie teraz ryczala w domu....

Przykro mi dziewczyny
Kolejny cykl musi być szczęśliwy!
Monika kupujesz ten mikroskop? A nie lepiej pójść ze dwa-trzy razy w tym cyklu do gina i potwierdzić owulkę w 100%?

Ja, jeżeli w tym cyklu się nie uda to od kolejnego planuję pić Inofem/Inofolic.
Pije może któraś z Was?
Stary 2016-02-29, 14:58   #2510
Qazsew
Zakorzenienie

Cytat:
O kurcze z moim mężem było to samo!! Jak robilam testy i mowilam ze trzeba TERAZ, to sie strasznie blokował, i później mi mówił ze go tylko tym zniechecam..:/ i zebym zachęcala go w inny sposób:p my i tak czesto sie przytulamy,wiec stwierdziłam ze kupowanie testow owu jest bezsensu,bo tylko i siebie, i jego stresuje.w tym miesiacu mialam jeszcze jakues pozostałosci starych testów,zrobilam jeden,byly dwie ciemne krechy, bylo przytulanie, no i co z tego,jak ciąży i tak nie ma? Nie bede juz tych testów robic bo cholernie sie tylko nakrecam... i Tobie tez to radze
Ostatnio to z 7 mcy temu chyba robilam test ovu i powiedzialam ze juz nie kupie bo tylko sie nastawiam bardziej jak sa dwie kreski i sekst w tym czasie a potem mega dol bo jednak @ a tak to sobie spokojnie czekam i przyjdzie to mowi sie trudno i probujemy dalej a jak jakims cudem nie przyjdzie to bede mega szczesliwa

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Cytat:
Tez gdzies czytalam ze dobrze jak kobieta ma w trakcie wytrysku orgazm bo wtedy sa jakby takie mikro skurcze w srodku pomagające przemieszczac sie plemnikom do przodu
Qazsew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 15:39   #2511
Lidka99
Zadomowienie

Cytat:
Cześć dziewczyny
Można dołączyć do Was?
Witaj

Cytat:
Przykro mi dziewczyny
Monika kupujesz ten mikroskop? A nie lepiej pójść ze dwa-trzy razy w tym cyklu do gina i potwierdzić owulkę w 100%?

Pije może któraś z Was?
Ja aktualnie biorę ovarin, ale jak skończę opakowanie to zamówię inofem, w zeszłym roku piłam inofolic i cykl był w miarę regularny
Lidka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 15:55   #2512
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Przykro mi dziewczyny

Pije może któraś z Was?
Dzięki MajWija 😊 Mikroskop i tak kupujemy, kręci nas podglądanie 😉 np żyjątek w kropli wody ze stawu. Dzisiaj oglądaliśmy różne filmiki na youtube. Także to w celach hobby a i praktycznie wykorzystamy w przyszłości jako antykoncepcja.😉 A do gina oczywiście, w tym cyklu chce mieć monitoring owulki. Tzn. chce się upewnić czy pęka pęcherzyk 😊

Ja zwykły folik biorę.

Stary 2016-02-29, 16:13   #2513
MajWija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monika0185 Pokaż wiadomość
Dzięki MajWija 😊 Mikroskop i tak kupujemy, kręci nas podglądanie 😉 np żyjątek w kropli wody ze stawu. Dzisiaj oglądaliśmy różne filmiki na youtube. Także to w celach hobby a i praktycznie wykorzystamy w przyszłości jako antykoncepcja.😉 A do gina oczywiście, w tym cyklu chce mieć monitoring owulki. Tzn. chce się upewnić czy pęka pęcherzyk 😊

Ja zwykły folik biorę.

Ja też jeżeli ten się nie uda to w przyszłym idę zbadać hormony i na monitoring postaram się umówić. Wiem, że szybko, ale wolę wiedzieć, już, czy wszystko u mnie na pewno gra
A Inofolic nie ma tylko kwasu foliowego, ale ma przede wszystkim mioinozytol, który reguluję pracę hormonów i ponoć bardzo dużo kobiet, jak go piję to zachodzi szybko w ciąże
Dedykowany jest przede wszystkim dla kobiet z PCOS, ale również zdrowe kobiety piją, żeby wspomóc cykl
Stary 2016-02-29, 16:49   #2514
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też jeżeli ten się nie uda to w przyszłym idę zbadać hormony i na monitoring postaram się umówić. Wiem, że szybko, ale wolę wiedzieć, już, czy wszystko u mnie na pewno gra
A Inofolic nie ma tylko kwasu foliowego, ale ma przede wszystkim mioinozytol, który reguluję pracę hormonów i ponoć bardzo dużo kobiet, jak go piję to zachodzi szybko w ciąże
Dedykowany jest przede wszystkim dla kobiet z PCOS, ale również zdrowe kobiety piją, żeby wspomóc cykl
Rozumiem Cię, ja też wczęśnie wolę sprawdzać czy wszytko jest ok A co do Inofolic to dobrze wiedzieć, poczytam o nim
Stary 2016-02-29, 17:53   #2515
Nemmireth_
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki!

Mam nadzieje że ktoś mnie jeszcze pamięta Nie miałam czasu się udzielać.
Robiliśmy kuchnię, skręcanie wszystkich mebli, zakupy. W tym samym czasie sesję miałam. Trafiliśmy na takiego profesora co większą część grupy oblał i musiałam 3 razy podchodzić ale udało się! Zaliczyłam Ale 1/4 grupy ma warunek

Ze starań to nic nowego w sumie.

W środę mamy wizytę w klinice Invicta - tą z ovufriend

1 + 1 = 3
Nasza Księżniczka

Starania od listopada 2019
Tyle zmienił mały człowiek, niemal lżejszy od powietrza.
11tc[*] 11.04.2017
6tc[*] 5.12.2017
Nemmireth_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 18:14   #2516
iwona335
Zakorzenienie

U mnie 17 dc i chyba pojawil sie plodny sluz. Test ovu pokazal blada kreche, wczoraj nic nie wskazal wiec dzis i jutro do dziela zreszta jak co dzien od 7 dc trzymcie kciuki! Musi sie udac.
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 18:43   #2517
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nemmireth_ Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki!

Mam nadzieje że ktoś mnie jeszcze pamięta Nie miałam czasu się udzielać.
Robiliśmy kuchnię, skręcanie wszystkich mebli, zakupy. W tym samym czasie sesję miałam. Trafiliśmy na takiego profesora co większą część grupy oblał i musiałam 3 razy podchodzić ale udało się! Zaliczyłam Ale 1/4 grupy ma warunek

Ze starań to nic nowego w sumie.

W środę mamy wizytę w klinice Invicta - tą z ovufriend
Gratuluję zdania egazminów!
Koniecznie daj w środę znać 😊

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
U mnie 17 dc i chyba pojawil sie plodny sluz. Test ovu pokazal blada kreche, wczoraj nic nie wskazal wiec dzis i jutro do dziela zreszta jak co dzien od 7 dc trzymcie kciuki! Musi sie udac.
Uda się! Kciuki! 😊
Stary 2016-02-29, 19:44   #2518
Megan1312
Raczkowanie

Vela Luca
Ewula88
Qazsew
monika0185
Lidka99
chudziniaszek11
iwona335
zUa_tysica
aska8999

Dziewczyny dziekuje za gratulacje i mile slowa
Dzis bylam na becie jutro wyniki. Nie moge sie juz doczekac

Cytat:
Cześć dziewczyny
Można dołączyć do Was?
Witaj

[QUOTE=maddd;56543328]O kurcze z moim mężem było to samo!! Jak robilam testy i mowilam ze trzeba TERAZ, to sie strasznie blokował, i później mi mówił ze go tylko tym zniechecam..:/ i zebym zachęcala go w inny sposób:p my i tak czesto sie przytulamy,wiec stwierdziłam ze kupowanie testow owu jest bezsensu,bo tylko i siebie, i jego stresuje.w tym miesiacu mialam jeszcze jakues pozostałosci starych testów,zrobilam jeden,byly dwie ciemne krechy, bylo przytulanie, no i co z tego,jak ciąży i tak nie ma? Nie bede juz tych testów robic bo cholernie sie tylko nakrecam... i Tobie tez to radzę

Dziewczyny, dostalam tego cholernego plamienia w pracy kurde czyli tak jak myslalam ze nic z tego..... dobrze ze jestem w robo, no i ze potem ide sie spotkac z przyjaciółka,

nastepny cykl bedzie lepszy

[QUOTE=aska8999;56543748]Madd przykro mi, wiem jak sie czujesz., bo w tym cyklu juz sobie zrobilam duzo nadzieje i jesli przyjdzie okres to bede bardzo rozczarowana. moze teraz to nie ten czas i w nowym cyklu Ci sie uda trzymam kciuki

[QUOTE=monika0185;56546718]I ja dostałam większych plamień, test rano negatywny, brzuch jak na wzdęcia. 13-14 dpo i 33 dc. Więc czekam już na @.

Wysłane z mojego SM-G360F przy użyciu Tapatalka[COLOR="Silver"]

Przykro mi ale dopuki nie ma @ to jeszcze jest cien szansy

Przepraszam ze bez cytowania niewiem dlaczego mi tak wyszlo

Edytowane przez Megan1312
Czas edycji: 2016-02-29 o 19:46
Megan1312 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 20:00   #2519
zawiechaczarny
Wtajemniczenie

GG do zawiechaczarny

U mnie dziś na teście owu (6 dc) bardzo blada druga kreska, a w poprzednich cyklach przez większość czasu wcale nie było drugiej kreski. Czyżby w tym cyklu owu miała być wcześniej? Zwykle mam ok. 16 dc i specjalnie pod to umowilam się z ginem na monitoring na 13 dc, żeby sprawdzić czy tym razem będzie pecherzyk dominujący. W ogóle ledwo mi się @ skończyła a śluz jest już zbliżony do plodnego. I od początku cyklu mocno czuję oba jajniki- jeszcze tak nie miałam. Kompletnie nie wiem czego się spodziewać po tym cyklu.
21.06.2018 - nasza córeczka już z nami

2.05.2017 - 5tc[*]
26.04.2019 - 9tc[*]
zawiechaczarny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 20:23   #2520
aska8999
Rozeznanie

Beta<1,2 wiec czekam na okres i rozpoczynam 8 cykl staran. Sorry, ze pisalam niepotrzebnie o testach i temperaturze. I tak nic z tego
aska8999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości