|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII
Zna sie ktoras na prawie konsumenckim?
Czy jezeli oddawalam na reklamacje pewna rzecz dwa razy i ona znow sie zepsula czy moge isc i prosic o zwrot pieniedzy? Nie chce znow reklamacji, bo reklamacja u nich wyglada tak ze biora do naprawy na prawie 3 tydz i dopiero wtedy oddaja. Poza tym jakos nie wierze ze po tej reklamacji mi sie znow nie zepsuje ![]() Wiecie jak moge zrobic zeby oddali mi pieniadze? |
|
|
|
#962 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ło matko:"D czy LM jest w jakiejs sieci partnerskiej? |
|
|
|
|
#963 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo niestety z tego co wiem, tak długo jak mogą Ci wymieniać, naprawiać, tak długo mają prawo. :/ Przynajmniej u mnie tak było. Ale jak ktoś wracał drugi raz z ta samą rzeczą to oddawałam kasę, bo się głupio czułam
|
|
#964 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
Dziołszki warszawskie - jadacie gdzieś śniadania na mieście? Macie taki zwyczaj? Jak jadę na te 5 dni, to chcę w sumie mieć głęboko zasady i coś tam szamać dobrego, posiłki późniejse mam już starannie zaplanowane
ale co do śniadań - sama nie wiem, tak czytam i czytam na zomato, na blogach, obczajam, wszystko pięknie fajnie, ale no - wolę z polecenia, bo nie chcę zabulić za śniadanie jak za dobrgeo burgera, a jednocześnie niekoniecznie mam ochotę na sałatkę lisnera wyjadaną bułką na ławce w parku - praktykowałam za młodu i mimo niewątpliwego uroku, to teraz wolę iść i się najeść w miłym miejscu gdzieś z kaweczką Oczywiście oczekuję polecenia miejsc ![]() Poprzednie wypady pod względem śniadań nie malowały się ciekawie, bo albo to było KFC :< albo Subway aaaalbo Galeria Wypieków. Dobre no, ale mam ochotę na coś innego chyba że to faktycznie mija się z celem, to ogarnę sobie kanapczora na wynos znów.---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- AAA i dziękuję za wszystkie polecenia telefonów - ostatecznie będę kminiła nad SONY Xperią Z3 i LG G4 - drogie, ale może coś wymyślę. Zależy mi na dużym ekranie, sporo czytam na telefonie, lubię mieć dobry obraz
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2016-02-29 o 21:42 |
|
|
|
#966 | |
|
Zakorzenienie
|
ja używam tylko w maybelline, testowalam wiele marek i tylko te od razu zasychają, z astor czy loreala miałam i one potrafily po kilku minutach byc jeszcze mokre... i nie utrzymywaly podkręcenia zalotką Cytat:
|
|
|
|
|
#967 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja nie chce naprawy, ani nowego. Chce gotowki, a jak nie zwroca to najwyzej bede latala z tym co chwile na reklamacje jak sie zepsuje bo jestem na 100% pewna ze w ciagu miesiaca sie zepsuje. |
|
|
|
|
#968 |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
|
|
|
|
#969 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#970 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#971 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem tak - za średnie śniadanie w Wawie trzeba zapłacić około 30 -35 złotych, niestety ;/. Ja już nie chodzę po knajpach na śniadania, bo prawie zbankrutowałam . Jak mam ochotę na fajne śniadanko to chodzę do Manekina na Marszałkowską, ale tam swoje trzeba odstać.
|
|
|
#973 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#974 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, te drogerie Jasmin (Pigment??), o których często wspominacie, że mają ciężko dostępny asortyment to ta sieć: KLIK?
Bo niedługo wybieram się do Poznania na długo wyczekiwany szoping i robię listę miejsc do odwiedzenia. A jak sprawdzałam adresy tych drogerii w Poznaniu to mi trochę nie po drodze i wolę się upewnić czy to na pewno te sklepy, żebym nie musiała nadrabiać drogi na marne |
|
|
|
#975 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#977 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#978 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#979 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie, to wyjątkowy Jaśmin w Krakowie. W poznańskich nie ma nic. |
|
|
|
|
#980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Sam sok 0.3 kosztuje w granicach 7-9 złotych, a standardem jest, że w knajpach za małe, paskudne espresso okolo 9 niestety :/
|
|
|
#981 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Od 25 grudnia 2014 można od razu żądać pieniędzy (jeśli wada produktu jest istotna - utrudnia korzystanie z rzeczy zgodnie z przeznaczeniem) lub po pierwszej reklamacji. W każdym razie Lusia i tak należy Ci się zwrot. Napisz pismo z informacjami kiedy kupiłaś tę rzecz, kiedy ją reklamowałaś, że wada nie została usunięta i żądasz zwrotu gotówki.Edytowane przez 2011607111034 Czas edycji: 2016-02-29 o 23:18 |
|
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie racja :< wzdycham. Zarabiać niewiele i jechać do stolicy na wypas to radość, ale i ból jest.
|
|
|
|
#983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja co prawda nie z Warszawy, wiec nie pomoge, ale dzisiaj akurat o tym czytalam, moze ktos z tu obecnych sie wypowie jak z jakoscia tych sniadan ![]()
|
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#985 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obczaję ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
Pół wieczora siedzę na zomato jak mam taką wkrętkę, to koniec. Właśnie jestem zauroczona opiniami i menu miejsca Wars and Sawa - znacie, polecacie? Może to jest plan ![]() Ile ja w ogóle świetnych miejsc jedzeniowych znalazłam, chyba przewalę cały hajs na jedzenie nie no - na muzea i jedzenie dobrze, ze wejście na osiedla z lat 60. i 70. jest za friko.
|
||
|
|
|
#986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kieedyś to chyba był ten Jasmin, ale już od jakiegos czasu są jako Pigment |
|
|
|
|
#987 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam za to coś niewibrującego przeznaczonego do drugiej dziurki![]() ryż pewnie przed treningiem jako że węgle. Ale ja tam się buntuję przeciw takim zasadom bo kocham owsiankę ![]() Cytat:
Edytowane przez kaludia91 Czas edycji: 2016-02-29 o 22:52 |
||
|
|
|
#988 |
|
Wtajemniczenie
|
To by było fajne, gdyby Aniela nie mówiła do widzów jak do przedszkolaków. Ciekawy temat, ale to pieszczenie się i mrugnięcia okiem mnie irytują. Mężczyznom pewnie się to podoba.
Maybelline Colossal Volum' Express |
|
|
|
#989 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#990 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ma taaak irytującą manierę...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.

Bo niestety z tego co wiem, tak długo jak mogą Ci wymieniać, naprawiać, tak długo mają prawo. :/ Przynajmniej u mnie tak było. Ale jak ktoś wracał drugi raz z ta samą rzeczą to oddawałam kasę, bo się głupio czułam
ale co do śniadań - sama nie wiem, tak czytam i czytam na zomato, na blogach, obczajam, wszystko pięknie fajnie, ale no - wolę z polecenia, bo nie chcę zabulić za śniadanie jak za dobrgeo burgera, a jednocześnie niekoniecznie mam ochotę na sałatkę lisnera wyjadaną bułką na ławce w parku - praktykowałam za młodu i mimo niewątpliwego uroku, to teraz wolę iść i się najeść w miłym miejscu gdzieś z kaweczką

nie no - na muzea i jedzenie