![]() |
#2371 |
po prostu Em :)
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
![]() ![]() Dziewczyny, czy możemy ustalić, że to co piszemy na biało nie podlega cytowaniu? Proszę.. Lele, możesz wyedytować? : ( fuksjaa, ![]() Marta, nie wiem jak mogłyśmy przegapić Twoje urodziny! ![]() Życzę Ci, żebyś nigdy nie miała za mało czasu na wizaż i na odezwanie się w naszym wątku. ![]() ![]() A TŻa masz super. ![]()
![]() |
#2372 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() -za daleko od centrum -brak nocnych -średnio grzeją (tak, że od miesiąca jestem chora ![]() a Ty też zdrowiej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Już nic nie postąpi-facet jest dla mnie powietrzem-mogę mu dać co najwyżej w twarz ![]() Też się cieszę-jednak co wizaż to wizaż ![]() A jutro jadę do domku ![]() ![]() Martuniu-wszystkiego naaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjj jjjj słońce ![]()
Edytowane przez Agosek Czas edycji: 2007-10-30 o 21:43 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2373 |
Zakorzenienie
|
Ememesik- Twoje zyczenie jest dla mnei rozkazem ;P a tamto przeoczylam, to pewnie z euforii, ze na jutro w koncu nei musze sie uczyc:
Marto sama wiesz najlepeij czego Ci zyczyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2374 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Marta, życzę Ci wsyzstkiego co najlepsze
![]() ![]() jesteście Kochane ![]() hm.. ale za co? bo trochę nie rozumiem. ![]() Cytat:
też się cieszę, że jesteś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2375 |
Zakorzenienie
|
[B]Martuń, wszystkiego najlepszego, aby w Twoim dniu, było pełno takich szczęśliwych dni jak ten urodzinowy, by wszystko układało sie po Twojej myśli, i żebyś do nas stale zaglądała, sto lat!
![]() [/B] A bez wielkich zmian czy przełomów ![]() ![]() Mam nadzieje, że sie niedługo spotkamy, choć jeszcze sie nie umówiliśmy. Jest. Problemem tym jestem ja ![]() Wstydzę sie go zaprosić i chyba tego nie zrobię. Boję sie! Bo mam wrażenie, że się przez to będę mu narzucać, a ja nienawidże sie narzucać ![]() No dobra, wyślę ![]()
![]() |
#2376 |
Zakorzenienie
|
Marta
![]() wszystkiego NAJ NAJ NAJ,żebyś nigdy nie musiała się o nic martwić ![]() Dużo miłości, szczęścia, spełnienia wszystkich, wszystkich marzeń ![]() matury na 100%, żebyś nigdy nas nie zaniedbywała ![]() I przede wszystkim, żeby z Tżem zawsze wspaniale Wam się układało ![]()
#2377 |
Zadomowienie
|
MARTA SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEń
![]() Agosek coraz częściej słysze o takich facetach... Im to tylko ![]() ![]() fuksja witamy znów ![]() Wku**wiłam się dzisiaj... Miałam isc na hallowen a tu sie okazało ze nie mam gdzie nocować bo koleżanka stwierdziła ze nie ma juz miejsca. Wogóle to nie wiem nawet czy tam nie trzeba jakichś biletów bo cos mi się obiło o uszy :zly: Kupiłam sobie dziś taki szary elegancki płaszczyk w New Yorkerze ![]() Coraz częściej przy zakupach dopadają mnie myśli typu: "I po co ja to będę kupować... Przecierz i tak nie mam dla kogo założyć..." ![]() B. się nie odzywa... ![]() A co do świąt to nigdzie (chyba ![]() Zauważyłam ze Krasulka tu była.. Pisz częściej co u Ciebie! EDIT: krówka no coś TY! W żadnym wypadku się nie będziesz narzycać jeśli go zaprosisz! Przecież się znacie i spotykacie wiec wg mnie all jest ok ![]()
#2378 | ||
Zakorzenienie
|
marta sto lat
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
co do tego faceta, to lepiej ze szybko okazalo sie jaki jest.. e tam, nie przejmuj sie, szkoda nerwow ![]() Cytat:
![]() lepiej zrobic to szybciej i pozniej miec z glowy ![]() i to nie bedzie zadne narzucanie.. po prostu go zapytasz, on sie zgodzi i juz ![]() ja, matematyczna kaleka, dostalam dzis moja pierwsza w liceum (a moze nawet w zyciu? bo nie przypominam sobie zebym w gimnazjum kiedys dostala) 5 z matmy ![]() ![]() ![]() potem wziela mnie do odpowiedzi i.. 4 - kolejne wielkie zdziwienie. poczatek zadania szybko zrobila mi kolezanka, dalej wystarczylo tylko obliczyc cos latwego. glupi to ma szczescie.
![]() |
#2379 |
Zadomowienie
|
laylaaa gratuluje
![]() A ja nie dostane 5 z maty ze spr... I wychodzi ze bede chyba miała 4 na semestr... Musze się bardzo postarać w przyszłym półroczu...
#2380 | |
Zakorzenienie
|
fuksjaa ja też Cię cieszę, że jesteś
![]() Cytat:
![]() ![]() może bez sensu pytanie, ale ja naprawdę nie wiem ![]() laylaaa ja byłam dziś na swojej matematyce, ufff pierwszy raz od dawna ![]() ![]() byłam znowu na hiście u humanów, pisali kartkówkę (ale to tam trwa niecałe 5 minut, pytanie-odpowiedź x9), i mieli pytanie: czyjego autorstwa był tekst, który czytaliśmy wczoraj? ![]() ![]() ![]() a ja mam w sobotę urodziny ![]() a tamtego może sobie idealizuję, ale tak myślę, że może to jest jakiś hmm, no, że tak się poznaliśmy (przecież to jest takie dziwne ; ) że no wiecie, szukałam książki, ktoś pisze na forum, że ma do tego notatki, ja piszę do niego i koleś okazuje sie studentem I roku prawa; moze to coś znaczy, że to nie przypadek, że TAK miało być, eh znowu wymyślam.jakieś bzdury.. : (
![]() |
#2381 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() laylaaa gratuluję oczywiście ![]() muszę wyryć tę głupią (pseplasam ![]() ![]() ćwiczyliśmy Poloneza i chyba jestem jedną z ciężej kapujących układ ![]() ![]() krówka zapraszaj go a nie zmyślasz nam tu coś ![]() ![]() macie coś specjalnego do nauki ![]() ![]() ![]() na spr. powtórkowy z antyku uczyłam się z Powtórki z Literatury Grega ![]() myślałam o tym : http://www.operon.pl/www/imgico3.php...photos/874.jpg i muszę kupić jakieś testy do czytania ze zrozumieniem, bo jak mam na razie same 5 z polskiego, tak pewnie z czytania będzie oczywiście 2, które mi spieprzy ocenę na semestr ![]() i widziałam świetną książkę do analizy źródeł z histy, nie pamiętam wydawnictwa ![]() ![]() ![]() EDIT: http://www.ws-omega.com.pl/product_i...products_id=76 jest KLUCZ! a ja analfabetka, nie umiem czytać ze zrozumieniem ![]()
![]() |
#2382 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nija- czesto jest tak, ze jak ktos jest daleko to go idealizujemy, a gdy juz jest na skinienie naszej dloni przestaje nam sie podobac.. znajomosc warto utrzymywac, ale nie napalac sie.. a co do tego ze szkoly- moze warto przypadkowo go poznac? nie w celach olaczenia sie od razu, ale by sie poznac i samemu osoadzic jaki jest? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2383 |
Zadomowienie
|
lele masz rację... Jak będe taka przygnębiona to nikogo nie przyciągne...
nija ja mam prawie tak samo... tylko z historii. Narazie mam jedną pałkę... EDIT a co do gościa ze szkoły to myśle ze koniecznie tzreba sie z nim poznać! I jak powiedziałaś ze uważasz ze ta znajomość z kolesiem z neta yo przeznaczenie, więc nie oszukuj się... ![]() ![]() ![]() Moja mam wróciła... Pokazałam jej płaszcz i .... stwirdziła ze jej się nie podoba...! Bo jest za mało ocieplany (to cóż ze chciałam w nim chodzić w ciepłe dni, bo na mróz mam kurtke), za krótki (przykrywa mi całą pupę i troszke więcej) i nie jest z jakiejś wełny ![]() Nigdze dziś nie ide... ![]() ku*wa
#2384 |
Zakorzenienie
|
dzieki
![]() nija nie mam niczego "maturalnego" do polskiego, jedynie podreczniki i jakies tam ksiazki z motywami literackimi. planuje przed matura przeczytac streszczenia lektur na klp i tyle. mi sie polonez b. podobal ![]() ![]() a co do tego "goscia z forum" to na Twoim miejscu na nic bym sie nie nastawiala, wiadomo jak jest z takimi znajomosciami, jak sie z ta osoba nie spotka na zywo to nie ma szans na poznanie jej, rozne pozory mozna stwarzac przez gg. fajnie,jakby sie dalo jakos poznac tego ze szkoly : ) ywonula mierzylam chyba z 5 plaszczy i takich plaszczopodobnych (zakrywaly tylko kawalek tylka) z new yorkera, mialam kupowac, ale stwierdzilam, ze sa wlasnie za malo ocieplane bo wydawaly sie dosc cienkie. ale jak masz ciepla kurtke na chlodniejsze dni to co innego ![]() tez nie lubie kupowac kurtek i plaszczy.. malo ktora mi sie podoba, a jak sie odwidzi to nie moge przestac jej nosic tak jak bluzki np..
#2385 |
Zakorzenienie
|
la la la
![]() mam płytkę R .a p e r .ó w z n .a d W i .s ł y p o c. z e. t k. r o. l o w p .o l s. k i c .h ; ) i mogę Wam udostępnić, h t t p : / / t - r a p e r z y . w a w . p l / p o c z e t . h t m l piszcie na PW, zgrałam na skrzynkę mailową i ... ; ) świetna pomoc jeśli chodzi o histę
#2386 |
Zakorzenienie
|
Ojej... spałam i czuję się teraz jakoś flakowato. I zimno mi. I w ogóle.
Także wybaczcie, jakbym przeoczyła jakąś ważną sprawę ![]() Przede wszystkim MARTUŚ WSZYSTKIEGO NAJ! Nie będę wymieniać, bo poza zdrowiem, szczęściem, pomyślnością, miłością i dobrze napisaną maturą jest jeszcze milion rzeczy, o których bym nie wspomniała ![]() ![]() Nija jest jedna bardzo fajna książka z polskiego: "Matura na 100%". Nie wiem, jakiego wydawnistwa, ani nic, ale jest w niej wszystko, co podawali moi nauczyciele. Wszystko bardzo fajnie przedstawione i ogólnie spoko, ma ją jedna osoba w klasie, a przydaje się wszystkim ![]() W ogóle to była polonistka się wkurzała, że koledzy mają tą książkę i wyprzedzają jej słowa ![]() Też dostałam dzisiaj 5 z matematyki ![]() W ogóle to miałam luźny dzień, a zapowiadał się... strasznie. Mało osób w klasie, fajny klimat, tak kameralnie było hahaha. Fuksja fajnie, że jesteś ![]() ![]() Właśnie zauważyłam, że w New Yorkerze dużo kurtek i płaszczyków ostatnio, królują oczywiście te dwurzędowe, które ku mojemu niezadowoleniu, są cieniutkie raczej... Agosek pisz jak współlokatorki ![]() ![]() Ej ejjjj, ja też chcę już poloneza potańczyć! He. Bardzo, bardzo bardzo ciekawa jestem, jak będą sobie chłopcy radzili ![]() A tymczasem kończę tego żałosnego posta o niczym ![]() Zimno mi, a za godzinę mam być 'na mieście'. Haha jak to brzmi: "NA MIEŚCIE" ![]() ![]() ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2387 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Obyś odzyskała ![]() Ja pół miesiąca temu zeszłam się z powrotem z moim. ![]() Ja wyjeżdżam jutro do rodzinki bo na miejscowym cmentarzu nie jest pochowany nikt z mojej rodziny. Marta WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do faceta.. Zrób mu to co poradziłaś mi ![]() ![]() ![]() laylaaa gratuluję 5! ![]() Chociaż długi weekend to jestem wkurzona ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2388 |
Zakorzenienie
|
ja do polskiego mam sms literature- chyba 5 zlotych dalam, malutka ksiazeczka i motywy z kazdej epoki wypisane i po jednym zdaniu w skrocie lektura
i mam jeszcze wyd. greg repetytorium maturzysty - lekturki na cycus glancus opisane ( a ja zazwczyaj czytam, wiec latwo widze to cienizny-streszczenia), a takze sa tam takie z jezyka czy cus ( moje Kochanie ma ja teraz wiec sprawdzic nie moge) |
![]() ![]() |
![]() |
#2389 |
Zakorzenienie
|
Marta Wszystkiego najlepszego!
![]() ![]() ![]() Fuksja, Agosek Jak miło, że się pojawiłyści ![]() layla,uhahana gratuluję świetnych ocen! ![]() ![]() Ywonula pokaż płaszczyk? ![]() Ale się cieszę z tego wolnego ![]() O Polonezie u mnie narazie też nic się nie gada, w ogóle temat studniówki jakoś ostatnio ucichł. Tylko zaliczki mamy wpłacać, i od tego będzie zależeć ostateczna kwota ![]() A tak mnie ciekawi czy u Was dostajecie zaproszenia dla osób towarzyszących? Bo niby to jest niezłe, ale z drugiej strony jeśli ktoś ma TŻ i wiadomo, że z nim idzie to tak dziwnie dawać mu zaproszenie ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2390 |
Zakorzenienie
|
Martaa!!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! Duuużo szczęścia w miłości, w życiu codziennym, żeby z TŻ'tem układało się jak najlepiej, żeby uśmiech zawsze gościł na Twojej twarzy, zdania matury
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() laylaaa-heh wiesz, oni zagłuszali radio.. ![]() Nie, spoko-mi nie przeszkadza jak pary siedzą przytulone czy coś-przecież to normalne, tylko nie cierpię, nie rozumiem jak można tak bardzo okazywać sobie uczucia w miejscu publicznym.. ![]() Może jestem dziwna ale dla mnie to akurat intymna kwestia i nie wyobrażam sobie 'włażenia sobie do gardeł' w pubie, przy ludziach ![]() ![]() Agosek-przynajmniej będzie Ci oszczędzone użeranie się z takim palant*m. Ych, nie cierpię takich gości Jak można być takim dup*iem?! ![]() Z jednej strony nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Zobaczysz-znajdziesz jeszcze kogoś. Dopiero zaczęłaś się tam uczyć ![]() ![]() Krówka-zaproś go ![]() ![]() Ech, ja dzisiaj wyszłam na poszukiwanie spodni. W deszczu ;/chodziłam po sklepach i NIC nie znalazłam! wrr.. Nie ma żadnych fajnych spodni. A jak są to 130 wzwyż ;/ shit Były nawet jedne fajne to nie było mojego rozmiaru.. :| Idę w piątek jeszcze raz. Może coś znajdę. I do ciuchów puchów bo dzisiaj nie pochodziłam w taką pogodę ![]() Szukam sobie kolczyków i patrzcie na jaki badziew natrafiłam.. ![]() Nie ubrałabym czegoś takiego w życiu.. http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=262980052
![]() |
#2391 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam jakieś urazy psychiczne w tej mojej łeptynie, bo mi sie wydaje, ze zapraszajac go, wyjdę na jakąś desperatkę ![]() Wiem, wiem, głupie to ,dlatego lepiej, żebym nie myślała, tylko przy najbliższym spotkaniu zapytała go i już. zwłaszcza, ze on lubi studniówki ![]() A teraz on sobie imprezuje- zazdroszczę mu ![]() Cytat:
Głupie to moje tegoroczne Halloween. Zawsze coś urządzałam, coś robiłam. A teraz siedzę jak emeryt w domu i zamulam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2392 | |
Zadomowienie
|
Martusia wszystkiego najlepszego!!
![]() Cytat:
Fuksja i Agosek fajnie, że się wreszcie pojawiłyście ![]() Nija ![]() Blaque kolczyki niezłe ![]() ![]() ![]() A co do ceny, to ja ostatnio z koleżanką przechodziłam obok stoiska wszystko po 1 zł. i zobaczyłyśmy, że są jakieś pierścionki,i chociaż w ogóle nie noszę, to wybrałyśmy najładniejsze i kupiłyśmy sobie po 2. ![]() ![]() Edit: A ja jakoś przeoczyłam, że to dziś Haloween ![]() ![]() Ale i tak bym się za bardzo nie czuła na siłach, bo też spałam i głowa mnie trochę boli:/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2393 |
Zakorzenienie
|
ach, ja te kwaitki to chyba na 100dniowke zaloze :P sa urocze
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2394 | ||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam tylko całe 8 tomów opracowań epok Grega i z tego będę się uczyć przed maturą. Nie przykładam się ani nie kupuję nic nowego, bo i tak nie będzie mi się liczył wynik. ![]() Dziś zaczęłam brać moje tabletki (dwie strony skutków ubocznych + zachęcająca informacja "opisano rzadkie przypadki komplikacji ze skutkiem śmiertelnym" ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2395 |
Zadomowienie
|
blaque bierz bierz kolczyki
![]() em moja koleżanka tez miała jakieś takie tabletki i chodziła po nich cały dzień jak pijana ![]() ![]() krówka to nie jesteś (byłaś) sama bo ja też siedziałam w domu... I czułam się jak stara panna ![]() Ja dziś ide dopiero na 14:30 na cmentarz z mamą... Planuje wkońcu zacząć powtarzanie zoologii ![]() ![]() Ale leci fajna piosenka na Zetce teraz ![]()
#2396 |
Zakorzenienie
|
ja wczoraj mialam romantycznny hallowen- z Moim Kochaniem i jego chlopcami pobylam przy cmentarzu i z Pawlem przeslismy sie po cmentarzu i dookola..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2397 |
Zadomowienie
|
kasia89 pokazuje płaszczyk
![]()
![]() |
#2398 |
|
![]() |
#2399 |
Zadomowienie
|
Nija-myślę, że tak, z resztą można pracować także uczestnicząc normalnie w zajęciach dla dziennych (sporo jest ofer w sklepach i barach pracy weekendowej, nad którą sama się zastanawiam-ale to chyba dopiero po sesji zimowej, jak ocenię, jak mi idzie
![]() Ywonula-sliczny płaszczyk ![]() Akurat z całego mieszkania to wspólokatorki są najlepsze. ![]() ![]() ![]() A to "hymn" naszego mieszkania ![]() Wiecie jak to dobrze wrócić do domu po miesiącu? Normalnie bezcenne wrażenia. ![]()
![]() |
#2400 | |
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.