|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ŚWIAT KONKURSÓW - linki, nagrody, dostawy.
Kilka dni mnie nie było, piękne nagrody.
![]() Z OFE jak zawsze Skromne podsumowanie lutego: -Testowanie Biedronka -Kampanie Monte -50zl do Auchan -zwrot Dove -Dotarła koszulka Lays -Próbki Vichy -Peeling z LPM -Próbka Arenę -Etui Sony Mogło być gorzej - prawie nie mialam czasu grać. ![]() Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
Edytowane przez martullenka Czas edycji: 2016-03-01 o 08:41 |
|
|
|
#3302 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wygrałam książkę- moja pierwsza wygrana i jak cieszy😉
|
|
#3303 |
|
Konto usunięte
|
Ja jestem zadowolona z lutego bardzoo
- ksiązka Ten Jedyny z klubu (ksiazki kobiecym okiem) -zestaw kosmetyków maybelline -zestaw eyelinerow z SuperPharm -zestaw pomadek Color Riche z Loreal -zestaw sensique x2 -próbka Avene z SP -olejek do ciała z SP -etui na telefon z etuo.pl (Akcja Sony) oby każdy miesiąc był taki ![]() ![]()
|
|
|
|
#3304 |
|
Zadomowienie
|
Stycznia nie było jak podsumować, bo nic praktycznie nie wpadło, ale luty podsumuję
![]() - Vichy Krem - Kostki myjące Dove - 150 zł Zalando - Prasowacz SteaMaster - Sukienka za 150 zł - Klocki Lego Duplo - Toster Amica - Palmers balsam męski i damski - Pianka do depilacji, dla mężczyzn ![]() - Kampania Monte - Zwrot Dove - Pomadki Loreal - Zestaw Ziaja i chyba to wszystko
Niebo jest limitem...! ________Włosomaniaczka 9.01.14 Zuzanka 1.03.18 Igusia Edytowane przez marieee Czas edycji: 2016-03-01 o 08:33 |
|
|
|
#3305 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja podsumuję:
- halka Tigra z fb - bony do Auchan, razem na 110zł - zabawka z kalendarza Varty - film na dvd " Nieracjonalny mężczyzna", "Transporter", "Karbala" - płytka cd "Domówka z Markiem Sierockim" - książka "Plagiat" - książka "Hania Humorek, łamigłówki" - 2 bilety do Heliosa na seans 3D - 4 x karta do Hebe - karta do Decathlonu na 50zł - zestaw produktów Omegamed - zestaw gadżetów z OtoMoto ( fajny bardzo ) - książka z klubu. |
|
|
|
#3306 |
|
Szukanie dziury w całym
|
Wpadł mi do testowania żel intymny Soczysta Wiśnia z ofe ... będzie się działo
![]() oprócz tego w lutym testuję Monte i ... już, ale i tak nie jest źle. |
|
|
|
#3307 |
|
Zadomowienie
|
Gratuluję dziewczyny ładnych podsumowań. Chociaż luty miał 29 dni to chyba z tym miesiącu więcej nagród wpadło Wam.
A u mnie mniej niż w styczniu, ale za to konkretniej 1.Elektryczny pilnik School 2.Suszarka Remington zestaw z torebką 3.Voucher do sklepu obuwniczego Bartek 400zł 4. Zestaw startowy Semilac 5.Bon 100 zł do Smyka x 2 6.Kubek termiczny i smycz 7.Wyciskarka Philips 8.Toster Amica 9. Rękawica Belriso 10.Zott Biedronka karta Hebe x 3 11. Konsola PlayStation 4 12. Gra na PlayStation Call Of Duty 13. Zestaw kosmetyków La Luxe X2 14. Zestaw kosmetyków SPA Exclusive Cosmetics 15. Pomadki Rimmel x2 16. Klocki Lego Duplo
Wena jest jak kot. Chodzi własnymi drogami, ale wraca. Zawsze. Perfekcyjna pani swojego chaosu Edytowane przez Monkakon Czas edycji: 2016-03-01 o 10:20 |
|
|
|
#3308 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Wam że super te podsumowania lutego
![]() Gratki wszystkich wygranych ale przede wszystkim Veli cudownej kruszynki Znów mi się trafiło wstawiać podsumowanie po Monkakon to musi coś znaczyć a swoją drogą gdzie wygrałaś PS$? nie chcesz sprzedać jednego? :PMoje lutowe zdobycze bez próbek: -kampania Belvita -voucher na rekonstrukcję włosów -voucher na manicure i fryzjera niestety przepadło ![]() -bilety do Multikina -gadżety od primamoda (kalendarz książkowy, długopis, kalendarz ścienny, pendrive 8gb) -bony do Auchan łącznie 180zł -fotoalbum -metaxa 0,7 -Bols Platiium -walentynkowy torcik -4xRedds i koszulka -klocki lego duplo -voucher 50zł do salonu Love Hair -produkty Dekecta -kampania Monte -20 piw od Kampanii Piwowarskiej -bilety rmf maxx -wejściówka na wystawę dinozaurów -zaproszenie do Mount Blanc -szminka ☠☠☠☠☠☠☠ -40zł doładowanie telefonu -stacja benzynowa zabawka Wader -zestaw LaLuxe -książka z klubu |
|
|
|
#3309 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wena jest jak kot. Chodzi własnymi drogami, ale wraca. Zawsze. Perfekcyjna pani swojego chaosu Edytowane przez Monkakon Czas edycji: 2016-03-01 o 10:20 |
|
|
|
|
#3310 |
|
Raczkowanie
|
Sesja zrobiła swoje
ale mimo to jestem zadowolona:-2 osobowy wyjazd na Moto GP do Hiszpanii -kask motocyklowy Moto GP - 4 gry na konsolę PS4 - 2 gry na PC -piłka do nogi Chelsea - dostanie sie do 2 etapu testowania wyciskarki Philips - zestaw colgate - karta hebe - 3 płyty muzyczne - 2 filmy dvd - 150 zł do Auchan |
|
|
|
#3311 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pamiętaj że masz mi coś ładnego kupić, albo może jakiegoś przystojnego Hiszpana przywieź przyda mi się pomoc przy Gabi :P a ja oddam się przyjemności konkursowania
Wena jest jak kot. Chodzi własnymi drogami, ale wraca. Zawsze. Perfekcyjna pani swojego chaosu Edytowane przez Monkakon Czas edycji: 2016-03-01 o 10:29 |
|
|
|
|
#3312 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale nie bój się, jak nie Hiszpana to co innego ci przywiozę
|
|
|
|
|
#3313 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3314 |
|
Bookworm ;)
|
OFE mnie nie lubi, jeszcze chyba nic mi nigdy nie dali
![]() Za to na pocieszenie i na dobry początek miesiąca, wygrałam dziś książkę na instagramie ![]() Podsumowanie lutego dość słabe: - kampania Belvita - projekt Monte - zwrot Dove - książka "Jedz inaczej" z konkursu na fb
|
|
#3315 |
|
Zakorzenienie
|
To jeszcze ja.
![]() Podsumowanie lutego: - ściskacz do rąk - kostki myjące Dove - czteropak Redd's i koszulka - płyta z muzyką relaksacyjną - pachnący upominek od Jean Marc - czteropak Warki Radler - zestaw Rexona z polki.pl - zestaw kosmetyków Farmona - 2x zestaw Ziaja cupuacu - karta prezentowa 100 zł do Empiku - zestaw kosmetyków Kamill - zestaw przypraw Kotanyi - rzęsy + lakiery Orly - zestaw kosmetyków My Secret - zestaw kosmetyków wegańskich Elfa Pharm - talerz zjazdowy - książka z klubu Książki Kobiecym Okiem |
|
|
|
#3316 |
|
Zadomowienie
|
Imponujące macie podsumowania dziewczyny
![]() Fajnie że tyle z nas zgarnia świetne nagrody i że jednak się da. ![]() Ja otwieram dziś marzec 50zł do pijalni czekolady E.Wedel I trzymam kciuki, aby wysypało dzisiaj u nas kapsułkami do prania z trnd.
|
|
|
|
#3317 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3318 | |
|
Bookworm ;)
|
Cytat:
![]() Też bardzo czekam na Ariela!
|
|
|
#3319 |
|
Wtajemniczenie
|
Gratuluje wszystkich pozycji na lutowych listach
U mnie w lutym bez wartościowych szaleństw ale całkiem miło: 1. Den bravest kubek termiczny, 2. zestaw testowy f&l, 3. 300 zł. karta podarunkowa, 4. 100 zł. J.w. 5. 300 zł. Auchan, 6. Zestaw prezentowy niemowlęcy:Pieluchy, butelka, śliniak, 7. Zestaw foxy interia, 8. Rękawica belriso :/ nie chcę , dziękuję. 9. 2 x koszulki męskie POLSKA WALCZĄCA, 10. Blender ręczny w szalonym kolorze fuksjowym, 11. Lego duplo, 12. Slimastic z polek, 13. Zwrot saga, zwrot, dove, zwrot delma, 14. Loreal revitalift , 15. La luxe, 16. Joytrendy. ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- https://wizaz.pl/Fitness/Konkurs-Decathlon ŚWIEŻY
|
#3320 |
|
Zadomowienie
|
To i ja napiszę, chociaż ostatnio mało gdzie się zgłaszam. Chyba czas wziąć się poważnie do roboty
![]() Karta do Hebe Zwrot Dove Książka Ten jedyny Nasionka pomidorków Bilety do Cinema City Hiacynt od PK Porażka ![]() Gratuluję Wam wygranych i dzieciaczków i trzymam kciuki, żeby marzec był dla nas jeszcze lepszy
I mad about the sea... Edytowane przez kitka_28 Czas edycji: 2016-03-01 o 12:12 |
|
|
|
#3321 |
|
Zadomowienie
|
Brawo dziewczyny
![]() Ja zaczynam marzec kubłem zimnej wody nie wygrałam wózka z niebieskiego misia z Tesco
|
#3322 |
|
Zadomowienie
|
[1=90cc386d624738111e594c6 ec0f7fc13c0b15966_66a57bf 1e3c88;56577061]Gratuluję
Ja urodziłam synka 15.01 , więc wiem jak trudno zebrać się ponownie do konkursów [/QUOTE]Gratulacje!!! I bardzo dziękuję!!! A wasze podsumowania jak zawsze imponujące, zazdraszczam, szczególnie blender by mi się przydał bo mój chyba zamierza wyzionąć ducha...
|
#3323 |
|
Zadomowienie
|
Listonosz właśnie mi przyniósł "W krainie kolibrów"
|
|
|
|
#3324 |
|
Wtajemniczenie
|
mój jest za punkty z panelariadna do wyboru zielony, pomarańczowy lub fuksjowy
|
#3325 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe czy do mnie w koncu dojdzie :/
|
#3326 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3327 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3328 |
|
Zadomowienie
|
Moje podsumowanie lutego:
Testowanie czekoladek na ofe Testowanie kaw z biedronki Kampania Loreal Próbki kremu Corega (dla mamy i teściowej )Próbki Seni To by było na tyle. Dobre i to
|
|
#3329 |
|
Wtajemniczenie
|
https://ap ps.facebook .com/whiskas-degustator/ paczki dla kotów dla 100 osób (składające się z: karmy suchej Whiskas 800 g oraz dwóch opakowań saszetek Whiskas 4x100 g)
every moment is good to change everything.. Gram, bo lubię https://www.instagram.com/req29/ requiem29 Edytowane przez requiem29 Czas edycji: 2016-03-01 o 12:57 |
|
|
|
#3330 |
|
Zadomowienie
|
Jeeesttt mam maila o kampanii Ariela z trnd
mail był w spamie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.

ale mimo to jestem zadowolona:
Pamiętaj że masz mi coś ładnego kupić, albo może jakiegoś przystojnego Hiszpana przywieź