|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. II
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jeżeli czujesz jajniki to znaczy że pracują i wykluje się piękny pęcherzyk ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2522 | |
|
Zakorzenienie
|
Dam
Cytat:
Mam nadzieje że czegoś się dowiemy U nas marzec zaczyna 22 miesiąc starań
|
|
|
#2523 |
|
Rozeznanie
|
Kupilam juz zel conceive plus na nastepny cykl staran. Ktos probowal go?
|
|
|
|
#2524 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny, ostatnio nie miałam zupełnie czasu tu zaglądać, ale dzielnie nadrobiłam
![]() Dzisiaj TŻ był na badaniu nasienia i wszystko ok, czyli tak jak myślałam, problem tkwi u mnie. VelaLuca, gratuluje pracy i powodzenia w niej
|
|
|
|
#2525 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G360F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-G360F przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#2526 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, podczytuje Was, ale nie do końca nadazam, wiec się nie odzywam. Poza tym mam doła, jakoś przestałam wierzyć,że nam się uda
|
|
|
|
#2527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Dlaczego tak myslisz?cos sie wydarzylo? |
|
|
|
|
#2528 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2529 | |||
|
Zadomowienie
|
witaj i powoodzenia!
Cytat:
pamietam, pamietam tylko ty przeszłaś mała tranformacje na forum i chyba tu o tym nie wspomniałaś, zauważyłam przypadkiem ![]() Cytat:
kurczę to takie niesprawiedliwe, ze tyle tu siedzimy na tym watku ![]() Cytat:
nie mów, ze problem w obie, bo skad wiesz? zdiagnozowali ci cos? ciesz się, ze facet ma dobre wyniki, bo poprawa u faceta wyników trwa i to min. 3 miesiace, a czem duzo dłużej, to naprawde dobra wiadomość robił badanie podstawowe czy rozszerzone? wyniki super czy po prostu ok? w ogóle jak przeżył badanie? my mamy w planie jakos za miesiąc jak @ przyjdzie, bo on sie ludzi, ze nie dostanę @ i nie bedzie musiał najpierw sie denerwowałam, ze znów odwleka, ale w sumie to ma rację. chociaz raczej nie wierzę, ze się uda, ja po prostu już czuje, ze bedziemy szukac przyczyny i szukać...
|
|||
|
|
|
#2530 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej hej
Cytat:
I gratuluje zdania egzaminów, czasem Ci profesorowie to robią pod górke, u mnie też była jedna taka babka co kosiła równo na warunkach ![]() Cytat:
Gdyby to było takie trudne, tyle by nas po ziemi nie stąpało Na każdą z nas przyjdzie czas. U mnie wczoraj test owu jakby pozytywny, zobaczymy jeszcze dzisiaj. Kreska niby była jaśniejsza minimalnie od testowej, ale mocno wyraźna. Przytulanki były tak czy siak, więc zobaczymy 21 marca mam urodziny to może jakaś dobra wiadomość na wiosnę ![]() A u mnie śnieg, cholera a już tak wiosennie było
|
||
|
|
|
#2531 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, trochę się zdziwiłam czytając, że orgazm "ułatwia" zajście w ciążę. Szczerze mówiąc pierwszy raz się spotkałam z takim stwierdzeniem i przyznam, że mnie ono nie pocieszyło bo... rzadko go miewam ![]() A teraz to już kolejna rzecz, która może mi przeszkodzić w zajściu w ciążę... ![]() ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- U mnie to samo ![]() Ale w końcu święta się zbliżają ![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Ja też się podłamuje kiedy zdaję sobie sprawę z tego, ile czasu jeszcze przede mną zanim osiągnę "cel"... O ile w ogóle się uda
|
|
|
|
|
#2532 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2533 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny w Październikowych mamusiach są aż dwie kobiety które starały się po 24 cykle, i udało się im zajść w ciąże w pierwszym miesiącu picia ziół Ojca Sroki. Myślę że warto przetestować.
Trzymam za Was nieustannie kciuki.
|
#2534 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
już zaczynam chwytać się wszystkiego |
||||
|
|
|
#2535 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja ciagle się waham czy brac się za takie rzeczy, bo mi gin mówi, ze u mnie wszystko ksiązkowo, gdzieś tam boję się, że sobie cos rozreguluje. Ale rozważam to |
|
|
|
|
#2536 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2537 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczynki...
Fatalnie się dzisiaj czuję, głowa mi pęka i mam straszne mdłości Wczoraj test owu był pozytywny, seks jest codziennie, ale co z tego, jak śluzu płodnego nie widzę Mam takie przeczucie, że z tego cyklu nic nie będzie...Jeszcze wczoraj okazało się, że męża czeka operacja usuwania szczeliny odbytu z przetoką... i jakoś tak tym mamy głowę zaprzątniętą i ochoty na seks brak
|
|
|
|
#2538 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2539 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Mnie też
Ale u Was na pewno będzie lepiej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję Cytat:
I u nas ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
Ja mam 15dc, temp niska, ale od kilku dni mam taki kremowowodny śluz. Ale co z tego jak nie możemy się kochać z Tż bo jutro badanie on ma.
|
|
|
#2540 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
U mnie tez bialo zima wrucila Cytat:
Zaraz odbieram wyniki bety
|
|
#2541 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kurde już przesądzam sama sobie jakby rzeczywiście miało sie znów nie udać. A może akurat sie uda i żadne zioła nie będą mi potrzebne. Megan trzymam kciuki za bete ! Edytowane przez zUa_tysica Czas edycji: 2016-03-01 o 11:47 |
|
|
|
|
#2542 |
|
Raczkowanie
|
Wynik beta-hCG 96
czyli chyba jest dobrze na 13-14 DPO? Dziewczyny jak myslicie?
|
#2543 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
![]() Leżę właśnie z nogami w górze ![]() Zobaczyłam śluz płodny i męża z biura wyciągnęłam prosto do sypialni (Mąż ma biuro w domu)
|
||
|
|
|
#2544 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2545 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale chyba z 5 na ponad 30tys komentarzy się takich trafiło i głównie przyprawy, zobaczymy jak przyjdzie co z tego będzie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2546 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
jestem zła... Wczoraj dwa razy napisałam długiego posta i mi dwa razy zeżarło, no i jak tu się nie wkurzyć?! Dziś piszę z pracy na szybko z kompa, może tym razem doda ![]() Megan1312 Piękna beta bardzo się cieszę ![]() ![]() MajWija ale masz komfort, że mąż w pogotowiu jakby co ![]() aska8999 przykro mi, że znowu się nie udało... Następny cykl musi być szczęśliwy, trzymam kciuki już od teraz! Wyczekujaca musze poczytać o tych ziołach i też chyba od nowego cyklu zacznę je pić, tylko czy one czegoś nie popieprzą dodatkowo ![]() cavagirl nie szukaj winnych tylko się ciesz, że z mężem wszystko w porządku!!! ![]() Ja zaczęłam mierzyć temperaturę, ale jakoś mi nie idzie, bo budzę się często w nocy i temperatura mi skacze, a mój termometr "po pikaniu", po czasie pokazuje jeszcze wyższą temperaturę.. Chciałam jeszcze coś napisać, ale musze kończyć... A pochwalę się, że moje dziecko w żłobku awansowało z grupy Żabek na Biedronkę dziś pierwszy dzień, oby sobie poradził
|
|
|
|
#2547 |
|
Raczkowanie
|
Powoli nadrabiam całe forum,żeby wiedzieć co i jak
![]() Trzymam za Was wszystkie mocne Oby w końcu na testach ukazały się te II kreski![]() Ja jak na razie nie pije żadnych ziół.Biorę kwas foliowy tylko. W piątek jedziemy do PL na tygodniowy urlop i zastanawiam się czy nie zrobić sobie TSH ale sama nie wiem.Jak pójdę w kwietniu do ginekologa tutaj w niemczech to zrobi mi od reki wyniki.Tutaj za każdym razem przed wizyta pobierają krew/mocz i w ciągu 10 minut są wyniki i z wtedy ginekolog prosi do gabinetu.
|
#2548 | ||
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj 1 dc. @ przyszła i teraz cierpie w pracy. Ale mnie brzuch boli i strasznie się ze mnie leje.
Ale za to dzisiaj wieczorem walne sobie piwko ![]() U nas też sypie i sypie! MajWija ja mam wrażenie, że z takim częstym przytulaniem to Ci się uda w pierwszym cyklu Nie martw się brakiem śluzu, wiele kobiet go nie widzi bo siedzi sobie w szyjce. Możesz sprawdzić też poprzez ściśniecie delikatnie szyjki. Wtedy "wyciśnie" się co nie co śluzu i zobaczysz jaki jest Wysłane z mojego SM-G360F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
![]() Ja też chyba nie będę mierzyła temperatury bo wstaję w nocy do ubikacji. Wysłane z mojego SM-G360F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G360F przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#2549 |
|
Rozeznanie
|
Megan gratulacje! Beta ladna jak na 13-14 dpo.
A umialabys powiedziec czym ten cykl roznil sie od poprzednich ze akurat zaszlas ? Moze mniej stresow? |
|
|
|
#2550 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.

Nie miałam czasu się udzielać. 
zreszta jak co dzien od 7 dc 

Jeżeli czujesz jajniki to znaczy że pracują i wykluje się piękny pęcherzyk

bo jutro badanie on ma.