|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ cz. II
navi
poprosze jasniej bo diś głowa mnie boli i nie mam jak myśleć ![]() normalnietu usypiam na maxa i źle mi jakoś dzisiaj chyba przez tą głowę dzieci są Kochane jak śpią oczywiście :d fajnie że coś tam sobie znalazła właśnie gdzie oreganka ?? napewno pracuje na maxa a nasze laski poszły do sklepu ja też chcę
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
a więc masarak !!!! 7- latki to ładne brządce już uuuu... współczuje myślałam że chodzi o maluchy
hihi mój Oskarek kończy 2 latka już nie długo bo 2.11 lalalala ojj nic nie zrobiłam bo tu mam blokadę że fotek nie mogę dodwać ale mam założone konto tylko myszę je wyszukać zrobię wszystko w domciu obiecuje matko czuje jakby mi oczka miały z orbit wyskoczyć tak mnie głowa boli aż cała pulsuje wziełam ibumprom i nie pomaga
|
#4504 |
|
Zakorzenienie
|
hello babeczki
dietka idzie do przodu ![]() ale wczoraj już moja organizacja czasu padła, bo szef mnie na zakupy wysłał i wszysko mi się w czasie poprzestawiało i już byłam mega padnięta
|
|
#4505 |
|
Zakorzenienie
|
aha, dobrze to ja czekam
![]() biedna główka oreganuś wlasnie pisalam, pare postow wyzej ze mi tu Ciebie brakuje ![]() a za dietke zeby szlo tak dalej ![]() u mnie narazie nie idzie ale wiecie co wam powiem. troche polubiłam swoje ciało. na pewno ma w tym swoją zasługe podrzutek ![]() zjadlam amol z cukrem.. ble
|
|
|
|
#4506 |
|
Wtajemniczenie
|
Heloł.
Słonko troszkę wyjrzało, zza okna wołają mnie liście i grabie Ale to troszkę później...
|
#4507 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
za brak wiary w nas Poza tym ja osobiście nie jem aż tak dużo słodyczy, ciasta rzadko mnie kuszą, a jeśli nawet to zjadam max 1 kawałek... Mam za to inną wadę Słone :slinka: i owoce :slinka: a one też mają sporo kalorii![]() Cytat:
Od kilku dni się męczę "nicnierobieniem"...Navi Zatrzepotałam troszkę firankami i mam piątek wolny
|
|
#4508 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() sorki Cytat:
strasznie sie ciesze |
|||
|
|
|
#4509 |
|
Zakorzenienie
|
jezdem
troszkę rzeczy nakupiłam w Rossmannie parasol za CAŁE 9,90 tusz do rzęs, zmywacz do paznokci, waciki , bezbarwny lakier, żelki i soczek bananowo-marchewkowo-jabłkowy. Godzinka a nawet więcej minęła
|
#4510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jaki tusz jaki?
|
|
|
|
|
#4511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żart Astor ultra volume Air Max (rzęsy są 10 razy grubsze, 2 razy lżejsze oraz uniesione aż do 80%) ciekawa jestem ile w tym prawdy jeszcze go nie używałam
|
|
#4512 |
|
Zakorzenienie
|
ahaaaaaa
a wiem wiem. taaa ostatnio na zajeciach sie koles smial z tych liczb. wspomnialam o tych nowych reklamach, rzesy 500% grubsze, to sie smial ze to by sie w oczodole nie zmiesciło |
|
|
|
#4513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak byłam mała gdzieś usłyszałam, że jak się podetnie włosy to szybciej rosną nie wiedziałam, że to niedotyczy rzęs dobrze, że nie obcięłam na "jeżyka"
|
|
#4514 |
|
Zakorzenienie
|
słoneczka moje kochane mi też Was brakuje strasznie
ciekawe jak będzie z moją dietą przez weekend od piątku zaczynam piec torty i ciasta na urodziny dla siostry...
|
|
#4515 |
|
Wtajemniczenie
|
Sweet ja ten tusz miałam i nie byłam zadowolona w ogóle.. Ale ja lubię wydłużające, oby Ci służył, bo koleżanki jak się nim malowały mówiły, że ok.
Navi krzykaczu jestem ![]() A parasol mam zepsuty, ludzie się ze mnie śmieją jak z nim chodzę, bo połamany. I żółty. Też nowy muszę kupić.
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
Oreganko mam pomysła, abyś mogła spokojnie przestawić kompa by nikt nie widział co robisz. Powiedz szefowi, że wierzysz w Feng Shui i ten układ komputer-biurko nie współgra z Twoimi umiejętnościami, koncentracją nad wykonywaną pracą
![]()
|
#4517 |
|
Zakorzenienie
|
tez musze kupıc tusz, daj znac czy dobry
.Rany, ja dzisiaj padam ale moge wyjsc o 16 ![]() Ale taka prawda ze jestem skąpana w milionie roznych spraw i nie wiem czy wczesniej w ogole bym sie wyrobiła. Szefostwo wyszlo wiec chwila wytchnienia. Zresztą ja tez zaraz wychodzę załatwic parę spraw.
|
#4518 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() Kolejka, że ... kupiłam w odróżnieniu od sweet takie drobiazgi jak torebki na prezenty, serek camembert i bułkę (to na NIE dietkę) ![]() Wystałam się z reklamacją do orange, a kobieta mi mówi, że to nie salon firmowy tylko coś tam mniej i nie może reklamacji przyjąć wrrr. Zadzwoniłam na infolinię i rozpatrzyli od ręki pozytywnie ![]() Czas popracować cosik (czyt. pospamować)
|
#4519 |
|
Wtajemniczenie
|
Sweet poważnie potraktowałaś nożyczkami swoje rzęsy?? O mamo!
Ines jak ładnie poetycko napisałaś.. Ja jestem skąpana w nieróbstwie
|
#4520 |
|
Zakorzenienie
|
witam
laseczki ale nas duzzzo sweet. ja też musze się wybrać do rossmana dziś TŻ przyjedzie po mnie i pojedziemy do Magnolii ( nowa galeria) hihih na zakupki jakies bo już usypiałam na biurku oreganuś dawaj z tym pomysłem sweet może sie uda matko jak Wy możecie z parasolem chodzić hihi i tak jestem zawsze mokra czy ide z Nim czy bez a tusz też mysze kupić
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
hehe sweeet rozwaliłaś mnie
![]() naprawdę muszę się zastanowic jakby przestawić monitor
|
|
#4522 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widze, ze podobne pomysly mialysmy sweet ![]() ![]() ![]() ![]() oo żołty parasol?? to taki optymistyczny ![]() Cytat:
![]() nawet nad kiblem dzwoneczek wisiał, ale to nie wiem na co, moze na natchnienie lepsze hehehe, oj gdyby nasi szefowie to czytali ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4523 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyny z nudów czytam książkę
|
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem mądra
no ale na szczescie sumienie mi nie pozwolilo prosic o wyjscie o 15. ![]() Misiaczku, ja tez niedawno z nudow czytalam ksiazke
|
#4525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny znacie to? http://jo5300.bielsko.msk.pl/stuff/china.jpg kiedys to juz widzialam, ale nadal bawi mnie do łez
|
|
|
|
|
#4526 |
|
Zakorzenienie
|
misiaczku to super
ja już sie nie mogę doczekać tak mi się chcę do tej Galerii a Mój Tż już w domciu ma umyć autko popatrzyć jakieś części ii lalala przyjedzie po mnie i na zakupki ines hihi ale byłby numer navi mnie też chyba bierze nie zarażaj mnie nu nu nu
|
#4527 |
|
Wtajemniczenie
|
Haha Navi niezłe.
Umyć Wam monitor? http://www.cosmo.ru/monitor/monitor_cleaner.swf
|
|
#4528 |
|
Zakorzenienie
|
Kochany piesio
mógby mój monitor myć cały czas bo fajniutki jest
|
#4529 |
|
Rozeznanie
|
Ale ja czytam książkę "podatek VAT"
|
#4530 |
|
Wtajemniczenie
|
Ooo Misiaczku to bestseler jakiś
![]() ![]() Ja czytam teraz "Zwał" Shutego. Zakręcona.
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:47.

poprosze jasniej bo diś głowa mnie boli i nie mam jak myśleć 
właśnie gdzie oreganka ?? napewno pracuje na maxa
-3 za mną 

zeby szlo tak dalej
za brak wiary w nas
Słone :slinka: i owoce :slinka: a one też mają sporo kalorii

ale moge wyjsc o 16