|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#842 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII
Cytat:
?Cytat:
SŁUCHAM?! matko, pomijając smutny fakt iż moje życie uczuciowe to porażka, ale przynajmniej żyłam nadzieją, przykładem, inspiracją...ale nawet ONI?....Gabrysiu (wogóle moje ulubione imię, tak się chciałam zawsze nazywać) serdecznie gratuluje .No i dziękuje dziewczyny, weszłam sobie w moje STATYSTYKI kanału i mam dwa razy więcej subskrypcji dzięki Wam, zawrotne 36!!!! Jesteście kochane
|
||
|
|
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#844 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chodziło mi oczywiście o Revolutionary Road Richarda Yatesa
|
|
|
|
|
#845 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale znam się z nim osobiście? małe środowisko w sumie..Cytat:
. No właśnie film jest dla mnie cudny, tzn straszny, ale cudny; książkę połknę więc pewnie też w kilka godzin![]() |
||
|
|
|
#846 |
|
Konto usunięte
|
Gabiii, gratki <3 wincyj, wincyj, wincyj! I nagrywaj tak często jak teraz ^^
|
|
|
|
#847 |
|
Konto usunięte
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#848 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#849 |
|
Raczkowanie
|
![]() Ajaj, jak mnie manicure makijażystki (co prawda vlogów nie nagrywa, ale "funpag" jest!) z mojego miasta zaatakował na fejsbuniu .
|
|
|
|
#850 |
|
Zadomowienie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;56548438]Mam te same odczucia. Ja o 6 rano budze TZ, ze Leos wreszcie dostal Oscara, juhu haha,a na facebooku ani jednego posta. What's going on?!
[/QUOTE]Ja miałam całego fejsbuka w Leosiu, w sumie nadal mam . Fajnie, ze dostał, bardzo go lubię jako aktora, ale uważam, że ma lepsze role niż w Zjawie. No i wreszcie skończą się wszystkie memy o Leo i Oscarze i chyba to mnie najbardziej cieszy. A widziałyście występ Gagi? Bardzo poruszający, przynajmniej dla mnie.
|
#851 |
|
Raczkowanie
|
Tak się zazwyczaj kończą zakupu w Pigmencie
![]() Co do herbatek Yogi to piję od jakiegoś czasu women's energy i polecam każdemu kto chce ograniczyć cukier a nie jest w stanie pić gorzkiej herbaty. Herbatka ma słodki smak chyba dzięki lukrecji ale nie jestem pewna czy to nadaje słodycz, ja co prawda nic nie słodzę ale akurat ten smak mi odpowiada. Teraz chcę spróbowac herbatek Pukka. Dziewczyny ważne pytanie- próbował ktoś może BB cream z Golden Rose? Jak krycie i kolorki, mam na myśli głównie najjaśniejszy? |
|
|
|
#852 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) papryczkami chili. ![]() Cytat:
* Czyli wg tego co piszesz to Chińczycy nie chorują i nie umierają? Bo gdyby ta chińska medycyna działała, to przecież byliby najzdrowsi na świecie
|
||
|
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja nie lubię jak blogerki i vlogerki mówią, że kupiły coś za śmieszne pieniądze.
Pieniądz nigdy nie jest śmiesnzy. Wkurza mnie nadużywanie tego wyrażenia.
|
|
#854 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak, to dokładnie miałam na myśli! Chińczycy nie chorujà i nie umierajà (dlatego jest ich tylu na świecie). |
|
|
|
|
#855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jeszcze "strasznie" zamiast chociażby bardzo. Np. "strasznie ładnie wyglądasz"
|
|
#856 |
|
gonna heat
|
|
|
|
|
#857 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
daj znać czy coś dobrego napisał o tarczycy, moze byc na priv ![]() Cytat:
Ja z primaviki już nic nie bede kupować. masło z laskowych smakowało jak piasek. z nerkowców w ogóle nie miało smaku. poszalałam i kupiłam najnowsze pistacjowe za 46zł. niby 1% soli,a dla mnie za słone. i smak pistacji jakoś słabo wyczuwalny, niknie.... Cytat:
kusi mnie, ale w srode akurat nie bede miala jak pojechac.a propos pigmentu i hitów YT: kilka dni używam naturally yours i jestem przezadowolona! |
|||
|
|
|
#858 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na punkcie medycyny naturalnej nie jestem sfiksowana, ale też nie ufam bezkrytycznie lekom - w moim przypadku hormony i standardowe metody leczenia tylko pogarszały sprawę, a dzięki witaminom, jodowi i diecie jestem już ponad trzy lata bez objawów (odpukać). Wiele osób drwiło z moich pomysłów, wywodów na temat spiruliny, picia ziółek, odstawiania różnych produktów, ale tylko ja wiem ile mnie to kosztowało wszystko czasu, nerwów i łez. Co nie znaczy, że nie wróciłabym do leków gdybym nagle zaczęła się gorzej czuć. Teraz bardziej ufam swojej intuicji, wierzę w witaminy, dobre odżywianie, ale wierzę też w naukę. Przeraża mnie, jak Baszakowa mówi o niedoczynności i o tym, że może doradzać koleżankom - no powodzenia, nie ma to jak śmiałe rady jutubowego endokrynologa, który wiedzę zaczerpnął z jednego rozdziału jednej książki.
---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Ołkej, póki co czekam na przesyłkę
|
#859 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Czekam az Baszakowa zacznie leczyc Laure |
|
|
|
|
#860 |
|
Raczkowanie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;56550638]
Czekam az Baszakowa zacznie leczyc Laure Dokładnie o Laurze pomyślałam jak oglądałam ten filmik na pewno już się zapisała na prywatną wizytę u pani dr K. Baszak, spec. med. naturalnej |
|
|
|
#861 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Polecacie jakieś inne, lepsze źródło zakupu masła migdałowego, nerkowcowego, pistacjowego? Kurcze, w środę mi wybitnie nie pasuje, więc na promocję się nie załapię. Ok, piję tą Yogi Tea Detox with Lemon. Zapach - ziołowy, pierwsze skojarzenie: napar z rumianku. Smak - na pierwszy plan wysuwa się smak ewidentnie ziołowy, jak rozumiem mniszek lekarski. A potem długo nic.:/ Na podstawie nazwy liczyłam jednak na smak cytrynowy, a zarówno skórki cytrynowej, jak i trawy cytrynowej za bardzo nie wyczuwam. Więc raczej rozczarowanie. Nie jest zła, ale jednak liczyłam na mieszankę smakową, za bardzo wybija się jeden smak, który jak dla mnie szału nie robi. Będę do niej dorzucać plasterek cytryny lub kawałek imbiru, a kolejnego opakowania nie kupię. Następnym razem chyba kupię tą Woman's Energy, jak teraz poczytałam skład, to powinna bardziej mi posmakować.
|
|
|
|
|
#862 |
|
Life is a drink ...
|
Wracając do tematu książki... Wierzę, że zdrowy tryb życia może nam pomóc w wielu dolegliwościach ale nigdy w to nie uwierze, że białaczke (czy w ogóle jakikolwiek nowotwór można wyleczyć jedzonkiem :P ) da się wyleczyć witaminą C bo gdyby to było takie 'bardzo realne' to zaczęto by robić wszelakiego rodzaju badania by potwierdzić tą teze.
|
#863 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
bardzo nachalni tez często, jak jacys fanatycy, co widac u dwoch osób pod filmem baszak szczególnie ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- alis19 godzin temu +szuszgotuje Oczywiście, fermentowana lub niemodyfikowana ale tej drugiej praktycznie nie ma już ![]() Ten post podlinkowałam bo ma łatwiejszy odbiór niż jakieś anglojęzyczne wywody ale uwierz mi, że to co pokazujesz w filmie to nic zdrowego ďťżOdpowiedz szuszgotuje szuszgotuje17 godzin temu Pewnie lepiej zjeść wędlinkę ďťżkocham cie szusz lepiej pizze z salami i serem w brzegach |
|
|
|
|
#864 | |
|
Konto usunięte
|
Gabon, gratulacje - sukcesy hejerskich youtuberek zawsze cieszą
![]() Niby taki paskudny, deszczowy poniedziałek, ale jednak całkiem spoko - lekarz zezwolił mi (oby nie tymczasowo) na powrót do normalnej diety (w tym rozsądnie słodyczy ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#866 |
|
Zadomowienie
|
Mam te ksiazke, sluze skrinami wieczorem ![]() Mama mi dala do przeczytania. Wyobrazcie sobie miec stwardnienie rozsiane i mame, która wierzy w takie ukryte terapie. Wyczuwam dramaty jak mi sie pogorszy za pare lat. |
|
|
|
#867 |
|
Raczkowanie
|
Hejo.
Nie było mnie dwa i pół wątka (szpital )Działo się coś, jakaś afera poza typowymi - szusze lwy i te sprawy? |
|
|
|
#868 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=SALIX;56552203]Gabon, gratulacje - sukcesy hejerskich youtuberek zawsze cieszą
![]() Niby taki paskudny, deszczowy poniedziałek, ale jednak całkiem spoko - lekarz zezwolił mi (oby nie tymczasowo) na powrót do normalnej diety (w tym rozsądnie słodyczy
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
MONIKAMONIKAELA2 godziny temu
Szusz, zdradź proszę, co robisz, że wyglądasz ostatnio tak olśniewająco? Bije od Ciebie taki blask, jakbyś była co namniej aniołem - nie wiem czy to makeup, dieta czy jeszcze co innego. Będę wdzięczna za odpowiedź. Odpowiedz1 Mama Muminka Mama Muminka37 minut temu +MONIKAMONIKAELA dużo pizzy ![]() |
|
|
|
#870 |
|
Łotewa
|
Również witam po przerwie
Złapałam wirusa i wylądowałam w szpitalu ![]() Czocher wpisałam cieciorkę co Ci ludzie mają w głowach
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:23.

?
matko, pomijając smutny fakt iż moje życie uczuciowe to porażka, ale przynajmniej żyłam nadzieją, przykładem, inspiracją...ale nawet ONI?....
.
ale Oscar dla Leo to miód na moją duszę 

Dobrze, że chociaż Ennio Morricone dostał za muzykę do Ósemki
)
)