![]() |
#2851 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie październikowe 2015 :D
Cytat:
![]() ![]() Co do torby, nie namawiam bo to duży wydatek, ale ja nie żałuję ![]() Dziewczyny mnie namówiły na zyrafke sophie, chyba przestałam racjonalnie wydawać pieniądze odkąd mam dziecko ![]() Cytat:
![]() My zaraz zawijamy na szczepienie i ważenie. ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2852 | ||
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kredki wzięłam z Furby ![]() Wcale nie taki duży, biorąc pod uwagę ceny "byle czego" w sklepach stacjonarnych - rozejrzałam się i stwierdziłam, że wolę nieco dopłacić do Skip Hopa, który jest zdecydowanie bardziej praktyczny (przegródki!!!). Ale fakt, zastanawiałam się między dwiema wersjami kolorystycznymi i wygrało praktyczne podejście - wzięłam mniej śliczną, średnio pasującą do wózka, ale tańszą ![]() Co do namawiania, to nawiązałam do krążącego po świecie dialogu: - idę na wódkę - dobra, namówiłeś mnie ![]() Cytat:
![]() ![]() Daj znać ![]()
![]() |
![]() |
#2853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tez jadł jak Twój dzidziol 5 razy dziennie ale zmiana mleka nam to poplątała. No i teraz dodatkowo może skok... U nas jutro szczepienie... ciekawe jak przybiera na wadze... taka chudzinka z niego 😊 Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#2854 |
po drugiej stronie szafy
|
Moja ma tłuściutkie rąsie i nózie, fałdeczki jak trza, jak to powiedziała pielęgniarka "jest w co szczepić"
![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Ciekawe czy dużo mamusiek lutowo-marcowych dziś urodzi ![]()
![]() |
#2855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajna dzis data na urodzinki 😀 Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#2856 |
po drugiej stronie szafy
|
Nic dziwnego, skoro ciągle eksperymentujecie z alergią...ciekawe co lekarz powie. Mogliby w końcu się tym Twoim dzidziolem zająć konkretnie :/
Nooooooo data przekozacka, chociaż dzieci pewnie średnio cieszy wizja urodzin co 4 lata ![]()
![]() |
#2857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ubranka tylko bawełniane. Piorę w białym jeleniu... kosmetyki bez tych wszystkich parabenow itp. No rozkladam ręce... A tak dodatkowo chce pogadać z pediatra o badaniu na pasożyty... czytałam, że objawy podobne do alergii pokarmowej i azs... POWINNI MI NETA WYŁĄCZYĆ 😈 za dużo czytam. Zbieramy się na spacer.... wpompuje w młodego trochę świeżego powietrza ![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2858 |
Wtajemniczenie
|
Diablica- dobrze elve mowi, co lekarz na ta alergie?
Pochwalcie sie wagami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#2860 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Elve, aż z ciekawości sprawdziłam i jedna marcowa mamusia dzisiaj urodziła. Nie chciałabym sie urodzić 29 lutego. Dobijalaby mnie wizja urodZin co 4 lata, ale z jaka niecierpliwoscią bym na to czekała ![]() U nas dzisiaj dzień marudy, cały czas rączki i rączki. Bylam z nią u notariusza, to cała drogę powrotna ryczała. Co chwila sie musiałam zatrzymywać. Uspokoiła sie jakies 2km przed domem, kiedy puściłam muzykę. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
![]() |
#2861 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#2862 |
Wtajemniczenie
|
Mój Julek przechodzi samego siebie, już nie mam na niego siły...nocki gorsze niż zawsze, wczoraj np postanowił w nocy cwiczyc przekręcanie sie na brzuszek
![]()
![]() |
![]() |
#2863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#2864 | ||
po drugiej stronie szafy
|
Ja już chyba pisałam, tydzień temu 7100
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2865 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wczoraj byliśmy u znajomych, którzy mają 6 miesięcy starszego szkraba. Podarowali nam gryzak z takiej gumy jak jest żyrafka sophie. Mały od razu go bardzo polubił, więc nie wytrzymałam i kupiłam ![]() Niech się pochwali, jaką torbę wybrała w końcu ![]() Cytat:
![]() Gdyby nie noc z soboty na niedzielę ( kiedy spałam 12h z przerwami na karmienie oczywiście ) + drzemka w samą sobotę byłabym nieprzytomna. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2866 |
po drugiej stronie szafy
|
U mnie jest tego mnóstwo, dorośli w moim mieście nie lubią się bawić w kolorowanki
![]() Wzięłam duo signature lime http://ecx.images-amazon.com/images/...FL._SY355_.jpg U nas póki co gryzaki nie spełniają swojej roli, służą do oblizywania, obśliniania, a do masowania dziąseł jest najlepsza łapa ![]() ![]() Jak tam waga? ![]()
![]() |
#2867 |
Wtajemniczenie
|
Czesc kochane dawno nas nie bylo , podczytuje was ale ciezko wbic sie po takim czasie w rozmowe
![]() No i ten nieszczesny fb taka bylam przeciw i co wpadlam cala ![]() ![]() A minus ze pochlania czas ktorego i tak mi brakuje , przy mojej , dwójce i mężu chyba nigdy nie bede miala go za duzo ![]() U nas dobrze Nel chyba zeby ida bo ma ataki placzu bez powodu , probowalam smarowac jej dziasla i o dziwo przestala plakac a mozw to ten smak tak dziala ![]() Nadal mamy sucha skore ale nie az tak ![]() ![]() Obkrecamy sie z pleckow na brzuch caly czas ale wiecie co taki z Niej ponurak ze tylko raz w glos sie smiala a tak to usmieszki delikatne ![]() Dzis zaliczylismy pierwszy basen i bylo by super gdyby nie zimna woda :/ Ale Nel i tak sie podobało ![]() Postaramy sie czesciej pisać ![]()
![]() |
#2868 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pokaz jakie to gryzaki, tez cos musze kupic, bo tak podgryza paluchy ze masakra ![]() A z tymi pobudkami to u mnie niestety sam dotyk jak jest w lozeczku nie wystarczy :/ musze na ręce brac...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2869 | |||
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Z kolei przekręcanie to ciągle wyjątkowe sytuacje...ostatnio zaczęła się przewracać na bok, ale niestety głównie wyginając się w łuk - jak leży na poduszeczce, to robi łuk, jak na płaskim, to prawidłowo. No i nie wiem co w związku z tym robić... Basen, fiu fiu ![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Będziesz próbowała go odzwyczaić, czy czekasz aż samemu się odechce?
![]() |
![]() |
#2870 |
Zakorzenienie
|
Witam się w ten bielutki dzień 😃
Idziemy się ważyć... mierzyć... szczepić. Prosimy o kciuki ![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2871 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2872 |
Wtajemniczenie
|
My po wizycie Nel za malo przytyla i musimy dawac jedna butelke sztucznego i rozszerzac diete, marchew, ziemniak, brokuł :/
Na basen zakladamy pampki na basen z babydryma rozmiar small ![]() A do ząbków mamy dentinox ![]() No i chyba mamy poczatki AZS :/
![]() |
#2873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spadliśmy na 10 centyl - Grześ waży 6.77 kg. Mierzy 67 a główka 42.5 Kruszynek mój ![]() Co do alergii mamy go obserwować a resztę ma prowadzić alergolog. Kąpać rzadziej...nawet co 3 dni żeby nie przesuszac skórki. Rozszerzać dietę tez mamy nie zważając na alergie - tylko sprawdzać co mu pasuje a co nie.... Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2874 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() moja 4kg sie urodzila wiec bardzo malo przytyla :/ ale sie nie dziwie jak matka czasu nie ma zjesc porzadnie... biore sie za diete porzadna ![]()
![]() |
![]() |
#2875 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzeba podtuczyć dzidziole nasze.... żeby miały siły na brykanie. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- U nas ślicznie...biało... zimowo! Za kciuki dziękujemy... Grześ popłakałam tradycyjnie ale teraz już ok. Ale ze szczepienie było daruje sobie spacer. Ostatnio mieliśmy 1.5h nieutulonego płaczu wiec dzisiaj jestem w gotowości...oby tym razem nas to ominęło. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#2876 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wiem jak Grzes wyglada ale wage ma chyba ladna? Agatka moze sciagaj laktatorem na jedno karmienie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2877 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Zapisane ![]() AZS tak późno by wylazło? Nie taki kruszynek, wysoki chłopak ![]()
![]() |
![]() |
#2878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na zdjęciach wychodzi taki pucułowaty na buźce ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- No długaśny jest...ale i tak wydaje mi się taka chudzinka ![]() Nie martwię się tym dopóki w siatkach centylowych jesteśmy ![]() Dostał kaszkę - aż miło było patrzeć jak się do butli przyssał. Mój mały mężczyzna już konkretów chce a nie jakieś tam mleczko ![]()
![]() |
![]() |
#2879 |
po drugiej stronie szafy
|
Moja jeszcze na mleczku, ciągle dzieje się coś, przez co nie mam głowy do rozszerzenia diety. Mam nadzieję, że w ciągu następnych dwóch tygodni już nam się uda chociaż kaszkę wprowadzić.
![]() |
#2880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na razie powolutku dodaje trochę do butli. Ale chciałabym docelowo kaszkę łyżeczką podawać...ale to na spokojnie. Ja uczę się cierpliwości i spokojniejszego podchodzenia do dzidziolowych tematów. Trochę za dużo się tego zbierało ostatnio i muszę zacząć trzeźwo myśleć ![]() Też nie poszalejemy jeśli chodzi o rozszerzanie...z wiadomego powodu muszę być ostrożna.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.