|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: skorpionice!
spóźnione życzenia wszystkiego najlepszego
|
|
#302 |
|
Raczkowanie
|
Aralko dużo zdrówka szczęścia i radości, zero smutków i przykrości, za to na co dzień samej przyjemności
spóźnione lecz szczere życzonka ![]() Ja jestem obecnie sama Nie wiem, czy wszystkie skorpionice tak mają ale zgodnie ze znakiem zodiaku jestem skryta i nieraz słyszałam że jestem zimna jak lód Ogólnie znajomi wiedzą, że mam mocny charakterek w końcu nalezę do skorpionków ![]() Wszystkim Skorpionom życzę wszystkiego co najlepsze
|
|
|
|
|
#303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet moje najlepsze koleżanki nie mają pojęcia, w których chłopakach się kochałam
|
|
|
#304 |
|
Raczkowanie
|
Ja bardzo rzadko mówie jaki mam problem.. Zawsze staram się go sama rozwiązać. Jeżeli problem mnie przerasta i musze się komuś wyżalić, to jest to zawsze ta sama jedna osoba
Nieraz ktoś mówi, że bardzo chciałby wiedzieć co ja właściwie myśle A to że jestem pamiętliwa i niekiedy wredna słyszałam mnóstwo razy Jakie cechy Naszego znaku zodiaku odbieracie pozytywnie a co negatywnie? |
|
|
|
|
#305 |
|
Wtajemniczenie
|
jestem bałaganiarzem,niecierpliw a, pamiętliwa czasem wredna i nie wiem co jeszcze napisać
co do zalet to jest różnie, najbardzije dziwi mnie to, że o skorpionach mówi się że są kłótliwe, a ja jestem kłótliwa tylko w stosunku do mojej rodziny (i naprawdę nic na to nie poradzę, nie chcę sie z nikim kłócić ale zawsze jakoś nie wychodzi) ale w stosunku do przyjaciół znajmowych i innych osób jestem wzorem spokoju, może nie spokoju w zachowaniu, ale zawsze staram siębyć ugodowa itp.
|
|
#306 |
|
Raczkowanie
|
jeśli chodzi o moją nawiększą wdade to pamiętliwość, jak ktoś zajdzie mi za skóre to znajdzie sie okazja za rok czy dwa i sie odwdzięczę. A zaletę, że zawsze chodzę swoją drogą i robie tak jak ja uważam co zawsze wkurzało moją rodzinke ( i temperament, sexapel). Moja siostra rok temu 22 paźdź. urodziła synka niby Waga ale juz wszyscy mówią że wdał się w ciocię
, a poza tym odczuwam jakąś tajemniczą więź z mężczyznami spod znaku skorpiona, wyczuwam na odległość i zazwyczaj są to moi najlepsi kumple jeśli chodzi o dziewczyny spod tego znaku to zawsze rywalizujemy.
|
|
|
#307 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie lubię się zwierzać, zwykle mam wrażenie, że ktoś albo wyśmieje moje kłopoty, albo nie potraktuje ich poważnie i sobie daruję. A czasem po prostu nie lubię zbytniego wkraczania we własną prywatnosć. Cytat:
Znajomi, szczególnie rówieśnicy mówią, że jestem jedną z ustatkowanych osób, za to w domu zawsze "rozwrzeszczana, rozkrzyczana, pyskata". Widać jest więcej niż ziarenko prawdy w horoskopach ![]() Cytat:
Szybko zapominam urazy i nie mogę się długo gniewać na ludzi. Za to nie lubię przepraszać jeśli naprawdę nie żałuję tego, co zrobiłam, wydaje mi się to takie sztuczne i po prostu... kłamliwe.Cytat:
Dużo odbieram pozytywnie, nawet agresywność, bo wydaje mi się, że jest ona naszą bronią Ważne tylko, aby nie przesadzić. Lubie też tajemniczość, skrytość, złośliwośc (Prawdę mówiąc, nie zamieniłabym sie datą urodzenia
|
|
|
#308 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
.Mam trudny charakter, tak jak ponoć wszystkie skorpiony . Za moje największe wady uważam to, że jestem bardzo zazdrosna i okropnie pamiętliwa.
|
||
|
|
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
Dlaczego ja dopiero teraz natknelam sie na ten watek![]() Wita was kolejna Skorpionica z 2 listopada ![]() |
|
|
|
|
#310 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wszytsko idealnie pasuje
|
|
|
|
|
|
#311 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jesteście też wybuchowe? jak tak czytam Wasze wypowiedzi, to w każdej znajde coś o sobie
|
|
|
#312 |
|
Raczkowanie
|
ja nie, nie lubię się kłucić...staram sie spory rozwiązywać dyplomatycznie wykorzystując naszą wrodzoną inteligencje.
|
|
|
#313 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja również 11.11 i do tego mam jeszcze 2 jedynki w roczniku (1981) ![]() Hehe, urodziłam się tego samego dnia tylko nie wiem o której
|
|
|
|
|
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
bombka666 z okazji urodzinek wszystkiego naj naj lepszego co tylko za pragniesz
![]() ja jestem z 5 za 3 dni
|
|
#315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak ktoś mnie wyprowadzi z równowagi... to burza z piorunami ![]() (inna kwestia, że szybko mi przechodzi )Wszystkiego najlepszego dla Bombki !!! Zdrowia , szczęścia i spełnienia marzeń!
|
|
|
#316 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
Cytat:
Dołączam się do życzeń!!!! Jak czytam wasze posty o cechach skorpionków to widze siebie ![]() i jak tu nie wierzyc w horoskopy? buziaki dla wszystkich skorpionic |
|
|
|
|
|
#317 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje bardzo kochane
Pije wlasnie sobie winko takze zdrowko wszystkich Skoprpionic ![]()
|
|
|
|
|
#318 |
|
Raczkowanie
|
Bombko 100 lat
wszystkiego co najlepsze!!!ja staram się również dyplomatycznie wszystko załatwiać i nie lubie się kłócić tak jak mollya, ale... jeśli mnie ktoś wyprowadzi z równowagi to.. aj.... szczerość do bólu i wkurzenie gwarantowane nie lubię kłótni . ale tak jak ksh potrafię grzmieć i błyskać piorunami z oczu A pamiętliwa to jestem niesamowicie. z kumpelą która również jest skorpionem nie odzywamy się już około 7 lat.... Sporo nas łączy.. hmm coś musi być w tym horoskopie
|
|
|
|
|
#319 |
|
Zakorzenienie
|
skorpionice są takie
ja jestem strasznie pamiętliwa,nigdy nie zapominam krzywd,jestem kłótliwa i takie inne tam
|
|
#320 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mój TŻ chyba też to wie, bo jak wybuchne przy nim,to on nic nie mówi, a po chwili pyta: Już? - tak skończyłam
|
|
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sto lat! Talus, masz szczęście, że TŻ dobrze Cię zna, bo ja nieraz miałam sytuacje, że po kłótni, kiedy już mi przeszło ( ) ot tak chciałam wrócić do normalnych stosunków ze znajomymi, ale nie... oni jeszcze naburmuszeni i domagający się przeprosin
|
|
|
#323 | |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() jak któraś z Wizażanek pisała, ja też w stosunku do znajomych nie jestem kłótliwa , ale do niektórych osób z rodziny...ojej
|
|
|
#324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, wyobraźcie sobie, co by było, jakbyśmy się wszystkie spotkały
|
|
|
#325 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a co do spotkania to po prostu koniec świata a poważnie, chyba nie byłoby tak źle
|
|
|
#326 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepsze życzenia dla dzisiejszych urodzinowych skorpionków
|
|
|
|
|
#327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja pracuje z dwiema skorpionicami i dogadujemy sie swietnie ![]() jak narazie ![]() Dolaczam sie do zyczen Wszystkiego naj naj |
|
|
|
|
|
#328 |
|
Raczkowanie
|
to juz dzis??? tak tak, od rana jak nie smski z zyczeniami to osobiste wizyty za chwile imprezka...z rodzinka i tesciami ehehe moje dokładne narodziny nastapiły 3 listopada 1982r o godz. 19 więc to juz za 2 godziny
|
|
|
#329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Lena K., wszystkiego najlepszego . Ja urodziłam się w nocy o 3.20
|
|
|
|
|
|
#330 |
|
Wtajemniczenie
|
to ja również przyłącze się do życzeń dla dzisiejszych solenizantek
![]() Wszystkiego NAJ NAJ Skorpionki
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:43.

Znajomi, szczególnie rówieśnicy mówią, że jestem jedną z ustatkowanych osób, za to w domu zawsze "rozwrzeszczana, rozkrzyczana, pyskata". Widać jest więcej niż ziarenko prawdy w horoskopach
Szybko zapominam urazy i nie mogę się długo gniewać na ludzi. Za to nie lubię przepraszać jeśli naprawdę nie żałuję tego, co zrobiłam, wydaje mi się to takie sztuczne i po prostu... kłamliwe.

.
Dlaczego ja dopiero teraz natknelam sie na ten watek

.